Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:38
- Nahlásit

Adiddaska

myslíš štěně piva?

spíš nějakýho čtyřnohýho přítele, i když štěně piva by taky mohla bejt vaianta, akorát to by nelezlo, to by vyteklo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:41
- Nahlásit

Eninka

bohužel, ani pes, ani chlast, trapně obyčejný mimino

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:44
- Nahlásit

Adiddaska

jo mimísek, tak to jóóóó....a kdy vyleze, skřítek jeden

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 19:54
- Nahlásit

Eninka

v únoru

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:01
- Nahlásit

Adiddaska

tyjó, tak to jsem zvědavá, co se vykulí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:05
- Nahlásit

Eninka
tyjó, tak to jsem zvědavá, co se vykulí

něco určitě

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:09
- Nahlásit

Sízra Milanová

něco určitě

ok, budu v únoru sledovat Blesk, Šíp, Spy, Chvilku pro tebe, Pestrý svět, Story a pod.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:15
- Nahlásit

Eninka
ok, budu v únoru sledovat Blesk, Šíp, Spy, Chvilku pro tebe, Pestrý svět, Story a pod.
Na něco si zapoměla.Na to nejšílenější bulvární panoptikum.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:19
- Nahlásit

Jebloň

nevěřím, že bulvární žumpaplátek by o tom věděl dřív, než národní tisk, pokud jsi měla na mysli tohle

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:20
- Nahlásit

Eninka
budu v únoru sledovat Blesk, Šíp, Spy, Chvilku pro tebe, Pestrý svět, Story a pod

néé,pán bůh ochraňuj já to kvůli tomu kupovat nezačnu, ale mě snad to řeknou doma

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:34
- Nahlásit

Adiddaska
mě taky dobrý, zatim. Horší bude až to vyleze...
bude nevycválaný od začátku? Neboj, časem se srovná, až budeš padat na nos

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 20:39
- Nahlásit

Adiddaska
trapně obyčejný mimino
tss, buď ráda, že tam nemáš dvě nebo tři, pak bych to nazvala "trapně neobyčejný mimino"

v únoru
to je času, ale gratuluju!

Sízra Milanová
pán bůh ochraňuj já to kvůli tomu kupovat nezačnu, ale mě snad to řeknou doma
doufej... pokud nebudeš sedět v čekárně a nebudeš si utírat nos

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 21:30
- Nahlásit

Sízra Milanová

jo vod krve, esli mě budeš srat, víš jak sem agresivní poslední dobou!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 21:45
- Nahlásit

Adiddaska

víš jak sem agresivní poslední dobou!

nebo ty mě, víš jak jsem agresivní celej život

Jebloň
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 22:06
- Nahlásit

Adiddaska
Sízra Milanová

jo vod krve, esli mě budeš srat, víš jak sem agresivní poslední dobou!

nebo ty mě, víš jak jsem agresivní celej život
Tak si,holky,podejte ruce a přestaňte do mě bušit.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 11:47
- Nahlásit

tralala,tralala,červená se fiala vy kurdi! co děláte?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 12:48
- Nahlásit

Sízra Milanová

Du ven za chvili do lesa vole

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 14:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
tralala,tralala,červená se fiala vy kurdi! co děláte?

byla jsem na cvičáku, sem tedy váhala, zda před první noční ject nebo ne, pak jsem tedy jela a jsem ráda, obě ovčáčí holky mi dělaly radost

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 14:43
- Nahlásit

kejtlin
byla jsem na cvičáku

už se to tam nemele?

obě ovčáčí holky mi dělaly radost

jsou dobrý, jen je nesmí dědek pouštět ze zahrady my byli prozkoumat novej terén, vsude bylo liduprázdno, těšila sem se že najdem mrtvolu..víš jak pes doaportoval někomu ruku chcíplou,tak to jsme chtěli, ale nic, všude jen trávy,stromy a jedna prázdná pet lahev...takže nuda. A zase sem si vzpomněla jaks řekla tý vychovatelce,že jí uřízneš hlavu strunou to mě vždycky dostane do kolen

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 14:49
- Nahlásit

ještě sem vám zapomněla říct že chodíme každej den večer i s mužem na psí hřiště co nám tady udělali před domem, je dost velký,jsou tam různý překážky a tak a Nyxa tam vždycky Beníka šíleně šikanuje když on něco cvičí,to ona nenávidí samozřejmě vim,že pravý drsný kynolog by na psí hříště nikdy nevkročil, protože pes se zabaví na cvičáku a pokud ne tak se musí zmlátit , ale nás to tam bavíííííí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 14:51 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Sízra Milanová
už se to tam nemele?

mele
. A zase sem si vzpomněla jaks řekla tý vychovatelce,že jí uřízneš hlavu strunou to mě vždycky dostane do kolen
ji to tenkrát taky dostalo, zamkla se ve vychovatelně a tak byla celou noc. Odtama volala matce že jsem jí chci uříznout strunou hlavu a matka jí řekla že jí to nezajímá, že mi je 18 pryč a tudíž si můžu dělat co chci a práskla jí telefonem

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 14:58
- Nahlásit

kejtlin
matka jí řekla že jí to nezajímá, že mi je 18 pryč a tudíž si můžu dělat co chci a práskla jí telefonem

holce je vosumnáct může si řezat hlavu strunou komu chce nejvíc prostě, kdybys jí řekla že jí zabiješ,to by bylo moc nekonkrétní,to by se třeba ani nebála..ale ta struna...ta je prostě moc dobrá

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 16:13 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Nazdar zlé vražedkyně a jiný pokérovaný odpade společnosti.Zde něco pro ty co nevědí o čem je řeč,když se řekne tetování a neustále omílají názory hospodských nevzdělanců,kteří zaručeně ví všechno nejlíp http://www.tetovani66.cz/historie_tetovani/

Tak a taky něco potřebuju,včera mi odešel do věčných lovišť můj dlouholetý partner duo ovatio z Moulinexu....třebuji něco na sekání uvařenýho masa.Výkon jsem poladila na min.700W ,jak měl předchozí. Už jsem skoro objednala tenhle, http://www.kasa.cz/display-photo/968608.jpg ale zase ty recenze,prý poskakuje Tenhle mi zase přijde podezřele levný.. http://www.elektro-kuchyne.cz/kuchynsky-robot-moul inex-fp-316-masterchef-3000 nemáte nějaký typ?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 16:49
- Nahlásit

Eire

ty jo nemám vůbec žádnej kuchyňskej robot, takže fakt nevim, nevíš o psim pásu? Už jsem to dala jako témat, už na to kouklo 17lidí,ale nikdo nic...

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 16:52
- Nahlásit

Sízra Milanová

O pásu nevím,vozím je vzadu za mříží.Ale je fakt,že při velkém nárazu by ta spona mohla povolit,jedině do klece a tu přikurtovat důkladně.Je otázkou jak psa pak při nehodě a deformaci karoserie rychle dostat ven.Fuj hnusná představa

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 16:53
- Nahlásit

Jdu uklidit chlívek bilunám a jindrovi

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 17:00
- Nahlásit

Eire

jedině do klece a tu přikurtovat důkladně.

jenže já v kufru furt něco vozim, já tam nemůžu mít klec, já musim mít psa vzadu na sedadle právě bohužel...

Jdu uklidit chlívek bilunám a jindrovi

máš hezký jména zvířátek, to pak člověku je hned méně líto když je musí zabít,co?

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 17:33
- Nahlásit

Sízra Milanová

já jezdím se psem tak, že jej mám na předním sedadle, jedu pomalu a jsem neustále připravená jej chytit za obojek, asi je to
docela nebezpečný, jezdím takhle jen na krátký vzdálenosti. Když jedu dál, řeknu někomu ať řídí a sedím se psem vzadu.
Ono totiž záleží, jakej typ nehody by se event. stal, protože někdy psu pomůže, že byl za zadní mříží a někdy naopak. Nedávno jsem viděla v televizi nehodu, kdy pes byl navolno, při kutálení auta přes střechu vypadl oknem a to ho zachránilo, čert ví, jaký zabezpečení by bylo nejlepší. I teď v týdnu měl zase ve zprávách borec nehodu, psa měl v kleci a pes nepřežil Ale je mi jasný, že jde i o to, aby pes svoji váhou nezranil či nezabil někoho v autě. Co ta síť, co se napíná
vzadu mezi držátka, tam by ti pse nevydržel v ní zůstat?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 17:56
- Nahlásit

Sízra Milanová
holce je vosumnáct může si řezat hlavu strunou komu chce
ona ta vychovatelka byla dost p*ča totiž, půl roku předtím jsem usnula v tvrdých kontaktních čočkách, děsnej zážitek pocit vápna v očích, šla jsem na oční tam mi je vyndali a , jedno oko zaflastrovali a druhý tedy ne, ale řekli mi že musím chodit bez brýlí a oči nesmím namáhat, tudíž jsem ani nejela domů-bez brejlí bych to nedala kor s jedním okem, ale nechodila jsem ani do školy-intr a škola na opačným konci města, všichni to pochopili, ve škole profesoři, třídní, matka, dvě vychovatelky, ovšem ne tato p*ča, dělala děsnej brajgl, jak to, že nechodím do čkoly, na moji odpověd´, že jsem nemocná mi řekla, at´ tedy jedu domů, že na intru nemáim nemocná co dělat-nebyůa jsem nemocná infekčně, řekla jsem jí že nejedu, protože bych to s třemi přestupy bez brýlí nezvládla, navíc mám přijít ve středu na kontrolu to by zase znamenalo cestu z domova bez brýlí a zpět domů bez brýlí, takže volala domů, tam se jí to snažli vysvětlit, nepochopila, tak ji matka poslala do prdele, do školy volala, tak ji tedy do prdele neposlali, ale řekli, že o tom vědí, že opravdu nejsem schopná bez brýlí cestovat přes město a zpět.....takže tak

Eire
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2012 18:21
- Nahlásit

Sízra Milanová

je hned méně líto když je musí zabít,co?

Jj asi tak ale jsou hezký plemene amroks,když jsou hodný ,tak jsou to božky...

A taky jsem sklízela úrodu,bude dýňové zelíčko

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání