Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 21:50
- Nahlásit

co děláte

abyste si nemyslely, že já nedělám nic....už mě ten barák fakt sere...vypli plánovaně elektriku od 8 do 16 hod, ihned po vypnutí se spustil alarm a řval po ulici, takže letím dom, ňeboť sousedi to nemaj v plánu poslouchat celej den (nybitý baterky to nezvládly)...odpoledne po zanutí to samý...tak opět letím dom jako idiot. Následně zjistím díky vodárnám, že mám někde únik vody z řadu, volám všude, i závlahářům, všichni zjišťujou, kde to je, já jak blbá v šachtě zavírám a otvírám nějaký ventily, abych zjistila, že únik se koná, zbytek musej postupně zjistit voni
teď jsem si nalila panáka, abych si oddechla a říkám si - tady chybí chlap, ale zase následně se ubezpečuju, že ta "svoboda" za ty nervy stojí. Vy jste mladice a asi nechápete, v mým věku a zkušenostech někdy pochopíte mé kecy o svobodě

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 21:55
- Nahlásit

Eninka

jako ani nevíš, jak tě chápu!!! To je u nás furt! Voda v jezírku poklesla, voda v jezírku se přelila, vlhne zeď v garáži, čerpadlo topí když je 30 stupňů, čerpadlo chladí, když je -20 atd atd. Furt sem někdo leze něco opravovat!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:23
- Nahlásit

hmm bezva, sousedům vybrali 2 krát garáž, od několik baráků vybílili komplet dům a na druhým konci vsi vybrali spodní patro, zatímco nahoře majitelé spali....
ještě že u nás není co ukrást......

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:00
- Nahlásit

kejtlin

nejhorší je, že ti odhodlaní něco ukrást netuší, když někam lezou, že není co....já už zažila tyto pokusy i v mým bývalým bydlišti u exmanži rodičů na ulici, kdy taky všichni spali a vybírali je zloději, tak i tady kde jsem teďka. I nmě se už stalo, že ve tři ráno řve alarm, v zimě, všude sníh, dojeli do tří minut sekurity a dole u garáže vypreparovaný zámky a všude stopy ve sněhu, hlavně směrem k plotu a od něj. Už když už jsem byla vzhůru jsem slyšela, jak někdo něčím mlátí, to byly pokusy o otevření garážovejch vrat, kde je drží elektromotory, což zloděj nečekal, tak je nemoh nadzvednout, ale ani jej neodradil zvuk sirény. Nesnáším tyhle situace, manža měl devítku doma, to by jej rozsekal na hadry, ale já mám jen jiný obranný možnosti, tak nevím
a chci chránit i svý psy, nejenom sebe, tak okna nejdou rozbít, ničím, dveře nejdou překonat taky ničím, ale přece jenom, granát by asi zabral

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:08
- Nahlásit

Eninka
tak nikdo neví, kdo to dělá, ale k nám nikdo neleze, nikdy se neví, zda jsou velký psi puštěný nebo ne, pes profíka nezastaví, to je jasný, ale tohle dle všeho profíci nejsou......
ty máš nedobytnou pevnost!!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:14
- Nahlásit

kejtlin

ty máš nedobytnou pevnost

asi jo....když manža odešel ze dne na den, tak já tady několik nocí byla do rána vzhůru, než jsem pořešila tu bezpečnost, protože předtím jsem se i s ním bála kun, co běhaly na půdě.. nechci vypadat jako cvok, je to jenom o pocitu...u mamky kousek od bytu nějakej zloděj lezl vykrást byt a doma byl otec s dcerou, protože byla nemocná a on je oba zabil, aby neměl svědky svého vniknutí tam
na právech jsme měli dva roky psychologii, zaměřenou na oběti a aktéry trestnejch činů a to mi docela stačilo k tomu, abych věděla, co se odehrává a jak vyhodnocujou situaci ti "aktéři", ti pachatelé

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:18
- Nahlásit

Eninka
ale tak kdyby mě zabil rychle...........tak by mi to bylo pak už šumák
taky jsem měla dvakrát návštěvu v noci na balkóně, a nevím kdo to byl, utekl, když mě viděl-čemuž se tedy vůbec nedivím, ale jsem si skoro jistá, že dotyčný to tu dobře znal, protože věděl, že nemusí přes psy ani kolem nich......a to ví jen málo lidí....

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:20
- Nahlásit

kejtlin

měla dvakrát návštěvu v noci na balkóně

třeba chtěl jen tvoje kalhotky, co jsi tam měla pověšený

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:20
- Nahlásit

Eninka

a ty nemáš alarm napojenej na policajty? Taky máme nerozbitný vokna a eště přez ně stáhnu venkovní rolety. Pochybuju, že by se sem někdo dobejval granátem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:22
- Nahlásit

Eninka
třeba chtěl jen tvoje kalhotky, co jsi tam měla pověšený

právě, že neměla

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:25
- Nahlásit

Adiddaska

nemáš alarm napojenej na policajty

no, to není tak bezpečný, jako na soukromou sekurity, která dojede okamžitě, mají klíče a všechno prostě, jde o minuty, policie není tak promptní....a když by tady někoho objevili, zadržej a volají pak tu policii.

Pochybuju, že by se sem někdo dobejval granátem

taky na to spoléhám

přez ně stáhnu venkovní rolety.

taky dobrej model...já tohle nemám, ale nemám folie, ale rovnou ve sklech zabudovaný, že jde jenom rozbrousit flexkou, i v patře, pro jistotu, v dnešní době není čas na hrdinství a mám obavu, že bude hůř, tou situací, která tady všude okolo panuje

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 23:26
- Nahlásit

kejtlin

ale třeba věřil, že je tam někde najde, ledaže by chtěl ty, co máš na sobě

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 00:11
- Nahlásit

Eninka

u nás jsou policajti do 5ti minut, naopak jsme neměli dobrou zkušenost s tou soukromou firmou, to záleží asi na konkrétních lidech, my tu máme s cajtama dobrý vztahy celkem jinak ty vokna máme taky, nejdou ani rozstřílet, jedině ten granát teda a ty venkovní rolety jsou dobrý, jednak jsou těžký hodně, takže je to další dost velká překážka a jednak se tim perfektně izoluje hluk, když je třeba bouřka nebo úchylný sousedi sekaj v sobotu ráno v 8:00 trávu. A taky to zatemní, na to jsem si hrozně zvykla a jak to někde v hotelu neni, tak mě hned vzbudí světlo, když se začne rozednívat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 08:24
- Nahlásit

přijel k nám cirkus-naprosti do parku..........

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 08:54
- Nahlásit

kejtlin

přijel k nám cirkus-naprosti do parku

hmmm, já myslela, že žumpa už má po dovolených

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:20
- Nahlásit

Eninka

mám poprskanou klávesnici

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:36
- Nahlásit

Eninka

Jimmi

trocha kafe navíc v not´asu už se ztratí......

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:45
- Nahlásit

Eninka
kdy budeš prosím na fb? potřebuju poradit něco právního...díky

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:53
- Nahlásit

kejtlin

jdu tam

Jimmi

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:52
- Nahlásit

Eninkahmmm, já myslela, že žumpa už má po dovolených

tak to je moc hezký, deset z deseti pani!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:47 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

ze zvířat má cirkus jen poníky a psy, psi jsou vysírači a chodí vysírat přes silnici k našemu plotu, jsem zvědavá až půjdu za cca hodku venčit, musím přes park, tedy můžu ještě po silnici což nepůjdu, kolik jich Kyra zakousne......

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 13:03
- Nahlásit

kejtlin

kolik jich Kyra zakousne......

napiš nám výsledek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 14:49 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Jimmi
napiš nám výsledek

nezahryzla žádnýho, zavřeli si je, celkem je asi zdržovalo od stavění šapitó neustálé odvádění jejich psů od našeho plotu
edit:když jsem šla okolo, tak jsem to trochu obhlídla, tak mají ještě kozy, víc zvířat jsem tam neviděla

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 16:50
- Nahlásit

kejtlin

to je nějakej ubohej cirkus ne? Jaký maj psy?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 16:57
- Nahlásit

Adiddaska
to je nějakej ubohej cirkus ne? Jaký maj psy?

jo je, mají 3 pomerainy a 3 střední křížence
třeba mají nějaký ještě zavřený ve vozech, já viděla jen ty venku

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:53
- Nahlásit

kejtlin

ale tak zas dobře, že s sebou nevláčej nějakýho vypelichanýho tygra, psi a poncli sou eště cajk

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:00
- Nahlásit

já vždycky když slyším slovo Cirkus, tak se mi otvírá kudla v kapse, spíš samopal teda. Nesnáším tenhle druh týrání zvířat a vůbec nechápu, že je v dnešní době ještě něco takovýho možný

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:04
- Nahlásit

Eninka

podle mě je cirkus už strašně přežitá věc, chápu jedině představení typu Cirque du Soleil, ale jako předvádět někomu, jak slon vyleze na bednu, to je fakt trapas a nechápu, že tam ještě někdo chodí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:30
- Nahlásit

Adiddaska
ale tak zas dobře, že s sebou nevláčej nějakýho vypelichanýho tygra, psi a poncli sou eště cajk

tak to určitě
Eninka
Nesnáším tenhle druh týrání zvířat a vůbec nechápu, že je v dnešní době ještě něco takovýho možný
vůbec cirkus neuznávám, nechodím tam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:19
- Nahlásit

co děláte ženy? já odmražuju lednici-opět, věci zmrazáku jsem dala do velkýho, tak tak se to vešlo......

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání