Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
do kapcy ,vy amatérky!
kapcou nikoho nepraštíš kdyby ti jí chtěli zas zabavit, nebo teda praštíš, ale dost složitě

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:25
- Nahlásit

Na tragyckej život já sem pes!

Zdavím po cvičení a sečbě, jsu špinavé a upocené, jdu si zaplavat a spát

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 21:32
- Nahlásit

čaute paka, takže já odpočívat fakt neumím o půl páté jsme vyšli ven a vrátili jsme se v devět, šli jsme na louku, tam jsme potkali známé, tak jsme chvíli pokecali a pak jsme šli na procházku do lesa, cestou jsme potkali paní s pudlem, tak říkala, že je to krása, ale ty starosti, co? Na to jsem ji řekla s dětma jsou taky starosti a lidé je mají (někteří - to jsem ji neřekla) a říkala mi, že mě teda obdivuje
jak už jsme se vraceli domů tak mi volal brácha, ať se stavím za nima na zahrádku na pivo, byl tam s našima, tak jsem se šla převléct a pádili jsme na zahrádku na pivo, cestou jsem potkala takové starší chlapy a ti si ze mě dělali srandu, jeden běžel za mnou a řekl, že je taky pes, jestli se mnou může taky na procházku no měla jsem dost
jinak jsem trošku nasratá, protože musím vstávat o 15 minut dříve, protože tramvajky mají výluku, ta výluka je na hovno, dneska jsem z práce byla doma za 50 minut místo 35 potrvá 3 týdny, ale naštěstí mám z toho týden dovču
a co jste dělaly vy?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 23:00
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou a to jsem chtěla dneska odpočívat a jít brzy spát

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 07:55
- Nahlásit

Nazdar, kde jste?

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 08:02
- Nahlásit

brého rána víly spanilé, gde se flákáte? já už hodinu dřu

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 08:23
- Nahlásit

boncbrého rána víly spanilé, gde se flákáte? Hledáme ty víly,pakůn už má jednu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:27
- Nahlásit

na tragyckej život já sem taky pes ..je cosi poctatnýho???
danajasa
Hledáme ty víly,pakůn už má jednu
sem právě myslela,že dobrý víly chcíply..ale zas vona nemusí bejt dobrá žejo,třá je to škodící víla

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
sem právě myslela,že dobrý víly chcíply..ale zas vona nemusí bejt dobrá žejo,třá je to škodící víla
A tak gdyž se na ni podíváš tak zjistíš, že už je dost stará celkem...takže skoro můmije, ty už se daj počítat mezi chcíplý

Normoš za mnou před chvílí přišel muš. Heč. Aš domů. A oslovil mě . A vyjímečně nedělal odečet elektriky Chtěl ať jdeme udělat vystoupení s kozou a s pejskama. Páč nás onehdá viděl a moc se mu to líbilo a chtěl by, ať vystupujem na jeho oslavě sedmdesátin. Asi změním obor podnikání, bude ze mě cirkusák . Jdu naučit Čůzu podávání kopýtka a poklonu, ať mu může gratulovat k narozeninám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:39
- Nahlásit

zdravím,tak psiska jsou po jídle,venku včera lítali jak magoři,hlavně dasty,lidi se mu smáli,bo si nosil míček a chtěl po tete aby mu dával piškoty z kabelky,elis mu řvala do ucha a možná jsme viděli i kus žumpy od desenského,ale jistá si moc nejsem,byli tam 5 čévéčku a jedna bíla čuba,ale byli od nás dost daleko,tak nevím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:46
- Nahlásit

Biluška
Chtěl ať jdeme udělat vystoupení s kozou
dobytek!! hned ho vyraž,ůchyláka!!
brezen2008
emil dorazil,pakuju,emil dorazil

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:47
- Nahlásit

davidkova renata
dobytek!! hned ho vyraž,ůchyláka!!
nééé, platí slámou. Tu já nutně potřebuju pro Bramboráka. Tady je to zcela nesehnatelný artikl Pro slámu udělám cokolif essi mi jako rozumíš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:59
- Nahlásit

Biluška
Pro slámu udělám cokolif essi mi jako rozumíš

boože to sme dopadly

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:06
- Nahlásit

brezen2008
kus žumpy od desenského

tomudle až tak nerozumim jako

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
boože to sme dopadly
no to víš, jak jdeš jednou pěšky za vlakem tak uš je fšechno f pérdeli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:13
- Nahlásit

Biluška
jak jdeš jednou pěšky za vlakem tak uš je fšechno f pérdeli
co bych za nim chodila??? si vemu taxána né?
a du k rybníčku

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:16
- Nahlásit

davidkova renata
co bych za nim chodila??? si vemu taxána né?
Ale to je proti pravidlům Na treku se musí celá trať absolvovat pješky, dokonce i když vede po kolejích . Proto sem onehdá šla za vlakem asi kilák . Pak už mě to nebavilo tak sem uhla do obilí na polňačku

a du k rybníčku
aš odpo, včil musím zamakat doma na nějakých věcech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:18
- Nahlásit

Biluška
Ale to je proti pravidlům Na treku se musí celá trať absolvovat pješky
a přesně proto na treky nechodim

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:23
- Nahlásit

bré dopoledne, šla jsem si vyřizovat OP, nevím proč mi ho ve dvaceti dali jen na pět let bylo tam lidí jak sviňa, byla jsem tam dvě hodiny a ještě na fotce zase budu vypadat jak kokot

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:39
- Nahlásit

Nazdar lumpové, chci vám tady říct zásadní informaci - Maryje dnes začala hárat. Všem, kteří mě nenávidí již nyní, musím říct - tož máte mít, kurva, ty čokly ovladatelné, ne? Těm, kteří mě budou nenávidět až pak, to řeknu až pak. Tímto se přemisťuji do chatky k hancew definitivně )))) Přece jen s Bůchem bejt nechcem ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:51
- Nahlásit

Tak a sláma uš je doma. Sem ji čekala aš f sobotu,aby se do jejího uskladnění mohl zapojit i Mášenek Tagže zase prt a oddřu to sama s děckama Štyry balíky Kristepane Se s váma loučím, pokud nechcípnu tak přijdu tak pozítří, dříf to mít nebudu

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 10:57 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Gerda
ještě, že jsme se od tebe odstěhovali z chatky, asi šestý smysl

jo a v září děcka asi přihlásím na neoficiální závod v agility

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:39
- Nahlásit

krásný den kopretiny

už se to rýsuje, už se kus sprcháče modrá, vypadá to že do konce tejdne bude koupelka hotofson

Crysa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:47
- Nahlásit

Dnes byl předposlední cvičák před táborem, zítra naposledy do práce a již balím. Již jsem vytahala tašky a dala do nich věci. Mám velké tašky a plné tašky. Ještě mám ale půlku seznamu neodškrtanou a něco ještě ani nedokoupený. Jdu vyhodit spacák na slunko, aby se trochu nadejchal a vyvětral po tom roce zas.

GerdaMaryje dnes začala hárat.

Kamílek a Ferdík již se těší, prý si nažehlí uniformu, aby se Maryji ještě více líbili

Proč sem poslední den ve staré práci nepíše Baico? vona se s náma tou novou prací již přestala bavit bo co?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 14:41
- Nahlásit

Za chvilku du dom.

Přemýšlím, jestli půjdu trochu sportovat nebo jestli nezasednu na dvorku s knížkou. Chlop přijede dnes později, tak budu mít klidek a pohodičku.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 14:43
- Nahlásit

pawLINka
se máš, já se zase budu štráchat domů skoro hodinu
a půjdeme do lesa asi po práci

tak tedy už se stalo, jsme na září přihlášeni, bože to bude ostuda

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 16:07
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jak nerozumím,já tomu rozumím velice dobře,stačí když je vobčas vidím a i sliším a je mi občas šouf
voni jako žumpa nejsou,jo?
-------------------------------
tak jsem vzala psiska,došli jsme za tetou a šli jsme rovnou do centra matičky Prahy,pár fotek jsem udělala,pár cizinců si je vyfotili a ted odpočívaj,dokonce elis vyžebrala kus masa u stánku lae za to,že si sedla a napovel i lehla a mohli si jí fotit,viděli jsme i papoušky,nějaký žako tam byl,ara a ještě něco,taky jsem je fotila

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 16:15 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

brezen2008

Tak si přečti název tématu, do kterýho teď píšeš

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 16:24
- Nahlásit

Jásejte, udala jsem ty moje chlupáče, tak už můžu prudit zase jen s nahatýma.... ikdyž...

Dneska se mi narodil docela smutný vrh - paterčata, ale 4 míma nerozchodila porod
Tak mi zbyla krásná holčička a na kost vyhublá mamča

No, a trocha pokoukání pro ty, kteří plešomorčata neoblibujou...
moje nové genové plešomorče ♥

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 16:31
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
mamky žumpa

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání