| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:46
- Nahlásit
Eldoguero
A u nás opět jedinej pes lítá po rozpálený cestě jak splašenej - Kalun,
plus Nána..ty dvě by si sedly teda..ta kráva prostě leží na tom slunku jak krafskej vocas a spí!!!úpa spokojenost,ani hubu nemá vodevřenou..stín je vo 3 metry dál,ofšem tam vona nepude,co by tam dělala žejo
ááááá už je to tady
jé to je heskej kříženeček tos vytáhla z nějakýho útulku nebo je bez PP ? ofšem rodiče maj PP vobá,akorát jim propadly papíry bo nechodili na ty výstavy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 16:56
- Nahlásit
Eldoguero
paní promin ,ale ona davídková to píše tak,že člověk se tomu musí zasmát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:01
- Nahlásit
brezen2008
přesně taghle to máš s dastym
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:24
- Nahlásit
nějaký rybníkový fotky.-))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:46
- Nahlásit
davidkova renata
jsem na ty fotky koukala na fc a jsou užasný i honzovi se líbili
no to ani Dastymu číst nebudu,já mu tvrdím že je to pes s PP ,bo takle aktivní pes bez PP on nemůže bejt
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:50
- Nahlásit
Čus bus!!
Jsem na vás vůbec neměla čas. Včera jsem se loučila v práci. Bylo to velmi fajné
A dneska jsem v práci makala jak Gerda. Mám obavu, že do úterka, kdy tam jsem naposledy to prostě nezvládnu. Jako zvládnout práci, na kterou bych měla za normálních okolností půl roku za dva měsíce a ještě spoustu kravin na víc, je docela masakr. Se madam rozhodla, že mi ty poslední dny fakt osladí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:53
- Nahlásit
jo jsem dastymu dneska udělala míčky - jsem vzala malinkatý skobičky a 5 míčku na šnurce,jsem mu hezky vedle sebe pověsila a tak mi u toho asistoval,jsem mu říkala,kterej míček přijde první a kterej druhej,normálně mi u toho blafal,každej musel v mordě užužlat a potom mi ho podal a já ho dala na skobičku
takže to má takle :
1 - červenej bavlněnej
2 - žlutej a těžkej
3 - modrej bavlněnej
4 - míček od gapaje,co jsme našli
5 - tenisák
zbytek hraček má v akvárku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 17:59
- Nahlásit
brezen2008
já mu tvrdím že je to pes s PP
ajo vlastně
Baico
Se madam rozhodla, že mi ty poslední dny fakt osladí.
hele víš co ti může
du si číst PPČ,je tam dvoustrana vo Součkách
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 18:19 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
hele víš co ti může
Vim, ale dost mě včera nasrala. Věděla, že tu rozlučku máme od dvou a ve dvě si mě zavolala a dala mi práci, o které bylo jasný, že to do dvou nemůžu stihnout.
A nakonec se na tý oslavě ani nazastavila. Za mě je mi to jedno, ale loučil se ještě jeden kolega, který už do práce nepřijde. Po všech ostatních se mi bude stýskat, ale po ní a po blonďatém seladonovi rozhodně ne.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
koukám na ty kelpie,to jsou děsný torpéda tedy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 21:21
- Nahlásit
davidkova renata
paní já to klidně přiznám veřejně,asi zůstanu uplně na masu a granule budou jako nouzovka...
bo co dasty dostává tejden maso a ne jenom on,ale na něm je to vidět nejvíc,tak ten pes je jinej,nedrbe se,žere líp,vypadá líp,prostě je to fajné...
ted jsem zas dotáhla 3kg brita premium - sport,to jediný co mi dasty snesl,ale neotevřu,až nebude maso
ted beru tady od slečny maso z toho falca - jako ty křídla,jsem si říkala,jestli si je neudělám já,to byli tak krásný kousky ...a ta ryby taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 22:22
- Nahlásit
Nazdar lidé, pučila sem si kolíček s intronétem a vidim vás a nestojim na balgoně )) jak se máte? Já hrozně. Teda teď už ne, liju si pěkně citrusa s toníkem a je mi horko. Mařka je horkem jakási dejchavá, tak má nařízenej klid v koupelně Dneska už po ní šel Maxík, strašně ho vyřvala, ale on si to nenechal líbit a kousnul jí taky Tak už asi nemá Mařka žádnýho kamaráda )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2012 22:56
- Nahlásit
Tak kvůli vám už si kolíček teda nepučim!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 02:45
- Nahlásit
dobré ráno,
tak ted se dá teprv chodit se psema venku aniž by bylo dusno,na kopci je narváno a i tam běhaj běžci ,maj na sobě čelovky a já viděla jenom světýlka a že jich bylo dost,minimálně 10
no tak jdem spát za necelejch 15 hodin je u nás eva a to budem zas do rána vzhuru
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 08:07
- Nahlásit
tak venku je zatím ok,psi vylítaný zas na kopci,jdu nakoupit,bo za hodinu začíná olimpiáda a já pak nebudu mít čas,pak dám najíst,ale konzervu a pak si najdu čas abych došla pro 3kg masa do uterka než přivezou další várku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 08:08
- Nahlásit
já šla spát v 5 ráno,jsem nemohla vůbec usnout ,jet na chalupu s evou,tak bych nešla spát vůbec ,bo to stávala ve 4
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 09:43
- Nahlásit
GerdaTak kvůli vám už si kolíček teda nepučim!!!!!!
puč si kolíček, přece tu zas nebudu Crysovat..
Zdravím, již máme vyděláno, jdu prát, dneska to bude kráásně schnout. Naposledy větrám svůj hybernační domek, pak to tady zabedním a budu si lebedit fchlátku domkovém
Konec hlášení.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 11:06
- Nahlásit
Tak to jsem neměla dělat, koukla jsem na kus Malýho prince a zcela se mi to nelíbí.. v mý představě v knížce to bylo úúpa jiný, hezký, tohle je nehezký, takle to nebylo..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 11:14
- Nahlásit
brezen2008
kdo je eva?
Crysa
už tu sem, ale vy ste zas v řiti fšickííííííí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 11:18
- Nahlásit
Gerdauž tu sem, ale vy ste zas v řiti fšickííííííí
prtku krtku, ještě hybernuju a žeru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 11:31
- Nahlásit
Crysa
hahááá já taky žeru ))) mám k snídani krupicovou kaši a k obědu špagety. To jediný zvládnu Měli jsme jít s hancowejma, ale nejdem, je fakt moc vedro, to by mařka byla úplně vyřízená a ještě uvařená z auta. I teď si na vobyč čůrpauze lehá do stínu, to nemá vůbec cenu. Aspoň ale uklízim trošku, pečuju vo květiny, dokonce vykvet už i Fridolín, má super krásnej bílej kvítek s fialovejma a modrejma tyčkama uvnitř. Jdete se plafčit? Co bába nevadí jí to vedro?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 11:37
- Nahlásit
Gerda Maryji zcela chápu, taky se na to počasí tvářím stejně.
Jdete se plafčit? Co bába nevadí jí to vedro?
plafčit pudem odpo, teď půjdu ještě vytasit své bílé nohy za sekačku, abych za chvíli zas mohla spařená zalíst se stejně bílejma nohama.
Bábě vedro nevadí, nejčastěji leží na vyhřátym betonku vedle schodů a peče se, nechápu jí. Občas se odplazí schladit na kurtu za auto, ale do chvíle je zpět, jen co uhasí kožich. Ale vycházky v tohle vedru nemá ráda a tím že není plavec, tak jí ani moc radosti vycházkou kolem vody neudělám, jen tak tyranizuje mladší za to, že se bavěj a cákaj.. takže půjde v podvečer sama na chvíli nuceného pohybu.
Vyfoť Fridolína a jaho kamarády mě tu kvete akorát trnová koruna a afrikáni, vobyčejný. Což mi připomíná, že bych to mohla taky asik zalejt..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:02
- Nahlásit
Crysa
no právě, namáme ani jednu bábu plavkyni, tak jim ty procházky prostě nedělaj radost v horku takovym. Máňa taky chce tyranizovat plafce, ale spíš se rozčiluje, když na ní někdo cáká a umokřuje jí, když se opatrně brodí, aby si nenamočila víc než jenom čáru ponoru. Minule jí u Bajků Nanda shodila do vody, když tam skákla, to se úplně děsně zlobila ))) Teď se válí v koupelně a v kuchni, chladí pupek A jak nemusim stát na balgoně, kouřim v bytě. Ach jo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:12
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, tak jak scípete v tom vedru?
davidkova renata
plus Nána..ty dvě by si sedly teda..ta kráva prostě leží na tom slunku jak krafskej vocas a spí!!!úpa spokojenost,ani hubu nemá vodevřenou..stín je vo 3 metry dál,ofšem tam vona nepude,co by tam dělala žejo
Přesný, naprosto, ona si klidně lehne na rozpálenej beton, ani ta tráva už jí není vhod asi Je teda fakt, že Argo za mlada a Ambra to dělali taky, Botin není tak šílená, ale třeba Huntřík už zase jo.
Jen chudince Bonnie už to nedělá úplně dobře ne to vedro jako takový, ale už v tom není schopná nějaký zátěže, přecejen není nejmladší, plus kratší čumák, černá barva a huba blíž k rozpálený zemi
jé to je heskej kříženeček
kreténe, co máte proti mojí Britě?
a náhodou Jarda Labík říkal, že je Afra tak vošklivá, že by klidně mohla bejt i Vikar anebo Equidius - což napůl je ale zase ji dával pomalu za vzor, že TAKHLE má vypadat (rozuměj né vzhledově radší jako spíš makat) pořádný štěně No a Brita je její sestra ze stejnýho spojení
brezen2008
v pohodě, já se jí taky kolikrát směju za zády, ehm, teda za monitorem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:21
- Nahlásit
Čus bus!!
Jako opuštěná jsem si dnes mohla dovolit opustit postel až v 11. Teda kdy nepočítám, že jsem byla v 7 pustit slepice.
Už mám nakrmeno, psy vyplavený v rybníku a už se mi pere první pračka prádla.
K obědu mám řízeček s bramborama a okurkovým salátem. A zase se budu válet a pak musím oba veverky vzít i šampónem, když se zase jedem vystavovat do Polska.
Eldoguero
Brita jse moooc křásně štěnítko
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:26
- Nahlásit
Tak první vedrová pauzička, astihla jsem jen vymejt a napustit psí napajedla a pochřbít do popelnice toho frapčáka co se utopil v kýblu na výběhu. Za chvíli vyrazím sekat a na Vítejte doma už zas budu zalezlá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:29
- Nahlásit
Eldoguero
Tak už máte i Brytu i Kasijusa?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:38
- Nahlásit
Gerda
jo jo už tu pruděj oba sabíjej se navzájem, koušou do stejnýho hadru s petkou plnou víček, Kasíkus žere cokoliv mu nasypu do misky, Brita je hajzlík, žere maso i s mýma prstama, ale granule nece, jedině, když jí do misky vleze to zrzavý malý
No a společnými silami týrají Viktora a ta si pak svou zlost vylejvá na Botince, páč ta jí to chudák trpí. Vemte si ji někdo nebo ji to dítě docela utýrá
Co Maryje v tom vedru? Spí v koupelně?
Baico
Brita jse moooc křásně štěnítko
Ona z toho vyroste
K obědu mám řízeček s bramborama a okurkovým salátem
Mňám, já dnes vařím asi jen psům, vůbec nemám hlad, jen nevim co na to muš až se vrátí z práce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:42
- Nahlásit
Eldoguero
já dnes vařím asi jen psům
Tak řízek mi tu nechala máma, když si smažila na cestu na dovču
A uvařit si brambory a sebrat na zahradě okurku a udělat salát nepovažuju za nějaké velké vaření
jen nevim co na to muš až se vrátí z práce
Tak když se bude ptát, tak mu řekni, že večeři má v kuchařce na straně 34
|