Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 19:10
- Nahlásit

Eninka

hele při nehodě bys psa v žádnym případě neudržela, ani kdyby došlo k nárazu ve čtyřiceti kilometrový rychlosti. Je to strašlivě nebezpečný vozit psa na přednim sedale (i na zadnim nepřipoutanýho) , nehledě na to že při nárazu téměř jistě zabije sebe, dost možná zabije i tebe...

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 19:19
- Nahlásit

Adiddaska

já vím, já takhle jedu max 10 km okolo. Pořád čučím do zrcátka a jedu jak podělaná. Jinak jsem si nechala do auta, co jsem měla předtím (džíp - tam to šlo), udělat na míru kovovou mříž, abych oddělila psiska a moc dlouho nevydržela, Bára se jednou rozhodla ji zbořit, aby se dostala za mnou, což se jí povedlo, a ona skočila mně rovnou na klín, (skoro 50 kilo psa), to byl šok, vůbec jsem to nečekala a málem jsem se vybourala. Je fakt, že mříž byla jenom rozepřená přes nějaký šrouby všude kolem sama sebe, ale nešlo s tím hnout, když jsme to zkoušeli. Jak tady někdo psal, poklud dojde k nějaký velký nehodě, bezpečnostní prvky jsou už většinou k ničemu. Já, když jsem
se kdysi převrátila několikrát na střechu v autě, nebyla jsem přivázaná vůbec a tenkrát mi bylo řečeno, že mi to zachránilo život, pak nás převrátil ze srázu můj ex taky v autě, stejná situace, bez pásů oba a řekli nám to samý. Záleží fakt na nehodě, jak se stane...když jsem praštila nedávno zezadu do auta přede mnou (ta cestovka, však víš...), tak díky pásům jsem si nerozbila hubu.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 20:14
- Nahlásit

čus bambulové
sem servaná jak blázen,prakticky už sem mrtvá,ale užili jsme si dneska se saraxovou a Jimmijovou bezva odpoledne na coursingu.
Sofinka dala dva běhy jako profesionálka a Komik taky pohonil střapeček.Trinitka dvakrát za jeden běh zabíjela a Jimmijový kólijáci jsou velmi hlasití,když jim nikdo nechtěl dovolit zabíjet střapec.
Tyhle neplánovaný akce jsou bezva.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:56
- Nahlásit

Jebloň

Komik u toho zas vypadal jak čupakábra!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 21:57
- Nahlásit

Adiddaska
Komik u toho zas vypadal jak čupakábra!

Komik byl opravdu velmi komický.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 23:06
- Nahlásit

Jebloň

Komik, byl strašlivě roztomilej, jak nevěděl"mám se bát, co to je?, chytím to! jé bojim bojim...." a nakonec se mu to líbilo.
Sofie byla profík, má to prostě v krvi.
a nakonec to pivo bylo taky dost dobrý )))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:17
- Nahlásit

Eninka

já jezdim se psem skoro každej druhej třetí den 90km a po dálnici,takže potřebuju fakt jištění, mám jí v popruhu na zádním sedadle zapnutou v tom pásu,ale přijde mi to málo,psa už v 50ce nárazu nemáš šanci jakkoli udržet bohužel

Eire
Jj asi tak ale jsou hezký plemene amroks,když jsou hodný ,tak jsou to božky...

jsou pěkný, ale božka je taky jméno na zabití jestli mi rozumíš

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:03
- Nahlásit

čus, co děláte? Já vařim žaludky na tréning a děsně to smrdí :blicísmajlik:

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 13:11
- Nahlásit

Adiddaska

já byla na tom vacushitu a tak za hodinu půjdu s nyxloidkem na psí hřbitov na procházku,ať ví do čeho jde!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 14:51
- Nahlásit

Adiddaska

syrový to nemůžou?, ale to bys byla asi děsně zadělaná co

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 17:39
- Nahlásit

Jimmi

blééé, to by byl děsnej humáč krvavej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 07:52
- Nahlásit

čau krasavice.
zdravím vás z postele, přišla jsem z hokny, mám vyvenčeno, uklizeno, dvůr pokrmen, já vykoupána a za chvíli budu slintat do polštáře

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 10:58
- Nahlásit

ahojky, včera jsem měla pěknej večer, spíš večírek, nevím, jestli jste se někdy někdo setkal s účinkem obranného spreje proti útočícím psům, myšleno tváří v tvář. Vězte, že to vůbec nepomůže a ještě na vlastní kůži pocítíte, jak šílenej sajrajt to je, ze kterého se budete vzpamatovávat několik hodin, jo a nevyprchá nic, je to spíš rozprašovač, tudíž všude, kam se dostane ten film - nástřik - dokud se to mechanicky neodstraní, pálí to jako čert, no děs, běs...toť moje zkušenost (k nezaplacení). Ještě teďka si připadám, jako bych požila ten metylalkohol co koluje všude okolo, (ho*no vidím).

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 18:21 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

dneska odpolko jsem byla na hod´ku se psama, vyčesala jsem všechny velký, vykydala hnůj králíkům a morčákům, vydrbala psí misky pískem, vyprala psí deky a plastový vaničky taky vydrbala pískem a zalila kytky. Ještě bych malým ostříhala drápy, jenže nemůžu najít kleště, přitom mám čtvery....zítra mě čeká vyvozit hnůj z kurníku, vydezinfikovat chloraminem-doufám, že se zase nepřiotrávím(((, dát čistý hobliny slípkám a sklidit tu dýni...chvíli jsem přemejšlela, že ji sklidím dneska, ale fakt se mi nechce...
Eninka
zkušenost nemám a co se stalo, že jsi ten sprej použila?

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 18:28
- Nahlásit

kejtlin

co se stalo

řekněme, že někdo, kdo jej měl u sebe a určitá situace spojená s nějakým psem, co vyjel....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 19:49
- Nahlásit

čuste, co děláte celej den? U nás byl na návštěvě pak Benoár Kravík, velice vrčel až chroptěl, Rambík ho velkoryse ignoroval a Kokosek ho uklidňoval konejšivými signály

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:16
- Nahlásit

Adiddaska
čuste, co děláte celej den?
dopo jsem chrápala, odpo makala, ted´ je si udělala jídlo styl co doma najdu z toho něco spáchám, mám omeletu vaječnou do toho salám, balkán, cibuli a rajčata a jako přílohu dušenou mraženou zeleninu a je to vynikající

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:20
- Nahlásit

kejtlin

seš bydlénka!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 20:21 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Adiddaska
seš bydlénka!

jo, ale tys mě nakazila
edit: každopádně je to sytý , takže mi zbyde ještě na snídani, snědla jsem půlku a už nemůžu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:00
- Nahlásit

Adiddaska
čuste, co děláte celej den?
Byli v nemocnici na návštěvě a teď se nervím před zítřkem.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:22
- Nahlásit

Jebloň

to dá, jak prd!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2012 21:37
- Nahlásit

Adiddaska
to dá, jak prd!
Ale jo,určitě,ale i tak....dokud nebude doma,budu v nervech.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 10:05
- Nahlásit

ahoj všichni. Prší a to velmi, takže jsme usoudili se psama, že až dožvejkaj uši a já dopiju kafe, že asi zahučíme do peří s detektivkou

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 10:18
- Nahlásit

kejtlin
tu taky chcá, chtěla jsem trénovat, ale skrečovala jsem to a budeme se asi též radši válet

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 11:06
- Nahlásit

kejtlinAdiddaska

sem v práci, jim koláč, dopila sem kafe a počítám oběti alkoholu

je to trága přátelé!

takový osud si nezaslouží žádný piják, výrobce jedovatého pitiva bych zavřela na hodně dlouho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 11:11 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

krutě chcá, to jsem se přepočítala včera tedy, když jsem myslela, že vyvozím hnůj od slepic a sklidím dýni, dýni budu muset porcovat na záhoně,bo je velká a na kolečko ji sama asi nevyrvu jsem byla jen vynést koš a byla jsem naprosto durch.
Dala bych si lívance se skořicí, nechce se mi je ale dělat a taky nemám droždí na těsto, asi ho koupím až pojedu odpo pro skelety

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 13:40
- Nahlásit

Jimmi

no brutál,ale co to bylo za chlast jako za co se to vydávalo?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 15:32
- Nahlásit

Jimmi

ale co furt lidi chlemtaj ten metanol? dyk už ta kauza valí asi tejden a lidi to furt do sebe lejou!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 16:11
- Nahlásit

sklízim dýni, má hrozně tlustou dužinu, až bude v mrazáku tak nevím co se mi tam pak ještě vejde........

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 16:37
- Nahlásit

Adiddaska

ale někdo řikal že prej si mysle že pije rum u stánku..teda předpokládám,že to asi nepodávali v normálních hodpodách,ale někde v nádražních nalejvárnách,stáncích a 4kách....už to že nejvíc otrávenejch je na ostravsku, o tom svědčí

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání