| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:17
- Nahlásit
impact
Ona je bohužel ten typ, co je v klidu, v klidu a pak se někdo blbě podívá a jde.
To je bohužel Konýva, ona na psy de facto neútočí, ona stojí, vrtí ocáskem "jen pojďte, miláčkové" a když jsou blbí a přijdou, tak je s ledovým klidem sejme. Je jí osm, tak si nedělej iluze.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:22
- Nahlásit
u nas je to o tom ze blbe cumi,dost dze zarve ale ceka az nekdo prijde a neco zacne...a pak asi svete tres se..ale nikdy se me neservala,proste to ukociruju...
a k tematu...myslim ze majitel pro terku se mel hledat davno...protoze cekat takovou dobu je cesta do pekel(podle me) pes se jen utvrzuje a cykli ve svym chovani ,kdyz to nekdo neutne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:25
- Nahlásit
Jimmi
nebudu čekovat někoho, kdo při své inteligence vědomě sere na psy a nebudu potichu, jenom proto, že se to někomu nelíbí
speciálně na tomhle témat
Vůbec nevím, proč jsem u tohohle označená já. Nikomu jsem neřekla, ať je potichu, napsala jsem, že už každý svůj názor řekl a teď se už jen samonasíráte a jde už jen o averzi, ale tak si to užijte, mně to fakt nevadí, prostě jsem jen vyjádřila svůj názor, no. A navíc tím děláte radost těm chudinkám opuštěnejm smutnejm vedle. Ty ničím jiným, než náma, nežijou vám říkám.
Salát byl hnusnej, přesně dle očekávání.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:32
- Nahlásit
Ebony
Takže buď musí oddělovat, což je pro ni náročný, jak jsem naznala z televýstupu, fyzicky moc aktivní není
teď nevim jestli to chápu dobře, ale na to oddělovat psy potřebuje být člověk jako nějak extrémně aktivní sportovec?
A hlavně to těžce nesou ti, co se mají doma dobře, měla jsem tu tříletou fenu, co byla doma opravdu vymazlená, a zvykala si skoro dva roky. A stejně jsme spolu už nikdy neměli vztah, co měla s bývalou majitelkou.
tak by dopadl můj pes,kdybych třeba zdechla a musela by k někomu jinýmu , právě to mi přijde horzný se vzdát vlastního psa co ho miluješ...a navíc rozmazluješ(to myslim sebe ne tebe), já bych to nedala
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:34
- Nahlásit
Ebony
proč by měla? Že píše pravdu?
Ne ne. Když vynechám to, že do pravdy měly její příspěvky poměrně dost daleko, i když samozřejmě určité racionální jádro měly, tak za tu formu si rozhodně žádnou pochvalu nezaslouží.
Jimmi
zklidni se
Jsem klidná. Spíš si myslím, že zklidnit by ses měla Ty. Zklidnit se a trošku se zamyslet nad tím, co a jak jsi napsala.
Jebloň
Ono je to tak jak píše,jak jsem jí to tu psala já,mnoho jiných a teď i Ebony.
Částečně. Ale rozhodně ne úplně. A nemusí proto na ní tak útočit. Co se tím dá dokázat? Myslím, že nic prospěšnýho.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:35
- Nahlásit
jbat
A navíc tím děláte radost těm chudinkám opuštěnejm smutnejm vedle. Ty ničím jiným, než náma, nežijou vám říkám
vždyť ať maj taky jednou radost ze života, seš děsně nepřející čoveče , pak musej hnedka psát udání a anonymy a oddávat se lesbickýmu sexu, když se tady nic neděje...tak jim taky dopřej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Sízra Milanová
právě to mi přijde horzný se vzdát vlastního psa co ho miluješ
Máš recht. To už je dost hrozný i u psů, které máš jen v dočasce, natož pak u vlastního několikaletýho společníka.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Co se tím dá dokázat? Myslím, že nic prospěšnýho.
A co prospěšnýho z toho mají ti její psi do teď?!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:44
- Nahlásit
Sízra Milanová
dyť ať maj taky jednou radost ze života, seš děsně nepřející čoveče , pak musej hnedka psát udání a anonymy a oddávat se lesbickýmu sexu, když se tady nic neděje...tak jim taky dopřej
Fuj!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:45
- Nahlásit
Jebloň
A co prospěšnýho z toho mají ti její psi do teď?!
Tak doteď to řešila s lidma, o kterých si myslela, že jí v tom pomůžou (nejen na netu, ale v reálu). Přihlásila se na cvičák. Podařilo se jí to zlepšit, myslela, že na furt. Ale protože leda tak hovno, tak to prostě řeší radikálně. Každý na to může mít jiný náhled, ale 100 % jist správností toho náhledu si nikdo být nemůže, protože to by musela pracovat třeba s kameny ale ne s živými individualitami, i když psími. Sama jsi tu psala, že Tobě se to podařilo zvládnout, kdo mohl říct na beton, že zrovna jí se to nepovede?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:57
- Nahlásit
Ebony
Iluze mě přešly po víkendové akci se sušákem. Ne, vážně. Thajka na to jde cíleně. Chytne malýho psa za ušima, zvedne do luftu a třepe. S naprosto jasným cílem zlomit vaz. Takže já jsem po té víkendové mele vyléčená nadosmrti. Jednou mi to doma stačilo...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:05
- Nahlásit
Sízra Milanová
teď nevim jestli to chápu dobře, ale na to oddělovat psy potřebuje být člověk jako nějak extrémně aktivní sportovec?
no myslím, že když chceš psy oddělovat, tak jim vlastně musíš věnovat dvakrát tolik času. Protože třeba místo jedný procházky musíš na dvě, musíš tomu oddělenýmu psovi dávat víc, než když je s ostatníma aby se necítil odstrčenej. Sám se tak nevylítá, jako s kámošema, a hlavně borderu prostě musíš zaměstnat, ano já prostě tvrdím, že je to fyzicky náročnější.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:14
- Nahlásit
Ebony
no myslím, že když chceš psy oddělovat, tak jim vlastně musíš věnovat dvakrát tolik času. Protože třeba místo jedný procházky musíš na dvě, musíš tomu oddělenýmu psovi dávat víc, než když je s ostatníma aby se necítil odstrčenej. Sám se tak nevylítá, jako s kámošema, a hlavně borderu prostě musíš zaměstnat, ano já prostě tvrdím, že je to fyzicky náročnější
jo takhle,aha tak to jo,já myslela jí oddělovat po dobu nepřítomnosti, nenapadlo mě že by spolu nemohly jít na procházku třeba...pak jo,pak je to náročnější jak fyzicky,tak časově a asi i psychicky.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:49
- Nahlásit
Tak vida, humus se usadil na humusu, jak překvapující.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 20:16
- Nahlásit
tak asi padla
počkáme si třeba týden než renata sesbírá další materiál za pomoci agilních kamarádek, na tajný se to schválí, sesumíruje a pak se určitě dočkáme nějakého sáhodlouhého břitkého pojednání, který nás posadí na prdel....stačí mít trpělivost!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 21:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
s tím týdnem jsi to nějak přehnala
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:24
- Nahlásit
čus, co furt jedete na humusu? jinak jste fakt trapný, že někdy mejete čokly a celkově sebe a nemáte na celý léto dvoje kraťasy, teplejší a lehčí
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:27
- Nahlásit
jo a je strašná zima!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:29
- Nahlásit
Adiddaska
čus, co furt jedete na humusu?
už nic,ne?
jinak jste fakt trapný, že někdy mejete čokly a celkově sebe a nemáte na celý léto dvoje kraťasy, teplejší a lehčí
no to teda a někomu vadí i mít v posteli blechy...nechápu takovou zhejčkanost!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
no to teda a někomu vadí i mít v posteli blechy...nechápu takovou zhejčkanost!
no tak to taky nechápu, mnohem lepší je pořídit si navíc třeba skunka, to si pak nikdo nevšimne, že psi jsou špinavý a zablešený...a lidi taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:36
- Nahlásit
čus blechatky já mám kafe a až ho dopiju půjdu s čoklema ven courat po lese
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:39
- Nahlásit
kejtlin
já mám kafe a až ho dopiju půjdu s čoklema ven courat po lese
my jdem za chvíli na vejlet taky
no tak to taky nechápu, mnohem lepší je pořídit si navíc třeba skunka, to si pak nikdo nevšimne, že psi jsou špinavý a zablešený...a lidi taky
a já budu odted nosit jen jedno triko furt...vždyť si aspon nic jinýho neušpinim a to se vyplatí!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele, dojdem tam určitě k nějaký hospodě? Jako já se musim navobědvat, jinak to nepude!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:43
- Nahlásit
kejtlin
čus blechatky já mám kafe a až ho dopiju půjdu s čoklema ven courat po lese
čus couro.
Já jsem po o, dělám práci na celý týden dopředu, abych si dovču užila a nepřemýšlela, na co se moje kolegyně vysrala a na co ne...
Adiddaska
jo a je strašná zima!
JO!!!! Ale zase se líp spí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:25
- Nahlásit
bolí mě hlava, Ariana mě určitě včera proklela...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
bolí mě hlava, Ariana mě určitě včera proklela...
mě pásovec, kolena a hlava mě bolet začíná
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 19:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ariana mě určitě včera proklela
Ariana nemá čas http://www.youtube.com/watch?v=fqRFKbq1rfo
|
Sízra Milanová
Člen |