| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 22:50
- Nahlásit
Monty
Eldoguero
Vy dvje ste nejvěčí krávy!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 22:59
- Nahlásit
Monty
díky té jejich drsné srsti vykartáčováním sundáš vše
Tak to je dobrý, já si právě myslela, že s tou údržbou je to u nich podstatně horší. A wapky jsou na tom stejně, i když mají srst jemnější o trochu?
ano, ano, to jsem si vždy přála a proto mám holky vykastrované
Však právě, měla bys krásně klidná štěňátka
kinta
nejvěčí krávy!!!!!!
Volal mě někdo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 23:09
- Nahlásit
Eldoguero
že s tou údržbou je to u nich podstatně horší
no vono to je, protože to musí nejprve uschnout
viděla jsi Faith jak byla tak trochu černá, jak se mokrá vyválela v té prašné hlíně? byla totál černá, zaschloto, vyčesala jsem ji, a byla zase čistá
wapky by to měly mít stejné, ale o skoťáky se nějak nezajímám, ale mají podobnou strukturu srti, takže by to tak mělo být
nic, už fakt musím, nebo zase zaspím
brou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 23:20
- Nahlásit
Monty
viděla jsi Faith jak byla tak trochu černá, jak se mokrá vyválela v té prašné hlíně? byla totál
Viděla, ale nechtěla jsem se na ní dívat v tu chvíli víc se mi líbí bílá
Taky si jdu lehnot
bo noc
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 00:37
- Nahlásit
Já asociálek volám asociálka dvě, co děláš asociálku? Mě to v práci hrozně neba, půjdem procházkovat? třá ve středu navečer? třá k tý rokytce kdes ještě nebyla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 04:15
- Nahlásit
Nechcete uš něgdo fstát a jít dřít? Nechcete, co? Tak du sama no Nezapomeňte se prtínat, už je zase pindělí.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 04:19
- Nahlásit
Biluška
já dřu celou noc a za 4h pujdu spát ale teda když bude tý čubce mojí dobře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 04:23
- Nahlásit
AkkyHákky
co je čupce? A které?
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 04:25
- Nahlásit
Biluška
srala a blila Akky já jinou nemám (zatim) ale jako že vodu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 04:30
- Nahlásit
AkkyHákky
a jo, já si tě spletla s Atuší. Se mi děsně pletete holky, asi tím, že jste obě od á
Kazbunda se taky občas takhle posírala, vždycky jí na to zabíral endiaron.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 06:55
- Nahlásit
Biluška
už dřu a ty dvě se mi pletou úplně nejvíc- jako Aky a Atuše
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 07:01
- Nahlásit
Biluška
makrel
no jo my sme ty dfě asociální ale Atuška je vysoká narozdíl ode mě a má Bůška a já mám Akky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 07:07
- Nahlásit
bré ráno, mám toho tady strašně moc, tak se s vámi dneska asi nebudu bavit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 07:50
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 08:07
- Nahlásit
Monty
bré ráno, mám toho tady strašně moc, tak se s vámi dneska asi nebudu bavit
hm ale do prdele si mě vedle poslat stihla co??
čus dementi,připadám si jak na táboře,taky uš neteče teplá voda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 08:49
- Nahlásit
davidkova renata
hm ale do prdele si mě vedle poslat stihla co?
to jde rychle
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
čus dementi,připadám si jak na táboře,taky uš neteče teplá voda
a kam deš na oběd, do sýpky nebo do agra?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 09:57
- Nahlásit
Nazdar jelymani, už sem spjět ze servizu, je to ještě horší než předtím, ale zas to bylo dost drahý, je to dobrý kauf. Šla sem do Pínice pěšky, to by měla Hancaw radosť, pouhou hodinku svižnou chůzí. Pak sem jela jak pán, kterýho kope pedál od brzdy. Teď se mi krz to chce brečet a na oběd už nepudu vůbec nikam, bo už nemám vůbec žádné peníze, za to mám rozbité auto. Mechanik se mnou půjde vybrat jiné. Asi zase knedlika, bo řikal, že má úpa normální spotřebu, že si fábinou moc nepomůžu. Mám zoufalství a jdu se k mámě najíst.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 10:33
- Nahlásit
zduř jitrnice
už sem asi hodinu taky v hokně a furt po mně něco někdo che, sem mysela že tu budu sama samička a vono prt
aspoň tu nemám vedro zatím teda, pak pustím klimošku tak to tu dnerska přežiju.
Gerda
Mám zoufalství a jdu se k mámě najíst.
litylity pani. Hele a kolik že ti to žere??? dyť si řikala že nějak kol 9 litrů ne??? a to fapka určitě nebéře, mě to políčko bere kol 6
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 10:33
- Nahlásit
Venta
kam deš na oběd, do sýpky nebo do agra?
pudu do sýpky bo je tam chládek a dneska je hyc
Gerda
na oběd už nepudu vůbec nikam,
jdu se k mámě najíst.
tak jak, )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 10:40
- Nahlásit
Alexa
Hele a kolik že ti to žere???
nevim, prej sedum. A nemám prej tankovat po pětistofce u benzínky, ale nabrat to pořádně a pak projet až do dna, pak nebudu mít aspoň pocit, že jsem furt u benzínky )))))))
davidkova renata
k mámě zadarmo ty blázne starý Už sem jí všechno snědla, teď ji musím odvézt tim kopacim bizonem na nákup.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 10:53
- Nahlásit
Gerda
A nemám prej tankovat po pětistofce u benzínky, ale nabrat to pořádně a pak projet až do dna, pak nebudu mít aspoň pocit, že jsem furt u benzínky
jj to se mi taky osvědčilo dycky vrazim tu tankovací pistoli do nádrže a nechám to dokud se to samo nevypne, že je jako plno, většinou platim kol litru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:21
- Nahlásit
Alexa
Tak sme teď byli na poště, mylsim, že ten kloub prasknul už úplně, bo už prostě neudržim nohu na brzdě při dobržďování. V servizu mi to neberou, ale musí se to vyměnit komplet. Teď už brečim doopravdy, nejraději bych to hodila ze skály celý. S každou opravou si řikám, že teď už je to okáčko a bude to jezdit aspoň rok bez poruch, ale prt. ACH JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. S Bajkem teda nikam nejedu, musim najít dalšího bůra na kloub.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:28
- Nahlásit
Nazdar játra, koukám, že finanční krize dolehla i k nám chjo, je to velmi smutné
Gerda
lity, lity, převelice
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:54
- Nahlásit
Gerdaže ten kloub prasknul už úplně, bo už prostě neudržim nohu na brzdě při dobržďování.Šíš tak to nech na periférii odemklý třá to někdo ukrade a pak ti pojištovna přidá na druhý co brzdí můžeš mít třeba v kufru repliku od Marolda-tulipán z bitvy u lipan aby se ti to rentovalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:07
- Nahlásit
možná to neni kineťák, co si tak hledám, je to mnohem pikantnější, zřejmě to bude chtít vyměnit celou poloosu, no proč neee, můžem okolo motoru, což je jediná knedlíčkova dobrá věc v perfektním stavu, postavit celé nové auto...aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:14
- Nahlásit
Gerda
add. auto
upřímné lity lity lity
Prosím Tě a nemohla bys tu autozkázu směřovat třeba někam úplně mimo cézetpsa? Jako šířit si zkázu na vlastní auto mi přijde celkem trapný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:24
- Nahlásit
kachna_
sem čekala, kdy se ozveš tyyyyy kachniceeeeee ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:29
- Nahlásit
Takže už jedu zpět do servíízu, sem dosti v dyzgomfortu z toho, že nebudu mít auto, musim najít někoho, kdo mě bude vozit do práce.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:42
- Nahlásit
čuz brambus, dementíííí, už ste spjet jo?? Tož to vás pěkně u nás vítám, posaďte se... Kolik je mrtvejch, ztracenejch, zakousnutejch? Stačí zaokrouhleno na desítky, ztráty jednotlifcůch mě nezajímaj
|