| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:10
- Nahlásit
pawLINka
Faithici prokoukl obličejík, jinak na ni bylo nejméně práce, nejvíce měla práci s vlnitou Sophi a Guliver na to, že měl by chlupy dost odrostlé, tak mu to docela drželo.... vyfotím, ale nevím kdy, asi až po víkendu sem něco dám, to pojedeme na ten westí sraz, tak to budu docela dost fotit a bude tam nějaká kočka, co moc krásně fotí, tak si nechám udělat i nějaké od ní, sice jedna fotka výjde na 3 Eura, ale jedno Euro z toho poputije na pejsky v útulku
dneska musím pro nějaké věci k rodičům od chovatelčina manžela, zítra máme nějako agi schůzi (blé) a to ještě musím balit na to slovensko, protože se v pátek chci s nima po práci pořádně projít a jít spát, protože budeme muset v jednu ráno vycházet na vlak zase se do prdele nevyspím ale budu jak v ráji o víkendu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:33
- Nahlásit
davidkova renata
zdravím,ti pošlu o víkendu asi 6 fotek s dastym,zbylí zustavaj do soukromé sbírky mě a evy
venku je zas hic po dešti,se v tom božsky zanášej letáky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:03
- Nahlásit
Monty
Ten sraz ti závidím. Taky bych jela někam na pitbull show nebo tak. Člověk tak potká dost psů, kteří jsou mu blízcí.
Já budu o víkendu makat v druhé práci v pátek a celou sobotu (nejprve za barem, a pak v letním kině), takže se na víkend ani netěším.
Pořádáme přes práci charitní koncert a ani se ho nemůžu zúčastnit skrz tu druhou práci.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:11 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
jedu na první ale už se nemůžu dočkat, až na to cestování
U nás mají skupinu Bull na FB a pravidelně každý víkend se setkávají, přes týden hodně dělají akce, jako obrany a tak a sem tam si pronajmou cvičák a dělají akci pro buly. mají to super, taky bych chtěla být v takové skupině westíků pravidelně
My na srazu budeme mít vyšetření na luxaci pately a oční vyšetření, nechám vyšetřit všechny tři, prostě celkově to ta holčina udělala strašně fajn a proto jsem se rozhodla jet na ten slovenský a ne na český
jo to mi připomíná, že se musíme alespoň malinko naučit postoj jsem je přihlásila i na výstavu
edit: tady je český program:
Program:
9:00-9:45 Prezence a veterinární přejímka
10:00 Vlastní program:
- Společné fotografování
- Soutěže: (pouze v případě zájmu)
- Nejkrásnější pes, fena, štěně
- Dítě a pes (do 15 let psovoda)
- Nejhezčí dvojice či smečka psů (od 1 majitele)
- Podoba pána a psa
- Pejsek šikulka
- Nejkrásněji (standardně) nesený ocásek westíka
- Agility
- Zábavné soutěže
Dále bude vyhlášen:
- Nejmladší a nejstarší westík
- Nejvzdálenější účastník srazu
Doprovodný program srazu:
- Ukázky úpravy srsti westíka
15:00 Předpokládaný závěr akce
nevím, ale za 5 hodin se toho teda moc stihnout nedá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:26
- Nahlásit
Dobré ránko blbounci
sem byla velmi pilná dneska, sem vyházela všechny kytky na deštík, a připravila ke kufru vopalovací krémiky, dneska budu velmi dlouho pracovat, abych všechno dodělala a pak už jenom dozařídila kancl a s klidnym svědomím odjela nach jih
Darina1
nemáte nějakou změnu doma, v baráku??? novej soused, novej pes, kopání v ulici apod. Podle popisu mi to přinde že se doma něco děje co se dřív nedělo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 09:56
- Nahlásit
Dobré jitro,tady jako nezaprší a nezaprší,sice našemu betonovému dvorku je to buřt,ale nutně potřebuju dokapat bazének,bo voda je drahá a já su lakomá,jak ten borec co došel na benzínku a ptá se"Kolik stojí kapka benzínu?"prodavač říká"nic"a von "jo dobrý,tak mi nakapejte plnou"
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:21
- Nahlásit
Monty
No tak to bych rozhodně jela taky na ten slovenský sraz. Ten český teda nic moc.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:34 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
ikdyž je to cesta jednou tak delší, tak jsem se taky rozhodla pro SK navíc je to dvoudenní, tak se mi to trochu vykonpenzuje, pořádá to jedna slovenka, asi bude o něco mladší, je strašně šikovná, já bych vůbec nemohla takovou akci organizovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:45 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus kreténci,konečně nesvítí a tak nemusim k libo ))
Darina1
to jest zapeklitá vjec,pani ,taky bych se přiklonila spíš k něčemu psychickýmu..hele co zkusit nějakýho třá homeopata dyš klinicky nikdo nic nenašel? tedkonc vychází f PPČ nějakej seriálek nač jaká kombinace čeho..docela zajímavý to je páč to bejvaj zhusta projevy psychickýho charakteru a chování..číhni esi máš možnost..
jo eště esi by to nemohlo bejt v důsledku tý kastrace..nějaký změny povahový,to se taky občas uvádí..a štítnou žlázu asi taky máte co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:11
- Nahlásit
Nazdar jelimánci,
neříkejte mi, že dnes ráno u vás všech nesprchlo. U nás byl skoro konec svjeta, zas sem čekala ty jezce apokalyptický, ale bála sem se přiblížit k oknu, páč hrozilo, že dostanu nějakou letící větví po hubě Strašný to bylo, ale zase není aspoň vedro.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:13
- Nahlásit
Monty
Tý jo, to vypadá velmi zajímavě, užij si to
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
u nás ne, a docela bych to večer i brala
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
. U nás byl skoro konec svjeta, zas sem čekala ty jezce apokalyptický
jako já ted nepřijedu bo nemám čas tak mě nevyhlížej ))
u nás kolem 9 liják cca 15minut,uš zase svítí ta mrcha
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:17
- Nahlásit
Eldoguero
jo už odpočítávám dny jako malá holka to je pořád akce za akcí, ze mě se normálně asi stane cestovatel
Zítra si jdu koupit lístky
ale zjístila jsem, že si nějaké volné víkendy musím nechat, tento víkend pořádá wami coursing (tentokrát mi to nevadí, že ho prošvihneme) protože na táboře ho měli dost takže aby jsme si zase zaběhali, nebo abych mohla zase třá naplánovat výlet s westí rodinkou když já jsem strašný pako, když nějaký víkend nemám naplánovaný, tak mě to sere, že nemám nic v plánu a musím si na rychlo něco naplánovat, nebo pak mě sere, že něco mám a zase mi unikají další akce asi by jsme se měli rozkrájet s knírači
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:26
- Nahlásit
davidkova renata
uš zase svítí ta mrcha
tak ta u nás nesvítí zatím, ale ona vyleze
jako já ted nepřijedu bo nemám čas tak mě nevyhlížej))
kreténe ale mohla bys, třá by Nána svým mohutným řevem zdiskomfortila hnusosousedku
Monty
Zítra si jdu koupit lístky
u toho bych chtěla být
asi by jsme se měli rozkrájet s knírači
Tak si vyber jen ty nejzajímavější nebo to nějak tématicky prostřídávejte ať máte změnu.
Půůůj, vařím vemeno a smrdí to v celým baráku mlíkem bléééééé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:28
- Nahlásit
Eldoguero
třá by Nána svým mohutným řevem zdiskomfortila hnusosousedku
jakoo a co hantříček nebo kerý hovado to tam furt tak teskně vylo ??ten by na to nestačil??
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:28
- Nahlásit
datli
hledala příčinu v psychickém rozpoložení.Třeba tak reaguje na domácí dění.Nevím,třeba je pro něj nepříjemné,že mu odcházíte do práce.Nebo se objevilo doma něco navíc,co mu vadí.Někdo nový.
Ano spíš hledáme, že je to psychická záležitost když se nic neoběvilo, že čeho bychom se chytly a příčinu vyléčily. Jenže a tady je to ale nic se u nás neměnilo a tihle kluci ušatí jezdí a chodí stále semnou všude.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:37
- Nahlásit
Alexa
nemáte nějakou změnu doma, v baráku??? novej soused, novej pes, kopání v ulici apod. Podle popisu mi to přinde že se doma něco děje co se dřív nedělo
Nene vůbec nic vše při starém a tohle už trvá pomalu tenhle stav rok ze začátku to bylo jen co třeba 14dní, pak už co druhý den a teď to má třeba po 3dnech.
davidkova renata
to jest zapeklitá vjec,pani,taky bych se přiklonila spíš k něčemu psychickýmu..hele co zkusit nějakýho třá homeopata
Zkoušely jsme nasadit i homeopatické léky jako na zklidnění nic nezabralo prostě se tyhle stavy vracejí. Je to pohled hrozný páč mu opravdu člověk nemůže pomoct.
Dnes jsem byla, vytáhnou stehy tak se ptám, že měl tenhle stav znova už 2X a bylo mi odpovězeno, že to je s krz háravek i když kastrát, že se stále jako mozkovna s tím neumí vyrovnat, ale mě se s tímto nechce taky vyrovnat zase moje mozkovna páč má 1,5rok po kastraci což je dost dlouhá doba a stav nastane tehdy, když se ráno probudí tak už vidím, že je před námi den Blbů, aniž by si k něčemu čichnul.
No nevím co s tím páč už jsme opravdu vyzkoušely všechno, co jsme znaly.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:43
- Nahlásit
Darina1
Jenže a tady je to ale nic se u nás neměnilo a tihle kluci ušatí jezdí a chodí stále semnou všude.
hele paní, nemůže být prostě unavenej?
bylo mi odpovězeno, že to je s krz háravek i když kastrát, že se stále jako mozkovna s tím neumí vyrovnat
Mám kastrátů plnej barák a ani jeden z nich po hárafkách nijak netouží. Když jsou vysloveně v nejlepším tak se je pokusí nakrýt (mají-li příležitost), ale jinak s nima s klidem spí v jednom pelechu.
Eldoguero
U nás byl skoro konec svjeta, zas sem čekala ty jezce apokalyptický, ale bála sem se přiblížit k oknu, páč hrozilo, že dostanu nějakou letící větví po hubě Strašný to bylo, ale zase není aspoň vedro.
já za chvilku vyjíždím, jen co nasedlám Bramboráka.
U nás to vypadalo dost nadějně, zvedal se vítr, udělalo se černo..pak spadlo deset kapek, ty se vypařily dříf než dopadly na zem a bylo po fšem
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:49
- Nahlásit
Biluška
hele paní, nemůže být prostě unavenej?
Paní právě, že vůbec ten je aktivní to je ten co má v každém oku 100čertíku, to je ten co moooc miluje canisky a nemůže se dočkat, až tam už budeme právě, že canisky ho s tohohle stavu dostávají ne, že pomáhají klientům, ale i našemu Biškovi.
Právě si taky myslím, že kastrát po roku a půl už jako nic a je kliďas oni mi to spíš říkají páč se sami nemají čeho chytit tak mě prostě jen oblbují, aby řeč nestála a Bišo zatím spěje na psichinu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:49
- Nahlásit
Eldoguero
u toho bych chtěla být
Proč???
Lístky kupovat umím, neumím nasedat a vysedat se psy
Tak si vyber jen ty nejzajímavější nebo to nějak tématicky prostřídávejte ať máte změnu
no asi jo, kdyby nebyl kúrzing na táboře, tak by jinak byli přes dva měsíce bez
Půůůj, vařím vemeno a smrdí to v celým baráku mlíkem
vemena docela ještě jdou, horší je kaprosumeček nebo zelené dršťky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
jakoo a co hantříček nebo kerý hovado to tam furt tak teskně vylo ??
Huntřík vyje, ale ten nestačí, páč on u nás nevyje, on se zásadně přidává k jinýmu psovi nebo řve na jinýho psa, essi mi jako rozumíš. Takže jeho skřekot, když je na úvazu jest sice velmi nepříjemný, hnusosousedku to sere, ale chtělo by to prostě větší kalibr
Darina1
Vůbec nic mě nenapadá, takhle na dálku ale přikláním se jako ostatní spíš k tomu psychickýmu problému.
bylo mi odpovězeno, že to je s krz háravek i když kastrát, že se stále jako mozkovna s tím neumí vyrovnat
Hm, tak tohle zrovna se mi moc nezdá, zdá se mi to jako dost polidšťování ...
Biluška
já za chvilku vyjíždím, jen co nasedlám Bramboráka.
Super, nech nám ho tu tak měsích než nám vypase zahradu jo
U nás to vypadalo dost nadějně, zvedal se vítr, udělalo se černo..pak spadlo deset kapek, ty se vypařily dříf než dopadly na zem a bylo po fšem
To si děláš srandu ty vole, kdybys viděla tu půlhodinu hrůzy co byla u nás ...
Stejně je zajímavý, republika jsme malá, na jednom konci konec světa a na druhým se jen zatáhne
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:55
- Nahlásit
Monty
Proč???
Ták, vždycky, když píšeš, jak se chystáš, jak scháníš lidi, co ti půjdou pomoct naložit knírače do vlaku, tak se mi to hrozně líbí, zvedá mi to náladu tak bych tě chtěla vidět, jak jdeš nadšená si dopředu koupit lístky na super sraz bílých kníračů
Lístky kupovat umím, neumím nasedat a vysedat se psy
aha
vemena docela ještě jdou, horší je kaprosumeček nebo zelené dršťky
Ryby mi nevadí, když nejsou shnilý, dršťky zelený to je zážitek, to uznávám, ale já jak nesnáším mlíko, tak pro mě jsou vemena nejhorší na celým světě, asi jako pro tebe ryby.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:00 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Eldoguero
ale já jak nesnáším mlíko
Ty nemáš ráda mlíko?
Já ho teda nesnáším v normálním stavu - nikdy bych se ho nenapila, ale jakkoliv upravený jo.
Včera jsem dojila večer kozy a Blažena (teprve ji učíme nechat se dojit) mi kýbl plný mlíka vylila. Byla jsem totálně celá lepivá a smradlavá mlíkem.
Edit: Proč to vlastně vaříš? Dyk to musí fakt hrozně smrdět.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:02
- Nahlásit
Eldoguero
Vůbec nic mě nenapadá, takhle na dálku ale přikláním se jako ostatní spíš k tomu psychickýmu problému.
Taky tak no a co s tím co do budoucna aby se těmhle stavům předcházelo páč jak jsem už psala, není na něho pěkný pohled pes má být veselý a ne, že smutný a nevědět co mu je a neumět mu pomoct. Teď po operaci kamenu s močáku nás čeká další přísná dieta páč kdybychom ji nedodržovaly tak se mu to vrátí má je dědičné 100% mu to vyšlo nesmí ani piškot a on je piškotový mimo téhle diety nesmí nic. Málem nepřežil operaci páč byla na něho dlouhá narkóza 3hodiny. Mám o toho pišišvorka strach.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:02
- Nahlásit
Darina1
homeopatické léky jako na zklidnění
twe na zklidnění teda nevim. .právě že je klidnej až moc esi tomu dobře rozumim..spíš něco na povzbuzení by to chtělo ne?
jinak oprava..v tom časáku to nejsou homeo ale bachovky..ale ty musej bejt na míru,takže jedině někoho kdo to dělá a na psa to na místě naměřit..jak to tak poslouchám,klasickej vet ti asi nepomůže ,pokud výsledky nic neukázaly ,sou rychle v koncích
nemůže bejt právě z tý kanysky už vyhořelej přestože ho to ba jak píšeš??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:05
- Nahlásit
Eldoguero
Super, nech nám ho tu tak měsích než nám vypase zahradu jo
Momentálně trávu nežere Zrají totiž ringle, švestky a špendlíky takže jeho lordstvo se stravuje výhradně tímto
Celkem mi nevadilo dokud žral ty popadané na zemi, jenže přišel na to, že může rvát větve dolů a dostane tak větší příděl ovošé Fčera už jsem ho dokonce nachytala, že se vzpíná na zadní, přitom hubou zachytí větef a jak jde k zemi tak ji urve s sebou Fšechny stromy jsou prakticky na odpis. Jak na zahradě tak ve výběhu. Toho zmetka nám byl fakt čert dlužnej.
Stejně je zajímavý, republika jsme malá, na jednom konci konec světa a na druhým se jen zatáhne
kdyby na druhým konci republiky.. tady to drží hřeben hor. Doslova. Na jedné straně se žení čerti, na druhé se opalujem a posloucháme jak o deset kiláků dál hřmí
Darina1
tak se třeba doma nudí. Chce být venku, nebo na kanysce, nechce být doma
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:07
- Nahlásit
EldogueroBiluška
Vy máte na zahradě trávu, jo? My máme strašlivě vypasenou celou zahradu naši i tu sousední. Děsně dlouho tu nepršelo a ani se nechystá. Musíme denně chodit kozám a ovcím na trávu, protože už fakt nemají co spásat.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
Zkusím ještě zapátrat ohledně těch bachovky náš vet je opravdu otevřen všemu není to takový, že nebude vnucovat jen to svoje. Děkuji za radu.
Ohledně canisky on to začal dělat už v době kdy ještě nebyly ani canisky pořádně rozjeté. Já si dokonce myslím možná, že je to blbost, ale když to tak vidím a mám před očima, jestli on nezačíná mít i nějakou stařeckou demenci nevím, neznám jestli tímhle trpí i psy jen už se fakt chytám stébla trávy.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:13
- Nahlásit
Biluška
tak se třeba doma nudí. Chce být venku, nebo na kanysce, nechce být doma
Tož tys nato kápla přesně tak asi ho moc pozoruji, že jo mám málo psů jen dva potřebuji jich více, abych přestala zpozorováním, že jo, ale ne opravdu je to hrozné na něho koukat, ale je jedna pravda, že mimo dům je veselý pes nic ho netrápí a má jiskru v oku dokonce jsem i podezírala, že máme ducha doma nasazeného a proto když vidí ty vchodové dveře tak je s toho na psichinu.
|