| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
nazdááár kreténcííííí,copa děláte???
chc se mi jako vždy spát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 11:11
- Nahlásit
Monty
chc se mi jako vždy spát
tak to sme rodný sestry..mě se chce spát celej můj život.-((
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 11:16
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=W2syyYI7ZYI&feature =related
mi někoho připomíná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 11:18
- Nahlásit
davidkova renata
jo a pak v noci nemůžu usnout a tak se to odehrává den co den
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 11:57
- Nahlásit
mám chytrou elišku - jde ,kousne dastyho do zad a ještě se mu sm ěje,suveréně vycení zuby a tlemí se mu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
nazdááár kreténcííííí,copa děláte???
zdaaaar, já nedělám už asi hodinu vůbec nic a moc mě to baví
pawLINka
V tom snu byl i Tomáš a BYL HODNEJ A VŮBEC NEPÍSKAL!!!!
Takže tam nebyla davídková, jo?
Jinak na rozcvičku si beru omluvenku, nechám si jí napsat od svého čínského doktora, co mě mučí. Páč kdybych se pak náhodou nezvedla, tak by mě už nikdo neunesl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 13:34
- Nahlásit
Venta
Takže tam nebyla davídková, jo
ne prosimtě ,já byla na nějakým chřbitovje bo co
děckáá a Ilu právě udělala BH s kardyjačkou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 14:21
- Nahlásit
Zdar jelita, jsem zpět, do teď jsem spala, dvakrát mě vzbudil telefon, jednou nějaký neznámý číslo co mi volá podezřele často a jak to vezmu, zavěsí a podruhý mamka, která teda hned pochopila a hovor jsme urychlily. Říkám vám, že telefonovat při mikréně je strašlivá věc
Přišla jsem na to, že to mám opět od krční páteře dnes spím asi na zemi, rači. Teď už je to poctatně lepčí, ven nejdu, bo se mi podezřele motaj nohy, takže eninkuju.
davidkova renata
dle vyjádření nejvyššího máš masírovat nějakej bot
na na to za prvé nemám náladu a za druhý momentálně ani lidi
esi chceš skopčim ti konkrétní výron
Nechci, poblila jsem se i bez výronu
Dobrý, že gratulujeme
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 18:15
- Nahlásit
nevim, kdo to je, ale asi sou teda dobrý. gratuluju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 18:47
- Nahlásit
Venta
nevim, kdo to je
Ilu je vod Libně a vrčákůch a dělala BH s kardyjakem, jako s tim velškorgem. teda spíš s pembroukem, no.
Zas mam smrť, děcka, je to velmi zlé, myslim, že je úplně jedno, jestli se poseru z virkózy nebo z práce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 19:00
- Nahlásit
Gerda
myslim, že je úplně jedno, jestli se poseru z virkózy nebo z práce.
myslim že to neni jedno bo esi se posereš z práce ,můžeš zkusit pracovní úras
Venta
nevim, kdo to je
žiš ilu přeci né?? ) ..s kardyjačkou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 19:35
- Nahlásit
twe mi mrdne z toho literárního kritika vedle
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
co? kde co jak proč?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 20:17
- Nahlásit
brezen2008
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_11358_2.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 20:24
- Nahlásit
gratuluju Ilu a případně i fšem ostatním, nestíhám, momentálně mám plné ruce práce s nevirtuálním životem. Příští týden to snad bé lepší tak vám pak povykládám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 21:21
- Nahlásit
Zdar degéni,
ten psychouš empatickej vod vedle to ale nemyslí vážně, nebo jo?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 21:28
- Nahlásit
Nazdar Jelymání co děláte? Nějakej novej škandál? Nestíhám vás dočítat vlastně nestíhám skoro nic Již jsem doma z háku a vůbec mi to tam neba! Velmi se již těším na tábořiště již shledávám baktreky a ostatní vjeci! Čupky se nepakují ale skáčou po gauči a perou se o kostičky dělají tím velkouburdel a asik je brzo zmlátim obě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 21:33
- Nahlásit
čus bus!!
Jak se máte krasotinky bez literárního talentu?
Dnes jsem si na kontrole napsala svůj první protokol. Doufám, že časem mi to nebude trvat tak dlouho.
Jinak mám pocit, že literát je blízkým příbuzným brouka Pytlíka, tak tak rozuměl upá všemu.
davidkova renata
Chceš jet zítra s námi kousat do Jílu? Kdyžtak se mi zítra ozvi na mobil.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 21:45
- Nahlásit
Baico
literát je blízkým příbuzným brouka Pytlíka, tak tak rozuměl upá všemu.
No, bať, však všechno viděl v kině, kde parazitoval ve dřeve Podobnost zřejmě čistě náhodná i když tohle už bylo dost nevkusný, na druhou stranu po tom posledním nechutným výlevu o olizování kulek ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 21:47
- Nahlásit
Eldoguero
když tohle už bylo dost nevkusný
Tak já jsem dosti zaujatá. Mě přišel nevkusný hned od začátku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 21:53
- Nahlásit
Baico
Tak já jsem dosti zaujatá
To chápu
Mě přišel nevkusný hned od začátku.
Já zaujatá nejsem, ale nevkusnej a další přívlastky vypisovat nebudu, páč bych se opakovala, mi přišel taky od začátku.
Jéééé, Věřte, nevěřte na Barrandově
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 22:45
- Nahlásit
davidkova renata
žiš ilu přeci né??
jo ahá, ilu...tak tu neznám, ale má hezkoukardyjačku, to zas jo
Eldoguero
ten psychouš empatickej vod vedle to ale nemyslí vážně, nebo jo?
Myslíš toho borce, co chová haskouny? Tímhle u mě klesl eště víc než doteď, debil.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2012 22:52
- Nahlásit
Venta
Myslíš toho borce, co chová haskouny?
Přesně toho myslim.
Tímhle u mě klesl eště víc než doteď, debil.
nad těma nechutnostma co psal mohl člověk ještě tak mávnout rukou, nečíst je a doufat, že nechodí někde kolem školy ... ale tohle je ubohost, no nic, příště až ho uvidím zde, rovnou jeho "moudra" přeskočím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 07:53
- Nahlásit
bré ránko, zítra už bude páteček , včera jak jsem přišla s děckama, tak jsem uklízela až do půl jedenácté, tak jsem ten noťas ani nezapínala
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 08:13 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
čus knihy přečtené, už máte nastudováno jak se píše řádnej příspěvěk hodnej úrovně zdejších čtenářů? Abyste jako svym primitivnim projevem neurážely naše čtenáře, zamyslete se, zamyslete nad sebou!!
Mam nějak podezřele hodnýho psa, Bonice se už několik dní překonává, vobávam se co chystá.... To nejni jen tak, to zas vymyslí nějakou echtgold chujovinu a proto teď seká latinu aby ten kontrast řádně vynikl a já mohla docenit jejího génia a smysl pro humor...nelíbí se mi to o to víc v kombinaci s chystanou nedělní velkooslavou, to bejvaj její chvíle
A jináč se dost v poslední době drbe, ne jedno konkrétní místo ale tak nějak celá se furt vodrbává a vokousává, myslíte že to může bejt ze zahnojený vody ve který se furt teď koupe? Páč nic jinýho mě nenapadá, ve vysoký trávě chodíme už několik měsíců, blecha psí co na člověka nejde to taky neni, nemá žádný zarudlý místa, jen je taková celosvědivá. Asi jí snad dokonce budu muset vykoupat po sto letech
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 08:40 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Nazdar krasavy!
Včera udělal Aaronek dobrý skutek! Nějaký maloharantě hodilo do Rusavy lopatku na mostě a nato sedělo v kočáru a děsně řvalo, že ji chce. A tak šla paní s ním po břehu a čekali, essi se náhodou nepřiblíží blíž ke břehu. Vzhledem k intenzitě harantího řevu to vypadalo, že půjdou kolem Rusavy, která se vlévá do Moravy, která se vlévá do Dunaje až do Černého móře. A tak jsme řekli, ať neřve, že mu tu lopatku Aaronek přinese. Maloharantě to zaujalo a přestalo řvát, Aaronek pro lopatičku skočil a přinesl ji na břeh. Stačili jsme mu ji dokonce odebrat předtím, než se ji pokusil rozdrtit. Maloharantě mělo radost a matka ještě větší. Za odměnu dala psům mysli tyčku.
Aaronek je dědeček hrdina.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:15 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Baico
Tak já jsem dosti zaujatá. Mě přišel nevkusný hned od začátku.
Zaujatá jste, slečno Baico, to sedí, jak prdel na nočníku. Jestli jsem vám vkusný, nebo ne, to je mi vcelku jedno, jen mě sere, že neznáte gramatiku. Slečno "vědkyně", nepíše se "mě přišel nevkusný", ale píše se "mně přišel nevkusný". Komu- čemu, mně. Koho-čeho, mě.
Dávejte na to příště pozor, tahá mě to za vlasy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:17
- Nahlásit
jindra 22
tak to nečti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:18
- Nahlásit
bonc
Abyste jako svym primitivnim projevem neurážely naše čtenáře, zamyslete se, zamyslete nad sebou!!
To nedokážu . Vlastně to ani dokazovat nechci
Dneska jsem měla velmi zábavné brzké ráno.O půl třetí jsem navštívila tábor, na kterém vedoucuje můj dávný kamarád, zalepila jsem ho ve stanu (padla na to skoro celá daktejpka co mi darovala Datlice) a až byl stan zcela neprodyšně uzavřen tak jsem ho probudila mobilem, že sem ve strašným průseru a potřebuju, aby mi šel pomoc Byl děsně nasranééééééééj a konečně jsem tak vyrovnala skóre. Sem mu tu odvetu dlužila skoro devět let
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2012 09:19
- Nahlásit
jindra 22
moc jich naštěstí nemáš tak to nemůže být tak strašný
|