Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:48
- Nahlásit

Nazdar jelimáni,
venku je krásně, teplota se drží na ideálních 20 stupních hurá, doufám, že to o moc nestoupne.
Ráno jsme potkali zase naše kamarádky zmije (s těmahle dvěma žijeme ve vzájemné symbioze už několik let), jedna byla pěkně roztažená po cestě, tak jsem si ji důkladně prohlídla a buďto je řádně nažraná nebo březí. Vzhledem k tomu, že roděj koncem léta a ona je taková celá klustá, tak budeme mít asi přírůstek ... No, zrovna o tenhle moc nestojím a tím míň tak blízko u baráku na cestě kam chodím každý ráno venčit. Nemluvím vůbec o tom, že tam občas chodí i lidi s dětma a taky tam jezděj vyvážečky z lesa a kraktoři, vůbec nechápu, že tyhle dvě holky mohly takhle dlouho přežít aniž by je něco nepřejelo. Jsou krásný hnědorezavý. A jak píšu, známe se už dlouho, s jejich dětma se ale neznám vůbec a seznamovat se nehodlám, jen nevím essi pomůže rozmluva z oka do oka jako, že tý zmiji asi nevysvětlím, že je má jít porodit k hnusosousedům, že ne

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:53
- Nahlásit

agáta12
gratulace fšem tyratelům
skóre je super

davidkova renata
tomu jednomu prodám ostnáček mu vyřid
tys skutečný kretén
Hele dala jsem Afínovi včera poprvé ostnáček na poslušnost a vona na to nic, jako vůbec nic na to neříkala, jinými slovy chová se furt jako kretén Budu ho reklamovat a béš mi ho muset nabrousit

A jdu pít kafe, kdo si dá se mnou?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:54
- Nahlásit

Eldoguero
už jsem měla dvě a myslím, že na hovno, chce se mi pořád spát. sice jsem na chatě téměř nepila (lemon pivo se nedá jako chlast počítat) ale spánek chybí teda dost

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:08
- Nahlásit

Čusky dneska je krásné pondělí!!!
agáta12
Velké gratulace. Jste naprosto úžasní honiči ega
Eldoguero
Už jsem jedno měla, ale tebe neodmítnu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:08
- Nahlásit

Nazdar, jsem zpět. V práci mám moc práce, nějak se to za ten týden nakupilo...

Dovolená byla fajn, ale krátká.

Ve čtvrtek jsme se vydali s hafákama do lesůch s moc těžkýma batohama. Vylezli jsme na Hostýn, dali jsme si oběd a plánovali jsme další trasu, když jsem si všimla, že si Aaron vyrobil nějakou alergickou reakci - byl celej opupínkovanej a opuchlej. A tak jsem díky mobilu v netu sehnala nejbližšího veta, muš seběhl se psama z kopce zpátky dolů a já jsem s Aaronkem sjela busem. Autobusák mě nechtěl vzít, ale nakonec se slitoval.

U veta jsme si vyzvedli prášky, nadopovali jsme Aaronka, který zanedlouho odpuchl a plánovali jsme další trasu, bo se nám nechtělo jít zase zpátky. A tak jsme šli a šli a šli, bylo mračno, blýskalo se, bouřilo, pršelo... Pak jsme to zapíchli v luxusní zastávce, že tam přečkáme noc, ale přestalo chcát, tak jsme si dali kynuté knedle ve vedlejší hospodě a zase jsme šli a šli a šli a šli. Šli jsme pomalu, protože dědoušek náš artrotickej už neběhá jako zamlada, ale bylo nám fajn.
Našli jsme si skvělý místo na bivak, nakrmili jsme psy, zalehli jsme a bylo nám furt fajn. V noci začalo kapat. Pak bylo jasno a byly vidět dokonce hvězdičky. O hodinu později začalo kapat trochu víc než by se nám líbilo, tak jsme se rozhodli balit, ale pak zase přestalo, tak jsme zase zalehli. O půl hodiny později se spustil neuvěřitelnej slejvák, tak jsme zabalili a jelikož jsme byli promočení fakt durch, byly 4 ráno a byli jsme kousek od nádru, tak jsme se rozhodli jet domů vlakmo.
Doma jsme zalehli a vzbudili jsme se do krásného sluníčkového dne.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:09
- Nahlásit

Ty voe - prý: mobilu v netu.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:14
- Nahlásit

Čau důůůůry!! Sem zpět! Co mi povíte nového? Asi hovno že jak vás znam Eště že Biluše měla tolik slušnosti aby dovalila na Šerák a aspoň v kostce poinformovala jak tady lumpačíte. Sem po víkendu takové jakési jako použité, spánkový skore je čtvrek 2 hodiny, pátek 3h a sobota taky 3h, k tomu ta drobnost 98km v 30+ a takový jako...."lehce členitý" jeseníkovitý terén mě nějak vyšťavili či co. Místo nohou mam jakési nateklé orudlé okopřivkované zdrápané obouchané sedřené cosi, což mě v tomhle teple krapet uvádí do diskomfortu - v sukni vypadam jak ošetřovatel krokodýlů, takže se smažim v džínách

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:16
- Nahlásit

pawLINka
O půl hodiny později se spustil neuvěřitelnej slejvák, tak jsme zabalili a jelikož jsme byli promočení fakt durch
vidíš? Mělas jet na Šeráka, tam jediný odkud kapalo bylo z nás

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:17
- Nahlásit

Monty
spánek chybí teda dost
Věřím, zkus čaj, těn tě aspoň tolik neodvodní, zvlášť zelenej ne a večer brzy do hajan i s kníračema
Baico
Už jsem jedno měla, ale tebe neodmítnu
jistě majitelé bílých psů musí držet při sobě
pawLINka
Zdravím pani, chudák Aronek, že ho zdravíme a Viktor mu posílá virtuální pusinku a ani ten balonek mu prej nebude brát
Že otravuju takhle při pondělku, ale jak to vypadá s fotečkama prosím?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:18
- Nahlásit

agáta12
simvás, vy ste děsně ouspěšný tyrači! Krásná práce, gratulujeme velice nadměrně, Maryje už bude brzy hárat, nechce nějaký štěňátka s panem Sášenkou? Na vaši počest máme na sídlu nový bokséří ščeňátko, psa-holku.

Hele, že se nám vůbec eště nevozvala Pavliii? Možná jí to děcko sejmuklo, těžko říct, takový malý haranti dokážou čéka klidně zničit...zavolám jí.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:21
- Nahlásit

bonc
Místo nohou mam jakési nateklé orudlé okopřivkované zdrápané obouchané sedřené cosi, což mě v tomhle teple krapet uvádí do diskomfortu
Tý vole, essi se oteplí zase na 30, pořiď si ochlazovací návleky, bo jinak se po ...
V pátek jsme sekali na cvičáku plac a vzbudili jsme všechny hovada v blízkým okolí, Viktorka jsme nastříkala, sebe ani muše ne, obávám se, že vypadám trochu podobně (vorvaný mám hnáty z lesa od ostružin a větvích) aniž bych opustila okres

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:42 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Eldoguero
no knírači jsou taky KO, dnes dáme jen procházku po lese a pofičíme domů, jsou taky unavení, protože se taky moc nevspali, pořád byli se mnou a venku hlídali hlídači, hlavně Sophi musela mít všechno pod dohledem, přece jenom je z nich nejstarší tak se cítí asi nějak zodpovědná za naši bezpečnost

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:44
- Nahlásit

pawLINka
bonc
vy ste vobě děsný šlapky, to je málo platný, doufám, že až se někde potkáte, bude to řádně v kopcích a budete mít s sebou ještě Hancuw a Makynu, my pak na vás počkáme v základnim táboře jako slušný lidi.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:54 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Eldoguero
jo a zkusím ten čaj, snad se proberu díky za typ

pawLINka
tak vidím, že jste tay měli adrenalin, my tento výšlap ne, jen kámoška se den předem trochu opila a pak celou cestu zvracela, ale řekli jsme ji, že má řád nejodvážnějšího turisťáka, protože to dala, sice jak jsme dávali pauzu na vodu, tak chudák ležela na trávě, ale dala to, fakt dobrá byla, já bych to neušla

nemáš nějaký typ na hory, kde se dá se psy, kde nejsou moc lidi a nejezdí kola? Ten Velký Javorník se mi dost líbil, byla to super procházka, psy jsme si dali na vodítka až těšně před chatou u Javorníka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:57
- Nahlásit

Monty
Já si zelenej čaj někdy dávám místo kafe, když trá žaludek stávkuje nebo večer třeba.

Chjo, čekám na falco, bude poledne a ještě nevolali, se z nich pos ...

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:00
- Nahlásit

Eldoguero
sakra, teď do kuchyňky nemůžu, kolegyně tam jedla rybu

agáta12
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:04
- Nahlásit

bonc
pani , vy si skotačíte v těch Jeseníkách .
Kvůli vám tam přijede televize a vy tam nejste !!! Viděli sme běhňáky i poběhlice, ňáký pséky , ale tu největší hvězdu ne !!!
Umřela bych kousek za startem , prej tam nebyla ani vóda .

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:11
- Nahlásit

Velkogratuluju fšem co se o víkendu zase něgde zviditelnily, nebudu to dočítat, tolik času nemám

bonc
Ty woe, už na Rejvízu sem hořce litovala, že jsem nevyužila tvé nabídky na nocleh, páč to byla horrorová cesta. Po té bouřce to bylo fšechno jakýsi zavodněný, nebo co. Únavou sem viděla fšechno tak nějak rozmazaně a rozvlněně, cesta nám byla malá, sme to s Getynkou šněrovaly od kraje ke kraji...jo a zpívala sem si, abysem neusla....okolní domorodci v hrůze vylezli na stromy a počítám, že teprve tak zítra večír začnou slízat dolů

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:11
- Nahlásit

Monty
proč, ti vadí ten pach?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:14
- Nahlásit

Eldoguero
nevím, je mi z toho špatně (blijící smajlík)
jak jsem byla dítě, tak jsem je dokonce i jedla, ale asi od pěti let je nežeru, z ničeho nic, se mi z nich udělalo špatně a nedokázala jsem dát do huby ani nesmradlavá rybí prst (pro ostatní nesmradlavý, já ho nemohla dát do huby) už jsem i jednou omylem jednou pozřela jednohobku a bylo tam cosi rybího, pak jsem strávila celý večer s hubou u záchodové mísy až pak jsem se tetky zeptala z čeho byla ta pomazánka, protože jsem nechápala z čeho mi je tak šoatně... nevím, prostě pach ryb mi strašně vadí a je mi z toho špatně

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:22
- Nahlásit

Nazdar týračky a velkošlapky
Jsem z nákupů na tábory, ještě nemám vše, ale už mám skoro vyluxovanej oučet. Jdu zas jíst, páč mám hlat.

agáta12 příští roček může závodit s těma ouplně největčejšíma egohoniči .

gratulacééé

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:23
- Nahlásit

Vůbec nestíhám nestačím.

Eldorádo - na fotkách pracuju, budou dneska. Nejsou nic moc.

Monty - kola a tůrystí jsou snad všude. Nebo aspoň mám ten pocit, že je potkám prostě všude.
Byli jste v Trojanovicích jak jsem zahlídla? To je škoda, že jsme se nedomluvily dopředu, protože tam jsme měli jet do lanového centra - mohly jsme se potkat.

Gerda - šlapka nejsem vůbec, bo mám staropsy. Budu muset sehnat buď nějaký hlídání pro půlku psůch nebo budu chodit bez muše.

bonc - trek mě sice láká a ty šlapky se mi velmi mnoho líbily, ale dost mi va to množství lidůch všude... Tak nějak když jdem sami, tak je víc pohodka. Ale možná je to i o zvyku.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:24
- Nahlásit

Monty
fakt jo? tý jo, já mám ryby ráda, takže pro mě je to úplně divný

Du uvařit něco k vobědu asi.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:27
- Nahlásit

pawLINka
jo fakt? Tak třeba jak jsme šli na Prašivou, tak to bylo v pohodě a Velký Javorník byl taky pohodička, co se týkalo lidí a cyklistů

To je škoda, že jsme se nedomluvily dopředu, protože tam jsme měli jet do lanového centra - mohly jsme se potkat
já už o tom psala dlouho, že jedeme, tak za dva týdny ani ne se uvidíme

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:31
- Nahlásit

Monty
No jo, ale já nevěděla, že přímo do Trojanovic.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:34
- Nahlásit

pawLINka
na fotkách pracuju, budou dneska.
Super
Nejsou nic moc
Škoda dogy letos nebudou mít vůbec žádné fotky z tábora

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:47
- Nahlásit

tak jsem dastymu zakoupila stahováček za 20kč a projistotu ještě jeden větší za 23 kč
ty vestíci sou fakt pěkný hafani,ale je jich málo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:51
- Nahlásit

jo a já potkala celého dastíka,něco jako má eldorádo,je to Artík je s PP a je to pravej NO celočerný,je to mimino necelej rok starej a je takovej torpédo a takový aportér že jí nosil i dlažební kostky,mi to něco připomíná a tak na mě skákal,chvilku seděl,ale chtěl se mazlit a nosit něco v hubě

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:58
- Nahlásit

Biluška
buď ráda žes odjela....

agáta12
Kvůli vám tam přijede televize
a no jooooo vlastně, vidíš, to sem úplně zapomněla! Hvězda se v tý době ještě flákala na Ryperáku Ani nevim co tam je, nejde mi to pustit, ale podle toho v kolik tam byli tak tam budou samý midáry, běhny a běžci a nonstopaři.
tu to máte, je to prej na 20.minutě, ale řikam že netucham co tam je
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10122978233- udalosti-v-regionech-ostrava/412231100000728-udalo sti-v-regionech/

Joooo a eště budem na Primě, byli točit na Oravě, bude to ve Světe ale nevim kdy, tady je na to ukázka - tam se dokonce i mihnu když vcházíme do cíle
https://www.youtube.com/watch?v=VITom6UfYog&featur e=plcp
doporučuju shlédnout, je to hezký, představte si že je přitom přes 30 stupňů, proto čokli vypadaj tak nadšeně

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 13:02
- Nahlásit

bonc
proč? Co se pak dělo? Mi přišlo, že odcházím v tom nejzajímavějším...každý už se objímal s každým, Roman sliboval výkopové práce dole bez...mi přišlo docela líto, že musím pryč

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání