| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:45
- Nahlásit
Baico
Tak řízek mi tu nechala máma, když si smažila na cestu na dovču
Chudák, teď bude mít hlad v tom zahraničí. Kde je na dovče?
Tak když se bude ptát, tak mu řekni, že večeři má v kuchařce na straně 34
Ok, až mě bude honit hlady kolem baráku se sekáčkem v ruce, budu se odvolávat na tebe
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 12:57
- Nahlásit
Eldoguero
Kde je na dovče?
Ve čtvrtek večer naši odfrčáli jako již tradičně touto dobou do Chorvatska. Kromě řízků mi tu nechala i trochu guláše Takže do pondělka hlady určo neumřu )
budu se odvolávat na tebe
Klidně, tak mu řekni, že večeři má na BUčině
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 13:08
- Nahlásit
Držte palce kdo máte jaký,ve14h du volat outulek náš a esli se smilujou tak vemou tu očklivou čičintu i s třema ufonama co mi povila pod vrátnicí páč tady maj životnost nula a sou děsně očklivý bo nevidí a maj obří hlavy a žabkoidní zbytek těla prostě ufoni A hlavně je musím nák odlovit a páč sou divoký kdejakej byzon a chobotnice sou proti tomu ubozí břídilové
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 13:12
- Nahlásit
dobré popeldne
gerda - Eva je kolegině od honzy,jsem jí před rokem málem zabila žárlivosti a ted je to moje náhradní máma...
venku je na chcípnutí,dastymu už se to krásně zatahuje ta zapařenina a psi chladím nohy a maj tu lavor velkej,najedli se masem,dasty měl rejži a křídla a holky konzervu a večer zas maso rybu a hrubomletý
jinak jsem vyprala,dala na balkon věci,hezky je spočítala abych večer nic nechybělo,vygruntovala koupelnu a kuchyň,pivko se chladí,pomazánka udělaná,sejrová s česnekem a večer se bude zas klábosit až do rána
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 13:22
- Nahlásit
Baico
Kromě řízků mi tu nechala i trochu guláše
Máš co jíst aspoň
Tak ať si to tam pořádně užijou, určitě budou mít krásně.
Klidně, tak mu řekni, že večeři má na BUčině
Už si ohřívá zbytky od večeře maso s houbama a krupkama, bylo to moc mňám, ale já fakt v tomhle vedru nežeru. Tak aspoň muš s Viku budou mít dost. Teda Viku jo, co zbude na muše se neví
danajasa
Držíme palce pro lof
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 13:31
- Nahlásit
du pryč ven zemřít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 14:55
- Nahlásit
Eldoguero
Baico
na první táborovej víkendos by s námi ráda jela kolegyně malobulíková, tímto vyzývám Bajkofku, aby se mi postavila, protože malobulová by mohla je na víkend s ní, bydlí kousek ode mě, pokud bys to měla po cestě, jinak se kamkoli přiblíží, v neděi by jela zpět s tebou, tzn měla bys levnější cestu, páč byste se šábly napůl, možná se to bobe vyplatí, nevim, řekni si, jestli bys vůbec toho byla ochotná. Malobul je v pohodě, má pásy, v autě se vejde kamkoli, s kucíma by se nepral a Fanda by ho klidně mohl zmlátit, von by byl chudák rád. Eldo - mohli byste jí něco poradit k výcviku, jak pracovat s těma bulečíma povahama, plus by si mohli zkusit s elmušem začít kousáníčko, malobul je dobrý, skáče a rád se tahá, je to blázen. Taky by vám krásně mohl zabíííít štěňátka a tak.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 14:56 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
tak hřmí, strašně vysoko v mracích, padaj první kapky, ale klasickej bouřkovej mrak nevidím. As skočila zas k našim si ty záda jedou prostě votpálí, pipina jedna stará zrzatá.
edit: tak leje, do posekanýho trávníku, vokapem do vymytýho sudu to mi to krásně vychází
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:16
- Nahlásit
tak tři už jsou vykrmení úpa dokonce do konce.
http://nakrmpsa.spechato.cz/krmte-psy/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:26
- Nahlásit
Crysa
už jde bouřka?? Bezva, po bouřce už můžem normálně žít venku, to bude dobré.
Bába je dobrej skokan, ta bránička je zatraceně vysoká )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:27
- Nahlásit
Gerda
tímto vyzývám Bajkofku, aby se mi postavila, protože malobulová by mohla je na víkend s ní
No jasně, že může. Při cestě to budu mít určitě.
Postroj malobul nebude potřebovat, protože budou zase vyndaný zadní sedačky, tak pojedou pěkně všichni pohromadě
A nastupujeme už v pátek nebo až v sobotu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:30
- Nahlásit
Crysa
já tam nevidim, kolik procent ti psi mají....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:31
- Nahlásit
Baico
A nastupujeme už v pátek nebo až v sobotu?
to je dobrá otázka...nevím...aleksandra musí říct ))) mylsim, že v sobotu...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:32
- Nahlásit
Crysa
tak leje,
Tady ještě ne. Ale doufám, že nebudeš hamoun a pár kapek sem taky pošleš. Abych nemusela večer zalejvat.
Psy už mám vykoupaný a prádlo suchý, tak to může přijít.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:41
- Nahlásit
BaicoTady ještě ne. Ale doufám, že nebudeš hamoun a pár kapek sem taky pošleš. Abych nemusela večer zalejvat.
tak je tu po dešti, prádlo visí, v sudu přibylo 15cm. Což není mnoho. Ale lepčí jak drátem do voka. už se zase tvoří dusno a vedro jak blázen.
Jdu od kompu, mám nějaký povinostě a tak, tak pá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 15:44
- Nahlásit
Gerdajá tam nevidim, kolik procent ti psi mají....
pro zajímavost včerejšek v 17 hod:
dnešní stav u těch psů naskočí teď během chvíle či max. pár hodin, bude k vidění na FB na spěcháto.cz
ale tři psi při krmení mi hlásili, že už víc nemůžou, že už maj dost.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 16:54
- Nahlásit
Tak nic ůtulek je zarvaný až po strop,mám si brnknout v pindělí bo možná o výkendu něco odpálí maj nákou umystovačku tak uvidíme moc tomu nedávám ale jako no bo už je zásobím ač nerada jenže tydle kotata si nikdo neveme i dyž máme ted zrzavý na skladě a dvě stříbrný barva stříbrná liška prosimvás nehlaste se všichni kdo eště nemá límec ze stříbrné lišky nebo si střihněte sou enem dvě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:37
- Nahlásit
danajasa
hele, já bych tak dvě-tři kočky uživila. Páč naše pouliční stádo už téměř vymřelo. Ale na rovinu ti říkám, že to budou kočky stájně-chlívové a do baráku se ani nepodívají páč v baráku jsou psi. No a přežijí jen nejsilnější Ofšem nevím jak je k nám dostat, jsou natolik ochočitelné, abys je mohla dát do kenely a předat kurýrovi? Musí v té bedně vydržet nejmíň 12 hodin, rychleji se k nám nedostanou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:47
- Nahlásit
Biluškajsou natolik ochočitelné,
to je ten voříšek ty nejmenší eště ani neotevřelioči ufoni sou to ty věčí už jedině do sklopce a to by ta bedna děsně skotačila,právě sem chtěla ty ufony co eště nechodí deportovat i s matkou tak v pindělí zahájím lovec Pampalíny pokus č2 ale esli chytím to stříbrný polodlouhosrstý dám ti raport kenelu mám zde připravenou ihned k akci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 17:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
gdo vyp to slunko????????????????????
Eldoguero
a náhodou Jarda Labík říkal, že je Afra tak vošklivá, že by klidně mohla bejt i Vikar
hele ví von Labík,že afra je chodák???? páč nevim esi vikarové sou chodáčci
a copa dělá bryta?? uš někoho zabyla? )) třá toho očkivýho zrzavýho kříženečka co někde našel elmuš na ulici a bylo mu líto ho tam nechat??
a co děláte flundry? já vařim hnáty náně a du se asi válet teda ,no
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:01
- Nahlásit
davidkova renata
a co děláte flundry?
Se válím celej den a doufám, že trošku zaprší, abych se mohla válet furt a nemusela zalejvat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:03
- Nahlásit
Je mi strašné vedro, úplná smrť, sme byly fakt jen na mlou chvilku a nedá se jít ven. Takže čekám na bouřku jak na smilování, aby se už dalo žíti. Sem musela dát Markusoj véču až před chvílou, aby byla úplně vydejchaná po tý procházce a nekleplo to s ní. Půůůůůj vedro.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:05
- Nahlásit
davidkova renata já vařim hnáty náněProč stavíš nánu do hrnce s vodou kerá už vaří???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:06
- Nahlásit
Gerda
Já je byla po koupání jen vyčesat. Tady už se zatáhlo, ale na nějakýn procházkování to taky není.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:07
- Nahlásit
zduř
děcka asi bysme se mli pomalu začít domlouvbat na ten tábor co myslíte????
davidkova renata
já vařim hnáty náně
šiš a proč to děláš????? nevím essi tě nemám nahlásit srstkovi
Gerda
Je mi strašné vedro
dneska sme kousali jenom jedno kolo a malinko páč fakt bylo docelo teplo, pak sem vlezla do bazénu a tam sem se vyvalovala asi hodinu a bylo mi mocinky dobře, bajunka byla spokojená ve vaničce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:09
- Nahlásit
Alexa
Hele pani vykousaná, kdy máme nástup v Jevišovicích. Je to v pátek nebo až v sobotu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:12
- Nahlásit
Alexa
děcka asi bysme se mli pomalu začít domlouvbat na ten tábor co myslíte???
kdy má vlastně být?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:15
- Nahlásit
Baico
Je to v pátek nebo až v sobotu
b je správně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:16
- Nahlásit
Baico
Se válím celej den a doufám, že trošku zaprší, abych se mohla válet furt a nemusela zalejvat.
heskej plán ))
danajasa
Alexa
ste blbé obje..vařim jí hnáty vepřový samosebou
Gerda
nedá se jít ven
tak to bud ráda za mařenu bo s nánou nebylo k vydržení ,lítala jak hovado sem a tam u rybníka až sem myslela že jí fsteky uvážu ke stromku aby byl chvíli klit ..bohužel to ztroskotalo na tom,že sem neměla ani vobojek ani šňúrku ,takže lítala dál
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 18:23
- Nahlásit
Alexa
Díky.
Gerda
Takže malobulovou bych vyzvedla u ní před barákem v sobotu v 8 ráno, aby jsme byli kol jedenáctý nejpozději v Jevišovicích.
|