| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 19:58
- Nahlásit
datli
brej,pani,jak vám dupou králicííí?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:10
- Nahlásit
sem vyrazila díťata za barák blbnout s psama.A Klára naučila hned Migase chodit slalom mezi nohama.Sice vypadá jak šmatlavý golem s nohama do x,ale jde jim to!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:20
- Nahlásit
Nazdar lidé, už sme po prvnim večernim venčení, je to tragédie, psové se táhnou za Markusem a ona je strašně zle odhání. Takže jdem další kolo později ) Je strašné dusno, úplně bych si přála nějaké ochlazeníčko pěkné, výletnické.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:22
- Nahlásit
datli
A Klára naučila hned Migase chodit slalom mezi nohama
hm..k tomu nemám vodvahu,ta krafka by mi tuty zlámala nohy nebo by mě provezla po place
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:22
- Nahlásit
Gerda u nás spadly 4 kapky-takže je to jak v pařáku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:28
- Nahlásit
datli
řekni tupaslíkovi ať naučí Migase postavit se předníma tlapkama na její nohy a chodit s ní. To vypadá děsně moc efektně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:29
- Nahlásit
datli
no jako peklo, ale se včerejškem se to samozřejmě naštěstí srovnat nedá.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:30
- Nahlásit
už jsme doma z trimování, paní je dělala všechny tři přes tři hodiny a bylo z nich chlupů jak sviňa
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:37
- Nahlásit
Montybych taky tak
potřebovala odlehčit Migasovi.
Biluška a tlamou k ní nebo od ní?Jé už mi to došlo-já myslela,jakože má udělat stojku.
Gerda se mi v práci podařilo vybojovat klimatizaci-vedle jí nepotřebovali a tak ji nahodili k nám.A my si teď s doktorkou tááák chrochtáme!Dalo se to přežít,ale i tak lidí bylo bez toho dost,abych byla uběhaná.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:42
- Nahlásit
hele první zářijový víkend,nejste někdo v Ostravě?
Jedem na meganarozeniny rodičovstva.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:43
- Nahlásit
datli
jako 1. a 2.9.? to je jeden z víkendů, co nemáme nic v plánu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:49
- Nahlásit
jojo-odbydem si návštěvu u našich ,ale ještě nevím,kterej den to bude.žebychom se potkaly?Jsem ve Svinově,automobilní.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:52
- Nahlásit
datli
jo klidně, třeba můžeme dát procházku po Běláku, nebo třeba k Ostravici
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:54
- Nahlásit
no bezva!V Běláku mohou psi na volno?
Já kdysi chodila venčit do velkého parku-Komenského sady,či jak se to jmenovalo.Ale netuším,jak moc je to tam zkulturněné.Anebo teďkom si dáváme srazíky směr hvězdárna.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:57
- Nahlásit
datli
jo pani a tamta věc, jak sme si to psali, je krásně pořešená, všeho máme dost, neustále fasujeme a není s tím problém
Monty
máš krásně natrimovaný knírače!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 20:59
- Nahlásit
Gerda jé-pokaždý,když to v práci píšu,tak na tebe myslím,jak jste pochodili.Tak ať se vše vede,říkalas,že je to načas.
Mám radost fakt,že to vyšlo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
hele děcka jaký máte zkušenosti s autolednicí????? máte jí někdo a jakou a jak funguje???? chci tu co de i na normální elektriku
šiš sem nevěděla že nás poctil svou návštěvou svatý muš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:23
- Nahlásit
datli
no neměli by, ale my je máme a chodíme na procházky lesními cestičkami, tak tam nikomu navadí
Gerda
děkuji taky se paní trimérka u toho dosti nadřela
Alexa
šiš sem nevěděla že nás poctil svou návštěvou svatý muš
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:25
- Nahlásit
Alexamám jen tu,co je jen do auta.Snažíme se sehnat převodku,ale po létě je vyprodaná.
Jezdívali jsme s tím v podstatě z důvodu převozu potravin někam na dovču,kde to bylo v lednici opravdické.Šunka,sýr ,máslo,přežilo,ale asi né dýl jak 3 dny.Nechladí to tak moc jak klasika.Ikdyž dneska jsou možná už lepší parametry,než co jsme měli my před 6 lety.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:26
- Nahlásit
datli
Ano ano, je to na čas, teď záleží na pacientkoj, aby hodně jedl a nabral sil. A docela už si na tu věc zvyká, už to není čiré zoufalství. Díky moc!
Alexa
s autolednicí zkušenosť nemám, ale s autovrakem docela jo...svatý muš odhání mraky? )))) Ty vade, i pámbíček se zakryl mrakama, když viděl ty zvedačky ))))
Dem ven, zas na vás přídu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 21:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
datli
no já jí hlavně potřebuju na tam, páč sme zjistili, že tam nebé ledička, tak abysme měli studený mochíto
Gerda
ale s autovrakem docela jo
néééé autovrakýýý nebrat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 22:23
- Nahlásit
Alexa tak to nee.Ono to dokázalo ochladit o x stupňů oproti okolí.Ale né na třeba 7 st.
Mochito nebude asik.
Kdybys byla blíž,klidně půjčím.
Převáželi jsme takhle od tchýně mražené jahody a hřiby.Pravda do novin ještě zabalené.Přežily,ale okraje už pouštěly.
Musíš vymyslet asik cestovní mražák.Ten má taky momentálně volný-dojeď.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 22:31
- Nahlásit
jdeme spát, jsem KO, asi proto, že jsme se dneska nešli projít
dobrou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 22:33
- Nahlásit
Alexašiš sem nevěděla že nás poctil svou návštěvou svatý mušNo ale pak mu tu svatozář někdo sežral,asi vyšší moc!Ale už mám druhou heč eště měli posledních pár kousk za původní cenu tj málo
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 02:46
- Nahlásit
brý tro už dopředu, až vstanete koukejte pořádně prtínat já pojedu k vetoj a pudu chrnět a vzbudim se až večer
joooo
Atišičkooooo asiciáááálku můůůůůůj kde síííííí venčit pudu večer přijedu ale bez Akky aby ste něco nechytly oukéééj? a rovnou naložim kelenku kovovou napiš sovu na tel kdyžtak v kolik a kde v jaký ulici
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 07:12
- Nahlásit
bré ránko
chce se mi opět a zas strašně spát
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 07:12
- Nahlásit
Holky zlatý potřebuji nutně velikou obrovskou radu a to ohledně mojeho Biška.
Popis našeho trápeníčka. Před rokem a půl je kastrovaný měl nemocnou prostatu tak musel jít na kastraci vše proběhlo bez nějakého problému, ale pak při kontrole se zjistilo, že má v močáku kameny a písek no nic sledovalo se čůraní. Jenže mezi tím nastaly problémy s jeho chováním jak já říkala nastal vždy jednou za čas den BLBEC a to takový, že Biško odmítal stravu, hlavu a ocásek dá do polohy roviny, celkově je skleslý, jedině ho rozveselí to, že jde ven uvidí vchodové dveře a je hepi venku je veselý, ale jakmile jdeme nazpět a uvidí dveře okamžitě nastane tenhle obrat hlava ocas dolu a je zase BLBEC. Ze začátku tohle trvalo tak jednou za měsíc a jen tak půl dne, ale stupňovalo se to, že to už bylo pomalu co druhý den a dokonce i dva dny dohromady tak jsem se rozhodla, že mu necháme udělat kompletně všechny rozbory a vyšetřeni co se dá. No a světe div se má všechno v naprostém pořádku jak krev, tak i neurologické vyšetření, mozkové vyšetření no prostě na všechno co se dalo dokonce i žlučník. Jen ty kameny a písek, že má v sobě jenže před 12dny byl Biško akutně operován pohly se mu a nemohl čůrat tak, že akutní operace. Dnes jde na vytáhnutí stehů.
No a já myslela, že teda když je vše v pořádku a má jen ty kameny a písek a když se udělá operace, že by teda mohla být příčina těch dnů Blbcu tohle, jenže asi ne páč se během rekonvalescence nám vrátily už 2X tak a teď opravdu nevím, co si o tom mám už myslet už jsem v koncích Biško podle veta v naprostém pořádku, ale pes podle mě blbne. Jo a zapomněla jsem ještě připsat, že jsem mu změnila i stravu má vařenou, kterou samozřejmě zbožňuje.
Předem děkuji za Vaše jakékoliv poznatky možná, že jste se s tím taky setkaly a budete mi vědět poradit když má totiž tenhle stav začíná se i klepat což nedělal a nevyvede ho nic s toho ani žádna aktivita nic prostě jen čas. Jo a Biško je rasa Bišonek a je mu 9let.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 07:36
- Nahlásit
bré ranko vespolek.asi u nás spadlo 10 kapek.ALe hlavně ochladilo se.Cesty suché,můžu mazat do práce na mopedovi.
Darina1 mě to připadne,že tvuj psík nemá náladu,nebo se mu něco nelíbí,spíš jak ve fyzické stránce bych hledala příčinu v psychickém rozpoložení.Třeba tak reaguje na domácí dění.Nevím,třeba je pro něj nepříjemné,že mu odcházíte do práce.Nebo se objevilo doma něco navíc,co mu vadí.Někdo nový.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 07:46
- Nahlásit
Bré deň, kreténi.
Dneska mám den blbec hned od začátku. Zaspala jsem, tak jsem si nestihla zaběhat, psovenčení jsem musela odfláknout, jsem ospalá a mám blbou náladu. Taky mám moc práce a jsem dneska v práci až do 5. Super vyhlídky na dnešní den.
Snad mě dneska nikdo nenasere.
Monty
Vyfoť je i ze strany, takhle jsou vidět jen hlavičky zakulacené. Nejvíc prokoukla Fejtice po tom otrimování.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:01
- Nahlásit
pawLINka taky se dneska nikomu nechtělo vstávat a já jsem v práci až do 18 nejmíň.
|