| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 09:58
- Nahlásit
Alexa
, vůbec to na tom vzorníku tak tmavý nevypadalo
no ty voe to je právě zrádný todleto!! na to mě upozornoval malíř že ten malej vzoreček vypadá pak ve velkým úpa jinak..eště že sem poslechla páč bych tu byla jak f pekelný jeskyni asik )))))))) nevybledne to myslim..to jen suchý je to světlejší než mokrý ale jinak prt
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:02
- Nahlásit
davidkova renata
účinek nula
Tak účinkovala pěkně elita, to zas jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:05
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak to se hned pozná slušnej čověk co má tak nějak uš fchovaný tydlety základní morální pravidla jakože nekopem do důchodců,nejsme rasistíí a podobný vjeci ..moc hezká přednáška to byla ..zejména v kontextu s předvedeným
nic ,du se válet s nandou na sluníčko,čuus
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:08
- Nahlásit
davidkova renata
du se válet s nandou na sluníčko,čuus
Čus, já jdu pracovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:09
- Nahlásit
DĚCKÁÁÁÁÁ
ZASE KRMÍME!
http://nakrmpsa.spechato.cz/krmte-psy/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:10
- Nahlásit
jo krmim Brita překvapivě )
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:28
- Nahlásit
davidkova renatajo krmim Brita překvapivěŠíš já kačenku )
Hmyzáková neska perlila čapla myšku na dvoře a dogestila mi ju ukázat načež pakůn chtěl taky mrknout,tak hmyzák zkušeným žvejkem hodila mause do pravého koutku a levou půlkou šla šežrat pakoně v podstatě má pestrou stravu smíšenou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:33
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, zdraví vás moje Bryta, jestli máte něco proti mojí Brytě, tak vás moje Bryta kousne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:41
- Nahlásit
Eldoguero
zdraví vás moje Bryta
A má alespoň jeden bílej chlup? Protože jinak by to byla tragédie
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
paní mi jsme tiší,ale ví se dopředu že se bude něco dít,bo se tahá pivko a tyčinky a i se navaří a hlavně chodíme okolo půlnoci venčit,já pivo nepiju,takže dohlížím na ty dva jako na honzu a evu a oni vždy malinko vystřízlivý a maj mě děěěěěěěsně rádi
a je v tom stavu miluju víc ,bo druhej den je jim malinko blbě a já jsem v pohodě
ale neboj,když jdu evě naproti,tak zrovna někdo musí bejt venku v baráku,třebas pana domácího maminka
no co,k ukačkům choděj skoro každej den návštěvy a mi to máme jednou za 14 dní tohleto
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:48
- Nahlásit
Baico
A má alespoň jeden bílej chlup?
nemá je úplně a docela celá černá ... už jsem se smířila s tím,že nebude moc chytrá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:49
- Nahlásit
Eldoguero
paní co máte za hafana? jako Brita je co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 10:54
- Nahlásit
brezen2008
jako Brita je co
to je vlčák, čistokrevnej s papírama
Né vážně, ovčanda to je celočerná, čekala jsem na ni rok, tak je konečně doma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:02
- Nahlásit
Eldoguero
už jsem se smířila s tím,že nebude moc chytrá
Ale tak se alepoň ukáže, co je ve vás. Není lepší způsob, jak si pěkně popohnat ego,když máš ne uplně chytrého psa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:10
- Nahlásit
Baico
Není lepší způsob, jak si pěkně popohnat ego,když máš ne uplně chytrého psa
Máš recht, asi vytáhnu Happu to by totiž byl majstrštik úplně nejvíc essi mi teda rozumíš
Náhodou Afín taky není moc chytrý choďáček a jak je čikovný
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:13
- Nahlásit
Eldoguero
jéééééééééééééé to je krásný
no já až nebudou tihle,tak už jenom ovčouna s PP a taky nejlepe celočerný,nebo něco vytáhnu z utulku do velikosti bígla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:17
- Nahlásit
nebo něco vytáhnu z utulku a bude to,ale chci už jenom čubu,nic proti dastymu,ale já radši už ty holky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:18
- Nahlásit
Eldoguero
essi mi teda rozumíš
Já ti rozumím víc, než si myslíš
Náhodou Afín taky není moc chytrý choďáček a jak je čikovný
Jestli to nebde tím, že ti opravdu chytří radší nedělaj, že jsou upá blbí, aby nemuseli makat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:25
- Nahlásit
brezen2008
Co děláš? Já už tě v přátelích mám dávno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:25
- Nahlásit
EldogueroNáhodou Afín taky není moc chytrý choďáček a jak je čikovnýPáč má to pálení pani kousek zrzavé a jaké to hned udělá divy Ovšem Hapunka je nejlepší páč máme velmi podobný typ smýšlení ba dokonce stejný refleksní rovnoběžky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:29
- Nahlásit
brezen2008
Mě na barvě až tak nezáleželo, šla jsem vyloženě po rodičích. Ale jak jsme zjistila, že je ve vrhu černá fenka, tak jsem si ji předběžně rezervovala. Pak jsme ji chodila co chvíli očumovat a líbila se mi v projevu (tak jak člověk může posoudit malé štěně) a teď už je doma. Včera večer jsme si ji převezli, ihned zmlátila o 2 týdny staršího maliňáka (nutno podotknout, že Kasík se do ní nijak nevysíral, po druhém varování pochopil, že na tomhle štěňátku si ego masírovat nebude ) a pak se spolu už tahali o hadr. Dnes ráno společně pronásledovali Viktorka a dělali mondioring
nebo něco vytáhnu z utulku do velikosti bígla
šiš, hlavně né přímo bígla
Baico
Já ti rozumím víc, než si myslíš
Já o tom právě vůbec nepochybuju
ti opravdu chytří radší nedělaj, že jsou upá blbí, aby nemuseli makat
Po pravdě, po zkušenostech s jistými nejmenovanými bílými pejsky, mám bohužel pocit, že čím inteligentnější pes, tím horší a těžší práce s ním, notabene, když je ještě blbě motivovatelný ... Ne, že by to nešlo, ale kdyby člověk tu práci vložil do něčeho méně chytrého měl by super psa
Na druhou stranu, jak jsme se shodli s Danou na táboře, naši psi nás můžou jen mile překvapit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:31
- Nahlásit
danajasa
Páč má to pálení pani kousek zrzavé a jaké to hned udělá
Aha, tak to se trochu bojím co vyroste z Bryty
Ovšem Hapunka je nejlepší páč máme velmi podobný typ smýšlení ba dokonce stejný refleksní rovnoběžky
s tím rozdílem, že jemu se neprotínají ani v nekonečnu, anóbrž se spirálovitě vrací zpět
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:34
- Nahlásit
brezen2008
Já už tě mám taky v přátelích dlouho
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:44
- Nahlásit
Nazdar květeno odtávená nejedlými houbami, chodíc v rozedraných botách, štvoucí na sebe prasátka a štěňátka.
Hlásím návrat z práce i cvičáku, jsem vymrtvená a hladová. Nečekaně
Ad malování do oranžova - v práci nám krááásně vyšla barva jen je teda úúpa jiná než měla bejt. Původní záměr byl sytá oranž, je z toho teploušská růžová, někteří co rozeznají více barev jak základní v tom vidí i lososovou. Doufám že budem zas brzo malovat, už to tam máme dva roky. Třeba za pár let tu barvu trefíme tak, jak byla původně myšlená.
Konec hlášení.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:46
- Nahlásit
Eldoguero posíláme Brytogratulace
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 11:49
- Nahlásit
Crysa
Děkuju
Brytě vyřídím.
Jdu uvařit ťovinky rýžové, dáme si s Viktorkem zbytky od včerejška tedy hříbky na smetaně, mňáám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 12:25
- Nahlásit
Jsme po jídle a odcházíme opět do lesůch hlubokých, kdybych se dlouho nevracela, bloudím kdesi v Polsku, možná v Bělověžském pralese mezi zubry. Beru sebou Happu a Botinu, jeden se s nimi bude chtít kamarádit, druhej je bude lovit, to bude krásná schíza
Tak zatím, zdár
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 12:26
- Nahlásit
Jo a taky si můžete střihnout, kdo mě béte živit. Nejde to. Prostě to nejde skloubit dohromady. Jdu do práce a vy píšete. Moc píšete. Nestíhám dočítat, dočítám kus a ještě nemám dočten ani kus, připálí se mi mezi tím jídlo. Zas tu žvejkám kremační žrádlo..
dnes na programu kremační brambory, vnutila jsem si myšlenku že jsou připravované v popelu a žeru..
jdu ležet ui Gilmorek a věřím, že zas do čtvrtečního večera bé ticho jak fkostele..
.. aby jste v pátek chytly psací amok..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 12:27
- Nahlásit
A ještě jednu táborovou fotečku, pro krásné odpoledne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 12:34
- Nahlásit
holky jako fakt? ohledně těch prátel, tak to sorry,mě v tom dělá madlajs jenda,jednou tam mám 400 lidi a pak mám jenom 10 a to mě sejří,bo nepotřebuju špehovat ,ale bavčí mě ty fotky,když si je vobčas projíždím a evě jsem zakázala vám posílat nějaké hry,vobčas to ale udělá tak musíte mít sní trpělivost,ju?
kdyby hodně zlobila,napiště mi to do zpráv a já jí to řeknu důrazněji ,vona to pochopí
ted jsem byla s dastym venku a policajt - ten pes má mít náhubek - mám jenom vodítko - má mít i náhubek - prominte lae on ho mít ted nemůže - jo ten je chudinka a můžu si ho pohladit - no jasně - tak drbal a drbal a dasty byl v 7 nebi a přišla jeho koleginka - ten je hodněj a podívej on má bebíčko ....
|