Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:19
- Nahlásit

bonc
už máte nastudováno jak se píše řádnej příspěvěk hodnej úrovně zdejších čtenářů?
Ještě ne, tak radši moc nepíšu

myslíte že to může bejt ze zahnojený vody ve který se furt teď koupe?
A je odčervená? Z vody by to mohlo bejt, nebo třeba alergie na nějaký trávy, co začaly kvést až teď. Taky se mi jednou drbali psi, oba dva najednou, a celkem dost....no a to u nás nebyla jiná změna, než že jsem byla těhotná.... takže nevim teda

pawLINka
Aaronek je dědeček hrdina.
Tak to je moc šikovnej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:19
- Nahlásit

dobré čtvrteční den
už jenom 7 dní a hurá pryč,jak včera eva říkala bude tam práce jak na kostele i když tam budu sama,jenom at laskavě nepodpálím chalupu,jinak si tam můžu dělat co chci a ským chci
no kromě koupání v řece Sázavě,sekání trávy,chození na okolní vejlety a dělání děr do země,tak snad bude čas i na čtení,až večer to bude bžunda,televize tam není,pc tam nechytnu signál snad rádio tam je

Venta
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:21
- Nahlásit

jindra 22
nepíše se "mě přišel nevkusný", ale píše se "mně přišel nevkusný". Komu- čemu, mně. Koho-čeho, mě
hele a píše se Di do prdele a nebo Jdi do prdele?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:28
- Nahlásit

Venta
Správně se píše "táhni"

Pawlinka
Malodítě bylo zajisté velmi rádo . Kdysi jsem byla prakticky ve stejné situaci, uplavala nám nejen lopatička, ale i hrabičky. Bylo to při povodni a skákat tam nechtěl nikdo

jindra 22
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:31 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Venta

Učit ses měla na základce, a ne čmárat kosočtverce po tabuli.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:39 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Biluška
moc jich naštěstí nemáš tak to nemůže být tak strašný

Pořád příliš na to, jaké hrůzy zde čtu.

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:04
- Nahlásit

Bré ůtro.Ženy krásné se psy statečnými.Mám vekodotaz dyž si vezmu špagety daj se někde uvařit,neb ve stanu nemám vařič ba dokonce ani konvici že bych chroupala kávový zrnka a zapíjela je horkou vodou nejsem prase exspreso,čarodějný kotlík neberu páč mám od posledního sabatu zlomenou držáko nožku kotlíkovou

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:25 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Venta
A je odčervená?
taky mě to napadlo,ale odčervuju co 1/4 roku, tak to by bejt neměla.. Trávu právě podezíram, já se vodrbávam jak šimpanz, ale krze ty malý svině kopřivovatý užahaný a bodláky a věčný osinky v ponožkách a tak, nevim jesli jí to může taky fyzicky nějak vadit.. (vnitřek huby už si degen dokázala o kopřivu spálit, stresovala mě tim pak celej večer že si furt vcucávala pysky a kousala si je a hromady pěny vod huby a celkově docela šílela... sem myslela že jí zabiju když jsem po několika hodinách nervů že tam má něco zapíchlýho nebo buhvícoještě zjistila že má jenom požahanou držku ) No snad se jí v 6-ti letech neobjevila nějaká alergie na kytky co tam kvetou každoročně
u nás nebyla jiná změna, než že jsem byla těhotná.... takže nevim teda

s tim di víš kam - sama sis to moc hezky napsala hele a píše se Di do prdele a nebo Jdi do prdele?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:26 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

danajasa

Ať se postará ten, s kterým seš v tom stanu, ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:32
- Nahlásit

danajasa
je tam nějaká kuchyňka či co

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:32
- Nahlásit

zdar jaxviňa
uš sem začla balit,je to děsný,nemám vůbec systém žádný další místo uš ,zato mám slušnou panyku co mám vzít a kam to dám
za chvíli dorazí kupodivu za dne lycynkastimdivnýmčíslemcochodíjenvnoci abychom si cvičně projely trasu ŽumpaTábor a z5 a f sobotu pak nebloudily anobrž jely najistotu
bonc
tuty se může drbat z vody!! mám s tim letitou zkušenost kerou bych si ale ráda vodpustila..vůbec to léto je drbací,ty čokle sou různě pokiousaný a poštípaný a tak vůbec..nána se taky furt vožírá
danajasa
že bych chroupala kávový zrnka a zapíjela je horkou vodou
furt to bé lepčí než dyš ti kafe uvaří eldo!!
pawlinka
arona vylučuju ze společnosti slušnejch lidí páč doobrý skutky se jaxi v žumpě nepěstujou!!!! má páchati zlo!
jindra 22
proboha drž už hubu,ty snad nemáš pud sebezáchovy vůbec! garfílda narozdíl od tebe známe skoro všichni osobně a zrovna tak toho psa kterýmu to věnovala!!Byl to mladej pes a ta smrt byla naprosto neuvěřitelná a absurdní,tak se do toho přestan srát a sklapni kufry a mlč, když už nemáš tolik ohledů vůči majiteli tak aspon vůči tomu psu bys je mohl mít když máš furt plnou hubu těch "vztahů" se psem!

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
furt to bé lepčí než dyš ti kafe uvaří eldo!!
Eldo umí nějakou speciální???

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:36
- Nahlásit

davidkova renata
jindra 22
proboha drž už hubu,ty snad nemáš pud sebezáchovy vůbec! garfílda narozdíl od tebe známe skoro všichni osobně a zrovna tak toho psa kterýmu to věnovala!!Byl to mladej pes a ta smrt byla naprosto neuvěřitelná a absurdní,tak se do toho přestan srát a sklapni kufry a mlč, když už nemáš tolik ohledů vůči majiteli tak aspon vůči tomu psu bys je mohl mít když máš furt plnou hubu těch "vztahů" se psem!

dobře mamka!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:37
- Nahlásit

danajasa
Stačí se mrknout na jejich stránky:
V areálu nedaleko chatek je k dispozici větší chata, v níž je společenská místnost, zařízená kuchyňka (nádoby na vaření, talíře, příbory, hrnky, sklenice) s plynovým sporákem a ledničkami.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:37
- Nahlásit

Monty

velmi speciální!!! to si taghle v dobrý víře vobjednáš u ní kafe,vona se zvedne,de do klubovny,jebne do hrnku nějakou trest asi a pustí na to z kohoutku vlažnou vodu..esi byla vůbec pitná sem ani nezkoumala

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:38
- Nahlásit

pawLINkas plynovým sporákemA nebudete se bát mě k tomu pustit?víte jak mi to klapalo vloni z kotlem,že jo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:38
- Nahlásit

bonc
já mám odčerveno,naočkováno a drbe se mi to taky,ted jenom elis,předtím dasty,jenom sindy zatím nic

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:40
- Nahlásit

davidkova renata
velmi speciální!!! to si taghle v dobrý víře vobjednáš u ní kafe,vona se zvedne,de do klubovny,jebne do hrnku nějakou trest asi a pustí na to z kohoutku vlažnou vodu..esi byla vůbec pitná sem ani nezkoumala

aha, tak pro to nám ji tady pořád nabízí

jindra 22
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:47
- Nahlásit

davidkova renata

Vyjadřuješ se, jako primitivka. Mlčet bys měla spíš ty. Ale chápu, že nejsi schopna si to uvědomit.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:48
- Nahlásit

Vzkazík pro Gerdičku
Pani, se zpožděním jsem zachytla vaši a Mariinu velkogratulaci k BH, nevim,jak často brousíte po ešusí foře, tak vám poděkování za gratulaci vrhám semka

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 10:51 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

jindra 22
A ty nejsi primitiv???? Když píšeš v tématu, kde lidi píšou smutné uálosti, že už nemají čtyřnohého přítele, že je něco slohově špatně atd.?
Sorry, ale toto mi příjde naprosto ubohé.

Edit: Zhazuješ tady lidi, ale podívej se nejprve na sebe.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:01
- Nahlásit

Monty
A ty nejsi primitiv???? Když píšeš v tématu, kde lidi píšou smutné uálosti, že už nemají čtyřnohého přítele, že je něco slohově špatně atd.?
Sorry, ale toto mi příjde naprosto ubohé.

Snad nejsem primitiv. Ti, co mě znají, mě za něj nepovažují. Ovšem, pokud se někdo snaží o umění, musí počítat s odezvou... s kritikou, recenzí. Jen kritika potenciálního umělce posune dál. Pochlebování je mu k ničemu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:02
- Nahlásit

Monty
aha, tak pro to nám ji tady pořád nabízí
jistě! aby vypadala jako dobrák
jindra 22
Vyjadřuješ se, jako primitivka
ty se chováš jako primitiv..to je horší

děckáá to je prča.-)))))))))))))))))) ted píše lucynka že zabloudila a přijede pozdějc))))))))))))))))tak jako dyš se ztratí na trase praha 4-praha 6 tak si to schválně přectafte f tu sobotu.-))))))))))))))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:03
- Nahlásit

jo a navrhuju ignorovat literárního kritika,at si táhne povídat do moštu,tam přesně zapadne

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:03
- Nahlásit

davidkova renata

Nesměju se vám, teda směju, ale neboj, já si myslím, že my taky nedorazíme

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:05
- Nahlásit

jindra 22Ovšem, pokud se někdo snaží o umění, musí počítat s odezvou... s kritikou, recenzí. Jen kritika potenciálního umělce posune dál. Pochlebování je mu k ničemu.Chceš říct,že když jsi někde napsal,jak tě neustále bolí,že odešel tvůj husky a jak ho máš navždy v srdce,a nákej takej jak ty bi ti odepsal,že píšeš kokotiny a at se podíváš do slovníku co za debilitus splodil a nákej blbej pes je mu buřt,že je to tak v pořádku?
Zamyslise jak by bylo tobě a jak musí bejt tomu člověku,myslíš někdy i?

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:06
- Nahlásit

davidkova renatajo a navrhuju ignorovat literárního kritika,at si táhne povídat do moštu,tam přesně zapadne
Máš pravdu mamko,ted mi to potvrdila i Růžena,že mamka má dycky pravdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:07
- Nahlásit

uš je tady lucynka.-))))))))))))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:07
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, co je to tu zase za bordel půůůůůůůj, jak by řekl Viktorek
pawlinka
Hrdináááá, picbuuuul posíláme velké pohlazení za chvíli sem hodím jednu kontroverzní fotku pro jistého znalce bojových psů aneb dítě a mnohopitbul v čele s hrdinným Aaronkem
Monty
šiš, to už proslulost mojí výtečné brazilské kávy dorazila i do oryjentu
davidkova renata
vona se zvedne,de do klubovny,jebne do hrnku nějakou trest asi a pustí na to z kohoutku vlažnou vodu
Co kecáš, to byl pravej Velvet a zalitej vodou z rychlovarky, pravda nebyla tak úplně vařící no ale jinak dobrý né, já to vypila

jindra 22
nepíše se "mě přišel nevkusný", ale píše se "mně přišel nevkusný". Komu- čemu, mně. Koho-čeho, mě.
Ano, jako tobě, ale co když chtěla napsat třeba - Mi přišel nevkusný ... Není to spisovně, ale tohle
to sedí, jak prdel na nočníku.
nebo toto
jen mě sere,
taky není zrovna češtinářská perla, nebo možná ja, jak se to vezme
Každopádně mne napadá jediné - co je tobě po tom, jakou má kdo gramatiku? Běž si raději nechat olízat od psa svoje normálně sestouplá varlata ...
Napadá mě jediná rada - nečti to po sobě
Nazdar!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:08
- Nahlásit

danajasa

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání