Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 07:23
- Nahlásit

A máme tu pátek. Za týden už bude velké balení a cestovní horečka!

Dneska mám děsně moc práce dopo, ale aspoň mi to rychle uteče.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 07:40
- Nahlásit

pawLINka
já budu balit už dříve, protože od pátku 10.8. poskutujeme azyl kámošce, rekonstruje byt a do toho jde s fenečkou na operaci - my bydlíme v přízemí, tak to bude mít super, že ji nebude muset nikde moc tahat, jde s ní ve čtvrtek, v pátek to domluvím tak, aby mi tatík zašel vyvenčit hafy a už si je vzal domů a já pak přijedu z práce rovnou k našim a přespíme tam z pátku na sobotu

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 07:45
- Nahlásit

bré ranko rosomáci, tu se velmi nehezky ochladilo Ale včera bylo luxusně, vzala jsem útulkovou dvoutřetinovou vlkošedku Sáruš k řece a byl to první péf kterej se byl ochotnej koupat aji plovat aji klacky z vody nosit. Bylo tam takový skorojakomolo, takže sem péf mohla na to metrovym vodítku plavit jako koňa a Sáruška byla tuze veselá že může skákat do hloubky a aportíkovat. Když zlila celý molo i mě tak už to přestávalo bejt úpa humorný páč do svých skoků dávala čim dál větší vervu zapomínaje že já sem jaxi upoutaná k tomu druhýmu konci vodítka a já jsem byla na tom slizu poměrně nestabilní Ale moc mě potěšila, páč to byl po dlouhý době péf kterej měl okavidně radost, přesto, že asi nikdá před tim ve vodě nebyla (vůbec nevěděla co s tim, ani napít se neuměla. Až když zjistila že jí za postup ku vodě chválim tak tam vlezla ale pořád na mě přitom koukala - "jako takhle? Mam tam jako vlízt? To se ti líbí? Ok, tak já teda jdu...hele a já plavu, i to se ti líbí? Fakt?? Tak fajn, tak já teda plavu") a pak byla tuze radostná že sem radostná... Je to dobý péf, dělal by někomu radost
Pak byla chvilka injalnění, pak nakupování, pak babičkování, pak transport dom a doma ještě nádherné večerní povenčení domácího zvěrstva - odpo u nás přepršelo, byl nádhernej vzduch, ale ne chladno, prostě paráda. U žrádla zas Ovečkin dělal lybičtu nééééééé a ráno to na toho nádhernýho lososa dělal zas Asi už mu ho holt dávat fakt nebudu noo a Bonice má žně

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:51
- Nahlásit

krísný den celý den
včera sem na vás neměla čas a dneska asik taky ne páč musim nastěhovat zpjet kancl a nějak dát ty papíry do kupy a veřer dem do hospy tak nevím no, ale určitě nakouknu

Atusch
šecko neeeej
tady máš novej domeček už je celej zrekonstruovanej jen se nastěhovat

a tady partu pomocníků

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:01
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko

Už je konečné pátečék a ráno byla krásná bouřka u nás

Přepisuju rozsudek, kterýmu dneska končí poslední den lhůty Zase na poslední chvíli

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:08 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dobrý den
doufám že synáček Evy odjede na chalupu se Švédkou a mi zas budem moc bejt spolu jeden celej den i jednu noc,jako za starých časů
včera jsem měla přepadovku od evy,má klíče a tak jen tak přišla se za mnou podívat,bo prej mě neviděla jenom 11 hodin a málem by chcípla mě nevidět do soboty

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:22
- Nahlásit

tak už začíná bejt hezky a horko

kinta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:37
- Nahlásit

Zdar dyliny!! Jaxe máte při pátku?
Já se plácám po rameni, nep se mi podařilo zabránit koupi bezpapírového zvířete, sic se jedná o kočku, ale to se taky počítá, ni?
Takže jestli fše klapne, k příbuzným poputuje za čas papírová britka z chovatelské stanice mojí kamarátky.
Mám ze sebe radost, máte taky radost?

Nic, zas du, mám strašně moc práce neš půjdu do práce.
Mějte rychlý pátek a krásný víkent! Já si budu užívati romantiku s Ambulanťákem na chatičce.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:44
- Nahlásit

brezen2008
mi zas budem moc bejt spolu jeden celej den i jednu noc,jako za starých časů
lesbyyyy!
kinta
dobře paní!bonc
bonc
krásně, sem dojatá!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:53
- Nahlásit

stetisek123

bacha, bude u toho i honza a psi
tak nevím jak tomuhle se říká

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:09
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, tak jsem zase tu
Co nového? U nás prší. Ale fčera jsme pekli buřtíky a měli jsme po celým dni v sandálích tak strašně špinavý nohyčky, že jsme se štítili i vlízt do vany ale nakonec jsme se teda přemluvili navzájem Jako nohy jsme si myli každej svoje, bo nejsme ouchylný, jako někteří přispěvatelé zde na foře
Mimochodem, po přečtený toho hnusu se mi udělalo tak nevolno, že jsem musela odložit o hodinu snídani :dvacetřiblicíchsmajlíků:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 12:30
- Nahlásit

bonc
páč to byl po dlouhý době péf kterej měl okavidně radost, přesto, že asi nikdá před tim ve vodě nebyla (vůbec nevěděla co s tim, ani napít se neuměla.

do prdele vem si jí!! bestak potřebuješ nový sportovní náčiní!!!
brezen2008
dasty je magor jednoznačně.-)) ale neházej mu už nic,je starej a na ty nohy nic moc...kdyžtak chvilinku nebo at to nosí,nenech se vod něj vydírat vod kreténa černýho
kinta
Mám ze sebe radost, máte taky radost?
jistěěě)tomu se řiká stádní radost)
Eldoguero
jsem musela odložit o hodinu snídani :dvacetřiblicíchsmajlíků:
twe seš teda měkká,to by mi snídani nezkazilo

stetisek123
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
no, v tom popisu, co jsem uvedla s vytahaností a dvojchlupem teda i mě jo. fůůůj
Sem mrkev, byla sem se psema v lese, jako že po tý bouřce bude líp. Prdlajz! A litovala sem wapky, páč u země je mnohem hůř, chci okamžitě sníh nebo aspoň pořádnej vítr
Vstávala sem ve 4:30 a naštvala mě mi ČSSZ, takže dnes je den blbec.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:11
- Nahlásit

Kdy si bude boncova brat toho skorovrkosedyho skorovrcaka???????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:13
- Nahlásit

stetisek123
no, v tom popisu, co jsem uvedla s vytahaností a dvojchlupem teda i mě jo. fůůůj
jo ten byl dobrej,ale žeru furt)))) jediný co by mi mohlo zkazit chut je nějaký tejrání zvířat
pawLINka
Kdy si bude boncova brat toho skorovrkosedyho skorovrcaka???????
tak myslim,že už pro něj jela dyš tu uš vod 8 neni.-)))))))))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
To bez debat sem ale představa šedesátníka, kterýmu olizuje pes koule mě znechutila skoro až k obědu
Nemám prostě ráda tyhle typy "pánů v letech" co se rádi baví o genitáliích svých a svých psů ... a o všem co s tím má něco společnýho. Dokonce bych řekla, že by to mohla být i nějaká silně obtěžující, ale v praxi neškodná úchylka. Teda, alespoň doufám, že o kulkách nevypráví kolemjdoucím holčičkám při venčení psa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:15
- Nahlásit

Eldoguero
to sme včera krásně probrali na tajný tudle ouchylku..to bys nejedla aš do večeře

du asi ven ale asi bé scát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, já to jen velmi sběžně zkoukla, ale nečetla, bo na to nemám ... přiznávám bez mučení, že z těhle předstaf je mi vážně fyzicky na blití
du asi ven ale asi bé scát
U nás už neprší, hurá

stetisek123
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:26
- Nahlásit

Eldoguero
jsi můj člověk, taky sem to tak otipovala

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:29
- Nahlásit

Eldoguero
davidkova renata
U nás už neprší, hurá
U nás už asi týden nechcalo a doufám, že o víkendu ani nebude, zítra půjdme asi k Ostravici a v neděli máme tu intenzivku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:36
- Nahlásit

stetisek123
jsi můj člověk, taky sem to tak otipovala
No právě, škoda,že nemá třeba kočku nebo křečka co
Monty
Prý má pršet, ale jen trochu, tak snad vám nebude chcát na běhání zrovna

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:45
- Nahlásit

Eldoguero
kdyby pršelo jen trochu, tak to nevadí, intenzivka by se zrušila pouze pokud by intenzivně chcalo... no už jsme byli na čtyřech intenzivkách a všechny nám vyšly, tak snad výjde i tato a pak máme do konce léta ještě jednu, na zářiovou nemůžeme protože jedeme na žumpí akci

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:47
- Nahlásit

davidkova renata
paní to jako jo,to já nejdu na kopec a že bych házela furt,to von si to nosí a blbne sám a sem tam mu to hodím a i ve vodě si vystačí sám,jenom musí mít furt něco v držce
paní a kretén on není,nebudte na něj vočklivá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:54
- Nahlásit

Monty
Jestli to bude tak jak u nás, tak sice pršelo vytrvale, ale nic intenzivního, dalo se v tom normálně chodit, venčit, jen dogy byly naštvaný, že je tahám do mokra ale u nich je to normální

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:02
- Nahlásit

Eldoguero
podle předpovědi, by ani u nás nemělo
http://pocasi.seznam.cz/ostrava#pozitri
ale známe moc dobře předpovědi ale já bych ji brala, ještě by mohlo být o nějaký ten stupeň méně, ať tam nechcípneme a budu spokojená

jen dogy byly naštvaný
tak v tom bílí psi nejsou stejní, mojim to nevadí, ba naopak mají rádi když je po dešti nebo jemně prší, no jo no, Skotské počasí to je jejich

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:19
- Nahlásit

Monty
Dogy nesnáší vlhko, to je jediný počasí, který je uvádí do diskomfortu. Ty domácí samozřejmě podstatně víc, tudíš naši gaučáci jsou velmi silně v diskomfortu, když je vytáhnu do deště, ale protože jsem velký tyratel psůch, tak je do toho marastu tahám furt, aby jako věděly
Skotské počasí to je jejich
No jooo, voni to maj v genech

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:50 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

POMOOOC, POMOOOC, NIC NESTÍHÁM, NIC NESTÍHÁÁÁM, JO VONI UŽ JELI, JO?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:51
- Nahlásit

Eldoguero
jak nesnáší vlhko? jako voni jsou háklivý na vodu či co, to čtu prvně o dogách

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:59
- Nahlásit

brezen2008
Prostě nemaj rádi mokrý a vlhký počasí, nic fyzickýho, je to čistě jen jejich pocit Samozřejmě jim to nebrání v tom, vyválet se ve smrduté bažině nebo v hnijící vodě ve vyjetý koleji od traktoru v lese

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:06
- Nahlásit

Eldoguero
aha,dík za vysvětlení

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání