Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
co zas máte proti mojí Brytě?

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:04
- Nahlásit

Dyk je pěkná

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:09
- Nahlásit

davidkova renata
tak řekni elmušoj aby tě jebnul tyčí po palici at máš iluzi dokonalou.-))))))))))))
Tý vole, blbneš, dyk by mě zabíl pro jistotu se nebudu vůbec vzdalovat od doz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:21
- Nahlásit

Eldoguero
co zas máte proti mojí Brytě?
ty voe mlč rači)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:37
- Nahlásit

Monty
Dyk je pěkná
tos říkala i o Arfře a vidíš - nevyrostla z toho
davidkova renata
ty voe mlč rači)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))) ))
tsssss

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:42
- Nahlásit

Eldoguero
nevyrostla z toho
jako afra mi až tak neva,proti chodákúm fcelku nic nemám)) a má aspon chlupy.mě se líbjej chlupáči,ofšem bryta...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
proti chodákúm fcelku nic nemám
Mě se ty chlupy úplně nelíběj, ale je mi to v zásadě dost jedno
ofšem bryta...
Jako Bryta je prostě Bryta, včera si zase zabila svého maliňáka, už přibírá a postavilo se jí znova jedno ucho, takže dobrý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:48
- Nahlásit

davidkova renata
Mimochodem, kdybyste viděli Afru jako mimono malý, tak vypadala naprosto stejně jako Bryta, akorát teda měla ty chlupy, Bryta má blbý to, že k tomu jak je hnusná eště nemá chlupy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:52
- Nahlásit

Eldoguero
Bryta má blbý to, že k tomu jak je hnusná eště nemá chlupy
no právě ti řikám hod jí na týraný zvířata a za chvíli jí máš zaplacenou)))))))))))))))))..eště ti zbyde.-)))
jinak asi béte muset kousat né na peška ale na marynáka.-)) bo její práce s hadrem nebyla ještě zcela óká

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 12:11
- Nahlásit

Eldoguero
tak jako štěně byla moooc pěkná
teď už o ní nebudu říkat, že je krasavice, ale hybryda taky vyloženě není

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 12:15
- Nahlásit

davidkova renata
hod jí na týraný zvířata a za chvíli jí máš zaplacenou
to bych mohla zkusit
asi béte muset kousat né na peška ale na marynáka.-)) bo její práce s hadrem nebyla ještě zcela óká
Asi budeme muset, zatím jen aportuje mrcha jedna, ale tak je jí 9 týdnů, zatím ji ještě nezabiju ... zatím ...
Monty
tak jako štěně byla moooc pěkná
néééé, je to malý očklivec, ale to nám neva, kdybych chtěla hezkýho, ale nic nedělajícího ovčáka, vezmu si exteriéráka, u ní se s hezkým exteriérem nijak extra nepočítalo, takže v pododě

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 12:39
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe,máte něco proti mojí Brytě?????????????????????????????

jako to mě dostalo do kolen.

ale zase je vod nich hezký že si vzali štěňátko ze Zvolena ze smeťákuc

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 12:47
- Nahlásit

dneska už tam není takový hic, byla jsem na pauze, ale stejně nám to je na nic, protože ztvrdneme pěkně dlouho na trimování

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 13:09
- Nahlásit

Alexa
ale zase je vod nich hezký že si vzali štěňátko ze Zvolena ze smeťákuc
Kretéééénéééééé

laguna
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 14:43
- Nahlásit

děkuji těm dobrákum co k nám poslali déšť moc jim děkuji protože mi zmokli peřiny.A mám děsně oteklou nohu včera mě na cvičáku kousla divná moucha a dneska mám nohu jak konev

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 14:50
- Nahlásit

tak se tu mějte, pa večer

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 15:20
- Nahlásit

Tak po 14ti dnech v práci jsem netušila která bije. Nedělala jsem pro jistotu nic, abych nic neposrala. Šlo mi to. V kanclu bylo "příjemných" 30°C , venku v polostínu na výběhu 40. V noci nepadla ani kapička, neboť těch 10 kapek se vypařilo než padlo až na zem. Dnešní cvičák jsme přežili a nyní hybernuji v domku a moc mě bolí hlava.
Jdu zas spát. Pá.

Konec hlášení.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 17:40
- Nahlásit

tak u nás to bylo velmi fajné - psi nevěděli co dřív maj dělat,jestli zakousnout kočky nebo se vyválet v jejich hovnech,rozhrabat tetě kytky,zakousnout sousedovic samojeda a dogu,nebo jít počůrat tůje... ale druhej den byli už zas hodní a byli až do dnešního rána
ráno jsme vstávali v 5,udělali krásnou vycházku,všude samá mlha,já jenom v kratasech a ve vestě a nic pod tím,prostě svoboda i v tomhle ,ptáci nám zpívali nad hlavami,srnky se pásli v dálce,nějakej ježek se šel na nás podívat,lidi ještě spali,ale příroda se probouzela...
pak se probudila Eva,dala kafe a šli jsme naproti honzovi,psi se vykoupali v Sázavě a já se taky namočila po kolena,byla ještě chladná,ale mě to nevadilo,fotky vyšli užasně
dorazil honza dali si pivko a šlo se do kopce do chalupy,tam jsme přežili to vedro,já tedy dělal furt,mila vokna,kopala díru na kompost,plela,sekala zahradu,až mě Eva zaháněla at už nic nedělam,myslela jsem si svoje..večer jsme začali grilovat a šli spát až ráno ve 2
já vstávala zase v 5 a už stála na stole krásná kytka a tak jsem vyrazila na vycházku,ale na jinou stranu,zas jsme oběvovali nová místa a nové chatičky...
vrátili jsme se,psi odpočívali a já oběvila knížku od Foglara - chata v jezerní kotlině a začala jsem si jí číst ve stínu tují,pak vstali a popřáli mi,kromě krásných věciček jsem dostala krásnou fotečku v rámečku kde byli oni dva a rámeček byl se psem a veliké pusy jsem dostala
pak jsme vyrazili k vodě,já si zaplavala a eva nám ukázala zas jinou cestičku okolo chalupy,pořád nám vypravovala co kde je,co kde zažila..ta krajina .... dorazili jsme a místo aby jsme šli spát tak jsme s evou připravili na večerní grilování a kromě toho i cuketu,užasná to zaležitost,honzu to bavilo,krásně jsme si popovídali a všem bylo krásně na duši,hvězdy nám padali nad hlavami a šli spát kolem 1 ráno v něděli nám bylo všem už tak divně od srdce...nikomu se nechtělo do Prahy a věděli jsme ,že se zase musíme od sebe odloučit...
no já je přemluvila že at tam zustanu do uterý,eva mi děsně důveřuje,takže ukázala co mám udělat než odjedu a pak odešli,ořvali jsme to všici,ale jinak to nešli,by vstávali v 3 ráno aby byli v práci na 6 takle to bylo lepší..
já dodělala kus díry a večer se mi stejskalo po nich ,tak jsem si udělala ohýnek a opekla buřtíky a pak spálila bordel dělá to tam každej a dasty se sindy byli okolo mě,elis ta jela s nimi,včera jsme šli hned ráno k vodě a pak přežívali to šílené vedro a poslouchali rádio a já si furt četla,venku na vycházce až po 21 hodině,pak jsme začala bylit,ale hvězdičky nebyli a ráno jsme vtávala a už pršelo a byla bouřka,ale jelikož jsme vše udělala večečr,tak jsme měla čas na čtení a pak vyrazili,sice trochu pršelo,ale nikde nikdo,pár srnek na nás koukali,ale já měla do breku,bo se mi do Prahy nechtělo...
no a tak si zas zvykám na ruch a bordel tady okolo mě
------------------------------------------------
kde je tráva,kde jsou srnky,kde jsou kosáci,kde jsou hvězdy,kde jsou roští,kde jsou slepice,kde je sousedka co má krásnou mopsici,kde jsou kamení na cestě...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 17:59
- Nahlásit

brezen2008
twe březne ty ses rozjela)))))))))))
kde je tráva,kde jsou srnky,kde jsou kosáci,kde jsou hvězdy,kde jsou roští,kde jsou slepice,kde je sousedka co má krásnou mopsici,kde jsou kamení na cestě...
f prdeli přece))))

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:06
- Nahlásit

čus bus!!
Nejen, že je vedro jak na sahaře a máti mi ještě posílá ememesku z Eifelovky. Srášně jí ten výle závidím. Do Paříže se chci ještě určitě podívat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:17
- Nahlásit

Baico
Do Paříže se chci ještě určitě podívat.
pojedem k lej na další žumpamýtynk a ekspandujem vottama do paříše..nou problém)

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
pojedem k lej na další žumpamýtynk a ekspandujem vottama do paříše..nou problém
A elmuš si vezme svůj apartní obleček a nesmíme zapomenout na psa medvídka Alánka

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:32
- Nahlásit

davidkova renata
ekspandujem vottama do paříše..nou problém)

twe, to abyste si vzaly aspon dva roky prazdnin s vasima orientacnima smyslama

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:40
- Nahlásit

leyenda
twe, to abyste si vzaly aspon dva roky prazdnin s vasima orientacnima smyslama
já je povedu, onehdá sem SAMA trefila f Ostravě od Avijonu k Makrel . Byla sem na sebe děsně pyšná, žumpokletba je na mě evidentně krátká

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 18:57
- Nahlásit

Biluška
já je povedu
pánbůch s náma a zlý pryč!
leyenda
co kobylka již je cajk??

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 19:20
- Nahlásit

davidkova renata
co kobylka již je cajk?
neni

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 19:38
- Nahlásit

leyenda
nechceš zkusit ten arpalit? U nás si ho hodně chválí, že jako jediný na ty mrchy zabírá. Jeden se mi válí doma, písni mi adresu, ti to pošlu. Max. to vyzkoušíš a zjistíš, že to taky nefunguje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 19:40
- Nahlásit

leyenda
neni

ty kurvy plochý se eště držej???twe dyk je to docela dlouho už! já nestíhala vedle dočítat,sem myslela že už dobrý

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 19:44
- Nahlásit

Biluška
davidkova renata
ne, hajzli plochy uz jsou vyreseny, ale objevilo se neco dalsiho

datli
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2012 19:54
- Nahlásit

brej večír.

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání