| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:10
- Nahlásit
Eldoguero
Zařadil jsem si tě do kategorie "primitivek", jesli ti to nebude vadit.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:12
- Nahlásit
Eldoguero
Varuju tě, ikdyž si moje hodně dobrá bílá kámoška (sakra, teď to trochu blbě vyznělo ale víš jak to myslím ) tak si nepřeji, aby jsi mi uvařila kafe od tebe vyloženě ne, jako já si ho budu vařit sama, ale kdyby náhodou někomu ruplo a chtěl by hromadně vařit kávu jako třeba Eldo
|
jindra 22
Člen |
- Nahlásit
danajasa
Chceš říct,že když jsi někde napsal,jak tě neustále bolí,že odešel tvůj husky a jak ho máš navždy v srdce,a nákej takej jak ty bi ti odepsal,že píšeš kokotiny a at se podíváš do slovníku co za debilitus splodil a nákej blbej pes je mu buřt,že je to tak v pořádku?
Zamyslise jak by bylo tobě a jak musí bejt tomu člověku,myslíš někdy i?
Jsi emočně nevyvážená.
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Eldogueroale jinak dobrý né, já to vypilaPani já to ani nijak jinak připravený nepiju,za á to nepálí a za bé je to přece rozpustný a za cé zkřížit ledový kafé z turkrm umí málokdo,je to vrchol barismu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:23
- Nahlásit
jindra 22
Zařadil jsem si tě do kategorie "primitivek", jesli ti to nebude vadit.
Ani ne. Ač mi není jasný důvod, nebo, že by snad ty varlata? O kterých jsi psal ty a to opakovaně :mnohoblicíchsmajlíků:
Za prvé je mi jedno co si individua jako ty o mě myslí, jen pevně doufám, že se nikdy nebudu muset s někým tvého kalibru setkat ani já a už vůbec ne moje dcera!
A za druhé od rádobyempatickýho primitiva mi to jedno prostě být musí.
Jestli ti přijde směšný fakt, že někomu umřel pes a on nenapíše jen stručně - "Scípnul nám Alík." tak jsi u mě větší primitiv něž jsem si původně myslela, tohle si jen přidej k tomu co jsem ti napsala už před časem.
Monty
si moje hodně dobrá bílá kámoška
furt to zní líp jak velká černá potetovaná kámoška
Klííííd, to byl jen omyl, naprostým omylem jsem nezapla rychlovarku a voda v ní zůstala jen vlažná, když jsem přišla do klubovny, šáhla na rychlovarku, ona byla teplá (jasně voda v ní byla vlažná, že jo) tak jsem to prostě zalila.
danajasa
je to vrchol barismu
Voalá to sem celá já
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:31 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Eldoguero
Za prvé je mi jedno co si individua jako ty o mě myslí, jen pevně doufám, že se nikdy nebudu muset s někým tvého kalibru setkat ani já a už vůbec ne moje dcera!
A za druhé od rádobyempatickýho primitiva mi to jedno prostě být musí.
Jestli ti přijde směšný fakt, že někomu umřel pes a on nenapíše jen stručně - "Scípnul nám Alík." tak jsi u mě větší primitiv něž jsem si původně myslela, tohle si jen přidej k tomu co jsem ti napsala už před časem.
Jsi nějak přepjatá. Garfield, pokud si pamatuju, psala o svém koníkovi, o cyklistovi, o sousedovic psu. Jasně, že mě bere smrt každého pejska, sám jsem to zažil, jenže vyjádřil jsem se k této povídce. Nic víc. A ty se vyjadřuješ, nezlob se, jako primitivka. Jakoby arogance omezila tvou rozlišovací schopnost.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:39
- Nahlásit
Brýtro lidé, již kol poledního mám hlad. A vůbec nemám sbaleno, jen navršené věci, které chci brát s sebou, ale asi mi je všechny Hancaw nedovolí vzít...je jich trošku víc, to přiznávám.
Hyjenovič - pani, vy už ste dlouhočuchač, takže vy už brzo budete mít i tuuuu ZPU1, že jo? My se vo to chcem s Maryjí pokusit, bo vona řikala, že dyš bude moct cvičit tím, že bude hledat na zemi jídlo, je to dobré cvičení. Teď bych ji koneckonců mohla použít jako vlečku pro jiného pa krz to podělaný hárání.
Kdo chce trénovat stopy na vlečku-Máňu? A ještě lepší bdue vlečka Sisina, ta je malá, tou pak na konci můžeš i hodit mimo stopu.
Eldoguero
naprostým omylem jsem nezapla rychlovarku
no samozřejmě, teď to zní nevážně, ale zkus navodit těm lidém, kterejm to vyprávíš, pocity vyprahlého, kávotužného člověka, co dostane kafe vařený tebou.... ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:49
- Nahlásit
jindra 22
Jsi nějak přepjatá
Ale vůbec ne, jen si představuju sebe v situaci jiných a můžu ti říct, že pokud by se to týkalo mně, nebo nějaké mé blízké kamarádky a ty jsi byl někde poblíž ...
Garfield, pokud si pamatuju,
Vím o čem psala, četla jsem na rozdíl od tebe celé, nevnímám to ovšem jako "pokus o literární dílo", ale osobité vyjádření bolesti nad ztrátou a bolestí jiných, možná proto mě ani nenapadlo to hodnotit po stránce slohové.
Jasně, že mě bere smrt každého pejska, sám jsem to zažil
Nevyjadřuješ se podle toho.
vyjádřil jsem se k této povídce
Chápeš ale, že ta povídka jako jakýsi literání celek je v tomto ohledu naprosto podružná
A ty se vyjadřuješ, nezlob se, jako primitivka.
Jistě, od tebe je to neskutečně trefné. Můžeš mi uvést jediný příklad, kdy se vyjadřuji, tak jak píšeš?
Nebo jseš tak arogantní, že ti to ani už nepřijde, což je ještě mnohem horší...
Jsem moc, ale opravdu moc ráda, že se neznáme osobně
Gerda
ale zkus navodit těm lidém, kterejm to vyprávíš, pocity vyprahlého, kávotužného člověka, co dostane kafe vařený tebou....
vždyť to bylo večer, jako být to ráno, zabila bych sama sebe, uznávám
Ale nabídla jsem vám novou kvalitní tentokrát již skutečně pravou brazilskou kávu a vy jste odmítly
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 11:52
- Nahlásit
Hele a za trest jsem si dnes uvařila kafe až teď ... furt si říkám sakra co mi chybí ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:04
- Nahlásit
Eldoguero
Ale nabídla jsem vám novou kvalitní tentokrát již skutečně pravou brazilskou kávu a vy jste odmítly
udivuje mě, že se divíš....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:11
- Nahlásit
Gerda
udivuje mě, že se divíš....
tssss
Hele dítě v obložení sabyjáckých pibumůch
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:29
- Nahlásit
Eldoguero
Šiš, nedělej těm bojovým vemenům zase špatnou reklamu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:36
- Nahlásit
pawLINka
Když já nemám tu jak běžej z dětskýho hříště, v hubě každej jednu dětskou ruku a ty u toho kouříš doutníky a piješ rum přímo z lahve
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:45
- Nahlásit
Eldoguero
hezký,ale chybí mi tam jeden psék - brita,kde jako je chudinka jedna malinkatá?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:53
- Nahlásit
brezen2008
psík Brita touhle dobou byla ještě u fenky
to není u nás, to je u Paw na její farmě nejen pitbulí
A tahle je taky dobrá, kdyby tak z toho někoho chtělo klepnout
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s48 0x480/391224_400036373389100_126399355_n.jpg
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:54
- Nahlásit
Proč to nejde
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:56
- Nahlásit
Eldoguero
dobře,tak to tě omlouvá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 12:59
- Nahlásit
už se někomu stalo,že Vás někdo nevidí týden a že vás nevidí,má z toho depresi a čeká až se spojíte aspon přes skype a uvidí vás?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:28
- Nahlásit
Eldoguero
A proč nemá Viku košík????!!!! chudáci psi, určitě pak museli do sanatória krz vaše strašnoděcko ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:29
- Nahlásit
brezen2008
už se někomu stalo,že Vás někdo nevidí týden a že vás nevidí,má z toho depresi a čeká až se spojíte aspon přes skype a uvidí vás
nigdy )))))))))))))
hele uš sem tu ..probraly sme s lucynkou logistickej postup,hodila sem jí do auta první várku pytlůch a du dřít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:36
- Nahlásit
davidkova renata
nigdy)))))))))))))
ty vole a proč jako řešíme, jak se napojit večer na zbytek, co na tábor nejede???? Páč by jinak mohli býti nešťastnými, že sme si offline celý týden!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:38
- Nahlásit
Gerdabýti nešťastnými, že sme si offline celý týden!!!!!!Paw bude nejtěžší případy dyž tak žešit mobilně už se nabídla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:40
- Nahlásit
A nemáme po cestě nekoho, koho bychom mohli navštívit, jakože nečekaně inspikovat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:50
- Nahlásit
Eldoguero
je ti doufám jasný, že tim, jak si v jindrovo koulích povídáš s moudrou vlčáčkovou, posouváš jindrovo koule pořád nahoru jako téma ))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:53
- Nahlásit
Gerda
nemáme po cestě nekoho, koho bychom mohli navštívit, jakože nečekaně inspikovat?
určitě jedete na Vary! Ať už jedete kamkolif...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:53
- Nahlásit
Gerda
je ti doufám jasný, že tim, jak si v jindrovo koulích povídáš s moudrou vlčáčkovou, posouváš jindrovo koule pořád nahoru jako téma ))))
Nejsem si vědoma, že bych si povídala s kýmkoliv moudrým, ale už tam samosebou nelezu. Oni jsou stejně některý lidi děsně nechápaví.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 13:58
- Nahlásit
Gerda
si myslím,že některým lidem tu chybět nebudete vůbec )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 14:02
- Nahlásit
brezen2008
si myslím,že některým lidem tu chybět nebudete vůbec
si myslím, že tyto osoby nám můžou políbit šos
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 14:40
- Nahlásit
Eldoguerosi myslím, že tyto osoby nám můžou políbit šosTi nevím béš ho mět za chvilku děsně oslintaný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 14:52
- Nahlásit
bonc
určitě jedete na Vary! Ať už jedete kamkolif...
jo přes Ostravu jezdí taky běžně
|