Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:01
- Nahlásit

danajasa
já vám na nějaké denní limity kašlu přece tady nebude rasismus a diskriminace
Eldooo, kde jsi??? a Baico vlastně taky

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:04
- Nahlásit

danajasa
Myslím,že už je to zbytečný,ale esli chceš tak kámoš dělá hezkou keramiku,tak esli chceč mít vlastní dlažku z hvězdou na chodník slaávy to jako nebé problém,si myslím,že u vchodu bé krásně reprezentační
Si počkám až Lilátko dobyde Halyvůd a pak tam budeme mít opravdickou. Hned vedle Bárbry Strajsandové

Monty
Jak kašleš na limit? Opovaž se to tu zaflákat fotkama s trapnou bílou barvou

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:16
- Nahlásit

Biluška
jak chceš

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:19
- Nahlásit

Biluška

Opovaž se to tu zaflákat fotkama s trapnou bílou barvou

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:20
- Nahlásit

Monty
bonc
ježiš fůůůůůůůůj. Takových krásných, jasných barviček máme na světě a vy sem naflákáte zrovna takovou obyčejnou....horší už by mohla být leda šedá . Du radši pyš, válet se k rybníku

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:24
- Nahlásit

bonc
je, to je ta fotka, kterou jsem fotila já na Buranském víkendě

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:26
- Nahlásit

Biluška
dyš to musí bejt nooo

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:28
- Nahlásit

Monty
to je ta fotka, kterou jsem fotila já
bať bať, Ovečkin jiný hezký (a na hlavně na netu ) nevlastní

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:40
- Nahlásit

bonc
dyš to musí bejt nooo
ale bílé, je tam dost

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:44
- Nahlásit

Nazdar jelyta, nemám čas, ale du vám říct, že mi přijely parfémy a mám dva burberáky, jeden dávám biomamce k narozkám, je strašně krásnej...teda jakože strašně krásně voní. Jinak nám fčéra votpolko prasklo v domku jakési koleno s teplou vodou, pročež tato odpálila eletriku, načež přestala téci voda i fungat eletrika. Výtah ale jezdil, to bylo kouzlo jakési. Zřejmě se mi samostatně bez pomoci odmrazil mrazák. A to je dobré. Nyní zase již jsme eletrifikování, voda ještě neteče. Jako teplá. Ale to neva, bo marounek stejnak teď potřebuje chladnou na pitíčko a ochlazeníčko. Mám už měsíc tak strašně moc práce, že je to až smrť skoro, ale bude hůř, zas sme něco vyhráli, tak bude práce ještě 13x víc.

bonc
Pani koukám na Bonici s postrojem, přijde mi, že jí vpředu sedí stejně jako Mařkovi ten její, u něhož jsem si myslela, že je jí malej...Zkoušela jsem u Hanciw velikost M, co jí má na Džínu, ale to bylo Markusoj evidentně velký, mocinky dlouhý přes zádíčka. Tak myslim, že máme dobrý postroj...velikosti S )))))

Děcka, vypadá to, že se blíží realizace černého Filátka, Fifik zřejmě bude mít parťáka, nechci to zakřiknouti, ale možná to bude ještě letos A to se bobe vyplatííííííí

Jdu zas vykonávat něco.

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 13:58
- Nahlásit

Tak jsem zakoupila sobě dodávkového lože, tedy 4 desky polystyrenu, přes to si hodím deku, už se mi suší na slunku, spacáček je ještě v prádle, druhej zimní už se větrá, ten byl čistej. Taky taťulda uklidil kus dvora, bylo z toho 200kilo šrotu za 800peněz, tak mám bohatého důchotčího taťuldu. Ještě mě čeká jedno kolo popojížděk zařizovačně vyřizovacích, ale teď se nadá ani jet jaký je vedro a ucpáno ve městě. S vozejkem co jsme jeli do šrotu už vůbec, neboť stále neovládám dovednost couvací, uvítala jsem sběrný surovosti s velkym prázdnym dvorem a stavebniny, kde se dá jet dokolečka pěkně, ofšem nesmí tam bejt ucpáno káklaďákem a nesmí se tam čekat do upečení

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 15:10
- Nahlásit

Gerda
Tak myslim, že máme dobrý postroj...velikosti S )))))
Bonice ho má na míru, páč byla mezi S a M (emkovej hrudník a krk a eskový záda), to by sem řek že je Marounek podstatně věčí...

agáta12
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:07
- Nahlásit

Tak tady :
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2689950
Škoda blbejch dotazů vod vjeci

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:39 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Sem vám jenom chtěla říct, že u rybníčka bylo opět zcela luksusně, ale musela sem jít páč ještě sklízíme tu slámu To víte sou žně, děláme i vo sobotě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 19:49
- Nahlásit

Biluška
Sem vám jenom chtěla říct, že u rybníčka bylo opět zcela luksusně
tak ale to já vim samosebou..a souhlasim
hele rači du páč dneska sou tu samý choulostivý témata a na ty nemám zrovna náladu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 19:49
- Nahlásit

Biluška
děláme i f sobotu
vopraf si to!! děláme i VO sobotě

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
už sem to opravila. Víš, že mi ta gramatika nigdy moc nešla

hele rači du páč dneska sou tu samý choulostivý témata a na ty nemám zrovna náladu
hele tagže ti nemám vyprávět jak se mě dneska pokusila znásilnit nějaká ryba, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 19:58
- Nahlásit

Biluška
hele tagže ti nemám vyprávět jak se mě dneska pokusila znásilnit nějaká ryba, co?
jako zas tak blbou náladu nemám!! )))))))))))) sem s tim.-)))) hlavně to znásilnění mi zajímá.-)))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
no tak si klíďo píďo vegetím u rybníčka a rozhodnu se, že nafotím Lasičáka jak serfuje a maloděckem. Vezmu foťák a jdu k vodě. Mám blbej úhel. Tak vlezu do vody. Furt mám blbej úhel. Tak si sednu. Do vody. Byla tam ryba Asi jsem ji zasedla, nebo tak něco, prostě najednou mi zmateně plavala pod kolenama a snažila se utéct. Jenomže zvolila blbý směr a snažila se mi vplavat TAM No hrůza to byla paní, mám z toho trojma a asi budu muset chodit na nějakou tu terapeutickou skupinu, abysem se z toho dostala

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 20:35
- Nahlásit

Lolitka už vás dlouho neviděla tak posílá pozdrav

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 20:53
- Nahlásit

Biluška
mám z toho trojma a asi budu muset chodit na nějakou tu terapeutickou skupinu, abysem se z toho dostala
jj to musíš! béte ve skupině a béte si vykládat každej svoje trojma,pak vyfásneš prášky na hlavu a pudeš..to je ted děsně IN kdo nemá prášky na hlavu jakoby vůbec nebyl
Lolitka už vás dlouho neviděla tak posílá pozdrav

no výborně,takže du s tebou

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
no výborně,takže du s tebou
Do skupiny anonymních obětí agresivních ryp?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 21:49
- Nahlásit

Jdu cist Kinga, a pak spat. Zitra bude dalsi moc narocny den. Uvazuju, ze si najdu nejakou psychicky oddechovejsi praci.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 21:54 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Čus bus!
Tak dneska první kontrola. Bylo to fajn, byli jsme počítat kozy na kozí farmě, kde měli bílou ovčandu. Paní farmářku hned na začátku dost vykolejilo, že jsem bezchybně určila plemeno a když jsem jí řekla, že mám dva bílý kluky, tak si musela i sednout.
Zítra jedu směr k Eldorádům, pojedu už v šest, ale zase bych měla být brzy doma.

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 22:28
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou
zítra už je páťulinek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 22:32
- Nahlásit

davidkova renata
zdravím tě paní,já tedy nevím co v tom Dastym je,ale to je pes MAGOR,by se měl jít asi léčit někam,bo:
ráno jdem kolem 6 ven na kopec,říkám,necháš miíčky doma,půjdem bez míčků,dá se žít i bez nich..no nadšenej nebyl,ale šel...nekecám, hned u první žluté popelnice na plast,si sedl před ní a já šla dál,jsem myslela že čuchá pesemesky okolo,najednou volá paní,paní ten pes něco asi chce,čeká u popelnice...kouknu a dasty sedí vzorově u popelnice a kouká na ní a hypnotyzuje..jdu za ním,co chceš? stoupnul si na zadní a předníma štouchnul do víka,říkám,to vydržíš i bez toho,tam míčky nejsou..umřeli ,jdem dál a za chvilku zas žlutá popelnice a zas seděl..
říkám,ty magore co chceš,nezdržuj,teta čeká,no tak si suverénně vzal s popelnice petku a byl spokojenej,jako kdyby vyhrál olimpiádu..,když to zkrátím,petku stratil,ale našel si kus uříznutý větve a tu dotáhl domů a doma jí rozžvejkal,já jí uklidila do popelnice a před chvilkou si našel další kládu a má jí zas u sebe a ted jí zas rozdělává a já mu v tom nebráním

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 23:04
- Nahlásit

Biluškasnažila se mi vplavat TAMjéžíš nepoznáš proměněnýho vodníka?Mělas ho vzít domu nad kamna a mohlas ho tak dlouho mučit až by ti slíbil,že ti deně aportuje kýbl kaprů do štědrýho dne jináč ho nepustíš

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 23:10
- Nahlásit

Tády tády dá už sem tu dlouho nebylááá

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 00:00
- Nahlásit

danajasa
jéžíš nepoznáš proměněnýho vodníka?Mělas ho vzít domu nad kamna a mohlas ho tak dlouho mučit až by ti slíbil,že ti deně aportuje kýbl kaprů do štědrýho dne jináč ho nepustíš
Aha... ...co fčil? Tak já tam pudu zítra zas, jo? Třá zase přijde a už budu chytřejší

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 07:13
- Nahlásit

bré ránko, konečně páťulinek
v neděli máme intenzivku, má být i coursing, ale v takovém počasí by to bylo na ně asi moc

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání