| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 12:52
- Nahlásit
Bonc vše nej xvátkůůůůů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 12:58
- Nahlásit
ronysekmusíš mi vynadat a napsat mi ať vypadnu, ať mám nějakou motivaci.
ty! Ty!! TY!!! Huš!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 13:00
- Nahlásit
ronysek
to mě neba, musíš mi vynadat a napsat mi ať vypadnu, ať mám nějakou motivaci.
ty jsi masochista trošku viď
bonc
Ty máš svátek? V tom případku všechno nejlepšíííí a mnoho psů
A du už, zdár.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 13:37
- Nahlásit
bonc
no jooooo, boncovka má svátek!!!
Vše nej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 13:42
- Nahlásit
jo a já jsem si o pauze vyzvedla ty postroje do auta, dneska je na ně našteluju, ať můžeme zítra vyrazit na chatu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 14:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus bus bambus
již mám hotovou vodu a brzy budu hotová i já musím se rozloučit s bazénem páč je tak vysoko votpad že bych na velzení doň potřála žebřík, tagže bé enem minibazének a stejně tam bude muset bejt schod
Crysa
Bonc vše nej xvátkůůůůů
tywoe vono je anduly, tagže léto skončilo
Bonc
šecko neeeeeej
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 15:17
- Nahlásit
Alexa
heskej dord
simtě si tu ještě?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 15:19
- Nahlásit
esli to neni nějakej šum, tak taky Boncový gratulíren a posílám pušu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 15:20
- Nahlásit
Proč když mě začně bolet lebka se automaticky v okolí zapne nějaká zbíječka? Boncjednotce gratulace
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 15:32
- Nahlásit
Crysa
Dines je z Českých Budějovic ...což je logisticky fakt na dvě věci.
:/
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 15:35
- Nahlásit
DinesDines je z Českých Budějovic
oujéééé ((
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 15:41
- Nahlásit
Crysa
v sobotu by šli poslat do Velké Losenice a v neděli do Brna....ale nevím kde by tam týden nocovali :/
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 15:54
- Nahlásit
Dinesv sobotu by šli poslat do Velké Losenice a v neděli do Brna....ale nevím kde by tam týden nocovali :/
to mám všechno mimo trasu, já pojedu od nás na Prahu, tam nalítnu na Hradeckou, pak ty všechny VamberkyŽamberky a Bílý potoky a jaxe ty vesnice po cestě všechny jmenujou od do okr. Bruntál, tedy i Brno mám zcela mimo trasu, asi o 100km..
tak nic, no.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 16:11
- Nahlásit
Crysa
A v Práglu bys byla kdy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 16:13
- Nahlásit
Nazdar, krátce před smrtí vás zdravim, nestíhám už nic, ale zas se to zlepší, přibyly posily.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 16:31
- Nahlásit
DinesA v Práglu bys byla kdy?
simtě v Praze budu asi na sedm minut průjezdu mezi D8 a Hradeckou a nějak 3.8. v noci, podle toho jak usne nejmenčí člen posádky kolony a vyrážíme, tedy možná v devět, možná v jedenáct?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 16:32
- Nahlásit
Gerdaazdar, krátce před smrtí vás zdravim, nestíhám už nic,
lity lity (
ale zas se to zlepší, přibyly posily.
nainstalovali vám proti stolu zrcadlo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 17:45
- Nahlásit
Crysa
haha
BONC
všecko nej k svátečku,má drahá šlapko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 19:40
- Nahlásit
Crysa
)) ááááá ty si vůůůůůl jak anděl .-))))))))) Kdepak, máme dva nový lidi a frčí to tak, že už to vlastně zas vůbec nestíhám ani sledovat.
Děcka, eště chvílu a bude dobrééé.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 19:41
- Nahlásit
CO má Boncátor? Narozky? Jo aháááá, ty vade, eště že ste to připomněly!!!! Sváátek! nesmim zapomenout na biomatku!
Boncoj přeju taky hlavně peníze a dobrý boty!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 20:54
- Nahlásit
Crysa
debíííííleeee!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:10
- Nahlásit
bonc vše nej pani! Hlavně hodně dalších kilometrůch!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:25
- Nahlásit
Děcka, tak snad pro dnešek už padla...si přectafte, co se mi dopo stalo. Sem eště v polodne venčila Markusa, aby máma nemusela jít moc brzo, pročež sem už z venku slyšela po baráku štěkat naší moc oblíbenou kavalírku, co už kousla i mě a na markusa neustále útočí, už od štěnce, proto kousla aji mě, že ví, že já k markusoj patřim. A tudle čupku slyšim poštěkávat po domě. Vona zas jako neváhá si vyběhnout k nám do patra a ječet na mařku za dveřma. No tak tadle krasavice si poštěkávala v našem patře, což jsem nevěděla, takže si du domki, vystoupim z výtahu a prd, kavalírka proti mě. Skočily s Mařkou do sebe hnedle, sem se lekla, až sem si málem cvrnkla, oddělila jsem je od sebe, kavalírka prchla o patro výš, Mařku sem šoupla do bytu, vzala vodítko a nasraná šla hledat kavalírku. Čuměla na mě od výtahu, řikám jí - ty malá svině pocem, jak to, že nejsi doma. Sem čekala, že mě hryzne, až jí budu dávat na vodítko, ale nehryzla, páč jak byla bez páničky, ten hrdobec jí přešel. Koulela vočma jak nebožáček, pročež sem jí vodvedla k ní domki, zvonim, řikám Dobrý den, váš pes se chdodí prát s mym psem k nám za dveře, takže vám ho vedu a bylo by fajn, kdyby to už nedělala. Pani vůbec nevěděla, že nemá doma psa! Sem jí eště řekla, že do sebe vlítly a že je asi její čuba kousnutá. Ale to ta moje asi taky. A že sem jim oběma dala na držku, jestli jí to neva. Tak snad už si jí teď bude dávat aspoň v baráku na vodítko, bo to už je potřetí, co si k nám vyběhla, aby mohla prát Markusa. A to je jasný, že se Mařena nenechá dvakrát pobízet, když může bejt bitka. Jednou už sem čubu přimáčkla botou ke zdi, to jim nestačilo, jednou jí na nás pustili navolno přes přízemí, jednou jim přeběhla za náma silnici, aby se mohly prát přímo ve vozofce, to pak kolem nás běhala i panička a snažila se lapit kavalírku, pročež sem jí řekla, že jestli eště chvíli bude takhle skotačit kol Mařeny, že jí kousne, páč to nesnáší, přesto si čubu nedaj v domě na vodítko ani náhodou. Jednou jí ta mařena fakt pokouše, až se potkaj venku navolno.
No a jinak bude Mařka hárat 100%, bo si hraje s psíky, což nikdy nedělá, dokonce od nich nechce odcházet, takže i když je to velice nevýhodné, nevadí mi to, že neposlechne na zavolání, neboť si hraje jako štěňátko, skotačí si, hopsá, honí se s pejskííííí s tou prdkou přiraženou k zemi, běhá a pak to v ní děsně chrčí a řachtá, ale je děsně spokojená a bafčí jí to. Je teda fakt, že jen se dvěma psíky si hraje, se dvěma vlčácííí. Retrievry a labradory žene svinskym krokem, vůbec nevim, proč tyhle plémě nemá ráda, ale labroš si k ní prostě nesmí vůbec čuchnout. Antonínek se jí úplně bojí, ten se nesmí ani přiblížit. Tak to zas dostane dycky na držku, když už se chová moc jako blázen.
Hele zítra snad už na vás budu mít víc času, zatim je to ale velké peklo, úplnej očistec.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 21:39
- Nahlásit
Voběšenec nalezen a vyštěkán, Kakáč si pak i kous, i pak krz košík do živa. Pak jsem taky oběšencovala, dělala jsem úpa mrkvou mrkvolu voběšenou, že si mě ani pes nefšim, jak jsem byla úpa mrkvola mrkvá voběšená. Paxi mě teda fšim, děsně mě skákal na stehno a drápal do něj, čímž mě roztáčel na tom ouvaze, stehno mě zryl jak záhon a odměnu jsem dávala zhora v jedný rychlý votočce, až jsem se bála že mě kus utrhne, že se do rukávu netrefí. A jak mě nechali ještě uvázanou, začala jsem se strašně rychle točit tím druhým směrem až se mě chtělo trochu blinkat.
Ale jsme doma, chystáme se do rachoty a do pelechu. Proto vám přeji dobré noci a někdy zas na psanou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:44
- Nahlásit
Nazdar jelitka, našli jsme moc hup, dokonce i Viktorek sám našla velikého hřiba, je to velký lovec terestrických megamycetů
ronysek
ty jsi masochista trošku viď
EE, nemuzu se vzrusovat totiz, perdla by mi cefka.
Aha, tak to máš blbý. A tady ti riziko nehrozí jo?
Gerda
Nazdar, krátce před smrtí vás zdravim.
lity, lity, snad to brzy skončí, dřív než zemřeš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 22:45
- Nahlásit
A zas du, dobrou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 07:10
- Nahlásit
bré ránko retardi
už je konečně páťulinek a to znamená co? Že po práci jedeme na chatu!!!!
včera jsem balila, nevím co budu dwlat až pojedeme na tábory mám hafo věcí, pro sebe moc ne, ale pro knírače plno, dneska o pauze si ještě půjdu nakoupit, pak je vyvenčím a v šest vyrážíme Budu bez netu, tak si konečně ode mě odpočinete
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:38
- Nahlásit
Dobré ránko napijánko
Už je pátečék
Bonc
Všecko nejlepčí k včerejšímu svátkuu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 08:55
- Nahlásit
čus krasavice intelikentní zdejší domácí. Zdravím rovněž i načuhující plevel a náhodné kolemjdoucí.
Co je novýho, gdo má na starosti výcuc? Beztak zase nigdo, co? Tak ňyc, toš zase du, nestíhám a nestačím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 10:09
- Nahlásit
nazdar tydýti dnes je hyc že bé nesnesitelně aji u rybníčka,takže táhnu Gerda
No a jinak bude Mařka hárat 100%
super )))))))) nás budou fšicííí milovat
Crysa
A jak mě nechali ještě uvázanou, začala jsem se strašně rychle točit tím druhým směrem až se mě chtělo trochu blinkat.
taková soukromá centrifúga ,ale dobrej nápad,můžem to hrát na táboře..kdo se vydrží točit celej den,vyhrává
Biluška
gdo má na starosti výcuc
je zde bezvládí .ale asi nic poctatnýho prostě jako dycky
|