| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 12:02
- Nahlásit
Eninka
nechtěla jsem aby to vyznělo jako napadání,
jenom mě udivil tvůj údiv nad tím, že tvůj obrázek visí nakřivo, nebo, že by jsi jak píšeš "jsem jeden den přišla na WC a tam bylo zvedlý prkýnko a nikdo tu nebyl, jen já a já bych to prostě nikdy neudělala"
prostě lidi udělají věci, který jim později přijdou zvláštní a je docela hezký jak jsou v šoku, když jejich "nechtěné počínání" někdo natočí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 12:32
- Nahlásit
kejtlin
já už to tady asi někdy psala, takže takhle to bylo....
Loni v lednu mi zemřel taťka, náhle, nečekaně. Dva dny na to mi kamarád nabídl, jestli chci, že dojede na kafe mě podpořit.
Pár minut před příjezdem ke mně mi volal, že už jede, bydlí asi tak 3 km ode mě. Sedím doma u PC a čekám. Kamarád nikde, říkám si, že se asi někde po cestě zdržel. Seděla jsem zády k oknům směrem ven. Mezitím holky pořád chodily kolem dokola v obýváku a skákaly a štěkaly na strop a to doslova. Pořád jsem je okřikovala, ale žádnej význam jsem tomu nedávala, jen jsem je to nikdy neviděla dělat. Asi tak za dvě hoďky volám kamarádovi, kde je a on mi řekl, že u mě byl, stál u branky, zvonil a já nikde (podotýkám, že zvonek byl vpořádku). Je vysokej, tak nakoukl přes branku a viděl u mě za oknem mužskou postavu, jak se krčí a má ruku jakoby v bok a mračí se na něj a dává najevo tou řečí těla, ať jde pryč. On si myslel, že mám návštěvu, tak odjel. Popsal mýho taťku a přitom ho nikdy neviděl. Když jsem mu za dvě hoďky řekla, že u mě nikdo nebyl a proč bych mu to neřekla, když jel ke mně, tak mi řekl, že se cítil být tou osobou v okně tak konsternovanej, že bezmyšlenkovitě odjel a že ani nechápe, že se nepřesvědčil, jestli jsem vpořádku já. Prý měl najednou pocit, že musí odjet rychle pryč. Když jsem mu řekla, že jsem byla sama doma, úplně se sesypal, protože tyhle "záhady" nesnáší, nevěří na nic a nechce mít s žádnýma "energiema" nic společnýho. Prej mu to změnilo život, tahle věc. Když jsme se chtěli další den kouknout na záznam z kamer, v kolik u mě přesně byl, hledali jsme v mobilech čas, kdy jsme si volali. V jeho, ani v mém telefonu v protokolech žádnej hovor nebyl zaznamenám, tak jsme hledali v historii kamer a našli, že v tu dobu se jen před tu kameru, která snímá vchody, přiletěla obrovská zářící bílá koule a zastínila objektiv, asi za 5,6 minut zase odešla a kamera snímala dál.
Později jsem si našla a dozvěděla, že pokud jsou přítomny tyto energie, nefungují přístroje, vypínají se apod. (u mě zvonek, žádnej záznam v telefonech, kamera, později domácí kamera).
Byla jsem u kartářky (nikdy tam nechodím, nevěřím...), vůbec nic o mě nevěděla a kromě toho, že věděla, co se stalo otci mi řekla, co mám doma - přesně to popsala. Musela jsem se s tím nějak vypořádat a jeden můj "známý" mi poradil, co mám udělat, aby to odešlo. Povedlo se, akorát chtěl, ať zapnu kameru při tom a v žádným případě se nedívám na záznam, ať se třeba nezblázním a kamera po dvou minutách vypla a nenahrávala. Později už zase nahrávala normálně.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 12:35
- Nahlásit
Jimmi
nechtěla jsem aby to vyznělo jako napadání,
neboj, já to tak ani nebrala, jen jsem to chtěla nějak vysvětlit
DĚCKA HODINU JSEM PSALA TEN PŘÍSPĚVEK, JAK NASCHVÁL TU FURT NĚKDO CHODIL V KANCLU A NĚCO CHTĚL
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 12:36
- Nahlásit
Eninka
ty vado
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 13:01
- Nahlásit
Eninka
Jůůů já se bojim, eště že je tu milion lidí v kanclu
Musela jsem se s tím nějak vypořádat a jeden můj "známý" mi poradil, co mám udělat, aby to odešlo.
A co to bylo? To mě hodně zajímá, už jsem to tvoje story kdesi četla, ale nikde nenapíšeš, cos udělala!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 13:10
- Nahlásit
Dáška
co to bylo?
takovej rituál....v noci, až je úplný ticho a tma jak v pytli, rožneš jenom svíčku, sendeš si k ní, zavřeš oči a v duchu musíš promluvit s tou energií, kterou předtím požádáš, aby se projevila, abys věděla, že tam je. Když víš, že je, tak ji poprosíš, aby od tebe odešla, že ti její přítomnost nedělá dobře, v duchu se ptáš, co ti chce říct, že se od tebe nemůže odpoutat, řekneš jí co ty tys měla na srdci, když se vše stalo "bez rozloučení"...a tak pdoobně..těžko se to slovy popisuje...Až si vše řekneš, požádáš o odchod a o to, aby ti zase projevila, že tam pořád je abys věděla, že i ona to ví...
Vím, zní to šíleně, ale přísahám, že to fungovalo, cítila jsem všechno fyzicky, a už nikdy to nechci zažít. Tyhle rituály je i někdy nebepečný dělat, prý se člověk může zcvoknout, když uvidí, co by radši ani neměl. Já to vidět nechtěla, ale fyzicky jsem na svým tělě cítila tu přítomnost, protože jsem o ni žádala
tu "energii". Od té doby byl klid
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 13:22
- Nahlásit
Eninka
šmarjá na to bych neměla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 13:28
- Nahlásit
Dáška
na to bych neměla
ani nevíš, jak mi bylo se rozhodnout. Všude tma, nikde nikdo, kdybych řvala, slyší mě maximálně myši a ježci, no děsný. A hlavně když nevíš, co tě čeká
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 13:52
- Nahlásit
Eninka
No já se bojím, jenom se sešeří, to by nebylo nic na mně
Hele jako myslel, že kdyby se to nahrálo, že by tam třeba kolem tebe něco lítalo nebo tak? Jééééé!
A psíci byli pryč?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:02
- Nahlásit
Dáška
kdyby se to nahrálo, že by tam třeba kolem tebe něco lítalo
asi jo, nemuselo by lítat, ale mohlo by bejt něco v okolí vidět, těžko říct
psíci byli pryč?
psíci byli venku, aby byl klid
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:26 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit
Eninka
mě by tohle nepřesvědčilo. Vysvětlila bych si to tak, že kamarád viděl blbě, milionkrát jsem viděla u cesty člověka a to třeba na 5 metrů a až na metr to byla vlastně dopravní značka. Koule na kameře - technická porucha, klidně nějaká vlna magnetická, blbnul signál mobilu, několikrát jsem posílala sms a přišlo mi, že je doručená a ten dotyčnej jí nedostal. Kartářka - chtělas aby ti pomohla, mělas konkrétně tenhle problém, nevědomky jsi jí pomáhala a naváděla, aniž by sis to uvědomila, kartáři jsou dobrý pozorovatelé a psychologové. Jednou jsem byla u kartářky, o který všichni básnili, jak jim všechno řekla, co nemohla vědět. Já za celý to sezení tý paní neřekla ani slovo, nijak jsem jí nepomohla, byla uplně v hajzlu, mlela hovna až to nevydržela a normálně se začla ptát, jestli to, co řiká odpovídá aspoň trochu realitě, tak jsem jí řekla, že ne. Rituál - věř a víra tvá tě uzdraví, byla jsi přesvědčená, že to bude fungovat, tak to taky fungovalo. Takhle bych si to vysvětlila já, kdyby se to stalo mně
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:37
- Nahlásit
Adiddaska
milionkrát jsem viděla u cesty člověka a to třeba na 5 metrů a až na metr to byla vlastně dopravní značka
hele, to se mi po pár panákách stává taky, nic si z toho nedělej
blbnul signál mobilu
ale já s ním mluvila, signál byl tudíž vpořádku
Kartářka
tak tu ani neberu vpotaz, to bylo prostě něco navíc v tom celým tenkrát
Rituál - věř a víra tvá tě uzdraví, byla jsi přesvědčená, že to bude fungovat, tak to taky fungovalo.
to nemůžu vyloučit, akorát na mě sahal , teda spíš ovanul o tak 20 stupňů jinou teplotou, než byla doma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:38
- Nahlásit
Adiddaska
já byla jednou u kartářky a fakt všechno co mi řekla byla pravda , vykládala minulost, přítomnost a budoucnost a řekla jsem jí jen dobrý den
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:41
- Nahlásit
Eninka
to ovanutí se mi stalo taky nedávno na procházce s čoklama, bylo vedro a najednou zima jak sviň a za chvíli zas dobrý, bylo to v lese. Jsou různý vzdušný proudy, fyzikální jevy, muž mi to vysvětloval, učili se to na letecký akademii. Nehledě na to, že sis to mohla normoš vsugerovat. Jednou jsem byla sama doma a v noci jsem slyšela hluk z dálnice a jak jsem to intenzivně poslouchala a soustředila se jen na to v naprostym tichu, najednou jsem v tom začla rozeznávat hudbu, hlasy atd. Strach má velké oči, uši i receptory v kůži
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:47
- Nahlásit
kejtlin
tak u mě postupovala uplně klasicky - já si teda sundala snubák, ale šla jsem tam na doporučení kolegyně, takže věděla, co dělám za práci. Nijak jsem se nesnažila jí mást (krom toho snubáku), neoblíkla jsem se za socku, ani jsem se nijak nepřetvařovala. Ona z držení těla, postoje a těhle neverbálních věcí vyčetla sebevědomí a to, že nejsem žádná troska. To neni problém, to zvládne každej průměrnej psycholog. Ale tim skončila. Sekla se ve věku asi o 8 let a už se vezla, odhadovala, co se asi v mym okolí může dít, ale nedala to vůbec, protože se trochu vymykám "modelkovskýmu " standartu. Mluvila a pokaždý se na mě podívala a čekala, jestli jí to odsouhlasim a já nic mlčela jsem a koukala. Pak už se v tom uplně zamotala, nepřišla na to, že jsem vdaná, sekla se v sourozencích, nic prostě, byla uplně mimo...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 15:06
- Nahlásit
Adiddaska
tak jsi byla u špatný z tý mojí už je tv hvězda, zrovna nedávno jsem na ní koukala o noční
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 15:22
- Nahlásit
kejtlin
tadle taky údajně je skvělá, všichni jí chválej a choděj od ní uplně odvařený, jak jim všechno přesně řekla. Já si prostě myslim, že jí naváděj, byť nevědomky..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 16:45
- Nahlásit
Adiddaska
bylo to v lese. Jsou různý vzdušný proudy
tak ti nevím, doma, v bytě, 25 stupňů v místnosti, všude zavřeno...kde by se ten ledovej proud tady vzal?
když to shrnu...smrt nejbližšího člověka, někdo u mě vidí za oknem postavu, psi štěkají na strop, obíhají cosi furt dokola a jsou úplně na palici, nezvoní zvonek, co prostě zvoní bez poruchy, záznam hovoru v té době neexistuje ani v jednom telefonu, zářivá koule překryje kameru, jiná kamera se vypne po 2 min. záznamu, kartářka co neví nic řekne co řekla...hm...hodně náhod naráz
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 17:00
- Nahlásit
Eninka
já si myslim, že některý věci prostě ve skutečnosti nebyly jak popisuješ, ale že si je tak přibarvila tvoje tehdy rozjitřená psychyka..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 17:14
- Nahlásit
Adiddaska
některý věci prostě ve skutečnosti nebyly jak popisuješ
to můžu vyloučit, nic nebylo ovlivněný mojí psychikou, to jsou prostě fakta a taky můj kamarád nemohl tušit, co vidí, myslel, že mám návštěvu. Přístoje taky nebyly ovlivněný mnou
a pochybuju, že by psiska sama od sebe běhala dokola a štěkala úplně bez podnětu na strop, tomu nevěřím prostě
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 17:27
- Nahlásit
Eninka
já jsem třeba viděla, jak se nálada Nyxy ve chvilce otočila v závislosti na náladě Maruš, takže psy jsi klidně ovlivnit mohla. Podvědomí dokáže strašně moc a ten tvůj kamarád věděl, že ti umřel táta přece a navíc lidi se mezi sebou snadno strhnou v histerii, jednou na táboře dva kluci na hlídce tvrdili, že k bráně přišel chlap v masce, behem dalšího dne začly přibývat ostatní děti, který ho taky udajně viděli, popisovali masku, přísahali, byly mrtvý strachy. Pak se ty kluci přiznali, že si to vymysleli...
jako já ti to neberu, že se to nestalo tak, jak si myslíš ty, jen já tomu prostě nevěřim
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 17:54
- Nahlásit
Adiddaska
já tomu prostě nevěřim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:20
- Nahlásit
Eninka
já tomu věřím, i když to co píše Adiddaska zní logicky....
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 22:08
- Nahlásit
k paronormmálům se nevyjadřuju,ale věřím že sou
K něčemu se ofšem vyjádřím.......baví mě jak veleryba schazuje velerybu známou(která aspoň jako ženská vypadá),ofšem ,že k velerybě si musela pomoct badáží žaldku(což jí v podstatě k ničmuž nic nebylo),to už opoměla.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 05:19
- Nahlásit
Eninka
já už to tady asi někdy psala, takže takhle to bylo....
Eninko já si pamatuji jak jsi to už jednou psala a když jsem to dnes dočetla v brzké ranní hodině, až mě obcházel mráz, ale já jsem jedna s těch, co na tohle věří páč se semnou po havárce mojí když mě přejelo auto a nemohla jsem chodit tak právě v ten den mi zemřela babička na Slovensku a já ležela v Orlovské nemocnici a ona v Pondělí se přišla semnou rozloučit v poledne kdy na posled vydechla. No a ve středu mi teprve rodina oznámila, že babička už není mezi námi jenže já je překvapila a řekla jsem jim to první to zděšení v jejích očích vidím ještě doteď, že jako odkud to vím když ležím tady a podotýkám, že to bylo v čase když nebyly mobily bylo to v roce 1979.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 13:00
- Nahlásit
Darina1
tak tomuhle já věřim, že jsi mohla nějakym způsobem cítit, že babička umřela, lidi můžou bejt propojený energií nějakou. Ane nevěřim, že by duše babičky vědomě doletěla za tebou, jako že by duše mrtvejch takhle organizovaně jednaly, tomu nevěřim.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 13:21
- Nahlásit
Adiddaska
já ti nevím...propojení energií. Energie jako taková je všude kolem nás, je součástí našeho žití a vesmíru a to ve všech různých podobách. Když člověk zemře, energie, která jej obklopuje a i mozková energie sama od sebe nezmizí, nerozplyne se, to by popíralo fyzikální zákony. Energie se buď přemění v jinou - spotřebuje se, anebo je zachována. Při skonu není spotřebovaná ta energie okolo tebe, nemá jak, zůstává prostě nadále. To, jak se tato energie (laicky zváno duše) bude dál, kde, a jak pohybovat a projevovat je právě to, co nikdo neví, jen ti, co se s těmito projevy setkali, ať už v jakýkoliv podobě ví, že tato věc existuje.
Když před hodně moc lety zemřel tchánovi otec, to jsme bydleli ještě s ex u nich v domě, ve dvě v noci někdo zvonil, oni měli hned vedle vchodových dvěří okno a tak vylezli z okna a tam nikdo nestál, my s manžou seběhli dolů a i s nima jsme koukali na ty dveře, co zvonily a nikde nikdo (ani sirka ve zvonku).
Ráno došel telegram, že otec v ty dvě ráno skonal.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 14:36
- Nahlásit
Eninka
jasně , babička mi vyprávěla, že její děda jí vždycky řikal, že až umře, převtělí se do velkýho černýho psa. A když umřel a oni šli z pohřbu, tak za nima šel nějakej velkej černej pes. Ale ten pes by tam šel i kdyby to ten děda neřikal třeba, to si až zpětně spojili a hlavně - CHTĚLI tomu věřit a to je nejdůležitější, pak je možný uplně všechno, obrázky nakřivo, dveře bouchaj aniž by byl průvan atd atd , lidská psychika je fakt strašně mocná...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 17:34
- Nahlásit
čau šici, dneska jsem byla půl dne v lese, na cvičáku a zase v lese.......nic se mi nechce doma dělat, tak jsem jen vytřela a na ostatní bordel kašlu, jede ke mě kamarádka, ale ta už mě zná, tož je zvyklá, že nemám super naklizeno, psi se najedli a jsou zdechlý.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 17:45
- Nahlásit
kejtlin
kuk, já dneska vyvolávala duchy, ale Addidaska mi vysvětlila, že žádní nejsou, tak jsem šla radši ven něco dělat. Ale víceméně se vyvalujeme s psiskama u telky
|