Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:47
- Nahlásit

Gerda
paní jedno velmi velký lituju, to je masakr s knédlem, kdy plánuješ to nový? Esli by to nešlo nějak vymyslet abys už necpala hromady prachůch do knedla? Jináč mě fábka žere 5-6, když jedu velmi kulturně tak umí za 5 v pohodě, ale sleduju to jen na dálkách - po městě s ní jezdim minimálně tak to nesleduju. Páč je opět velkej rozdíl esli spěcham nebo ne. Ale je to dobré auto, jen teď bude muset taky do servizu, páč nechce startovat když je ohřátá, což je tuze divné. Když je chladná tak startuje hned na první

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 12:47
- Nahlásit

bonc
ztracenejch,
danajasa trošku bloudila

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:05
- Nahlásit

Montydanajasa trošku bloudilaDyt píše.-ztráty jednotlifcůch mě nezajímaj-takže nic

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:17
- Nahlásit

čuuus děcka, jsem brutálně unavená, ale už jsem si koupila guaranu energy a ještě nějaké ginko s ženšenem, pán v lékárně říká že to pomáhá. Jinak mám vypráno, a když sem doma snažím se probrat fotkama. Já kráva jich mám z těch vobran kvanta, to je máchs zleva, máchs zprava, máchs zezadu a tak furt dokola... Až ty pejsky pomažu tak to hodím někam na net. A vůbec se mi nechce dřít ale ani malililinko, chci se vrátit zpátky a už nepracovat, aspoň do podzimka...

Akkynooo
Venčit můžem, ale hodně moc večer jo?

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:39
- Nahlásit

AtuschŽeno sympatická vo půl bodu nás porazivší,máš i pakůně?To je furt Mách Mách dyt to vypadá,že tam jedinej něco dělal,navopk hmyzáková byla zedřítá jak duracel a krom těch co si vyvrátily kotníky v jejím veledíle to nikdo nevocenil

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 13:57
- Nahlásit

danajasa
no já vím, ale ta tvoje ztráta fakt stojí za to

Děcka venku je mega hic, fůj, asi umřu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 14:22
- Nahlásit

Atusch
A máš i Džessynku zprava, zleva, zezadu a tak?

Monty
Děcka venku je mega hic
Hurááááááá!!! Miluju tepló!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 14:26
- Nahlásit

bonc
kdy plánuješ to nový?
100% na jaře, už teď to koumám, myslim, že možnáááááá zůstanu věrná značce, protože servisák řikal, že pěknou zánovní pětadvacítku bych sehnala za 55 v dobrém stavu. U nás stojí zlatá pětadváca v pětidvířku, to je vám tak krásný auto...má vepředu dvoje oči...anglickej elegán...ach jooo, kdybych mohla mít 75 tourera, to je nejvíc krásný auto ze všech! Má jí jeden kluk z klubu, červenou, jinak jich ji tam má víc samozřejmě, tenhle ale stojí u nás na sídlu, to je prostě přenádherné auto. Jdu se okoupat a razim zase, už budu jak vy, poběhlice ňáká.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 14:29
- Nahlásit

Gerda
Taky sháním nový autíííí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 14:30
- Nahlásit

bonc
Máš tu fóbii v benzínu nebo naftě?
Já jsem teď viděla i na lpg za velmi slušnou cenu...

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 14:35
- Nahlásit

pawLINka
je fakt nedýchatelno, ještě v tom rozpáleném městě

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 14:41
- Nahlásit

Montyje fakt nedýchatelno, ještě v tom rozpáleném městě A proč lezeš ven?můžeš běhat ezi koupelnou a záchodem tím tunelem nikam nechod já uklízím dům páč je tu i chládek tak piju kafé u bazénku a střídavě uklízím a pouštím pse a zase piju kafé ve stínu přístřešku a eště posedávám na netu,prostě počkám až to přejde ty tropy a pracovní zápal samosébě

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 14:56
- Nahlásit

danajasa
musím se dostat z práce domů a knírače v tunelu asi nevyvenčím

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 15:00
- Nahlásit

Schválně sem vyprala ještě pračku prádla, hlavně deky a prostíradla, navěsila to po balgoně a doufám, že to trošku pomůže. Zatim to nepomáhá. Máme balgony na jižní stranu. Celej den přímý slunko do balgonů. Ale zase ti, co maj 3 plus 1 s ložnicí na sever, tm maj pěkně k žití celý letní den. A proto jde teď Markus zase k mamkovi a já do výhně pekelný. Zas se ozvu, asi za dvě hodiny.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 15:27
- Nahlásit

pawLINka
Máš tu fóbii v benzínu nebo naftě?
benzín, nafťáků se prodávalo tuze málo za hodně moc peněz
Já jsem teď viděla i na lpg za velmi slušnou cenu...
lpg by bylo bezkonkurenčně nejvýhodnější, ale já z něj mam tu... no jaxe to řekne, fóbii
mít 1.5 tak je ta spotřeba o hodně lepčejší, na dálku už se ta moje 1.2 nevyplatí, ale na trhu to s nima bylo stejný jak s těma nafťákama - v nabídce hrozně málo a za draho nebo starý plečky rozbitý

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 16:03
- Nahlásit

danajasa
Mám pakoně na obraně, hmyzákovou nikolif neb nebránila.

pawLINka
Mám i džesynku, ale upozorňuji, že kvalita fotek se s tvými a Montyovou nedá srovnat. Bylo prašno, proti sluníšku a čokle děsně vyskákaný....

laguna
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 16:29
- Nahlásit

dneska jsem byla nesmírně pracující člověk krom toho že pořád peru(nevím kdo to bude žehlit) Tak jsem jednoho psa ostřihala a vykoupala dalším jsem převlíkla boudu a ještě udělala pamlsky. Jsem šikovná to žena

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 16:38
- Nahlásit

Atuschhmyzákovou nikolif neb nebránila.Hmyzáková i bránila,ale tajíme to radši byla velmi zuřivá,tak aby mi ji nezabavily,že podporuji sabijáka Jinak to budou asi jediné pakono fotky,páč Paw mě zvěčnila akorát v ponožkách v prachu cest

datli
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 18:11
- Nahlásit

AHoj holky-můžu?
Máme možnost vzít přes vojsko údajně hodně kvalitní krmivo.Jmenuje se asi Visán,nebo Optima-spíš podle loga Visán.
Má mít přes 70% masa a samé úžasnosti,včetně ceny.Znáte to někdo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 18:20
- Nahlásit

datli
já to znám, ale ne moc dobře. Kdysi nám sponzorovali nějaké závody. To jsem ti nepomohla co?

All
uš ste dlouho neviděli Fíďu, tak vám posílá pracovní fotku z liškoterapije

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 18:27
- Nahlásit

datli
Nazdar pani, jak s Miguelem? Krmivo neznám.

datli
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 18:30
- Nahlásit

hele popis:
Popis
Optima - ADULT MINI - kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen (1 - 10kg) od 10 měsíců do 8 let věku. Granule jsou speciálně upravené tak, aby byly křupavější a snažší na rozkousání. OPTIMA je vysoce kvalitní řada krmiv pro psy, ve které je obsaženo 25% čerstvého, nemraženého masa. Firmě Visán to umožňuje unikátní systém F.M.I.S. (Fresh Meat Injection System). Výrobky Optima se dodávají v moderních obalech z metalické fólie, díky kterým je krmivo uchováno bez přístupu vzduchu, vlhkosti, atd... .Tím zůstává výrobek déle čerstvý, voňavý a chutný. PRVOTŘÍDNÍ VLASTNOSTI : - zlepšení imunitního systému díky esenciálním mastným kyselinám OMEGA 3 a OMEGA 6 - podpoření trávícího ústrojí pomocí kombinace prebiotik : FOS a MOS - Ochrana pokožky a srsti díky vyváženému poměru zinku, mědi. vitaminu A a tokoferolů - dentální péče : vyvážený poměr vápníku a fosforu v kombinaci s dietní vlákninou - čerstvé maso jako nejlepší zdroj bílkovin, který vytváří snadnější stravitelnost, lepší chutnost a jakost výrobku SLOŽENÍ: Čerstvé kuře 25%, drůbeží moučka, rýže, kuřecí tuk, ječmen, kukuřice, pšenice, přípravky rostlinného původu, řepná dužina, hydrolyzát zdrůbežích jater, kvasnice, minerální látky, vejce, čekanka, MOS, extrakt z juky, karnitin, taurin NUTRIČNÍ HODNOTY: bílkovina 27,00 %, tuk 17,00 %, vláknina 2,65 %, popel 8,50 %, vápník 1,50 %, fosfor 1,10 % Vitamín A 17000 m.j./kg, vitamín D3 2000 m.j./kg, Vitamín E (alfatokoferol) 160 mg/kg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 6 mg/kg. Konzervováno přírodními antioxidanty.

datli
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 18:35
- Nahlásit

Gerda v pátek jsem byla s vetem v kontaktu,posílala jsem mu během dne srdeční frekvence.Dneska nasazujem ještě jeden srdečně ochranný lék.No a v září pofrčíme na vyšetření a pokud to půjde,tak i na operaci.
Stopnula jsem agilitění,protože by nám námaha mohla do měsíce způsobit komplikaci,která by zabránila operaci.
Jinak nic jiného.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 18:53
- Nahlásit

datli
Jmenuje se asi Visán,nebo Optima-spíš podle loga Visán.
něco mi to říká, ale nic bližšího nevím, hlavně v tom popisu je 25% masa a né 70 tady máš odkaz http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=4&t=4908&p= 635664&hilit=visan#p635664

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:16
- Nahlásit

datli
Visán
hele to se někde řešilo ondá,ale nevzpomenu si zaboha gde..sem ti pomohla co?)) dyby náhodou,písnu ti..
twe todle je super fotka

ofšem todle je příííííííííííííšerný

datli
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:35
- Nahlásit

no to je právě divný.Do 30 % proteinů,ale na hlavní stránce prospektů je 70% čerstvého masa,25% dehydrovaného a 5% hydrolyzovaného masa.No a krmí tím naši voj psovodi,ti by snad nedávali nějaký humáč,ne?

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:36
- Nahlásit

Atusch
to je máchs zleva, máchs zprava, máchs zezadu
děcko bude rádo, prej to byl nejkrásnější pes tábora

davidkova renata
twe todle je super fotka
jak se Gerda modlí, aby jí Maryje nepokousala.
No a Tomáš skopanej na hromádku do bahna, chudinka malej...už píšu na KVS

datli
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
to jsou táborové fotky?
To jste dělali bahenní masky,nebo koupele?Fůj,to bych nechtěla drbat.Do Balatonu s ním.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:44
- Nahlásit

datli
krmí tím naši voj psovodi,ti by snad nedávali nějaký humáč,ne?
..no...
To jste dělali bahenní masky,nebo koupele
twe u rtoho sem naštěstí nebyla ,asi nějaká vychajda..todle mi udělat nána tak jí zabím na místě,ale vona to asi ví,takže než by šlápla do louže,rači si zláme hnátu
Venta
už píšu na KVS
jj a taky napiš na tyramezviřata)))))))))

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
už píšu na KVS
jj a taky napiš na tyramezviřata

jj, píšu. Paw má prostě CVS

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání