Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:00
- Nahlásit

Adiddaska
několikrát jsem si chtěla koupit třeba Blesk, že jsem věděla, že je tam něco konkrétního, co chci přečíst, ale nedala jsem to, hrozně jsem se styděla v trafice si o něj říct
Hele,já si před 20 roky,když jsem byla samodruhá,kupovala Hrom a Dívku,v životě sem se tak nenachechtala jako tenkrát.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:01
- Nahlásit

jindra 22

Ano, mám strach z žen. Z chladných žen.

no tak si to pusť, je to totiž pravda pravdoucí, to čeho se všichni chlapi podvědomě bojej, tak toho se bojej naprosto oprávněně

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:02
- Nahlásit

Jebloň

jj, Hrom jsme taky jeli, ten byl dobrej

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:03
- Nahlásit

Adiddaska
čeho se všichni chlapi podvědomě boje

Já mám holou prdel, já nemám ke strachu důvod.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:05
- Nahlásit

jindra 22

Já mám holou prdel, já nemám ke strachu důvod.

to je mnohem hlubší, archetypální strach, to se nedá sronat s tvou maloměstskou nightmare z hmotné nouze

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:06
- Nahlásit

Adiddaska

jé, díky za odkaz, hlavně že na titulce jsou bordery, taková náhodička - u té knížky o dominanci....zakoupím, zkusím praktikovat

jemu to zatim dost funguje

znám právníky, kteří berou jen věci, o kterých předem ví, že je vyhrajou a pak můžou bejt gerojové (nemyslím že ten tvůj je stejnej), a mě právě baví brát kauzy, kde je to zdánlivě v pr***
a najít právě to řešení, asi jsem divná, prostě mě láká vybojovat to, co vypadá ztraceně

např. teď mě čeká taky takovej malej boj, ale práce se to teda vůbec netýká - ten člověk je navýsost "poučenej", že se na mě nesmí ani "podívat", ale já to změním chachááá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:09
- Nahlásit

Eninka

myslela jsem hlavně ty konejšivý signály teda, ale o dominanci si můžeš přečíst taky

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:10
- Nahlásit

Adiddaska
to je mnohem hlubší, archetypální strach, to se nedá sronat s tvou maloměstskou nightmare z hmotné nouze

Co ty o mně víš? To jako že mám strach z žen? V mým věku? Při mé zralosti? Nenech se vysmát.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:12
- Nahlásit

Adiddaska

přečtu všechno, akorát já, teoretik, poučenej těma nej odborníkama neustále se potácející na hraně domácí situace, kde s odřenýma ušima udržuju dohodu o neútočení, hmmmm, třeba jednou....třeba závidím jabloňovým-brutarovým a kejtlin a tak - to, že mají daleko víc psů a nikdo se na sebe "neprsí"

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:13
- Nahlásit

jindra 22
V mým věku? Při mé zralosti?
Těžko říct,ale tady mi připadáš jako nevyzrálý 16 ti letý mladíček,který masturbuje jen při představě,jak poníží ženu.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:14
- Nahlásit

Eninka
třeba závidím jabloňovým-brutarovým
Neeeee,nenech se zmást.....boxini se prsí vždy a všude,hlavně Brůs a Sofča to zpočátku taky hodně zkoušela.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:15
- Nahlásit

jindra 22

Co ty o mně víš? To jako že mám strach z žen? V mým věku? Při mé zralosti? Nenech se vysmát.

to maji všichni muži,jak řikám, je to podvědomý archetipální strach. Některý si to uvědomujou víc, některý míň a některý dokonce vůbec. Nejhůř jsou na tom ti, kteří se nebojí a uplně ztratili ostražitost, ty budou zničeni jako první...

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:22
- Nahlásit

Jebloň

nenech se zmást

jenže vy to určitě zvládáte, ale já nic moc...prostě se mi sešly dvě fenky, který jsou vpodstatě stále vůči sobě vpohodě a najednou se na sebe blbě podívají, zvednou uši a mně je jasný, že je zle a v ten moment mě to rozhodí, ony to vycítí a je to v háji...třeba dva, tři měsíce to pořeším tak, že během vteřinky se po této výzvě k boji olíznou a zase si hrajou a z toho jednou to nevyjde a houpnou na sebe. Ale je fakt, že jsme šili jen dvakrát za celou dobu a jednou teda bez šití, ale díry byly teda. Bordera má výhodu, že je děsně chlupatá a Eninka se jí nedostane na krk, což Eninka má víc dostupnou kůži a taky menší zuby a míň razance no

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:24
- Nahlásit

Eninka

hele a chodíš s nima někam cvičit nebo děláte něco, aby si zabavily ty palice?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:27
- Nahlásit

Adiddaska
Nejhůř jsou na tom ti, kteří se nebojí a uplně ztratili ostražitost, ty budou zničeni jako první...

To je ze "Sexmise"? Promiň, konečně jsem tvýmu vtipu porozuměl. Už mi to tak nezapaluje.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:29
- Nahlásit

Eninka
jenže vy to určitě zvládáte, ale já nic moc
Tak to není úplně fakt.....venku ano,to můžu pustit Brůse s jakýmkoliv psem,ovšem s košem,ale v domácím prostředí ho musím oddělovat,pokud je nemám pod neustálým dozorem.
Tohle klidně přiznám a nebudu si na nic hrát,to by mě stálo moc a nepíšu o penězích.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:29
- Nahlásit

Adiddaska

teďka s Terkou nikam nechodím zrovna, ta jediná má evidentně málo vyžití, to vím, prostě s ní nedělám nic extra, ale věnuju se jim totálně všechen čas, co jsem doma, prostě furt něco vymejšlíme (nemyslím házení balónků)...dělám všechno proto, abych je "zabavila", "komunikuju" s nima pořád, nevím jak to popsat

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:31
- Nahlásit

Jebloň
Těžko říct,ale tady mi připadáš jako nevyzrálý 16 ti letý mladíček,který masturbuje jen při představě,jak poníží ženu.

Tos mě dost špatně odhadla. Představa, že ponižuju ženu u mě nevyvolává sexuální vzrušení.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:34
- Nahlásit

jindra 22

To je ze "Sexmise"?

ne, to je z kulturní antropologie, přechod od matriarchátu k patriarchátu a z toho pramenící strach a následná diskriminace symbolů matriarchátu - příroda a její ovládnutí, spojování žen s čarodějnictvím, potírání matriarchárních symbolů monoteistickými náboženstvími atd atd. Dnešní feministi právějsou od týhle ostražitosti oproštěný a na to dojedou. Ale možná to nestihnou už, protože celkově skončí lidstvo do tý doby

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:34
- Nahlásit

jindra 22
Tos mě dost špatně odhadla. Představa, že ponižuju ženu u mě nevyvolává sexuální vzrušení.
Ale celkem dost se tu tak presentuješ a vzhlem k tomu,že tě tu nikdo osobně nezná,tak mě zatím o ničem jiném nepřesvědčíš.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:37
- Nahlásit

Jebloň

Tohle klidně přiznám

já jsem si myslela, že jsem na cézetku jediná, komu se na sebe prsej psi a že to prostě je jenom moje chyba a že ostatní mají své kožíšky úplně se vzájemně milující, tak jsi mě i hodně uklidnila, že to není třebas jen mojí blbou výchovou, ale že i povahou a vzájemnýma sympatiema a nesympatiema ve smečce. Já je zase v mé nepřítomnosti můžu nechat spolu, protože to jsou jen nejlepší "kamarádky" - mám kamery s dálkovým přístupem, takže to moc dobře vím, a přijde mi, že si něco spolu dokazujou jenom přede mnou ach jo, no...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:37
- Nahlásit

Eninka

no bordery jsou strašný, to bych asi nedala jí utahat vubec, šamponi sou v poho, těm stačí trochu přemejšlejt a jsou mrtvý celý vodpolodne zkoušelas něco s klikrem, něco na to přemejšlení, i třeba kravinky, triky jen, ale aby prostě musela myslet?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:42
- Nahlásit

Eninka
já jsem si myslela, že jsem na cézetku jediná, komu se na sebe prsej psi
Ale no tak......to nemůžeš myslet vážně.
Ympaktka by ti mohla vyprávět a stejně tak Biluše.
Mě se ,naštěstí na rozdíl od nich,ještě psi nezabíjí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:44
- Nahlásit

Adiddaska

aby prostě musela myslet?

pořád pro ni připravuju různý situace, který musí jakože vyřešit a to ji děsně baví, je úplně v tomto nadržená, akorát nemá prostě nikdy dost. Docela jsem podcenila toto plemeno při touze mít borderku. Přesně jsem měla zkušenost, co "stačí" australákovi a BŠO, ale tohle předčilo mé očekávání, co jsem si zjistila o borderách. Ten pes nemá nikdy ničeho dost, prostě nikdy, a to fakt nepřeháním. Věnuju se všem, ale borderka potřebuje víc, potřebovala by mě jen pro sebe, abych veškerej čas věnovala jenom jí a to nejde. Ty dvě už ležej třeba spokojený večer u telky a ta podšívka se nudí a chce furt a furt a když se nudí, což je každou minutu, rozhejbe ty dvě, když ne mě

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:48
- Nahlásit

Eninka

no vono když má někdo 10 psů, tak pak už je to dost těžký nějak řešit, ani mi přijde, že to moc neni v silách jednotlivce, tam už se asi musí akorát oddělovat, ale ty máš "jen" tři, ty máš víc prostoru k nějakejm výchovnejm akcím

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:54
- Nahlásit

Adiddaska
hele,ono to tak úplně není pravda.....já bych musela Brůse oddělovat vždycky když bych odcházela....jedinej koho snesl byla Buffy a teď Demi,ale pes,nebo jiná čuba by měli smůlu.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:57
- Nahlásit

Jebloň

jo jasný, sem to myslela tak, že kdybys měla třeba jen Brůse a jednoho k tomu, je to mnohem lehčí uhldat a kočírovat než, když je tam 10 dalších

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:57
- Nahlásit

Adiddaska

ty máš "jen" tři, ty máš víc prostoru k nějakejm výchovnejm akcím

tak to určitě máš pravdu a taky nejsem podle mě ten "správnej" pejskař, kterej je důslednej a schopnej udělat maximum správnýho, to vím. Každopádně nebýt Luďka Šilhavýho a pana Dostála, tak bych byla v prdelce, protože Luděk mě naučil jak pozitivní motivací docílit u psa nejlepšího výsledku co se týká přístupu a poslušnosti a i vztahu k psovi, pan Dostál mě naučil jak pochopit spoustu věcí, o kterých jsem neměla ani tušení co se týká vnímání a vyhodnocování té komunikace mezi psy a mezi člověkem a psem. Nechci jitřit vášně co se týká těchto dvou pánů, ale oba dva, každej jiným způsobem mi otevřel oči v přístupu ke čtyřnohýmu stvoření a taky asi díky tomu, že nešlo jen o nějaký "zaplacený" kurz, či jak to nazvat, ale o tak trochu osobní přístup (nechci to víc rozebírat)

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 21:00
- Nahlásit

Eninka

ale o tak trochu osobní přístup (nechci to víc rozebírat)

měla si s nima něco, jo? a s kerym? Nebo s oběma?

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 21:01
- Nahlásit

Adiddaska

měla si s nima něco, jo?

přece nečekáš, že na to odpovím tady

a ani nikde jinde, kecáme o psech, no ni?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání