| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:36
- Nahlásit
danajasa
normálně mívám koberec nebo prostě zavelím"stane chaloupkový čelem ke mě k lesu zády a domůů"a sem doma
tak jasně, to je pak pochopitelný
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:37
- Nahlásit
Eldoguero
jo jako kořist to mě nenapadlo asi taky začnu něco sbírat ... je fakt že sem tam objevila pešík na stromě, Elmuš povidal že váš neni a já ho tam poctivě vrátila
danajasa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:38
- Nahlásit
Ty vole -)))) Půlterijér )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:45
- Nahlásit
AkkyHákky
je fakt že sem tam objevila pešík na stromě, Elmuš povidal že váš neni a já ho tam poctivě
ehm ... mno a víš, kde je onen pešek?
U nás samozřejmě, páč jsme ho taky vzali v domění, že je někoho z vás Tak to je pecka, za chvíli budu mít víc kořisti než vítězných pohárůch
Gerda
Půlterijér
no jo bulterijér ze stafordu je přece půlterijér
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:50
- Nahlásit
Eldoguero
hmmm tak sem mohla mít pešík ale pro štěníky bude dobrej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:56
- Nahlásit
AkkyHákky
Ti ho přivezu do Mrdic
Nic, lidi, bylo nám blbý abstinovat, tak jsme ztrestali jakýsi gin s tonícem a už asi jdu spočinout do postýlky. Takže bonoc
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 23:00
- Nahlásit
Eldoguero
čau Eldo, možná pojedu na podzim do Liberce, ty tam někde bydlíš, ne? Jinak zdravím z Č.B. celou familii.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 23:03
- Nahlásit
Lola1
Ahoj, bydlím kousek za Frýdlantem, cca 35 km od Liberce
Jinak zdravím z Č.B. celou familii.
Děkuju, též zdravíme
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 23:06
- Nahlásit
Eldoguero
hefkou bo noc
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 00:24
- Nahlásit
Děcka, popili jsme se spolubydlou rumunského červeného vína, pojedli rumunskmého ovčího sýra, italského choriza, řeckých oliv a italského melounu, pokouřili egyptského tabáku a jdu spát
bylo to dobrých pár dní, Trixa je stále v komatu.
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 06:24
- Nahlásit
Béé ráno
užijte si neděli vy degeni já a moje VCS si pujdem lehnout cca za 1,5h a večír zas naklušem do VH
měějte se blázni staří
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 09:25
- Nahlásit
hmmm tak kdo rikal, ze je zvedavy jak dlouho bude Tobias po tabore spat? takze vyspal se po ceste v aute a v noci ( narozdil ode me, bo jsem litala celou noc se skubym, kterej ma sracku) Ted uz tady pobiha a kouka na me, ze co budem jako delat. Jdu s nim do lesa nez bude uplny hic a trosku si zacvicime a jesli najdu i vhodne misto zkusime stopu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 09:53
- Nahlásit
dobré ráno blbečci
tak to vypadá že sisna si svoje dny prožila na táboře páč sic jí mates chcechcechcechce ale ona nenenene
lucYnka XIII
nojo tobík je hyperaktivní střífko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 10:22
- Nahlásit
gde je tábor???
jinak ste strašlivý hovada sem vám eště chtěla říct
du k libo bo je hyc jaxvi'na a nedá se dělat nic jinýho.od zejtra máme voctáfku teplej vody fááákt super
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 10:48
- Nahlásit
Brééé jitro
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 10:57
- Nahlásit
Brého dne, je strašné vedro, dnes krom praní neděláme ničehož nic. Máňa už asi taky nemá krycí dny, chtěla sabýýýýt jazvečíka oranžového jakéhosi. Ale uvidíme, až potkáme oskara a makse. Děckáááá pojeďme zpátkííííííííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 11:00
- Nahlásit
Gerda
pojeďme zpátkííííííííí
možem..uš mám vypraté fusky a gatě spodní.-))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
jasné, však už mám taky vypraté, sem fčéra aji blázen byla a večer sem si dala do tašky na procházku baterku )))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 11:16
- Nahlásit
GerdaDěckáááá pojeďme zpátkíííííííííšíš okamžitě bych jela baterku to byl luksusní dar sfítí lépe než náš služební halogen kerý pamatuje eště lidové milice asik Jinak sme ráno našlápli stopu kolokruhou lomenou pakonoj došel předměty odštouchal ba dokonce měl publikum,jež na konci zatleskalo(náký babky venčily gaučový bubíbucí,tak nabyli dojmu,že pakůn jest geniální,nezmaje nedostatků králofské disciplýny a pakoně)ale tak potlesk hnedle po ránu velmi potěší to zas jo
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 11:41
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
nemám sic vyprato ale jedu s váma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 11:45
- Nahlásit
danajasaGerdapojeďme zpátkííííííííí
zjistila jsem, že jevišovice muší být na prostředku republiky, páč tam všichni jeli cca 4-6 hodin.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 11:47
- Nahlásit
danajasa
pakůn jest geniální,
on jest samozřejměěě! Je chudák ale strašně moc velikej, to je málo platný. Ste čuchací mistří!
AkkyHákky
vem to špinavý a jedééém
Crysa
ty vade, takže Řím už nepla, všechny cesty vedou do jevišek ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 12:00
- Nahlásit
Gerda takže Řím už nepla, všechny cesty vedou do jevišekNebo možná přes Řím se dostaneš do jevišek,je to sice delší,ale o to horší cesta (myslím,že sem tak i jela,mě se hned něco nepozdávalo,jak sem míjela Colosseum po šipce směr Pantheon)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 12:15
- Nahlásit
danajasa
aháááá, my sme jeli jako pitomcííí přes jihlavu, přitom sme mohli mít inšpekci v kolóseju!
Děcka, pěkně sem nám vytvořila doma chládeček, peru postupně ty deky, věšim je před okno a všechny žaluzky jsou zatažený, taky všechny šňůry ověšený mokrym prádlem, ale už mi dochází prádlo, schne to děsně rychle. Markus si leží v boudě na balgoně, je mu tam asi dobře, bo má zas protočený voči, už na ní radši nemluvim, abych se zas nelekla, že je mrtvá.
Zítra má být asi čtyřicet stupňů. Sme to dobře minuli na táboře, přestože bylo megavedro. Tohle už bychom asi nedali.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 13:03
- Nahlásit
GerdaZítra má být asi čtyřicet stupňů.Cože??Dobře přesouvám si otevřený mražák k posteli a du si stáhnout dobu ledovou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 14:45
- Nahlásit
danajasaobře přesouvám si otevřený mražák k posteli a du si stáhnout dobu ledovou
a já jdu zítra kam? uhádnete? na plovárnu to není..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 15:08
- Nahlásit
Crysa
já jdu zítra kam?
No tak já tam jdu taky. Pondělí je jedinej den v týdnu, kdy jezdím do kanclu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 15:15
- Nahlásit
Crysa
Baico
Neprskejte - já tam sedím už od pátečního rána s věma velmi krátkými přestávkami na spánek
Zato mám ale super příležitost a čas studovat nové přírůstky do mé ZOO
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 15:57
- Nahlásit
Dines
Zato mám ale super příležitost a čas studovat nové přírůstky do mé ZOO
šiš už ti nestačej nahatý morčata???? budeš mutovat i ježky??????
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 16:01
- Nahlásit
Alexa
šiš už ti nestačej nahatý morčata????
No, nestačej
budeš mutovat i ježky??????
Jak mutovat?
|