| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:07
- Nahlásit
Eldoguero
bažiny a podobné věcičky máme rádi taky,kdysi šla ase mnou lucka a našli tam kus bahna a jakej byl dasty,hnusně hnědej,až jsem se ho bála
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:25
- Nahlásit
Čus bus!!
Tak jsem doma z práce, o celé dvě hodiny dřív, než z práce předchozí. Dneska jsem byla počítat ovce téměř u ELdorádů v nějakém Oldřichvě v Hájích. Až budu jezdit sama bez dozoru, tak si náplánuju inspekci jako jsme jí udělali s Gerdou u Pawlinky.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:51
- Nahlásit
brezen2008
dasty,hnusně hnědej
Nebyl hnusně hnědej, ale vypadal, že je staženej z kůže a vylezlej po tejdnu z hrobu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 18:37 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no dovol
uvědom si,že dasty je nekrásnější pes ve voříškiádě,byl 2 ze 4
dělám bramboráky na zejtřejší večer a ráno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 19:18
- Nahlásit
Nazdar blázni, sem eště furt v háku, jen sem si skokla na vostřihání, mám jednu půlku hlavy oholenou a druhou kudrnatou. Je to veselé, ale teď mě všude svědí vlásečky ostříhaný strojkem. Ještě nabarvit si tu vepřovou hlavu musím. Nestíhám vás nic, mám strašně moc práce, až k pláči to je, tak aspoň hodně jim. Teďkanc na něco čekám, tak si vás du dočíst. jo a hlavně!!!
ATUŠÉÉÉÉÉÉÉÉ FŠÉÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROSKÁÁÁÁÁÁÁÁÁM, HODNĚ ZDRAVÝCH A RADOSTNÝCH BŮCHŮ A ZIZIKŮ DO DALŠÍCH LET, AŤ UŽ NÁS BRZO MŮŽEŠ POZVAT NA KOLAUDACI SVÉHO DOMKU A TAKY AŤ MÁŠ HODNĚ PEVNÉ ZDRAVÍ, NERVY I STOLICI, AŤ TI JÁTRA DLOUHO SLOUŽÍ, AŤ I LEDVINY A TEN KATETR V AORTĚ. AŤ JE TI STÁLE VESELO A AŤ JE TI BRZY VÍC NEŽ MĚ.
Maryje ti neposílá nic, páč nic nemá. Teda má, ale asi ti to nechce dát.
Já ti taky něco zkusim dát. Vidiš to?:
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 22:02
- Nahlásit
Nazdar jelimáni
Baico
Jééé, vy jste byli kousek od nás, v podstatě jen přes kopec
Atuše
Ještě i zde - všechno nééééééééééééééééééj!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 22:06
- Nahlásit
Atuše má narozky jo? Opravdický?
Tak teda milá Atuško fšechno nejlepší a tady máš nějaké autí, abys mohla vozit Bůcha na tyranizování
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 22:10
- Nahlásit
Eldoguero
vy jste byli kousek od nás, v podstatě jen přes kopec
Však to vím, ne? Počkej, až budu jezdit sama, se stavím na kafe
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 22:24
- Nahlásit
Baico
S tím se počítá
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 22:47
- Nahlásit
DOVOLENÁÁÁÁÁÁ ))
ATUŠ VŠECHNO NEJ NEJ K NAROZKÁM )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 04:00
- Nahlásit
Čus blpky, vstávejte, ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 07:35
- Nahlásit
brý jitro tady zdechl pes u nás zase kočka,teda kočka závodní čili ničí ovšem pohřeb zůstal na mě,zarecitovala sem jí básen"Zemřela matka a do škrobu dána,syrečky po ní zůstaly, i přicházeli každičkého rána a hrozitánsky smrděly"myslím,že už bé spokojená na kočíně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 10:05
- Nahlásit
krásné sobotní ráno
tak já musel vstávát ve 3 ráno,dojít se psema pak zas jít soát,ted jsem vyhodila chlapa,dogruntuji a vyrazím za Evou ,jsme se neviděli jenom 12 hodin
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 11:02
- Nahlásit
Nazdar blázni, vstávám až teď a to ještě ne úplně, mám utančený pařátky a prasklej puchejř na patě. Dávám si k snídošce vajcátko a něco slanýho ))))) a dívám se u toho na telešopink ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 11:14
- Nahlásit
Čus bus!!
Jak se máte při sobotě?
Taky teprve snídám. Ale už mám nakrmenou zveř a vypranou jednu pračku prádla. Pak půjdu naložit cuketu na večerní grilování.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 11:18
- Nahlásit
Baico
Ajooo, pračka! Díky )))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 11:18
- Nahlásit
Baico
čau,hod recept,prosím,dík
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 11:28
- Nahlásit
brezen2008
hod recept,prosím,dík
Na cuketu? Nakrájím cuketu a naložím jí na pár hodin do oleje s pepřem a česnekem. Solím až těsně před grilováním, aby cuketa nepistila zbytečně mc vody
Gerda
Ajooo, pračka! Díky
Já budu mít ještš dvě. Ségře odpo přijede na návštěvu 12 lidí a všici tu budou spát, tak zítra neudělám nic.
Ségra chce postavit i můj stan, aby měli kde spát. No tak so ho halt bude muset odchlupit a zamést. Od Slovenska jsem to prostě nestihla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 11:38
- Nahlásit
Baicodík
tak eva už s honzou na mě čekaj,prej at už laskavě vyrazím,tak já jdu,sem tam za 15 minut
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:06
- Nahlásit
co děláte můrinky? Sme se před chvílí vrátili z megaoslavy. Dělala jsem tam cirkusové číslo s psincem, kozincem a lištincem. Pak jsme si museli dát s oslavencem do jedné nohy....a do druhé nohy...a na lišku...a na pejsky....a pak už jsem radši poslala děcka se psama dom bo jsem těch šeltií viděla nějak moc
Jdu ještě pytlačit, ale nejspíš nedojdu dál než k rybníku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:20 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
jak jste se měly? my jsme dneska sice byli sami, protože jedna kámoška je po operaci, druhá je na dovči u moře, třetí vyklízí byt na rekonstrukci, další je na wellness pobytu, jedna byla moc brzy ráno (to jsme ještě spali a říkala, že půjde nějak teď) a další neměly čas, tak jsme se šli na dvě hoďky ráno projít do lesa a před chvíli jsme přišli z Ostravice. Teď čekáme návštěvu, kámošku s fenečkou, budou u nás bydlet týden, jak budeme pryč, to je ta co bude rekonstruovat, tak jde feňuli seznámit, kde bude týden vegetit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:25
- Nahlásit
ahoj,tak mi měli gulášek s bramboráčkama,pak jsme si šli hajnout a ted klabosime
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:31
- Nahlásit
brezen2008
tak mi měli gulášek
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 20:59
- Nahlásit
Proč sou ty lidi takový debilové?Náká bába tady vyhodila kocoura,asi si myslela,že tady bude mít volnost 20koček k mrouskání a vona ho bude chodit krmit,ted tu volala náá čičičííí,tak sem se jí ptala jak vypadal,říkala,že měl i obojek,že ho nemůže mít doma.Řikám at se de podívat na druhou odbočku kde leží nákej s ujetou hlavou,no byl to von pani plakala,ale tak proč ho házela do fabriky z obejváku nechápu,mohla počkat do ledna měl by se určitě líp kráva blbá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2012 22:55
- Nahlásit
jdeme spát, dobrou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 07:26
- Nahlásit
bré ránko, za chvíli se půjdeme projít do lesa a ve 12 hod. jdeme na intenzivku je pod mrakem a je docela příjemně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 11:59
- Nahlásit
čus děckááá
tak sem myslela že budu mít dneska koupelku hotovou a prt páč neuschla dlažba, tak sme aspoň dočista dočista dodělali hajzlík a koupelka asi nebé nikdy, už sem dost smířená a a si je mi to už fuk, hlavně že mi teče teplá voda
včera sme krášně pokousali fíka a už máme téměř dokonalej vodchod na kontrolák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 12:49
- Nahlásit
zdravím, jenom probíhám, ňyc nestíhám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 13:53
- Nahlásit
Nazdar blbouncííííí, už sme domki, šli sme s Hancofcema na vychajdu, za chvíli kvačím do práce, neboť musím. Ale jen na krátce. Je tam děsné vedro, už se těšim na podzimek.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2012 16:23
- Nahlásit
dneska se nám stala hodně nepřijemná věc, ale vše je naštěstí v pořádku
Teď jsme přišli z intentivky, dopolední skupina měla příjemné počasí, ale my jsme se opět škvařili v horku, ale byla super
|