Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:02
- Nahlásit

kejtlin

vidíš, chachá...bylo to tím...ale seš dobrá, že jsi nevěděla o imobilizéru a bezděky tě napadlo dřívě zamčít a odemčít a jela jsi hnedka tradááá. Tak aspoň už víš co a jak. Akorát co s ním teda máš, když ti to servismen řekl? Kdybyste to vypojili (nevím co máš za model autí), tak máš pokoj podle mě. Ale jsou imobilizéry zabudovaný zároveň s alarmem už od výrobce a tam to odpojit nepude, je to součást systému jaksi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:09 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
servisman mi řekl, že je imobilizér v hajzlu, že renaulty na to trpí, že je třeba to připojit na něco...a zaject na diagnostiku??? ovšem tím si nejsem jistá, zkrátka asi to znamená, že mě napojí na jakýsi počítač a zjistí co s tím je, on to nedělá, takže dle mého ani asi neví, zda se to může odpojit nebo ne.
To zamčení a odemčení mě napadlo již před měsícem, jenže ted´už ani to nepomáhá......

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:13
- Nahlásit

kejtlin

aha Renault, tam to mám právě taky tento systém...no jestli blbne, což může bejt, tak to najde někdo šikovnej i bez diagnostiky na PC....ale zkus to nechat testnout a uvidíš. Je fakt, že by tě mohl někde vypéct na cestách při startování
Tak co ten děda a zvířectvo...a co ten cirkus, byla jsi se podívat na klauny?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:18
- Nahlásit

Eninka
Tak co ten děda a zvířectvo...a co ten cirkus, byla jsi se podívat na klauny?

zvířejtvo cajk a děda.......furt stejný
a co ten cirkus, byla jsi se podívat na klauny?

no jasně, do první řady jsem si sedla, cirkus dn eska sbalili styn-to měli za cca 2 hodiny, ale pofrčej asi až ráno

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:18
- Nahlásit

kejtlin

s tou myší....zkus tohle, věř, že ji dostaneš. Vem nějaký akvárko, nebo krabici, nahoru dej přes celej vrch noviny. Udělej k té bedně schůdky, z čehokoliv, já použila dřív třebas videokazety, nebo dej knížky, prostě dej jednu, tři, pět, až k vrchu bedýnky. Naklaď tak půl metru před začátek schůdků nějakou dobrůtku, nejlépe kousíčky špeku, potom po jednom na každej schůdek a pak na ty noviny nahoře. Myš poleze za těma dobrotama až šlápne na noviny a propadne do akvárky-krabice, a už se nahoru nedostane a máš ji
Každej, kdo něco chytal doma to takhle vždycky chytl, i já

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:21
- Nahlásit

Eninka
Každej, kdo něco chytal doma to takhle vždycky chytl, i já

ty woe schůdky, ještě obýváček ji budu dělat
špek jsem taky zkoušela, i slaninu, všechno, problém je, že ve špajzu má spoustu žrádla........

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:26
- Nahlásit

kejtlin

ale tys to dávala do pastičky, ona je nedůvěřivá...musíš na ni
oklikou, musíš ju "přečůrat", uděláš jí obýváček z tý krabice. Musíš z té spižírny oddělat všechno, co by mohla mrcha žrát. Všechno do něčeho dej, do skla a tak, nech ji vyhladovět a ještě ráda půjde po schůdkách do krabičky obýváčkové
Já tady doma taky nemohla chytit jednu mrchu dlouho, nanosila si do subwofru zezadu (basová bedna) granule, vystlala si to tam dokonale a tam bydlela a papala. Na špek kašlalla, ale až jsem tu její skrýš objevila, měla po ptákách a pak ráda vlezla na pastičku pro špek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:45
- Nahlásit

Eninka
mě se ten nápad s krabicí nechce líbit, ty mě houpeš

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:50
- Nahlásit

kejtlin

fakt přísahám že to funguje a že jsem takto chytala křečky a podobný vtipný hldoavce. Zkus to a děkovný dopisy pošli mé tiskové mluvčí. Já takto chytla každýho vetřelce hned první den. No a uznej, že kdybych tě chtěla houpat, tak tohle nevymyslíš (s tou krabicí), tak schválně....udělej to, pokud ju nechytneš, byla bys první člověk, kterýho znám, že by to nevyšlo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:52
- Nahlásit

Eninka

navrhuji tohle...pokud ji nechytíš s mojím patentem, přijedu osobně a chytnu ti ji sama

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:56
- Nahlásit

Eninka
já myslím, že když odstraním všechno co by mohla žrát, tak se chytne i do pastičky na pérko, jenže to je.....moc....vyklidit celej špajz, to nedám.....
navrhuji tohle...pokud ji nechytíš s mojím patentem, přijedu osobně a chytnu ti ji sama

ovšem to zní velmi lákavě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:58
- Nahlásit

Eninka
máš na fb dotaz ohledně tý události...........děkuju

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:00
- Nahlásit

kejtlin

ovšem to zní velmi lákavě

že jo...ale to bys musela právě nejdřív neúspěšně udělat pastičku obýváčkovou.

V případě, že to nezabere, připrav se na tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=6CsqIs_MNGA

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:02
- Nahlásit

Eninka
až mě to fakt donutí udělat obývák, tak ho vyfotím se počuráte smíchy
V případě, že to nezabere, připrav se na tohle:

pche komín máme loni vymetenej, letos jsem ještě nedohnala kominíka

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:12
- Nahlásit

kejtlin

no ono ani tak nejde o komín, ale o celkový následky mého honu na tvoji myš...abys pak nelitovala, víš jak tam dojel ten deratizér
ale neboj, já už honila i potkány, jedni byli docela drsňáci, v práci, ti se nechtěli hnout (celá rodina), ale doma, to jsem měla takovýho mrštnýho, vtipálka, byl to nějakej nestandardní druh, vypadal spíš jako lasice, ale ta to nebyla. Pořídila jsem si speciální odchytovou klec, ale nakonec vypadl sám bez ulovení, ale okukoval ji kluk se zájmem, ale byl chytřejší, radši vzal baťůžek a odstěhoval se o dům dál
Ale byl srandista, mám pod schodama takovou komůrečku, ta byla vystavěná pro fretky a tam měl můj expřítel nějaký obrazy schovaný, že si je odveze později a von je normálně pochcal a pokadil, dalo mi dost práce do zakamuflovat, aby to ex nepoznal. Měl samý zimní krajinky na tom a tak to vypadalo jako spíš jarní tání potom, samej žlutohnědej flek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:16
- Nahlásit

Eninka
. Měl samý zimní krajinky na tom a tak to vypadalo jako spíš jarní tání potom, samej žlutohnědej flek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:17
- Nahlásit

já si včera touto dobou udělala spací čaj a účinkuje asi až ted´

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:21
- Nahlásit

kejtlin

jestli chceš spát, tak dobrou....já si nalila kalvádos (v týdnu mám strach kvůli tomu, že jezdím autem ráno), a tak se vždycky těším na pátek, sobota, mňááám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:29
- Nahlásit

Eninka
já chtěla koukat na Billa, spát ještě nejdu, to už znám, pak od 4 od rána straším a už neusnu

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:33
- Nahlásit

kejtlin

já jsem noční pták a pak bych ráno spala a spala, ale bohužel, nemůžu, cca od šesti se začnou psi vrtět, olizovat mě a družit se formou, že mi v posteli lezou po hlavě, Eninka dělá tzv. Meresjeva, takže leze po břichu a tahá nohy za sebou a to přes moji hlavu právě
Já se vyspím až v hrobě, s takovou....jsou to šašci počmáraní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:36
- Nahlásit

Eninka
psi leži dokud ležím já

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:40
- Nahlásit

kejtlin

psi leži dokud ležím já

jo, to jsem mívala taky, dokud byly dvě, co jsou tři, jsem v háji, bordera je aktivista, rozhejbe Eninku a pak už to "frčí"

ale mně to neva, jak se říká "člověk si zvykne i na šibenici"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:43
- Nahlásit

Eninka
já jsem několikrát za noc vzhůru, takže psi neřeší že vstávám,jen někdy, tak jim řeknu at´ ještě spěj a spěj dál

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:50
- Nahlásit

čuste, co děláte? Moji čokli taky spěj dokud spim já a eště mi dělaj termoforky!

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:52
- Nahlásit

kejtlin

já, když třeba vyjímečně v noci vstanu si odskočit, řeknu jim,
spinkejte, já hned přijdu, a ony jen kouknou a spí dál, ale to ráno, jak se rozední, už lelkujou. V zimě to vydržej dýl, že je tma, ale v létě, mršky jedny...asi se řídí tím světlem, prostě je světlo, je čas vstávat a blbnout
ale zase mám jednu flignu, řeknu jim, přijďte za pět minut...a ony zase zalezou-zalehnou a pozdějc přijdou, tak zase řeknu o těch pěti minutách a opět zalezou, takže to třeba o hoďku dvě "usmlouvám".

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:54
- Nahlásit

Adiddaska

eště mi dělaj termoforky

to mně taky, a nejlepší je, když je termoforek u mý hlavy zadkem a prdne si

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 23:23
- Nahlásit

Eninka

nebo když je u mý hlavy hlavou a najednou mi dá packou facáka jak sviň

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 23:33
- Nahlásit

Adiddaska

najednou mi dá packou facáka jak sviň

tak facák je ještě dobrej....úžasný je, když začne tou tlapou "hrabat", přitahovat si tě imaginárně k sobě, to miluju, po xichtě šrámy od drápů

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 23:38
- Nahlásit

Eninka
Adiddaska
mě jen odstrkujou nohama

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 23:43
- Nahlásit

kejtlin

mě jen odstrkujou nohama

do mě taky kopou, pokud to dělaj jenom psi, tak je to dobrý,
si říkám, dobrou s kobrou, jdeme skáknout do peřin

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání