| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 09:21
- Nahlásit
Eninka
jak Sízra zlopomocný NO
nevim co je na NO drsnýho, moje lištička je šíleně mazlivé Dodo, uplnej ťuťu pejsek,akorát hlídá a nemá ráda cizí pejsky, kvůli tomu co se jí stalo, ale že by na mě někdy zkoušela bosnit,to vůbec,stáhne ouška s vytulení se akorát Jinak na posteli někdy má tendenci vrčet na beníka,aby tam nešel...pak samozřejmě jí vyrazim a smůlis prostě..kdo se neumí chovat nemá v posteli co dělat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 09:51
- Nahlásit
čus, Tim je nemocný, ted´ jsme se vrátili z veteriny, komplet zánět trávicího ústrojí.....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 11:22
- Nahlásit
kejtlin
čus, Tim je nemocný, ted´ jsme se vrátili z veteriny, komplet zánět trávicího ústrojí.....
to je ten jezevec,jo? chudák
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 11:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
akorát hlídá a nemá ráda cizí pejsky,
no však ta moje bývalá taky, prostě byla jaksi ostřejší a hlídací, kdo vlezl dovnitř, ven už se nedostal a psiska co šla okolo branky byla atakována hrůzostrašnými výpady. Ven bez košíku nemohla ani omylem. To moje holky vpoho bez košů můžou, akorát bordera teda musí bejt hlídána, neboť se dere na každýho psa jako devítihlavá saň.
kejtlin
Tim je nemocný
a bude dobrej, je to vážný?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 17:12
- Nahlásit
Eninka
Tím jak se mezi borderama pohybuju asi 4 roky, tak jsem poznala, že některé jsou docela "sabijáci" myslím to vážně i když mají hodně aktivit, tak některé prostě sežerou na co přijdou. Na druhou stranu, pokud jsou na dráze, tak je ani nenapadne zavrčet, prostě jsou v tu chvilku v "práci". To neřeší vůbec nic. Jakmile jsou u své boudičky, jsou schopný se servat okamžitě a s kýmkoli.
Prostě máš smůlu na borderu, která si myslí, že bude pást jaksi bez tvého pokynu a nikdy tě nepřestane zkoušet, co vydržíš.
Budeš jí muset celý živost hlídat a po celou dobu jejího života si budeš muset upevňovat svoje postavení. je to vopruz mít tohle doma
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 19:02
- Nahlásit
Jimmi
moc děkuju, že jsi mi tu tvoji zkušenost napsala, já fakt propadala skepsi, že jsem jedinej člověk, co má drsnější borderku a neví si s ní rady. Já to mám taky tak jak píšeš, když pracuje, tak je vpoho, ale v okamžiku, jak je pauza, už hledá, koho by vyprudila a vytahovala se na něj vypouštěním hrůzy a štípáním, vrčením a dštěním síry. I na cvičáku jsme byli jediní, kdo musel mít na pauzu a ve volnu košík. Ona doma hrozně všechno řeší, je všude, furt všechno a všechny kontroluje. Bára se pást nenechá, i když to Terka zkouší, Bára ju plácne tlapou po hlavě, Terka ju stihne štípnout a je klid, ale Eninka má z ní strach, když se rozhodne ji nahánět jako ovcu a tak zvedne uši, ustupuje a čím víc ustupuje, tím víc na ni borderka vrčí a zastrašuje ji. Někdy to utnu okamžitě, ale někdy se nezadaří, když jsou třeba venku a já vevnitř, i když jsem furt ve střehu, když jsou venku spolu dýl než deset minut, a to už vrčí obě a chystaj se bojovat. Jak říkáš, je to na celej život tohle to.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 21:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
Eninka
to je ten jezevec,jo? chudák
jo celej půlden spal, pak hodil krásný tuhý hovno, ale zase před chvílí sračka jako voda, takže nevim
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 22:20
- Nahlásit
kejtlin
neboj, určitě se to zlepší, chúďa malej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 22:23
- Nahlásit
Eninka
neboj, určitě se to zlepší, chúďa malej
no jistě, mě vlastně tak naprosto všechno vychází, to je naprosto jasný že b ude dobrej, leda hovno, při mým štěstí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 22:34
- Nahlásit
kejtlin
mě vlastně tak naprosto všechno vychází, to je naprosto jasný že b ude dobrej, leda hovno
ale jdi ty brebto....to není o tobě přeci
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 22:35
- Nahlásit
kejtlin
no jistě, mě vlastně tak naprosto všechno vychází, to je naprosto jasný že b ude dobrej, leda hovno, při mým štěstí
Hele,jdi s tímhle do prdele,aspoň když se to netýká jen tebe!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 22:56
- Nahlásit
jasně ještě přednáška o pozitivním myšlení...jděte do hajzlu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2012 23:02
- Nahlásit
kejtlin
...jděte do hajzlu
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 15:18
- Nahlásit
Čuste, jdu vám jen říct, že šamponi udělali zkoušku OB-Z v pátek vobaaaaaaa! Jsou uplně nejvíc boží borečci!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 09:07
- Nahlásit
Adiddaska
šamponi udělali zkoušku OB-Z v pátek vobaaaaaaa!
moc gratuluju!!!
nicméňě o tom vlastně nikdo nepochyboval, takže kdy budou jedničky?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 15:20
- Nahlásit
Jimmi
takže kdy budou jedničky
šiš nevim, teď se budem chvíli válet
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 20:26
- Nahlásit
čus lidi
Vůbec vás nestíhámů ,mám spousta práce a zábavy.
Adidasce a šampónům uš sem gratulírovala,ale eště jednou "buď krásná,dokud to jde
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 10:07
- Nahlásit
Jebloň
mám spousta práce a zábavy s Kometíkem co?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 10:13
- Nahlásit
Jimmi
s Kometíkem co?
Nebuď impertinentní,jo!
Štěňátko má už tu správnou vejšku,no.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:00
- Nahlásit
Nazdar kozy, jak to jde? Já jsem doma z dovolený, bylo to exkluzívo. Fakt jsem asi lepší dovču nezažila... dneska jsme v práci krz ty zkurvený vedra končili o hodinu dřív, tak už doma kmitám jako debil a k tomu piju pivo, bo nic jinýho se pít nedá.
Jo a kvete mi orchidéééééj!!! Po dvou letech.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 10:51
- Nahlásit
jbat
všechny kozy scíply vedrem, já přežila jen tak tak
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 13:01
- Nahlásit
čuste, my nechcípli vedrem, ale šamponi maj sračku, včera jsme byli s tobiášem venku a on večer též sral a blil, šampuse teda neblijou, ale serou moc! tak odpočívaj doma v chládečku
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 13:56 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit
hej co to je za humáč, to se už normálně dělaj hajzly pro psy??? http://aukro.cz/listing.php/search?string=%28zacho d*+toalet*+wc%29&category=50735&utm_source=banner_ facebook&utm_medium=banner&utm_content=psi_toalety _31-38_zeny&utm_campaign=facebook_ppc
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:14
- Nahlásit
Jdem dneska z práce na bobovou dráhu, ty vole dobře no, je fakt, že tam jsem si ostudu ještě neudělala... a nejhorší je, že raut a chlastačka je PŘED nástupem na bobovku... ajajajajajaj...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:59
- Nahlásit
jbat
se zabijete určitě!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 14:38
- Nahlásit
Adiddaska
ten hajzlík je docela hezkej a když má někdo malinký štěndo, tak proč ne?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 17:00
- Nahlásit
ahóóój.... je tudlenctotok normální? Včera začala borderka přivírat jedno oko, večer už jej měla ještě víc přivřený, ale bělmo bílé, nikde nic, ani slzy a slinty okolo. Volám vetovi a ten mi řekl, že jestli se to do rána, pokud jsem nic extra nenašla, nezlepší, ať zavolám, že dojede. Ráno přivřené oko ještě víc, už jen tak na milimetr otevřený, ani mi to nešlo rozevřít. Volám veta, ten že dojede v jednu ke mně, tak jedu do kanclu, oko furt zavřený, dojedu v jednu s vetem a Terka oko otevřený, krásný, nikde nic. Vet to umrtvil, prohlídl, i barevnej test dělal, všechno vpoho, nikde nic. Přijedu teďka dom a oko opět přivřený na jeden milimetr, ale fest děsně to vypadá, i jako oteklý mi to přijde, tak teda nevím, divný to je.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:27
- Nahlásit
čus lidi
Je vedro jako prase,ani bouřka a kroupy nepomohli.
Sofinka to okomentovala takhle.
Děti jsem samozřejmě zaměstnávala...mezi nanukama a bazénem si vyráběli hru.
A pak sme čekali ochlazení a ono nic.
Toliko hlásání od nás.....čeká nás eště spousta dřeva a dělat novej komín a kus střechy.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:06
- Nahlásit
Jebloň
chválim ti, že dětem nekupuješ hračky a necháš je si hrát s polínkama jako za starých časů!
Eninka
to je divný teda.
Jimmi
ale oni tam na tom hajzliku maj vyfocený už teda celekm velký čokle
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:36
- Nahlásit
Adiddaska
chválim ti, že dětem nekupuješ hračky a necháš je si hrát s polínkama jako za starých časů!
Kluci chtěli nějakou velkou stolní hru,tak jsem je poslala k dříví a měla jsem celej den klid.....pravidla a způsob hry jsem nepochopila,ale to není důležitý,oni si je vytvořili a hráli si.
|