Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 15:35
- Nahlásit

laguna
nastavila jsi laťku příliš vysoko.

To víš, dyš máš PK, můžeš si to dovolit!!

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 15:38
- Nahlásit

kintaněkdo má PK a někdo CVS a ještě nemám váhu

kinta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 15:40
- Nahlásit

laguna

Ale zas Ti leonbergřice hárají jenom týden, tak to se vyplatí, Bobe!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 15:43
- Nahlásit

Nazdaaaaaaar dementíííííííííííí! Už sem taky onlááájn, ale jen na chvilku, musim strašně prát eště a na táboře sem zapomněla vestu, kompresor a termosku. Psa ofšem mám. Ten spočívá f pokoji, bo je mu vedro. Byl tgo opravdu mooocinečkiii pěkný tábor, v Mrdicích domluvíme další ročník. Taky mi moc chutnali fčerejší čerství pstruzi od Pumpovičů.
Už se mi po vás stejská, děcka, těšim se na další veselou dovolenou s vámi.
Strašně sem se promyla, třídím špinavé prádlo a deky, Maryje je mocinečki smutná, že jí ty pelešky nenechám smrduté a opískované.
Jo a s Hancouw sme po cestě snědly tu obrofskou narozkovou čekuládu, která už byla řádně rozteklá. Od mamky přišla zpráva, docela nedávno, že po hodině jízdy se ocitly s Lucynkou opět v Jeviškách....už si řikám, že to, co zabíjí, neni angličtina, ale mamka.

A CHCI VÁM PODĚKOVAT ZA HROZNĚ MOC NÁDHERNÝ DÁRKY, SEM SE STRAŠNĚ DOJALA, AŽ NA TEN DORT, VY KRETÉNSKÝ HOVADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zkusim vás něco málo dočíst, sem měla dlouhou prodlevu krz práci, což budu mít zas, ale mám volno ještě v pindělíčku. Anebo mi možná zase bude zapůjčen intronétový kolíček.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 15:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
že po hodině jízdy se ocitly s Lucynkou opět v Jeviškách..

hahaha vůbec se nesměju, já teda neposlouchajíce navigaci sem dokonce trefila na dálnici akorát že sem jela přes Třebíč a Velký Meziřící namísto přes Jihlavu

pumpičku ti někdo bral vo zbytku nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 15:55
- Nahlásit

Alexa
My jeli přes Jihlavu a bylo to velmi hbité. Vše jsem zapomněla krz kocovinu při tom hektivkém dopíjení zbytků ))
Hele to je vtipný, jak sme se před pár hodinou rozloučili a prd, hned na foruz zase )))))

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 16:01
- Nahlásit

Bý den, já huš sem taky tu,

Gerda
věci ti myslim brala mamka všecky.

Jako, ale celou cestu pohoda Atuši jsem dovlíkla na dálnici přes třebíš a kamenici a ona mi to zezadu kontrolovala podle navigace a na dálnic mi ujela . No a dojela jsem k prahe a tu samej kretén vypatlanej a samo že kolona na lanovym mostě jako nenávidim to tady a doufám že vás všechny brzo uvidim, popřípadě teda jako se moc těšánkuju na příští rok

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 16:05
- Nahlásit

Přindu ještě večír až budu v tý v.. hokně zatím čau ahoj pa

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 16:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

tak kdo eště chybí???? mamka s lucynkou a eldi????? myslim že tyto dvě posádky dojedou současně

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 16:19
- Nahlásit

Alexa
moje mikina!

kinta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 16:30
- Nahlásit

Alexa
to bude ten mariňák v ní

Sem to vobjevila aš teť ..... a do teť mi bylo fajn
Du se zabít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 17:06
- Nahlásit

uš sme domki
jako asi sme vyjely špatnou dírou na kruháku nebo tak něco páč po skoro hodině jízdy sme se vocitly 6km od jevišovek z druhý strany..poté jsme si prohlédly znojmo a pak uš to celkem šlo..dojely sme asi f půl 4
peru a likviduju mrdnik nenormalny a vůůůůůbec se mi nechce,rači bych se popelila u kantýny a pomlouvala toho kdo šel zrovna na záchot
celkovje sem spokojená,byl to velmi dobrý týden,tolik kreténů na jednom místě se jen tak nevidí

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 17:19
- Nahlásit

Zdravím i já jsem onlajn kupodivu... Pes je ovšem kantáre, spí a asi se mu zdá erotický sen o Maryjy neboť vrtí a sténá ze spánku...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 17:23
- Nahlásit

čus důry, vy uš ste doma? Sem taky právě přijela, ale jenom na skok, za chvíli zas odjíždím. Sem byla na závodech. Navzdory tomu, že jsem běhala s akutním zánětem trojklanného nervu, to znamená, že jsem bolestí chvílema ani neviděla na cestu máme s Nýnou druhé místo
Zas du, zítra jedem na výstavu, musím z těch chlupatých koulí udělat čanané šelmyje.

hancaw
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 18:12
- Nahlásit

Nazdar jelimánííí již jsem se zhygienizovala a deratizovala taktéž jsem vyprala a pověsila - málem aji sebe. Jely jsme si velice rychle bo nám bylo vedro tak jsme chladily. Jinak těsně před Prahou si Gerda vzpoměla že musíme sežrat maxičokoládu která se cestou roztekla a tak se rozhodla že ji do mě narve aspoň půlku pročež se ostatním řidičům naskytl pohled na šílenou bytost s vyvalenýma očima, slintající si na bradu, které trčela z huby čokoláda, kterou jsem nemohla samože sníst ale Gerda trvala na tom že jí teda snim! Nedokázala jsem dost dobře odporovat bo jsem se držela volantu a když jsem zkusila otevřít pusu tak mi jí opět ucpala čokoládou. Je to velmi drsný spolujezdec. Byl to velmi přínosný týden a už asi tak tři hodiny se mě nikdo nezptal Kde je Hanča? Cítím se opuštěně!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 18:50
- Nahlásit

Nazdááár!

Já zatím neperu. Jen jsem vyházela ten mrdník z auta a posušila jsem stan, spacák, deky a tak. Nemám sílu to dneska uklízet a prát...
Přivítala jsem se se zbytkem hafáků, po kterých mi bylo neskutečně smutno, udělala jsem prohlídku farmy, poklidili jsme, podojili jsme kozi kozi kozi (né ty kintičky!!!), půjdu nakrmit hafáky konečně zase masem a jdu napustit vanu a odmočit se.
Na táboře bylo fajnově, jen by to chtělo větší zásobu psůch, bo Džessynka byla dost mrtvá. Asi potřebuju novýho psa prostě.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 18:55
- Nahlásit

BiluškaPani máte odemě na fb sovu v fb zprávách sovu pálenou veledůležitou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 18:59
- Nahlásit

pawLINka
Asi potřebuju novýho psa prostě.
já novou dyjetu!
nicméně tábor se nesl v duchu dávno odhlasovaném

a dokonce nás poctila náfštěvou aji makrel

paxe šla převlíct a kecala s boškou..

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:01
- Nahlásit

jako dementi já už sem v hokně!!!???

jako já si du v pět lehnout že se vyspim než sem pudu a sotva dolehnu volá ta vyndaná provozní ať okamžitě přiklušu že kolegyni je zlééé takže já pojedu 24h dnes

takže jeko si užijte vybalování a praní :P

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:08
- Nahlásit

AkkyHákky
jako dementi já už sem v hokně!!!???

jako já si du v pět lehnout že se vyspim než sem pudu a sotva dolehnu volá ta vyndaná provozní ať okamžitě přiklušu že kolegyni je zlééé takže já pojedu 24h dnes

to je holt ta TVCS

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:11
- Nahlásit

davidkova renata

jo to máš pravdu mamko to je a veliká ale

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:18
- Nahlásit

AkkyHákkyať okamžitě přiklušu že kolegyni je zlééé takže já pojedu 24h dnes

litylity

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:26
- Nahlásit

Maky a Trix
moje mikina!
má jí Bětka v Brně, už ti volala, ale nebereš foun

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:26
- Nahlásit

Crysa

kuju kuju

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:47
- Nahlásit

Alexa
Díky, týýýjo, a já přemýšlela, čí je to číslo zavolám jí zejtra.

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:50
- Nahlásit

Maky a Trix

zejtra jede směr praha očklifá, ale povidala že nefí v kolik

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:58
- Nahlásit

Nazdáár jelimáni!!!
Závidím vám převelice, budiž mi mírnou zápaltou,že nová práce se mi neskutečně líbí a moc mě baví.
Ale už se moocinky těším do Mrdic

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 20:01
- Nahlásit

Maky a Trix
zavolám jí zejtra.
hele aky má pravdu je v brně jenom dneska volej hnééééééd

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 20:04
- Nahlásit

Alexa
huž jsem zavolala, díky!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2012 20:07
- Nahlásit

Baico
čus sme na tě mysleli jak by sis pěkně ego pohonila a tak .-)) ale za rok zas na Ydykseb

du se svalit do pelechu konečně,čúúúúúúús

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání