Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:22
- Nahlásit

Tak ta Petra s tím knírem měla nakonec stopu za 99 a je čtvrtá! Ty jo, kdyby nepokazili ty obrany, tak mohla porazit všecky ty maliny!

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:25
- Nahlásit

čus prtky, co děláte? Krom eldo a pakuníkový, který maj zjevně společný tajemství na téma vepřové nebo jim jenom zcela vobyčejně hrabe
Sem byla dneska děsně tuze líné, sic jsem asi měla uklidit a vůbec bejt akční, barák po tom velmi moc volá a další víkend tu opět nebudu takže dneska byla jedinečná příležitost vyhrabat aspoň některé plochy zpod bordela....ale nějak to nevyšlo. Se mi prostě nechtělo. Sem jenom vyprala své humusvýletové propocené věci, uvařila čoklům těstoviny do zásoby a ukonala návštěvu u kámošky na chatě. I venčení Boncika jsem dosti odflákla (Ovečkin byl s našima odvézt dítko na tábor a následně keškovati), ale vyjímečně mi bylo odpuštěno, bíbl je zatím ještě tuze ospalé

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:26
- Nahlásit

stetisek123
měla nakonec stopu za 99

Tak to je bomba.A musím říct, že semi i nejvíc líbila ta její poslušnost z těch,co jsme viděli.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:29
- Nahlásit

Baico
no, já svojí slabost pro fousáče stále proklamuji. Ta chůze u nohy byla parádní zádná vykroucená hlava, fakt škoda tý obrany.
Ale stejně těch 99 bodů...chtěla bych tu stopu vidět, muselo to být dokonalý

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:39
- Nahlásit

stetisek123
muselo to být dokonalý
Muselo, protože na takovýhle soutěžích se hodnotí fakt přísně.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:03
- Nahlásit

bonc
nebo jim jenom zcela vobyčejně hrabe
Nebuď drzá
To zvolala Viktor směrem k figurantovi, když ji Dana Pakůňová půjčila chrochtací prasátko na hraní pro hmyzákovou, děsně se jí líbilo, asi si ho taky budeme muset koupit

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:14
- Nahlásit

Gerda
dělit se s nima o záchod...
no tak s tím jsme měli trochu problémy....ale fčera večer proběhl nácvik jeho správného používání - napřed teorie, potom testy z teorie a nakonec praktická cvičení...dneska už to bylo lepší, myslím, že jim to půjde

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:25
- Nahlásit

Udělejte někdo krátkej vejcuc, nemůžu přece dočítat ty vaše šílenostě za toliko dní.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:36
- Nahlásit

ronysek
Zdravím, Psíčku, nebo trváš s novým nickem i na novém oslovení?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:38
- Nahlásit

Čus prdi, mám náhodnou nápojku, ale fakt jen náhodnou, za chvíli to zas spadne. Tak vás jen zdravim.

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:46
- Nahlásit

Volové, sem normálně zapomněla že du zas zejtra do práce Po vosumnácti dnech, tak dlouhou dovolenou sem nikdá neměla! To se pak jeden nemůže divit že docela zapomene že vůbec do nějaký kolbeny chodí, sem získala pocit že už sem v důchodu, věk na to mam, strejdu alzhajmra též, prachy taky žádný... to se pak jeden divý že ešče neeee Takže musim jít vokamžitě co?! Hajat dadat páč ráno se zase co?! Páč ráno se zas nechutně kurewsky brzo vstáváááá A dam si zejtra na uvítanou rovnou dvanáctku, musim si hnedle něco nadělat, páč ve čtvrtek zas zdrham vo něco dřív páč vodjíždim do Jeseníků A to se co? A to se vyplatí Tož pá noční ptáci, budu tu zítra vopruzkovati zítra nechutně brzo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 22:51
- Nahlásit

řikám vám:"Stůjte, nebo pustím prasátko!" a okamžitě mi řekněte co jste zase vytvořily za škandál, bo se neznám
bonc
du zas zejtra do práce Po vosumnácti dnech
Půůůůj! v tom případě velký lity, lity

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 23:00
- Nahlásit

bonc
šmarjá ty seš ale fakt k politování...to je hnus velebnosti tě povim! Tak to zvládni dobře a rychle, chodče!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 23:29
- Nahlásit

tag du spať, brou lidijové

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 06:31
- Nahlásit

dobré pondělní ráno
psi lítali až do 2 do rána venku,psi tam byli taky nějací,pouštěli jsme si film na platno,dastymu jsem nevzala žádnej míček,tak si našel kámen a že jako budem si hrát,já na to zapoměn,tak šel někam,za 2 minutky si přinesl od někoho míček a vubec ho nezajímalo že ho někomu asi ukradl,takže jsme domů přinesli další míček,ale jak tak zas tuším,vyžebral ho u stánku Milanovi ,no hlavně že něco měl v tlamě

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 07:42
- Nahlásit

bré ráno, proč je zase to hnusné pondělí???? fuuj fuj, blééé

Paw má dovču, tak pro ni hnusné není

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 08:44
- Nahlásit

Dobré ráno na pijáno, žumpice!

To byl krásnej víkend, Albertíííí )))) Sobota v Kokořínsku byla úžasná a jen co jsme dovýletovali a nastartovali autí, začlo chcát Asi nás má tam někdo nahoře rád

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 08:51
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Asi nás má tam někdo nahoře rád
za to nás asi ne, my v sobotu neměli coursing
ale včera jsme agi intenzivku naštěstí měli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 09:56
- Nahlásit

čus stojící prasátka..nemám na vás čas bo se du smažit vy trotli
Eldoguero
těbůch

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 10:46
- Nahlásit

nazdar blázni
dycinky mě překvapí, když se dozvím že sem měla pravdu ohledně odhadu čéka, i když kolikrát je to ještě horší než sem si myslela, jako teď

Eldoguero
zdravím vycvičený prasátka doufám že jste plni informací, který nám předáte

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 11:01
- Nahlásit

Zdravím všechny, co zase děláte tady?
Alexa
jste plni informací, který nám předáte
Jsme samozřejmě ale nic vám neřeknem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 12:01
- Nahlásit

To všichni tak dřete nebo se dovolujete?
Včera jsme byli na lovu terestrických megamycetů, k večeři jsem udělala zapečený ťovinky s holubinkami a babkami a teď jdu vařit královské hříbky - to je strašně moooooc mňáám jídlo a jsou na něj potřeba takový ty veliký hříbky a taky asi udělám houbovou poblívku, bo mám ještě nějaký modráky a krásný mladý tvrdý holubinky, takový ty co maj oříškovou chuť trochu.
Tak a teď můžete všichni závidět

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 12:10
- Nahlásit

Eldoguero
a krásný mladý tvrdý holubinky

Nikdy nevim, kerý barvy jsou jedlý A závidim strašně

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 12:16
- Nahlásit

Čus bus jelimáni!!
Od půl sedmý jsem si na vás udělala chvilku až teď. To je tak, když po mě šéfová za dva měsíce chce stejné kvantum práce, na které jsem běžně měla půl roku
ale už jen 6 dní a bud mít snad větší pohodu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 12:24
- Nahlásit

tak dasty bude chodit s límcem,bo to mokvající se během pár hodin rozlezlo až na humáč,hypermargán sice pomáhá,ale dastíka to tak svědí,že patlám i nohu čím si to drbá a je to po 3 máznutí znát,takže ted voda zas nepadá v uvahu ,no tak později půjdem se vyrochnit,až bude mít po všem a bude klid
jderm pro maso,jim ty držky tak chutnali,že se po nich zaprášilo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 12:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
U holubinek je to jednoduchý, prý jako u jediných hub se můžeš řídit tím, jak chutnají za studena. Tedy, když jsou sladký (trávozelená je sladká s mírně palčivou chutí, ale pořád příjemně), tak je to ok, pokud jsou hořky, nebo jakkoliv nedobrý, většinou pálivý, tak nebrat
Jsou výborný do polívky, protože jsou tvrdý a chutný.
My sbíráme obě zelený, mandlovou a ještě asi dva druhy, který si nepamatuju, jak se jmenujou z hlavy, ale vokem je poznám
A závidim strašně
Tak doraž, bude toho dost, nechám ti porci k večeři

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 12:32
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nikdy nevim, kerý barvy jsou jedlý
minimálně jednou všechny

stetisek123
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 16:03
- Nahlásit

Eldoguero
Holubinky sbíráme v naší rodině už spouty let. Jedlé jsou všechny s různou měrou chutnosti. Jen jasně, ostře červená je pálivá. Doporučuji orestovat na másle s kmínem a solí. Výborná věc. Podobně upravuji i masáky - od muchomůrky červený s epozná tím, že má jemné čárky na prstýnku, ryzce (zelený střed), bedly, podzemky, žampiony a pod. Fakt mňamozní a i můj muš, kterými velmi nevěřil, když jsem je sbírala mi je kradl z pánvičky. Dneska už je umí i sbírat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 16:15
- Nahlásit

stetisek123

Bych se to potřebovala taky naučit rozlišit! Nepůjdem někdy na houby?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2012 17:38
- Nahlásit

čus albertííí to byl ale krááásnej den co? ) a zejtra bé zas
brezen2008
voda zas nepadá v uvahu
no hele to vůbec at tě nenapadne! von to má každou chvíli ne?jinak příště zkus s sebou nosit nějakej ručník a pak ho vytřít..já už to taky dělám asi 3. rok a určitě je to lepší vo něco..
Lucie Kratochvílová
Nepůjdem někdy na houby
zrovna sme vo tom mluvili f sobotu že bysme mohli...to zas bude výprava..hlavně s náma nesmí jít rozhodně hancaw tuty by požadoval sběr pouze vysokohorských hup

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání