| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:48
- Nahlásit
datli
Klít, Tomáš i Jessa uschnou a opadnou sami. Praktikují to často a já jim to moc nezakazuju.
all
Zapaluju i virtuální svíčku Džínovi:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:49
- Nahlásit
datli
hele eště koukni semka na ten visan
http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=4&t=5&p=618 017&hilit=visan#p618017
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:50
- Nahlásit
Venta
Paw má prostě CVS
tojo,navíc nemá ani kárku a permanentku do zolo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:02
- Nahlásit
davidkova renata bereš mi iluze?
Jináč moje raslice vloni vběhla do sraček,tedy byla to voda vytékající z železité minerálky.No voda-železité bahno.A jak se ta punťa v tom rochňala!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:19
- Nahlásit
datli
bereš mi iluze?
jako krs to žrádlo? to teda nerada,ale klidně se tam regni a polož mu konkrétní dotaz..uvidíš sama,je to nějakej granulovej mák má na to téma
http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=4&t=6934&hi lit=visan&start=855
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:41
- Nahlásit
davidkova renata moc dík-jsem docela teda překvapená.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:45
- Nahlásit
tak sem dala přes net příkaz k úhradě pěkně na pojištění do itošky mimo jiné a sotva sem to dodělala zjistila sem že sem nechala v práci mobil TJTMCVS
datli
no ohledně krmení a vojska si taky nedělám žádný iluze
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:54
- Nahlásit
Alexa
TJTMCVS
to je jasný. ale jestli máš aspoň PK, tak seš v pohodě, ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 20:59
- Nahlásit
Venta
jestli máš aspoň PK
Tohohle PK? S nim jsi totiž vždcky v pohodě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
datli
jsem docela teda překvapená.
já moc ne..iluze sou jaxi dááávno..tyvíškde.-))
Alexa
TJTMCVS
Baico
Tohohle
hm...pjekný
děcka eště vám vokážu jakou má nána yachtičku soukromou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:03
- Nahlásit
datli
tyjo, vždyť už jsi psala, že to s tim srdénkem vypadá dobře, něco se změnilo, že by byla operace?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:04
- Nahlásit
Baico
Tohohle PK?
ne, toho nechci, chci jiný PK ...viz vedle
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:05
- Nahlásit
davidkova renata
jakou má nána yachtičku soukromou
to je ale dobrý pes, z dobrých poměrů. Vendula jezdí se mnou na matračce, máme jednu dohromady. Radši jí tu fotku neukážu, aby nechtěla utéct z domova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:11
- Nahlásit
Venta
Vendula jezdí se mnou na matračce, máme jednu dohromady
tsss socky ste!! se fsadim že nemáte ani na pořádnou voperaci!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:12
- Nahlásit
Až prámek má skoro Nanda by se dalo říct...
Děcka, sem teď zkoukla CHlapce v pruhovaném pyjamas, no, hned si musim po venčení pustit něco veselýho, dám Pošetilost mocných, bo tohle mě bude bodat v žaludku stejně dlouho jako Plechový bubínek. Strašný prostě...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:12
- Nahlásit
davidkova renata..iluze sou jaxi dááávno..tyvíškde.-))
jsem naivní stále a furt se snažím lidem věřit a stabilně dostávám přes tlamu.Já jiná nebudu asi.To bych musela dostat dost hnusnou facku od života,abych se změnila na megeru sviňatou realistickou.
Gerdaon z venku vypadal perfektně.Krevní testy OK,nezadýchává se,nic.ALe uvnitř,až po ultrazvuku kontrolním,kdy nám boban dorostl už do dospěláka,nám potvrdili ,že to není dobré.A máme měsíc na operaci,jinak pak už nebude možnost co napravovat.Takže jdem do toho.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:13
- Nahlásit
davidkova renata
no tak to pozor!!! to zase teda máme. Každý 2 až 3 měsíce chodí oba čoklové na operaci se žlázkama
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:17
- Nahlásit
Nazdar kreténci, u nás bude za chvíli bouřka
datli
Máme možnost vzít přes vojsko údajně hodně kvalitní krmivo.Jmenuje se asi Visán,nebo Optima-spíš podle loga Visán.
Jestli je to Imagine, od Visánu tak znám, nebrat ... tabulkově to vypadá super, ale psi po tom hubnou, nechutná jim to, pes váhy cca 35 kg,aby nehubnul (ale ani nepřibere) by musel dostávat přes 800 g zátěžovky - vyzkoušeno v praxi na vícero psech. Dá se na tom přežít, nikoliv krmit pravidelně. Psi maj poměrně velký hovna, kvalita srsti jde dost dolů.
No a krmí tím naši voj psovodi,ti by snad nedávali nějaký humáč,ne?
Ehm ... za prvé oni si zas tak moc vybírat nemůžou, prvním ukazatelem je bohužel cena za druhé prvním ukazatelem je právě ta cena, takže asi tak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:17
- Nahlásit
datli
Takže jdem do toho.
Fakt? To klobouk dolu, tzn v září se to má uskutečnit? Musíme přidržovat všechny palce nesmírně!!!! Drb ho za nás už teď, ať ví, kolik na něj lidůch myslí.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:25
- Nahlásit
datli
Ještě, abych to upřesnila, žrádlo se vybírá na základě výběrovýho řízení, do kterýho se může přihlásit v podstatě kdokoliv, kdo splní zadaný podmínky. Pokud se přihlásí třeba 3 výrobci, prodejci ... a všichni splní podmínky, vyhrává ten, kdo je nejlevnější. Tím krmením se pak krmí v podstatě celý rok. Eventuální nedostatky se doháněj různýma doplňkama (většinou drahejma jak prase - Alavis, různý lososáky, Giom, probican a mraky dalších drahých i méně drahých záležitostí) - paradox jak sviňa, jenže je to všechno papírová válka.
Pokud má pes opravdu velký problém a jeho psovod není debil a řeší to, pak se většinou přejde na něco jiného, většinou nějaký dieta, ovšem jen pro toho konkrétního psa.
Takže tohle žrádlo bych si pro svoje psi rozhodně nekoupila, ač mají docela rozumný ceny a jak jsem psala, tabulkově to vypadá dobře.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:31 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
nevím,jestli se mi to tu zobrazí:
URL
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:33
- Nahlásit
Eldoguero moc moc děkuju-naprosto dostačující argumenty.
Jsem načas mimo barf a tak tápu v granclích.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:46
- Nahlásit
pawLINka
zapaluju taky svíčku, alespoň virtuálně ...
datli
Není za co
Lidi, venku je uragán jak prase k tomu se vůbec neochladilo, takže okna zavřený, doma asi plus osmdesát devět stupňů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:49
- Nahlásit
jsem z toho horka nějaká mrtvá a knírači taky, kromě Guláše ten zase jede do tygra
byli jsme jen na hoďku a půl venku a pak jsem je přes hodinu česala, zítra jdou ovečky na trimování a budou čačííííí - teda doufám...
za chvíli asi půjdu spát, zítra ráno je ještě češnu a musím vstávat dříve
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:50
- Nahlásit
Venta
no tak to pozor!!! to zase teda máme. Každý 2 až 3 měsíce chodí oba čoklové na operaci se žlázkama
du se zahrabat, jsem lůzr největší, ani ty žlázky jim nezaplatim a radši jim je škrťounsky vymačkávam sama
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 21:52
- Nahlásit
to byl ale dneska hezkej teplej den co, albertíííí? Taky vám tak pěkně svítilo sluníčko?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:01
- Nahlásit
bonc
to byl ale dneska hezkej teplej den co, albertíííí? Taky vám tak pěkně svítilo sluníčko?
vedro bylo k zalknutí, ale huš prší, nadšená nejsem, bo pro změnu chčije jaxviňa prudce a bouří a fouká ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:05
- Nahlásit
bonc
Taky vám tak pěkně svítilo sluníčko?
až moc
dobrou
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:06
- Nahlásit
Eldoguero pošli pár kapiček i k nám.Je tu šíleně.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 22:11
- Nahlásit
paw
|