| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:59
- Nahlásit
brej večír, jak se máte?
Já už mám skoro zabaleno, zítra dobalím jen ty nejdůležitější věci a děti
zítra se mi vůbec nechce na tu agi poradu (blijící smajlík)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 21:09
- Nahlásit
Monty
Já už mám skoro zabaleno
no to já sem zatím dala na hromádku opalovací krémy a nic jinýho, sem zvědavá kdy budu balit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 21:24
- Nahlásit
Alexa
tak já už toho času moc nemám, zítra po práci vyvenčím děcka, pak máme schůzi ohledně agi klubu, příjdu domů až večer, vyvenčím je zase, dám najíst a půjdeme spát, v pátek jdeme s kámoškou ven, do obchodu a přesunu se k našim, protože jedu s mamčou a musíme vycházet asi v jednu hodinu ráno, tak se mi nechce jít samotné, tak u našich přespíme, nějak mi chybí čas
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:01
- Nahlásit
nic, jdeme spát
dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:05
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, koho zase prudíte?
Koukám na Věřte - nevěřte a nahrávám fotky z tábora na stránky, jde to pomalu, ale jde to
|
datli
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:08 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
Prudí mě chlap.Dal psům olej z rybiček.Jak to vypadá?Je poblitej celej byt.Kdyby to nakapalna žrádlo.Né jen tu šťávenku!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:17
- Nahlásit
datli
poblitej celej byt
Nooo, tak máš aspoň co dělat, takhle ve čtvrt na jedenáct v noci
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 06:34
- Nahlásit
Eldoguero ráno bylo pokračování.Zabím ještě k tomu děcka.Místo aby vylily hrnec starší polívky do hajzlíku,sežrala to popelnice.A ráno se mi ukázkově vyblil a předal k rozboru.Rybina míchnutá s polívkou.Zabim skutečně zbytek lidské smečky.
A Miga za to,že mi ráno hypnotizuje budik,sedíc prdelou u mojí hlavy a vrká na mobil,kdy už zazvoní.Ale má štěstí,udělal za mě opět ranní hygienu,sice s rybí vůní,ale vymazlil jsme se parádně.
Hele nemáte někdo z tábora vyfocenou Hančinu smečku?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 06:46
- Nahlásit
Dobrá ráno!!
Dnes jsem vyjímečně v kanceláři. Budu se zaškolovat ještě na asistentku. A pak si jedu ještě na SZIF pro stravenky a pozdravit bývalé kolegy.
Jak se máte jelimáni?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:01
- Nahlásit
Alexa
hele nevím, ale ještě mě napadlo, že jak ho furt sleduješ takl se stresuješ a von to z tebe cejtí a neví co se děje, bo ho můžou bolet záda třeba, jak je starej????
No zas až tak starej není věk přece 9let není už na umřeti u malé rasy, že jo a paní nepozorují jen já jako, že bych byla přisáta na něm toho už si všiml i muž co je nevšimák, že ten pes je nějakéj divnéj a když Vám řeknu, že když má ty svoje dny BLBÁKOVA a on jakožto žravec piškotu za které by položil i život a on si neveme ten den ani piškotek milovaný tak to je už fakt masakr to už je co říct, že je sním opravdu zle. No a záda má projety tak si nemá na ně, co stěžovat těžký peníz jsme za to zaplatily tak je má mít zdravý.
No nic zkusím ještě radu od paní Davídkové jdu v pátek k vet ohledně dietních granulí tak se chci poradit jestli někoho neznají na ty BACHOVKY tady v okolí abychom tam zašly a vyzkoušely co a jak .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:07
- Nahlásit
bré ráno, ještě zítra
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:40
- Nahlásit
Hoj degeni.
U nás spadly včera 3 kapky deště. Za pár minut byly silnice suché.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:57
- Nahlásit
pawLINka
u nás ani ty tři
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:59
- Nahlásit
ach jo, tak fotografka zrušila účast na sraz
snad se najde někdo jiný, chci profi fotky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:06
- Nahlásit
dobrej
tak o víkendu nebudu zas spát tady doma ,huž aby byl zejtřek
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:13
- Nahlásit
pawLINkaU nás spadly včera 3 kapky deště. Už si pokojená?já tedy ne nechci si vlasy jen umýt a jít
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:23
- Nahlásit
u nás právě upadly 2 kapky!A je tu černo jak o půlnoci
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:35
- Nahlásit
danajasa
Hm, v Holešově se před chvílí zatáhlo úplně do černa, ale nakonec spadlo kapek tak 10 a je to pryč. Kdyby byl aspoň slejvák... Potřebuju nutně zalít zahradu, aby rostla tráva. Už je celá zahrada žlutá.
Asi si zajedu pro trávu k eldorádům.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:36
- Nahlásit
datli
u nás právě upadly 2 kapky!A je tu černo jak o půlnoci
Takže to od nás šlo asi k vám.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:53
- Nahlásit
pawLINkaPotřebuju nutně zalít zahradu, aby rostla tráva. Vydrž chlapi co dojeli z UH hlásí že tam už leje velmi a de to na nás prej třá se dočkáš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:15
- Nahlásit
Nazdar lidi, nemám čas a ani náladu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:35
- Nahlásit
danajasa
Nevím essi pršelo v Huléně, ale v Holešově se zatáhlo a byla úplná tma, pak spadlo pár kapek a teď je modrá obloha a svítí sluníčko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:10
- Nahlásit
čus degeni
datli
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:11
- Nahlásit
čus lidijovéž
sem si dneska dala ke kufru 3 trika a ty vopalovací krémy a pivínko a kejrum na mochíto, de dělat mochíto z kejrumu??? na táboře bylo z kejrumu ne???? ještě přihodim nějaký spoďáry, plafky a vosušku a myslim že sem zbalená.
Hele nemáte někdo zkušenosti s tímdle???? http://www.o2.cz/osobni/internet-na-cesty/264311-t ablet_tarify.html
chci to jenom na ten tejden do itošky
Darina1
je to těžký, jako 9 není zas tak málo, byť je to malý plemeno, asi záleží na jedinci, já třá na Alexe sleduju, že je opravdu na ní ten věk znát, že už nemá tu vervu jak měla dřív, no ale piškoty samože žere. Uvidíš co ty bachovky třá pomůžou.
datli
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:26
- Nahlásit
teda baby vy ste miliónové-kujů za super fotky!
Jak ti dva k sobě barevně ladí-to je prča.A jaké to bylo úplně jiné,coby štíně!Čovek nikdy netuší,co mu z toho morčete jednou vyroste,že?
U nás už taky azuro
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:27
- Nahlásit
Gerda
a kdes nechala náladu?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:31
- Nahlásit
jdu si lehnout,pak za evou jí pozvzbudit a zejtra dělat čajčky,bo je asi nemocná,každej na ní sere,čaj jsem jí udělala před rokem já po 20 letech,každej se staral o sebe a na ní každej sral,...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:01
- Nahlásit
Kdo poslal žumpí kletbu na ksichtbůk?totálně zkolaboval a mizí f astrálu jako celek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:02
- Nahlásit
danajasa
Kdo poslal žumpí kletbu na ksichtbůk
já ne páč su neschopný pičitačový mák ,ale mám to též..rači du k rybníku čuuus
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:26
- Nahlásit
hele děcka nehodí se někomu inkoustová náplň do Canon BJC 2000/2100/4000/5000, Multipass C20/C30/C50/C70/C75/C80 MAJ JICH ASI 10 ČERNOBÍLEJCH I BAREVNEJCH A sou mi naprt, nebo nedělá někdo sbírku na nějakou aukci jako předloni bo kdy to bylo??????
|