Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 22:01
- Nahlásit

Gerda
přesně to jsem právě teď udělala
Konečně
opravdu je dajná měsíc,
To je ale strašná věc, ještě, že je to jen jednou za rok, bych ji jinak asi mlátila celej ten měsíc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 22:02
- Nahlásit

Eldoguero
ještě teda hledám nějaký externisty na práci, ale to už by nemělo bejt tak problémový

bych ji jinak asi mlátila celej ten měsíc.
já jí nemlátim, aby neměla reakci na nápřah, spíš jí kopu, to mi příde lepší ))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 22:16
- Nahlásit

[/b]Čus jepice [/b]
Jsem doma z kousání. Nový Jílovský fík se překvapivě nervově nezhroutil, když jsem na plac nastoupila s Fandou Ale rozpohyboval ho stejně jako Vojta ve Štětí, takže čas od času si ho přijedem zakousnout.
Jinak bych chtěla sdělit Alexe, že sotva, co jsem projela přes Velké Přílepy, tak je sucho. Nespadla tu ani kapka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:00
- Nahlásit

čus dámy, jenom probíhám. Dneska odvážím díťata na další prázdninový pobyt, budu mít zase týden klid . Možná aj dva. A možná je tam nechám do konce prázdnin Ale asi ne, musí doma makat a když tu nejsou tak si to musím odmakat sama
Asi si zajedu dneska do Větřek na agi zahopinkat. Nebo budu eninkovat bo sem děsně zničená....eště nevím.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:09
- Nahlásit

Nazdar pracanti!

Už máte sbaleno na tábor? Já ještě ne.

Včera jsem mnoho pracovala večer. Uklidila jsem psům vozíček, boudičky a kotce a Tomášovi rovněž jeho kutloch. Aaronkovi se ale vůbec nelíbilo, že se mu hrabu v jeho svatyni. Lehl si tam a říkal, že mu rozhodně z boudičky nic neodnesu. Tak jsem ho poslechla, vytřepala jsem mu deky a dala jsem mu je zpátky. To je málo platný, psi se musí poslouchat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:14
- Nahlásit

pawLINka
To je málo platný, psi se musí poslouchat.
páč máš ty bojový bestije . Gdybys měla normální psy tak je můžeš normálně nakopnout a zmlátit. Ale Aronek by ti ukousnul ruku a ty to víš a bojíš se

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:18
- Nahlásit

Biluška
páč máš ty bojový bestije . Gdybys měla normální psy tak je můžeš normálně nakopnout a zmlátit. Ale Aronek by ti ukousnul ruku a ty to víš a bojíš se
No právě.

A navíc mu nemůžu samozřejmě šáhnout do misky, protože by mě sežral.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:23
- Nahlásit

pawLINka
A navíc mu nemůžu samozřejmě šáhnout do misky, protože by mě sežral.
ani dyš má vostnáček??? a hlavně neřikej že ho nemá!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:24
- Nahlásit

davidkova renata
ani dyš má vostnáček??? a hlavně neřikej že ho nemá!!!
Ten má mezi stahovákem a elektrikou a nic právě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:30
- Nahlásit

pawLINka
Ten má mezi stahovákem a elektrikou
tak to má být,tak je to správně)
a nic právě
twe tak ale to je hodně divný!!!!!!!!!!! to teda vůbec nevim..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:30
- Nahlásit

pawLINkapaní vemu psa a odnesu ho ne?já to dělám jenom s elis a sindy,dasty ten vidí že uklzím,tak jdou bud na balkon,nebo zrovna venčí honza a psi jsou z ticha

chci aby byl už večer nebo zítra odpoledne

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:32 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

brezen2008
paní vemu psa a odnesu ho ne?
Dyk by mě sežral, je to bojový plemeno.

davidkova renata
twe tak ale to je hodně divný!!!!!!!!!!! to teda vůbec nevim..
Hele, škoda, že ho neberu na tábor - mohla jsem ti ho třeba půjčit. (((((

Tak až v Mrdicích třeba, no.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:36
- Nahlásit

brezen2008
vemu psa a odnesu ho ne
vona ho neunese a navíc by jí kous
pawLINka
mohla jsem ti ho třeba půjčit. (((((
hele tak já k vám dyštak zajedu nějak na v íkend třá..to víš jak můžu pomoct sem k neudržení

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:47
- Nahlásit

pawLINka
a elis se sindy nejsou bojový plemena,maj žuby maj,tak co

jo a už aby byl večer,jdem spát jinam

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:54
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak já k vám dyštak zajedu nějak na v íkend třá..to víš jak můžu pomoct sem k neudržení
ty bláho ovládej se trošku, nemůžeš se celá rozdat Mysli na svý zdraví a na dítě proboha

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:57
- Nahlásit

bré ránko, je páteček a já krásně zaspala, ale alespoň jsem se moc pěkně vyspala, pak jsem byla v letu

sbaleno už mám, protože dneska jdeme k našim a budeme tam spát, tatík je dneska vyvenčí a veme si je domů, dneska příjde totiž k nám bydlet fnule, co je po operaci s tou kámoškou, jak jsem říkala, že dělá rekonstrukci

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 08:58
- Nahlásit

Biluška

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 09:18
- Nahlásit

davidkova renata
paní voběvila jsem kuřecí kostry sice za 16kč kilo,ale to je luxus,kus váží okolo půl kila,má tam všechno krk,kus prsa hodně masa a tak to kupuju už jedině tyhle,holkám to přefiknu a dastymu dám jeden kousek na noc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 09:33
- Nahlásit

Biluška
ovládej se trošku, nemůžeš se celá rozdat Mysli na svý zdraví a na dítě proboha

dyš já si nemůžu pomoct..asi nějaká vopscese..asi pidu k tomu..psícholokovi se vypovídat
brezen2008
kuřecí kostry sice za 16kč kilo
u vás jo?
tady ty sou taky dobrý,je to celej kus kuřete prostě,žádný díly,ale stojej 19

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 10:13
- Nahlásit

Nazdar jelita
sbaleno nemám vůbec nic, ještě musím beztak vyprat a usušit jednu pračku. Až dorazí muš musíme do Liberce, pak ještě na trénink, pak to vidím na to balení a večer by jsme se měli stavit na cvičáku je tam nějaká akce chlastací, ovšem bez nás, vzhledem k tomu, že ráno vstáváme, že sakra si to budu muset nechat až na tábor
Jinak hlásím, především Gerdě, že Botinová doza si opět rozdrbala ucho takže kapeme kapky a doufáme, že nebude v sebedestrukci pokračovat. Řekla bych, že jsme to ale chytili včas.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
na Křižíkoví hned u metra,chodím tam skoro denně

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 10:21
- Nahlásit

mám strašný hlad tím, jak jsem zaspala jsem nestihla do pekařství, musím počkat na pauzu, až si něco k snědku koupím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 10:25
- Nahlásit

jo a ukáčka dneska zas perlí - výtah se nemil asi 14 dní,jezdej tady s bordelem,ale kdo může za ten bordel, no já
takže se mladá ukrajinka sebrala,vytiskla zas ten samej papír co vždy a nalepila,dneska raději 2x do výtahu,aby všici věděli že jsem to byla já

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 10:37
- Nahlásit

Tak lidi, dosnídáno, kafe vypito a mastíme do toho Liberce na reklamačku botiček, essi mi ji neuznaj, budu mooooc nasraná.
Nevím jestli se stihnu večer připojit, takže pro případ, že ne, moc se na vás na zítra těším, počítám, že bychom mohli dorazit nějak po obědě, cca kolem jedný. Přijede i Bětka, asi na 2 dny, tak kdyby dorazila dřív než mi, tak se jí někdo ujměte
Zatím se opatrujte, áhoj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 11:28
- Nahlásit

Eldoguero
gdo je bětkááá????
brezen2008
jsem to byla já
prase

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 11:32
- Nahlásit

Nazdar blbouncííí, mám dnes už dovolenou, takže je to dobré, tak si tak spim, válim se, kouknu, jestli nedávaj pana Monka, asi začnu balit, eště si spočítám fusekle a nezapomenu ty pletený na spaní.

Eldoguero
Botinová doza si opět rozdrbala ucho
ojejeje, chudin maličký!

Bětka přijede s číňanem? A řekla jsi jí o těch háravicích? ))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 12:50
- Nahlásit

davidkova renata

no jo někdo to tady musí bejt a kdo jinej než já

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 13:43
- Nahlásit

davidkova renatagdo je bětkááá????
To je Hantříčkova náhradní maminka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 17:49
- Nahlásit

jdem spát jinam

s kreténem ukáčkem jsem se chytla,si byl stěžovat až ke dveřím,že laskavě at uklidím ten bordel ve výtahu,slušně jsem mu řekla,že já cihly netahám ve výtahu a popelnici s bordelem...na mě vystartoval že jsem pí.. a kur..a štětka a že mám zasraný čokli
tak jsem ho poslala do zadnice

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2012 18:07
- Nahlásit

brezen2008že mám zasraný čokli si pujč náký větší z žubama žahnutýma nahorůů a řekni mu at jim to řekne osobně z voka do voka

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání