Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:18
- Nahlásit

pawLINka
Vy máte na zahradě trávu, jo?
jako já nemám ani zachradu tak si nestěžuj!
Darina1
on nezačíná mít i nějakou stařeckou demenci nevím
jako to mě napadlo ale netroufla sem si to napsat ale zas nejni tak starej..a dyš máte vyšetřenej aji mosek,tak to by se ukázalo ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:21
- Nahlásit

Eldoguero
přemluvila jsem opět mamku, aby s námi jela (moji opravdickou, ne Kintičku ) a navíc máme ty postroje, tak kdyby mi náhodou nějaký knírač chtěl zapadnout mezi vlak, tak ho aspoň neuškrtím a v pohodě si ho vytáhnu
ale popravdě na to nasedání a vysedání se fakt netěším cesta bude dlouho, půl hodiny tramvají na vlak. nádraží + 5 hodin ve vlaku a pak půl hodiny autem z nádraží na ten ranč, oni jsou v dpravních prostředcích hodní, ale fakt mazec takové cestování, asi bude mrtvější než z tábora, protože vlak nám jede ve 2 hodiny ráno, asi neusnu, takže budu totál KO

asi jako pro tebe ryby.
tak to tě teda s vemeny nezávidím, dala jsem jim to párkrát a pokaždé jsem byla zelená jako naše logo okurkové

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
dyš máte vyšetřenej aji mosek,tak to by se ukázalo ne?
No vidíš vlastně jo vet ho měl na vyšetření se vším všudy hodinu a co on sním prováděl až jsem vyvalovala kukadla, co se dá na všechno vyšetřovat mimo krve, moči a stolice ještě plno jiného vyšetřeni a vše dopadlo na výbornou řekl, že Bišo má orgány a tělo v naprostém pořádku mimo močových kamenů a písku což jsme věděly, ale to má i teď už venku.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:42
- Nahlásit

pawLINka
Ty nemáš ráda mlíko?
Nesníším ho, od dětství, při představě, že bych se ho napila se mi zvedá kufr.
Miluju mléčný výrobky - jogurty, sýry, kefíry ... to jo, ale nesmí to mít klasickej zápach mlíka, pak bych to nepozřela.
Proč to vlastně vaříš? Dyk to musí fakt hrozně smrdět
Vařím jim maso většinou, do toho nějakou těstovinu ... myslím, že dogy by vemeno syrový ani nechtěly a já bych jim ho doma nedala, musely by žrát venku
Vy máte na zahradě trávu, jo?
Asi metrovou za ty dva týdny nesekání jak je u nás furt mokro, tak ta mrcha děsně rychle roste
Darina1
Mám o toho pišišvorka strach.
Věřím, ale to bude určitě v pohodě, uvidíš, až se ze všeho dostane, třeba se to zlepší samo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:44
- Nahlásit

Monty
kdyby mi náhodou nějaký knírač chtěl zapadnout mezi vlak, tak ho aspoň neuškrtím a v pohodě si ho vytáhnu

cesta bude dlouho, půl hodiny tramvají na vlak. nádraží + 5 hodin ve vlaku a pak půl hodiny autem z nádraží na ten ranč, oni jsou v dpravních prostředcích hodní, ale fakt mazec takové cestování, asi bude mrtvější než z tábora, protože vlak nám jede ve 2 hodiny ráno, asi neusnu, takže budu totál KO
To je ovšem masakr
tak to tě teda s vemeny nezávidím
No jo no, ale těm bestiím to hrozně chutná, tak se přemůžu no

Už zase chčije

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:48
- Nahlásit

Eldoguero
uvidíš, až se ze všeho dostane, třeba se to zlepší samo
Snad jo snad až se zahojí po operaci všechny stehy i ty vnitřní a, že jich prý má hodně tak, že se tyhle stavy taky usměrní možná, že ty kameny byly příčina a, že jsme ji odstranily jen to chce čas na zahojení snad budu doufat, že to tak je když po stránce tělesné je v naprostém pořádku a opravdu se tady není čeho chytit.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:07
- Nahlásit

Eldoguero
už se mi zase směješ????

To je ovšem masakr
no to je, ale zase na druhou stranu je to na dva dny, tak třeba se pořádně vyspím ze soboty na pátek, ikdyž budu v jiném prostředí a pokud nespím ve své posteli, tak se málokdy vyspím (ikdyž s tím mám problémy i doma často, tak nevím co řeším )

No jo no, ale těm bestiím to hrozně chutná, tak se přemůžu no
jo jo, co by jsme pro ty naše krásné a nejlepší bílé psy neudělaly, že? (no ikdyž u vás už je ta smečka více barevná )

Už zase chčije

u nás ne a jestli bude chcát jak pojedu domů, tak mě to pěkně nasere, protože chceme jít venčit s basenjíkem a s basenjíkovou a zítra musím jít na pojbanou schůzi ohledně agility klubu, tak po práci bude venčení tak max. na hoďku a půl....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:15
- Nahlásit

Darina1
Třeba ho to bolelo a dokázal to překonávat jen venku při hře, pokud se odreagoval
Doufám, že bude ok, budeme držet palce bílému pejskovi
Monty
už se mi zase směješ????
Néééééééé, nesměju, však víš jak
no to je, ale zase na druhou stranu je to na dva dny,
Tak na otočku bych tohle asi nepodnikla, na dva dny to za to už stojí.
jo jo, co by jsme pro ty naše krásné a nejlepší bílé psy neudělaly, že?
No právě ...
ikdyž u vás už je ta smečka více barevná
Barevný psi jsou jiný, mám je ráda všechny hrozně moc, ale bílý jsou prostě bílý
Zdravíme basenžíkovou

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:30
- Nahlásit

Eldoguero
no mě se ten český nelíbil, protože tam nemají tak fajn program jako na SK, je jen jednodenní a štrachali by jsme se tam asi jen tam 2,5 hodiny, navíc i autobusem by jsme museli a to nevím jestli by mě do dálkových se třema psama pustili, pak zase zpátky, to je celkově 5 hodin a akce by trvala 5 hodin
navíc na SK bude vet a bude se vyšetřovat luxace pately a oči, tak jim to nechám udělat, sice mí nejsou na chov, ale aspoň budu vědět, jak na tom zdravotně jsou, třeba Faithice s tím agi, někde jsem četla, že jeden west taky nechtěl běhat a skákat agi a pak se mu něco ukázala, že má něco s nohama... ikdyž to snad nebude případ u Faith, jak jsme sklízeli překážky na agi intenzivce, tak řádila nejvíce z kníračů, totéž u toho rybníka jak jsme jeli s Basenjíkovými...
A je to prostě celkově strašně pěkně zorganizované ukázka trimování se mi taky bude velice hodit zkusím si výstavu, což mi připomíná, že bych aspoň mohla trochu natrénovat postoj
Zdravíme basenžíkovou
vyřídím ona se i zde zaregistrovala, ale moc času nemá, protože shání práci a možná ji to tady ještě nikdo neschválil

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:33
- Nahlásit

Eldoguero
Doufám, že bude ok, budeme držet palce bílému pejskovi
Bílý pejsek všem moc děkuje za podporu a pochopení jeho hysterické paničky ještě jednou děkuji, že jste měli semnou trpělivost

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:33
- Nahlásit

Monty
To zní fakt zajímavě, někdo si s přípravou dal očividně práci, doufám, že se ti bude moc líbit
ona se i zde zaregistrovala,
Bětka ještě ne dostane důtku asi
moc času nemá, protože shání práci
No tak to je jasný, v tom případě držíme palec ať to netrvá moc dlouho.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:35
- Nahlásit

Darina1

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:40
- Nahlásit

Eldoguero
To zní fakt zajímavě, někdo si s přípravou dal očividně práci, doufám, že se ti bude moc líbit
jo to dal, já bych to nebyla schopna takhle skvěle zorganizovat...
a myslím, že se mi tam bude moc líbit, tolik kníračů pohromadě, já se asi zbláááázníííím

Bětka ještě ne dostane důtku as
no hele, to by jako měla, možná i něco více, třeba do držky dostat, nebo tak nějak

No tak to je jasný, v tom případě držíme palec ať to netrvá moc dlouho.
včera jak nás vezna na trimování, tak říkala, že už bez práce šílí, jako nějaké prašule našetřené má a dostane i odstupné a navíc bydlí u rodičů, takže po finanční stránce se to jakož takož ještě dá, ale říkala, že už šílí z toho, že strašně ráda pracuje... to já teda ne musím si říkat, že ještě týden a půl do práce a pak zase týden volníčko, kde se pojedu dobrovolně zasebevraždit

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 14:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Darina1
hele nevím, ale ještě mě napadlo, že jak ho furt sleduješ takl se stresuješ a von to z tebe cejtí a neví co se děje, bo ho můžou bolet záda třeba, jak je starej????
Eldoguero
myslím že kdyby někdo natočil montíka a její nástup do vlaku tak vyhraje první cenu v natočot

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 14:15 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Alexa
myslím že kdyby někdo natočil montíka a její nástup do vlaku tak vyhraje první cenu v natočot
tak to si myslím taky

edit: zmatený Montík, zmatení knírači, protože vidí vyděšenou a na smrt děcísí se mamku montyjofku
to by možná i bylo na nějakou komédii

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 14:31
- Nahlásit

jsem si změnila plochu v práci v noťasu
už ji bylo třeba aktualizovat, protože na té předešlé byl Gulášek maličký

původní

nyní

datli
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 15:00
- Nahlásit

brďo,brďo.V práci jak v prádelně,vypadli nám 2 pozvaní lidi a tak hongáme nohama.Žebych taky poměnila fotopozadí?
mě se vůbec nic nechce.Asi si dám kafe.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 15:42
- Nahlásit

datli
tak nehoupej nohama a radši mi honem pošli nějaké homeopatykum na nervy, nebo si dneska něco udělám Udělám si kyj a zabiju matku, otca, souseda, pézetka a asi eště pár lidí Ježiš to je zase den.

Chceš špendlíky? A švestky? A meruňky? A koňa? A několik psů (raději fšechny)? Vyměním to fšechno za větší množství vália

datli
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:22
- Nahlásit

Biluška
chceš lexoš?Matku neměním.Švestky beru,šelmy taky,pézetka pošli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:36
- Nahlásit

datli
asi chci spíš kyanid na fšechny ty lidi kolem. Ale v krajním případě beru i lexoš, aspoň mi to bude jedno. Šelmy, pézetka a ovošé můžu poslat do Ostravy. Budeš tam tenhle víkend? Ideálně ještě v pátek?

datli
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 17:47
- Nahlásit

Biluška v OV až za týden!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 17:55
- Nahlásit

datli
se mi to zkazí do té doby Gde budeš o víkendu? Na chatě, nebo doma?

datli
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:21
- Nahlásit

v sobotu mám Biluška doprovod Fildovi na agi závodech u nás v PR.Bude tam i Šeltička.A kde se budeš hýbat ty?

Špatný začalo pršet 20 minut před cvičákem-posledním před závodama.Kurňa!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:32
- Nahlásit

datli
měli bysme dělat dřevo, čili bysme měli být doma. Ale znáš to člověk míní....

Budem držet Fildovi palce. Hlavně mu nějak naznač ať rozhodně nepočítá hned z kraje s nějakým umístěním, ušetří si spoustu zklamání ze tří disků . Každý pořádný závodník má na první stránce výkoňáku diskotéku

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:40
- Nahlásit

Proč tak strašně píšete? nepište, to nestihnu nikdy dočíst. Asi to ani dočítat nebudu. Včera mě sejmula má záda a až dneska dopoledne dala mi trochu pokoj. Nic se mi ještě nechce, takže asi proválim zbytek dne a půjdu rovnou ráno do práce. Tam se mi teda taky nechce.
Tak zas du, se tu mějte a někdy koncem tejdne sem asik juknu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:55
- Nahlásit

Crysa
Proč tak strašně píšete
pže sou to psychopati! tos eště asi nebyla vedle

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 19:00
- Nahlásit

davidkova renatapže sou to psychopati! tos eště asi nebyla vedle
byla, ale tam nečtu ty vlákna, takže mám o asi sedmdesátšest hodin k dobru na ležení teda taky hovno vím co se děje, ale to se mi stává i když čtu všechno. Takže tak.

Bo noc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 19:03
- Nahlásit

Crysa
taky hovno vím co se děje, ale to se mi stává i když čtu všechn

tak to, mívám též)
bo noc

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:30
- Nahlásit

Sem v práci, nemám čas. Ach jo. Teda jako právě teď čas mám, páč chvíli čekám.

datli
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:51
- Nahlásit

na co čekáš?Až zahřmí?Ale buřina už odešla až k nám,to se nedočkáš!

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání