Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 13:09
- Nahlásit

Sízra Milanová

proč maj furt všichni narozky?? to je strašnej vopruz!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 14:24
- Nahlásit

Adiddaska
to je strašnej vopruz

to teda

sice tu nikdo nejste, ale chtěla jsem vám říct že můj hyperkalifragilistikexpikalidozní pes má v kohoutku 60cm,což je horní hranice standardu feny NO, kdyby třeba někomu připadalo Nyxlo malý, takže vůbec malý neni,aha

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 14:39
- Nahlásit

Sízra Milanová

což je horní hranice standardu

hele, jsou i jiný horní hranice standardu co se týká rozměrů (něčeho jinýho, než psa samozřejmě)
a přesto kdyby třeba někomu připadalo .... malý a někomu malý připadat může

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 14:42
- Nahlásit

Sízra Milanová
můj hyperkalifragilistikexpikalidozní pes má v kohoutku 60cm,což je horní hranice standardu feny NO, kdyby třeba někomu připadalo Nyxlo malý, takže vůbec malý neni,aha

hele upřímně, je to tvůj pes, takže si každej najde asi tak milion věcí co s nim děláš a je špatně, tudíš teď se teda nebude říkat že je nyxa malá, ale že je moc velká; nebo že je operovaná, to je evrgrín...

Ináč všecky zdravím, problém "moc dlouhý pes" vyřešen, tak se zase odejdu Pááá

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 15:10
- Nahlásit

no já klidně napíšu, že jsem byla koupit maso, ale nic sem nakonec nekoupila

Sízra Milanová

někomu připadá Nyxla malá?

Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist

Váš Albert

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 15:16 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

já tu fotku sem neumím dát, nějak mi to nejde

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:05
- Nahlásit

Grin
hele upřímně, je to tvůj pes, takže si každej najde asi tak milion věcí co s nim děláš a je špatně, tudíš teď se teda nebude říkat že je nyxa malá, ale že je moc velká; nebo že je operovaná, to je evrgrín...

Ináč všecky zdravím, problém "moc dlouhý pes" vyřešen, tak se zase odejdu Pááá

ááááááááááále nééé,tpo jsem nepsala pro staropanny vedle a vyjebaný kolemjdoucí,to je mi u prdele ať si myslej co chtěj, to jsem psala Vám jako zajímavost, že já sama myslela že je menší, ale pak jsem zjistila že neni a pozor...má novej oboječek a vodítko na zakázku...kožený aha, jak psal Waldauf nebo Michna nebo obdobný prostatik, že jak si to jako můžu dovolit, tak dost dobře fintovně...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:07
- Nahlásit

Jimmi
někomu připadá Nyxla malá?

Mně připadala drobnější právě,tak jsem jí přeměřila , ale i kdyby byla malá uplný trpaslík je mi to jedno,jen jak jí furt pozoruju, tak jsem jí prostě změřila bucku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:08
- Nahlásit

Eninka
hele, jsou i jiný horní hranice standardu co se týká rozměrů (něčeho jinýho, než psa samozřejmě)
a přesto kdyby třeba někomu připadalo .... malý a někomu malý připadat může

podivej se ty už myslíš jen na to jedno,dej si okamžitě bromovej čaj

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:13
- Nahlásit

Sízra Milanová

ty už myslíš jen na to jedno

myslmí, myslím, mně už totiž nezbejvá nic jinýho, než na to jenom myslet, nebýt netu už ani nevím jak TO vypadá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:24
- Nahlásit

Sízra Milanová

to jak si dovoluješ vodit Nyxlu na koženym obojku ti psal Pajdastimčíslemcokrmíjenpřivýcvikuanikdyjinak.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:27
- Nahlásit

Adiddaska
Pajdastimčíslemcokrmíjenpřivýcvikuanikdyjinak.

ajoooooooooooo pajda , ale co to psal Waldauf za chytrost?

hele pajda asi tohle nevyznává,co?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:28
- Nahlásit

Sízra Milanová

ale co to psal Waldauf za chytrost?

nevim, ten si jen dycky pocintal kravatu ne? Řikala to Simonová..

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2012 17:36
- Nahlásit

Adiddaska
nevim, ten si jen dycky pocintal kravatu ne? Řikala to Simonová..

už vim,ten myslel, že jsem nyxu dala na ostnáč na výcvik

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:08
- Nahlásit

Sízra Milanová

to je nějakej spešl výcvik jako ostnáčvýcvik?

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2012 19:59
- Nahlásit

Kuk, co děláte? Já si poprvé od dovči nalila panáka a přemýšlím o tom, jak mě všechno se*re. Mám dole za tejden aspoň 5 kilo, protože nemůžu přijímat potravu (naštvaností). Můj expřítel se rozhod, že jeho úžasnej kamarád se na mě nesmí ani koutkem oka podívat, protože já přece na rozdíl od něj nemůžu mít nikoho jinýho (už pět let to řeší jak pitomej) a dokonale jej tedy odradil, že byť jsem údajně skvělá a tak, tak prostě s odvoláním na to celoživotní kamarádství se přece očekává, že jej všichni poslechnou
On je stejně prdlej, dřív jsme chodívali na ten bigbít jak jsem tady kdysi vzpomínala a včera jsme byli na kafe a von že by se tam zase rád podíval, kdy že půjdu, po otázce, jestli půjde sám mi řekl, že to by nemohl, tak jsem jej upozornila, že až tam půjde, ať dá vědět, že já nejdu a on prej pročpak, no nepochopil, že by se taky o tom bigbítu mohlo druhej den psát v Blesku
Na to mi řekl, že ho štve, že tady není povolený mnohoženství, no nejsou ti chlapi praštěný?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 12:38
- Nahlásit

Eninka

Degen!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 12:42
- Nahlásit

Adiddaska

Degen

jojo, já přitahuju samý exoty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 14:08 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
ne nejsou praštěný ,jsou to prostě zasraný mrdky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 21:47
- Nahlásit

kejtlin

,jsou to prostě zasraný mrdky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 21:49
- Nahlásit

kejtlin
ne nejsou praštěný ,jsou to prostě zasraný mrdky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak to už tu dlouho nebylo.....chtělo by to změnu repertoáru.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 22:23
- Nahlásit

Jebloň
Tak to už tu dlouho nebylo.....chtělo by to změnu repertoáru.

asi nezměním, víš jak je to s tím starým psem, že ho novým kouskům nenaučíš!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 22:30
- Nahlásit

jak je to s tím starým psem, že ho novým kouskům nenaučíš

a co mám říkat já, mám mladýho psa a žádným kouskům jej naučit nedokážu...dneska dostala ráno bordera tak na prdel, že prudila Barušku (BŠO), když ji nechtěla majetnicky pustit ráno do postele, protože přece jen ona sama a jediná má právo bejt u paničky na posteli, že čučela jako péro z divanu a hrozně moc se "omlouvala" všem zúčastněným, že to tak nemyslela
...ale příště to udělá zas, mrcha jedna, znám ji

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 22:44
- Nahlásit

ale já pochopila to s tím psem a novýma kouskama, jen jsem chtěla zlehčit téma hovoru

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 22:50
- Nahlásit

kejtlin
asi nezměním, víš jak je to s tím starým psem, že ho novým kouskům nenaučíš!

Vím že je to blbý rčení,který není pravda......
Eninka
.dneska dostala ráno bordera tak na prdel, že prudila Barušku (BŠO), když ji nechtěla majetnicky pustit ráno do postele
soráč,ale borderu už bych do postele nepustila a ukázala jí,že ostatní můžou a ona ať drží hubu.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 22:58
- Nahlásit

Eninka

Pan Bibinka taky párkrát zkoušel bosnit na posteli na koka nebo Gustíka a letěl z ní tak rychle, že to vůbec nestih

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 23:02
- Nahlásit

Jebloň

víš co mě na sebe samé fakt sere? Že jsem ve svým životě měla a zvládla docela dost psů a i jak Sízra zlopomocný NO, drsný hodně, ale malou borderu, na tu jsem prozatím krátká, asi to zní fakt blbě, ale ta kačena si ze mě dělá neustále prdel, svýma hrozně moc ťuťuňuňu ksichtama si mě omotala kolem prstu a já husa hloupá furt nevím jak na ni. Musela by jsi vidět ty její omluvný gesta, tohle žádnej jinej můj pes až takto používat nedokázal

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 23:09 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit

Eninka

pochybuju, že dokáže bejt roztomilejší než můj Kokoseček, a jak dostal párkrát po čuni

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 23:11
- Nahlásit

Adiddaska

to ona taky letí jako namydlenej blesk, pak se plouží okolo postele a dělá omluvnou chudinku, ale já na těch očích vidím, že to je vychcaný gesto, všichni doma jí to "žerou" protože ona všechny políbá, a má zase vyhráno, Bára skloní hlavu a zase je po jejím. Když dělá rypáky na Eninku, tak jsem v prdeli, protože Eninka je tvrďák a klidně se porve, prostě v týhle situaci když zasáhnu blbě, tak nejde vzájemnýmu skoku na sebe zabránit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2012 23:14
- Nahlásit

Adiddaska

jenže si vem, že se sejdou dvě tvrdohlavý feny a ani jedna za žádnou cenu nechce ustoupit z cesty tý druhý...těžko popisovat....Kokoseček je určitě roztomilej víc, a určitě hlavně v tom, že se nemá zájem prát a nebere to jako nápl%n svýho života si dokazovat, že prostě on bude nejvejš

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání