Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 17:25
- Nahlásit

k tomu alkoholu...obecně se ví, že 25-30% veškerého tvrdého alkoholu, co se tady prodává (podotýkám všude, včetně marketů) ja pajcovanej, prostě se vyrábí z lihu a trestí, nikoliv tak, jak by měl. Tohle s tím metanem je jiná situace, ale vypovídá o tom, že v tomto prostředí je možné v rámci "kšeftu" snad cokoliv, tak to prostě někdo udělal. Já sama jsem se už víckrát setkala s tím, že jsem v supermarketu zakoupila "pajcované" svinstvo, buď to zmrzlo v mražáku, či se po nalití za nějakou dobu oddělil líh od tresti a barvy (to bylo u whisky, žádnej rum) atd. atd. A nejsem sama...dokonce některé vyšetřování vedly orgány činné v trestním řízení až do samotných likérek - oficiální výrobce alkoholu u nás. Další falza se dostávají do prodeje před oficiální distributory, atd atd.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 17:28
- Nahlásit

jo a děsně se mi líbí rady, jak kupovat jen kolkovanej alkohol...našly se kvanta falešných kolků, natištěných, ve stáčírnách (nelegálních), takže kolek nezajistí pravost a neškodnost alkoholu. Kde si myslíte, že kupují hospody z části alkohol? Někdo dojede, nabídne dobrou cenu a nikdo neví, odkud to je, no a že má "nějakou" fakturu? Takovejch si každej natiskne i s razítkem do rána pytel, takže tak....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 17:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
teď jsem četla, jak se chlap (34) otrávil "Hanáckou vodkou" kupovanou ve večerce a vokolkovanou, je to na Idnes, zachránilo ho to, že z předešlého dne měl malou hladinu alkoholu v krvi.....

a to je trága, že to nejsou jenom bezdomáči

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 18:38
- Nahlásit

Eninka

tak to je psycho,okamžitě zakážu mužovi pít tvrdej alkohol do odvolání!!!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 18:56
- Nahlásit

Sízra Milanová

zakážu mužovi

pokud si jej nedovezeš ze zahraničí, anebo klasická pálenka...já osobně už neriskuju tohle tady, pálenka, víno a jinak ani houby.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:00
- Nahlásit

šmarja tak ale když valí kauza, že je v oběhu zabijáckej tvrdej chlast, tak ho asi nepiju a koupim si třeba víno v krabici, ne? ooo

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:05
- Nahlásit

Adiddaska

když valí kauza

celý zprávy na primě byly o chlastu, kterej se tady prodává apod. Všichni to ví, jak to je, ale nic s tím nedělá, už roky...
Fascinuje mě, že kvůli jedinýmu nepodloženýmu případu nemoci šílených krav a ptačí chřipky, se vybijou miliony zvířat, co kdyby náhodou.....přenos nebyl nikdy prokázanej, tady u nás, a jak jde o peníze (jedno jestli státu, či nelegálním distributorům),
umře plno lidí a další přijdou na řadu, tak stát ani nevyužije zákonný možnosti vyhlásit stav nouze, takže za mě - no comment

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:09
- Nahlásit

Eninka

na co stav nouze, lidi jsou snad svéprávný a mohli by chvíli vydžet nechlastat tvrdej, ne? Kdo to teď chlastá, musí bejt naprostej imbecil.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:16
- Nahlásit

Adiddaska

stav nouze slouží k jiným účelům, je to stav, ve kterém lze
uplatnit určitá rozhodnutí, která nelze v normáním "režimu", beru to z úhlu pohledu zákona, nikoliv z pohledu konzumentů alkoholu

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:18
- Nahlásit

Adiddaska

...víš, kolik lidí, co si koupí flašku v obchodě s kolkem si myslí, že jeho se to netýká? To by ses divila, jak týká

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:08
- Nahlásit

Eninka

tak se můžou preventivně vybít všichni alkáči jako ty krávy.... takže se tu schovat ikdyž já piju tvrdej jen koktejly na kalbě a třeba tequilu..a ted skoro nikdy nic

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:18
- Nahlásit

Sízra Milanová

ale nejde o alkoholiky...přece i normální člověk si dá panáka....jedno jestli doma, či v "hospodě". Např. jedna osoba, kterou jsem znala, brala do svýho obchodu zásadně alkohol, kterej jí někdo cizí dovezl, nabídl a ona to koupila. Bylo jí úplně jedno, odkud to pochází a co je to za "sra*ku", hlavně že je to levný...jednou ji dobře podvedli, nakoupila chlast, prodala to a ti místní jí to přišli omlátit o hlavu, byl v tom čaj...tohle ji pomalu zlikvidovalo, místní tam přestali nakupovat, protože se to rozneslo...ale kdoví, co pili do tý doby za svinstvo.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:01
- Nahlásit

Eninka

Mě připadá,že se takovýhle věci tady v Praze nedějou , zní mi to jako příhody odněkud ze zakarpatské rusy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:31
- Nahlásit

máme ve špajzu další myš

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:54
- Nahlásit

Sízra Milanová

zní mi to jako příhody odněkud ze zakarpatské rusy

pocem, ale některý nešvary z těhle končin se sem občas prosáknou! Normálně na Velikonoce jsem tu viděla jít koledovat dospělýho chlapa!

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:10
- Nahlásit

kejtlin

máme ve špajzu další myš

no ale hon na myš už máš zmáknutej tak použiješ stejnou metodu, přinejhorším tu moji se schůdky a obýváčkem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:39
- Nahlásit

Eninka
na obýváček jí fakt kašlu, opálim chleba a bude

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 11:03
- Nahlásit

Tak 18 oběť ....

bude prohibice dámy, konečně zažijeme atmosféru Emeriky 20 let minulého století!

jinak je to na hovno, ty lidi si nazasloužili za pár panáků = smrt

ale jinak se mi moc líbí prevence...chlastat pivo a udržovat hladinku asi 1 promile v krvi

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 11:17
- Nahlásit

Jimmi
ale jinak se mi moc líbí prevence...chlastat pivo a udržovat hladinku asi 1 promile v krvi

Jj,pivo a víno a nevystřízlivět,celkem dobrej recept pro život.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 11:22
- Nahlásit

Adiddaska
Normálně na Velikonoce jsem tu viděla jít koledovat dospělýho chlapa!

psychoooooooooo

Jebloň
Jimmi
nevystřízlivět

to jde

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 11:36
- Nahlásit

jo, když je člověk vožralej z vína a dá si na to pár panáků, tak je to cajk, vono se to zneutralizuje. Takže největší pohodis.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 17:44
- Nahlásit

pastička zase nejde nalíčit sakra, krom toho jsem sebou včera švihla doma na mokrým lině mi podjela pantofle a tak blbě jsem padla, že jsem nestačila dát před sebe ruce a narazila jsem si rameno, až se mi zatmělo před očima a psi mě samozřejmě šli ihned zachraňovat, rameno začíná nabírat světle zelenou barvu

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 20:29
- Nahlásit

jste tady někdo? chci se něco zeptat ohledně dysplazie u psa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 20:38
- Nahlásit

Eninka
jste tady někdo? chci se něco zeptat ohledně dysplazie u psa

jsem tu, ale nemám s dysplazií zkušenost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 08:56
- Nahlásit

čau ženy, co děláte? Já piju kafe a čekám až mi vykynou lívance, pak je usmažím a pak půjdu ven.
Mám vyndaný 2 kousky kýty, nějaký n ápady na jídlo na dva dny do hokny???

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 09:29
- Nahlásit

kejtlin
čau ženy, co děláte?
Čekáme až přijede servisák konečně opravit bojler,pak rychle někam na oběd,pro Štěpánka do družiny a do nemocnice na návštěvu.Jo a ještě zavézt kámošce maso od Falca,páč je z Čáslavi a na co jí sem budem honit,když tam stejně jedem.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 09:41
- Nahlásit

kejtlin

čau ženy, co děláte? Já piju kafe a čekám až mi vykynou lívance, pak je usmažím a pak půjdu ven.
Mám vyndaný 2 kousky kýty, nějaký n ápady na jídlo na dva dny do hokny???

lívance s kýtou asik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 09:47
- Nahlásit

Adiddaska
lívance s kýtou asik

tak takový chutě nemám no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 12:53
- Nahlásit

takže lívance se skořicí, povidlama a zakysanou smetanou jsou vynikající záležitost, do luxusu jsem to ještě dotáhla meltou k tomu udělanou. Ovšem v této kombinaci je to tak sytý, že jsem snědla 4 a už nemůžu.
Pořád nevím, co s tím masem udělám...........

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 12:58
- Nahlásit

kejtlin

co s tím masem udělám

a řízky neeee?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání