| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:01
- Nahlásit
Foťák mi žere baterky (masokekáček se rozbil a začíná vynechávat modem na net..co bude dál?..jo ještě mi tluče v bobkovi levej kulák!!
jbat
A koupila jsem si dnes nové kalhoty do práce, velice pěkné a rovněž lodičky na zkurveně vysokým podpatku.
neštvi hubeňoure a mašínu ať koupíte s dobrou duší..
Sízra Milanová
No jistě zase se budeš vystavovat všude možně...to už známe
co by se nevystavovala,když může a má co ,no né
Jebloň
To je moc fajn ,že je Maťas skoro celej zase doma.Co říkal na pilota??
A Štěpuldovi Mauglímu přeji pěknou dovku a klidný let
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:05 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Eire
Prej hubeňoure, to bohužel nejsem. Teda muš říká že jsem, ale nejsem.
Motorku koupíme zase nějakou pohodlnou, žádnou zabijárnu, i když takový B-king.... No nic.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:16
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=bmMbkfiUL3Y&feature =related
Tuhle chceme. Ale tahle je holt srdeční záležitost:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3XX1Ei3nss
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:17
- Nahlásit
jbat
Záleží jakej mozek mašinu šéfuje, a jestli počítá s debilama v autech.Tam hlavně bacha na blondýny a jistý region razovity.
Ale zase chce to sílu pokud jezdíte dva..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:20
- Nahlásit
Eire
Záleží jakej mozek mašinu šéfuje
Přesně tak. Hlavní pravidlo - nikomu kolem sebe nevěř, ani v autech, ani na moto. A tenhle mozek má za sebou 25 let na všech typech mašin. A už se uklidnil a chce se jen tak vozit, ve dvou, na výlety, sem tam ji prohnat, ale žádnej stres... Rozhodně je to ale jedinej člověk, za kterýho bych si sedla a svěřila mu svůj život. To jako fakt.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:51
- Nahlásit
jbat
Hlavní pravidlo - nikomu kolem sebe nevěř, ani v autech, ani na moto
100% souhlas,Žany jezdil závody na silničkách a dal školu mladýmu...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:21
- Nahlásit
kopíruju semka text, kterej jsem dala i holkám vedle, ať to
nemusím psát znova....
ahojky, tak mám pro Terku novej domov...ze všech možných variant, od té, co by byla doma u jedněch a musela by bejt kamarádka s prasetem a slepicema, pak kamarádka se středoasiatem někde jinde, pak by jinde zase pásla 4 kozy a
zase jinde by se 4 borderákama byla mezi hafem zvířat, pásla by velký stádo, byla by u koní apod..ale hlavně by chodila na výstavy prostě všude a taky byla uchovněna, tak nakonec jsem srdcem vybrala prozatím nejmenovanou paní, která bydlí kousek ode mě, asi tak 500 m, žije na domečku sama, jezdí za ní přítel, je hrozně fajn, spíš mladší (než já teda ), Terku bude milovat, to vím, bude s ní denně venku, jezdit po vejletech a tak...bude pro ni středobodem vesmíru, spát v posteli a prostě je to jediná "vyvolená" v mých očích. Když Terku viděla (ne naživo), řekla mi, že po jejím uvidění se do ní okamžitě zamilovala, že na ni pořád myslela a že si hrozně ve skrytu duše přála, abych si vybrala pro Terku právě ji. Terka se
k ní jako jediné hned začala tulit, a je vidět, že se s ní cítí dobře. Zatím to udělám tak, že dojdeme na návštěvu (to už máme za sebou), odejdeme, pak návštěva - můj odchod a příchod, pak přes noce a jupí ke mně a tak postupně ji budeme
adaptovat na nový domov. To mi přijde úplně nej...pro ni.
Tak nám držte palce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:28
- Nahlásit
Eninka
to je dobře, ale já bych ji neadaptovala, já bych jí paní odvezla a nechala ji tam.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:33
- Nahlásit
kejtlin
já bych ji neadaptovala, já bych jí paní odvezla a nechala ji tam.....
paní to tak sama chtěla a víš co...Terka je na mě těžkej závislák, blbě by to rozdejchávala, nechci, aby jí tam hnedka udělala z domu kůlničku na dříví a taky musí pořídit bejvák vekovní, vnitřní a plno věcí pro ni a taky zvýšit plot mezi ní a
stafordkou fenou od vedle, jelikož cca 70 cm plůtku skočíme z místa a to nechci riskovat. Vidím to tak na cca dva týdny celkem a pak už bude doma tam se vším všudy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:35
- Nahlásit
Eninka
jasně, ale přijde mi, že bude mít Terka v hlavě dost guláš, ale ty ji znáš, tak víš, co je pro ni lepší
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:37
- Nahlásit
kejtlin
kdyby šla někam jinam Eninka, ta to neřeší, je dršňák, ale Terka je hodně citlivá, tak nějak myslím, že u ní to bude takto nejlepší, pozná paní a šup tam
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:52
- Nahlásit
Eninka
já myslim že je dobře že se bude adaptovat nejdřív,tak to pro ní bude lepší...vzhledem k tomu jak je na tobě závislá, to je fajn že ta paní je tam blízko vás.
Eire
co by se nevystavovala,když může a má co ,no né
no jistě, šak tak jsem to myslela
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:55
- Nahlásit
Eninka
já bych asi vybrala to velký stádo koz, výstavy a tak je to tvoje volba a doufám, že to klapne!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:05
- Nahlásit
Eninka
a jo,koukám, že voni tam sou 4 čoklové, tak to asi tadlec pani je nejlepší
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:14
- Nahlásit
Adiddaska
já bych asi vybrala to velký stádo koz, výstavy
já asi taky, vzhledem k zaměření borderek, ale za prvé chtějí na ní chovat štěnda, a taky z pána vylezlo, že ji chce pro svýho známýho ale že by prej byla věčně tam u těch zvířat. Ten známej sice nakonec dojel, ale ani nemluvil, jen řekl dobrý den a pak nashledanou, ani se na Terku nekoukl a tak....všechno řešil ten pán z tý farmy, jako byl super, psiska byly úžasný,
ale cítím tam takový to "ALE". Teris by tam byla taková jak to říct, ztracená a ona je děsnej cíťa a je radši sama s někým,
Tak jsem to tak nějak zvážila a vyšlo mi to "srdíčko", než ta příroda, jelikož by lítala všude možně - mezi kamarádem, farmou, výstavama a tak. Nechci z ní dělat nějakýho bolestínka a ťutínka, ale když znám její povahu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:31
- Nahlásit
Eninka
Tak jsem to tak nějak zvážila a vyšlo mi to "srdíčko", než ta příroda, jelikož by lítala všude možně - mezi kamarádem, farmou, výstavama a tak. Nechci z ní dělat nějakýho bolestínka a ťutínka, ale když znám její povahu
to si taky myslim, určitě potřebuje páníka pro sebe a to že by na ní chtěl chovat se mi taky nezdá ta paní bude lepší podle mýho názoru jak Terku popisuješ...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:47
- Nahlásit
Eninka
je mi to jasný, já si nevšimla těch 4 borderáků a myslela jsem jakože by měla aktivity. Třeba Rambík taky potřebuje pozornost člověka, byl by nešťastnej ve smečce, kde by byl jeden z mnoha, Kokoska má rád, je s nim od narození, to je něco jinýho. Takže u tý paní jí bude asi nejlíp
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:56
- Nahlásit
Sízra Milanová
Adiddaska
Takže u tý paní jí bude asi nejlíp
ta paní bude lepší podle mýho názoru jak Terku popisuješ
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 22:43
- Nahlásit
Eninka
budu držet palce, aby ta adaptace proběhla co nejlépe, i pro tebe
nejsem taková svině, abych neuznala, že jsi udělala krok k něčemu lepšímu
já osobně bych asi po Terce neměla štěnda, ale to je jenom moje úvaha
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 08:16
- Nahlásit
Jimmi
já osobně bych asi po Terce neměla štěnda, ale to je jenom moje úvaha
já bych na ní určitě nechovala,jako neni důvod proč dělat další psy,je jich už tak dost...já původně myslela že má Eninka ty čuby všechny kastrovaný.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
já bych na ní určitě nechovala,jako neni důvod proč dělat další psy
no právě, mně se to taky nelíbilo, že ji chtějí uchovnit. Já vím, že když nebude mít štěnda ona, bude je mít jiná fenka, kterou si vezmou, ale aspoň to nebude ona...Říkal mi ještě, že nějakej
jeho známej má 18 fen, že má na nich 2 x ročně štěňata, že
to tedy taky odsuzuje, ale já, kdybych znala někoho, kdo tohle
dělá, nebyl by ani mým známým. fuj, fakt
ty čuby všechny kastrovaný
ne ne, jenom Eninku a Báru (Eninku ze zdrav. důvodů a Báru ne, tu jsem nechala pižlat bohužel na doporučení veta bez zdr.
potíží).
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:46
- Nahlásit
Eninka
Já vím, že když nebude mít štěnda ona, bude je mít jiná fenka, kterou si vezmou, ale aspoň to nebude ona...
nebude to i ona...což je dobře
Říkal mi ještě, že nějakej
jeho známej má 18 fen, že má na nich 2 x ročně štěňata, že
to tedy taky odsuzuje, ale já, kdybych znala někoho, kdo tohle
dělá, nebyl by ani mým známým. fuj, fakt
No a že by se vedle několik podobných chovatelek našlo, že...přinejmenším dvě
ne ne, jenom Eninku a Báru (Eninku ze zdrav. důvodů a Báru ne, tu jsem nechala pižlat bohužel na doporučení veta bez zdr.
já jsem zástancem kastrace, u mě se nemusíš obhajovat, samozřejmě odborně provedený u nej vetů kdy ti pes za pár hodim odkluše sám a nemá vidět ani jizvičku...ne u vesnických borců za 2padesát samozřejmě
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:48
- Nahlásit
Eninka
Báru ne, tu jsem nechala pižlat bohužel na doporučení veta bez zdr.
potíží).
tak tohle nechápu, jako že kastruješ, jenom když má fena nějaké potíže?
není lepší vykastrovat fenu, zdravou, která právě žádné potíže nemá, kastrace jí nezatíží a za dva dny o ničem neví?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:02
- Nahlásit
Jimmi
jenom když má fena nějaké potíže?
šlo o podezření na alergii na vlastní pohlavní hormon, která se
projevovala jinak, neměla gyn. potíže. Obě dvě za dva dny po operaci lítaly a ani si ničeho nevšimly - obrazně řečeno
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:58
- Nahlásit
Jimmi
není lepší vykastrovat fenu, zdravou, která právě žádné potíže nemá, kastrace jí nezatíží a za dva dny o ničem neví?
jistě že je a navíc včas když to sníží riziko rakoviny o 80%...akorát tady na cztku a zejména pak vedle v nádrži hoven se to nenosí...a když tak jedině tajně rozumí tomu totiž mnohem víc než veti z pozice hajzlbab apod....klasika, ještě si na to nechaj vyvěštit karty nejlíp...prostě ouvej
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 17:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
znám jednu holku, má čubinku, která střídá hárání, falešný hárání, zánět cecíků...dělohy? nejsem vet, prostě má pořád nějaký problémy
když jsem jí poradila, jestli by nebylo rozumný fenku vykastrovat, tak mi řekla, že chce mít po fenečce štěňátka....
co jí na to má člověk říct a hned jí nezabít?... no nic, nemá cenu se rozčilovat, protože hodně lidí v tom nevidí nic špatnýho no
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 17:43
- Nahlásit
Jimmi
protože hodně lidí v tom nevidí nic špatnýho no
hodně lidí ani neví, kolik psů je v útulcích, kolika štěňatům nejsou ostatní schopní najít novej domov, mají prostě "klapky" na očích. Nezajímají se o tuto problematiku, neprojedou si ty tisíce inzerátů na různých serverech....melou jen to samý, fenka by měla mít za život aspoň jednou štěňata
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 17:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
zejména pak vedle v nádrži hoven se to nenosí...a když tak jedině tajně
No jistě....ten kdo to tady napíše veřejně(cizí),je hajzlbábou a spol veřejně linčován,ale když to udělá někdo z jejich řad a na štěňatech,tak je to naprosto v pohodě.....no asi jinej gang!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 18:06
- Nahlásit
Jebloň
no asi jinej gang!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 18:22
- Nahlásit
Eninka
Tak vidíš, super, to byl docela fofr. To je odbře. Držím palce!
Děcka, přihlásila jsem se do fitka na alpinning a bosu nebo jak se to jmenuje, znáte to někdo? Zabije mě to hned, nebo později? Každej víkend najezdím cca 70 km na kole, ale to mi asi moc nepomůže, co?
|