Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 16:59
- Nahlásit

a na jak dlouho jedete do té Aše?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 18:34
- Nahlásit

už jsme doma ze žó. Bylo tam fantasticky jako prakticky pokaždé .
Lolitka si tam našla kamarádku

Zvířátka měli veget

(to není šutr vy sleponě, to je hrošík liberijský )

Taky se zvížátka koupali

A některý se z toho šly rači pověsit

Fakt moc čany tam bylo

Zbytek je na šňapím rajčeti. Chvilku tu s váma pobydu než se mi uvaří játra pro čtrnáctihlavou saň a pak padám nevirtuálně žít páč mě čeká eště jedna akcička

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 18:48
- Nahlásit

Biluška
Lolitka si tam našla kamarádku
jako pevně doufám,že tam s ní zvostala navěky!!!

je cosi novýho tak nějak m komplexně????

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
jako pevně doufám,že tam s ní zvostala navěky!!!
nikolif, pouze si vyměnili skajp a prý si teď budou psávat

je cosi novýho tak nějak m komplexně????
krom neskutečný dřiny furt? No tak eště to tu fšechno hárá (samože uš mám nakryto ). Jinak se po dobu mé služby ňyc zvláštního nestalo.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 19:09
- Nahlásit

Biluškauž jsme doma ze žó.Kdo je u vás těžce nemocný?A pomohlo to,už ste zdravý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 19:13
- Nahlásit

Biluška
, pouze si vyměnili skajp a prý si teď budou psávat
no ty voetagže zhroucení systému je nadosach
samože uš mám nakryto
já čekám na tábor
danajasa
Kdo je u vás těžce nemocný?A pomohlo to,už ste zdravý

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 19:24
- Nahlásit

danajasa
Kdo je u vás těžce nemocný?A pomohlo to,už ste zdravý
Sem je tam brala preventivně. Prevence je dycky lepší než léčba, psali to na plagátku f čekárně u doktora

davidkova renata
no ty voetagže zhroucení systému je nadosach
Lilátko doma žebralo ať ji pustím na fejs... no uvidíme co ta slavná síť vydrží

já čekám na tábor
Já to nechtěla prošvihnout. Na táboře gdyž tak překreju. Ten nejlepší chovný matrijál mám beztak doma Fufíka a Herolda . Na tábor je samosebou beru ať rozšíří své geny i tam

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 19:29 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

BiluškaNa tábor je samosebou beru ať rozšíří své geny i tam
Pani a kolipa ubytojete následně hmyzopsů IV řečených velikých(srdcem samosébě)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 19:31
- Nahlásit

Biluška
no uvidíme co ta slavná síť vydrží

tak esi přežili hekry a sluneční érekce a magnetický bouře tak todle je jejich konec
Na táboře gdyž tak překreju
jj taky budem překrejvat,jednou atušovic Sirkou,jednou eldovic panem dozákem,jednou malokníračema a tak..jooo a ti hnusným úchylem pawlinčiným

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 19:54
- Nahlásit

danajasa
Pani a kolipa ubytojete následně hmyzopsů IV řečených velikých(srdcem samosébě)
Tak kolik béte chtít paní, ale upozorňuju, že dlouhodobý pobyt v hotelu vychází dost draho a množstevní slevy nedávám

davidkova renata
.jooo a ti hnusným úchylem pawlinčiným
Tím hlavně, toho do lýnyjí vysloveně potřebuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:01
- Nahlásit

Biluška
Tím hlavně, toho do lýnyjí vysloveně potřebuju
jako blbý je ,že von chce výhradně mě!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:23
- Nahlásit

gde je bonc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/275340-v-jih oafrickem-johannesburgu-napadl-snih-nedokazou-zmer it-jeho-mnozstvi.html

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:40
- Nahlásit

davidkova renata

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/275340-v-jih oafrickem-johannesburgu-napadl-snih-nedokazou-zmer it-jeho-mnozstvi.html

ááááááááá!!!! DO PRDELE KONEC SVĚTA PŘIŠEL VO PŮL ROKU DŘÍF!!! Já jim dam majskej kalendář, se zase sekli májové jedni bláznivý! Už nigde na světě neni bezpečno...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:43
- Nahlásit

bonc
Už nigde na světě neni bezpečno.
ale je ....

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:44
- Nahlásit

Nazdar entlebuši! Už sem propuštěná z karantény, ale jen na chvílu, zas du spáti. Jen se na vás koukám, pěkného večera vám přeji, jo a eště vám musim říct, že sem dneska viděla nejlepčí díl přítele Monka - Pan Monk a muž s leprou. Vřele doporučuju, je to ještě lepší než Močitel )) Pan Monk bylo nucen si potřást pravicí s člověkem (což už samo o sebě je pro něj strašné), jenž má lepru. Devět hodin si potom myl ruce kartáčkem a petrolejem a chtěl se desinfikovat ohněm a vařicí vodou. Řikal tomu mušoj lepráku a Natalí ho kárala, že má jméno, pročež pan Monk mu stále říkal leprák. Pak mu tak řikala i Natalí, když zjistila, že se s leprákem líbala. Vyplachovala si hubu devět hodin různejma saponátama. Co děláte? Krom toho ty vaše obrázky sou fakt jak u retardů )))))) Venta poslala nakreslenej maloděckem, uznávám, že vypadá nejlíp ze všech našich.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:46
- Nahlásit

A co jináč děláte flundry? Dřete, trůníte na hajzlu, děláte hovno? Kdo jede do Aše??

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 20:48
- Nahlásit

brezen2008
ale je ....
Gde??????

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 21:02
- Nahlásit

bonc
Kdo jede do Aše?
Atuše?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 21:04
- Nahlásit

bonc
neci bejt neslušná,ale v ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 21:45
- Nahlásit

davidkova renata
jako blbý je ,že von chce výhradně mě!!
tě použijem k umělýmu odběru a béme inseminovat

Du plavat, su nějaká zaprášená nebo co...to je děsný jak se čék zaprasí při některých akcích

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 21:47
- Nahlásit

brezen2008
neci bejt neslušná,ale v ...
hale ale tam sem tak 3x denně a žádnej pocit bezpečí se nedostavuje, je tam strašně přelidněno

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 06:53
- Nahlásit

Dobré ráno kopretiny slunečním žárem sežehlé! Du vás jenom pozdravit a du zas dřít

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 07:22
- Nahlásit

Jooooooo a musim vám říct jednu úžasnou zprávu pro novej den - po roce a půl v útulku se udal hyenka Tinky!!! Velmi akční hyena pruhovaná, pro kterou byl sedavej život v útulku fakt utrpení. Nechápali jsme proč ho nikdo nechce, patřil už chudák do party tří starousedlíků který už jsou tam na věčnost a teď je doma!!! Vzali si ho nějaký mladý lidi jako druhýho psa tak snad to bude ok

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 07:37
- Nahlásit

Bré ránko
eště tři dnyyyyyy
včera jsme byli venčiti s Besenjíkem a australačkou a JRT, australačka zase o něco zkrátila stopovačku, opět ji rupla je to prostě náš tank

bonc
jednu úžasnou zprávu pro novej den - po roce a půl v útulku se udal hyenka Tinky!!!
super, tak to mu přejeme šťasnej psí život

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 09:05
- Nahlásit

Zduř
nechala sem doma mobil fňuk fňuk, zrovna dneska když čekám asi 4 zásilky

bonc
po roce a půl v útulku se udal hyenka Tinky!!!
bezvaaaaaaaaaaaaaa hlavně aby ho nevrátili

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 09:06
- Nahlásit

Nazdar, jsem tu dlouho nebyla pozdravit...

Mám v práci svůj nový krásný nojbůček a píšu vám z něho.

A máme v bazénku protiproud, heč. Muš včera koupil filtraci, která je na 4x tak velkej bazén, tak je to fakt jak protiproud. Až nebude voda zelená, tak to vyzkouším.

V noci se mi zdálo o táboře! Že jsme měli ráno děsně brzo budíček a museli jsme jít na rozcvičku, kterou vedla mamka a byla na nás děsně zlá a přísná (jako vždy). Ale víte, co je divný????? V tom snu byl i Tomáš a BYL HODNEJ A VŮBEC NEPÍSKAL!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 09:17
- Nahlásit

dobré středeční ráno
už jenom 8 dní a vyrážíme
už bych nejraději vzala krosnu a šla si balit ,tak jenom po ní koukám a říkám,holka - neboj dočkáš se a budeš narvaná k prasknutí a ještě budeš malá
tak aspon už si sepisuji co všechno vzít a už je to seznam velkej

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 09:18
- Nahlásit

Nazdar jelimani, jesi se de na rozcvičku, pak hlásim, že si beru omluvenku na cvičení, nesmim cvičit. Vůbec. Zdravim vás z kolbenky, kde se mi prodělaná virkóza velice vyplácí, bo se tady furt přeje k narozkám nějakejm a fšem sem řekla, že to, co sem měla, je strašně nakažlivý, ať na mě nikdo nešahá, že já taky na nikoho rači šahat nebudu. Takže paráda, musim zůstat infekční ještě aspoň do konce tejdenku. Teda stejnak du do práce už jen dnes a zítra. A zítra jde knedlíček k panu doktoru, má prasklej kroužek jakejsi na poloose, úplně automechanicky sem to diagnosticky odhalila, páč sem řikala, že spíná ábéeso při dobrždování, pak už sme se bavili s panem doktorem jako profící, co těm autům rozumějijou ))) A taky musim zétra do knajpy, tak budu mít v pátek asi zase virkózu.

bonc
po roce a půl v útulku se udal hyenka Tinky!!!
Pápálálá Tinki Vinky! krásná práce!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:18
- Nahlásit

Nazdar jelitka, jdu vás jen pozdravit a zase padám. Je mi zle, zřejmě na mě vlezla mikréna, bohužel asi ta pravá mikrénová
Drží mě to od včéra, přes den jsem to ještě tak nějak udržela práškama, ale od večera nezabírá nic
Tak si du zase lehnout a zemřít někde v koutečku, aspoň než budu muset zase letět vomitovat.
Zdár a nezlobte tady

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2012 10:40
- Nahlásit

nazdááár kreténcííííí,copa děláte???
Eldoguero
zřejmě na mě vlezla mikréna
tak to ti můžu poradit!!! dle vyjádření nejvyššího máš masírovat nějakej bot..nemyslim g blbe..páč krom epky zvládá samo i todle..esi chceš skopčim ti konkrétní výron,ale asi nechceš..

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání