Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 22:46
- Nahlásit

Adiddaska

mně jo, nenasadila na tebe nějaká skupina nějakej virus moribundus?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 22:47
- Nahlásit

Adiddaska
mě fungá bez potíží

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 22:59
- Nahlásit

už dobrý, sem vypla a zapla wifinu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 10:14
- Nahlásit

jbat
Žumpa jela k moři, jo?

To nevim,ale chlapy ani černochy v žumpě nemaj

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 10:30
- Nahlásit

Hej číhněte vedle vobluda mi závidí alfasamce už jí asi Otík nebaví...přitom fajnej je, v Berouně řekne Beroun...nevim co by chtěla

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 11:10
- Nahlásit

Sízra Milanová

Jenže alfasamec cz psa je halt alfasamec cz psa, to se nedá svítit. S tim prostě musíš počítat, že bejt jeho partnerka skýtá určitá úskalí. Je to něco jako bejt třeba první dáma, Dáše taky všichni záviděli a pomlouvali jí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 11:52
- Nahlásit

Adiddaska

Je to něco jako bejt třeba první dáma, Dáše taky všichni záviděli a pomlouvali jí

No tak jistě s tim samozřejmě počítám, to je naprosto logický že jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 16:49
- Nahlásit

pásovec je na ústupu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 17:03
- Nahlásit

kejtlin
pásovec je na ústupu

to je dobře už ho nezvi znova

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 17:10
- Nahlásit

Sízra Milanová
to je dobře už ho nezvi znova

nj jsem nepoučitelná....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 21:34
- Nahlásit

čus, dejte si Benoára Kravíka, kterej se nechtěl kamošit s šamponama, ačkoli jsou to ty nejlepší pejsci na světě!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 22:26
- Nahlásit

Adiddaska
Benoára Kravíka

ano pan benoárek se nechce kámošit s pány monsiňory šampony nejlepšími psy na světě

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 23:22
- Nahlásit

Sízra Milanová
Adiddaska
Jenže alfasamec cz psa je halt alfasamec cz psa, to se nedá svítit.
nechci Vám do toho dámy moc kecat, ale alfa samec na cézetu nebyl Benda, ale Argošek a hned v závěsu za ním Psíček...Benda byl až třetí, ale i to je pochybné, protože před ním byl ispidich a Tonda ..takže možná byl pátý,ale čert ví, do toho ještě vstupují další dva .... Pan Tau a Jindra22

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 00:29 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

brut
nechci Vám do toho dámy moc kecat, ale alfa samec na cézetu nebyl Benda, ale Argošek a hned v závěsu za ním Psíček

podivej se my to posuzujem z pohledu přitažlivosti muže,tudíž na to každý může mít vlastní názor...Argošek,oukej o tom můžeme polemizovat..ovšem psíček a Ispydych,o tom snad netřeba mluvit Jindra byl strašnej novic a nikoho moc nezaujal a Pana Tau neznám, ale jestli máš jeho fotku můžeme společně posoudit Jinak souhlasim, že zde figurovalo vícero samců...více či méně použitelných

edit: jinak největší alfa samec všech světů je samozřejmě vivítekdo...ale neřikejte to nikomu

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 08:06
- Nahlásit

brut

Kdo je Tonda??? a eště si zapomněla na Waldu, ten měl taky určitej půvab.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 08:09
- Nahlásit

jo a taky, Alfasamec se posuzuje mimo jiné podle počtu ulovených samic na cz psu. Čili Benda 3, Ispidich 1 + několik nezdařených pokusů, Psíček 1, ale tak nějak to nedotáh do konce, Argosek, Tonda, Pan Tau - nemám informace, Jindra 22 - troufám si tvrdit že 0. AHA?!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 09:19
- Nahlásit

Adiddaska
eště si zapomněla na Waldu, ten měl taky určitej půvab.

jo a taky, Alfasamec se posuzuje mimo jiné podle počtu ulovených samic na cz psu. Čili Benda 3,

přesně a to platí i podle zákonů přírody

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 09:25
- Nahlásit

Adiddaska
Kdo je Tonda

to nevim,ale Tondas byl taky Benda a ještě pár dalších nicků

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 09:40
- Nahlásit

all

Hele proč se strašně moc lidem líbí bordery(soráč eninko ), mně jsou nesympatický,takový vykulený robotický zvířata...vždycky na těch závodech na ně koukám jak jsou mimo na place, jak stroje, to mě nebaví,navíc ani ten tvar těla a srst a povaha...vůbec se mi ten pes nelíbí, ale každýmu se líbí něco jinýho no

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 10:59
- Nahlásit

brut to zas sorry ale tonda neni a nebyl alfasamcem cezeta..je to normalni fajn chlap...a troufam si tvrdit ze rozdeleni dle adidasky je fncni...

jinak se mi moc libi prislovi,ze cim vic se clovek vrta v ho*ne tim vic smrdi...spousta lidi nepochopila ze kdyz se tim vomatlavaji stale,je jasne ze do nej slapli...vlastne spis slaply
kolektivni vina je bajecna vec

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:14 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

sarax

ale tonda neni a nebyl alfasamcem cezeta..je to normalni fajn chlap

můj chlap je taky normální a fajn a zároveň alfasamec prostě to se nedá svítit!

Mimochodem nikdy bych nechtěla jet do GB, protože je to cizí země s cizákama a radši bych se zavrtala hlavou do hnoje jako vždy...tak mě tam laskavě nezvěte nikdo...a už vůbec ne nikdo tetovanej...někdo bezzubej možná,ale tetovanej nikdy!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:18
- Nahlásit

Sízra Milanová

proč se strašně moc lidem líbí bordery

podle mě si je hodně lidí pořizuje, protože je to módní plemeno,
což je naprd, protože tohle je jediná priorita. Jednu dobu v každý reklamě - bordera, šoty s pasením - bordery, různý filmy, který hlavně propagujou jejich chytrost - hodně jsem jich viděla, to má taky na výběr velkej vliv. Nakonec poslední soutěž ČR hledá talent a Talentmania...Vezmi si i takový vlivy, jako Obama si pořídil vodního psa a mraky lidí si jej jenom z tohoto důvodu pořídilo taky v USA...Pak, část lidí podle mě proto, protože není ani malá, ani velká, prostě pes tak akorát a dle mýho je to vizuálně pěknej pes, když líná, nenadělá takovy hromady chlupů jako pes s podsadou, a taky je na výběr hodně barevných variet, tohle lidi taky přitahuje, ty zajímavý zbarvení (jako u AUO např.). Pak jsou ti, co s nima chtějí dělat psí sporty, nebo jsou sportovně aktivní (což bordera vyhovuje po všech stránkách ) - což je dobrej výběr, pro tyto lidi. Celkově vzato, každej má jinej důvod, stejně jako u jiných plemen, akorát asi velká část těch, kteří se pro borderu rozhodnou jsou¨
pak "překvapeni", to zase jóóó

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:23
- Nahlásit

Sízra Milanová
můj chlap je taky normální a fajn a zároveň alfasamec prostě to se nedá svítit!

vo tom zadna!
jojo tetovany brrr bububu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:24
- Nahlásit

Eninka

to máš určitě pravdu s tou modností a taky s tim vzhledem a velikostí, teď přicházej do mody merle čokli,nebo už spíš jsou australáci a bohužel i ten leopardek apod...a taky hodně BŠO už teď vídám...vlastně tvoje smečka je teď dost módní záležitost

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:27
- Nahlásit

Sízra Milanová
Mimochodem nikdy bych nechtěla jet do GB, protože je to cizí země s cizákama a radši bych se zavrtala hlavou do hnoje jako vždy...tak mě tam laskavě nezvěte nikdo...a už vůbec ne nikdo tetovanej...někdo bezzubej možná,ale tetovanej nikdy!!!

Taky tě nikam nezvu,aby bylo jasný,ale WT tam jasně taky nemůže.
V zimě ti zase pošlu pohled.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:28
- Nahlásit

sarax
jojo tetovany brrr bububu

je to odtřesný, jak si můžou lidi něco takhle nechat nakreslit na tělo, vždyt kdo to jaktěživ slyšel, já bych je hnala živly jedny, určitě to jsou samý vrahové a potulkové a i ty co si barvěj hlavu na divný barvy? Ty bych rovnou střílela...a některý psy taky ehm, no nic

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
i ty co si barvěj hlavu na divný barvy?
Copak že si ji barvěj,ale představ si,že si jí i mejou.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:31
- Nahlásit

Jebloň
Taky tě nikam nezvu,aby bylo jasný

já taky výlety do zahraničí nenávidim(jako asi každej),mnohem raději si občas vyjedu na kompost za barák

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:32
- Nahlásit

Jebloň
Copak že si ji barvěj,ale představ si,že si jí i mejou

.... tak ty jsou vůbec nejdivnější!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 11:37
- Nahlásit

jako takze ze si peru obleceni a meju se nemam rikat?dle WT je cool a in smrdet?ahh

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání