| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 17:20
- Nahlásit
Dinesmoje nové genové plešomorče
Ta hnědá koule co vypadá jak sušený bizon má gen plešatosti nebo je to druhý chlupatý prostě chlupatý?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 17:28
- Nahlásit
danajasa
Ta hnědá koule co vypadá jak sušený bizon
tysidebil ))))))))))) a zas můžu jít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:23
- Nahlásit
předpověd degenci.-))
Období od 11. do 20. srpna by mělo začít slunečným počasím s ojedinělými přeháňkami či bouřkami. "Během dekády dojde k ubývání slunečných dní a přibývání oblačných dní se srážkami převážně bouřkového charakteru," uvádí předpověď. Teploty se budou držet mezi 20 a 26 stupni, zpočátku může být při zmenšené oblačnosti i 29 stupňů. V noci bude rtuť teploměru klesat k 15 až devíti stupňům.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:25
- Nahlásit
Crysa
Proč sem poslední den ve staré práci nepíše Baico?
Protože jsem měla ještě od rána práci. A ve chvíli, kdy jsem jí dodělala, tak jsem radši vrátila počítač, abych náhodou nedostala ještě další práci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:36
- Nahlásit
Nazdar děcka, ještě v háku, je toho moc mnoho.
Baico
Ajoooo, jdeš do nový práce vlastně! Ať máš moc pěknej první den, ať se ti líbí!
Dines
Hele, to je dobrý, to genový morče má i nohy, dost se zlepšuješ!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:02 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
danajasa
Ta hnědá koule co vypadá jak sušený bizon má gen plešatosti nebo je to druhý chlupatý prostě chlupatý?
Je prostě chlupatý....s genem plešatosti - fotřík byl nudista
Gerda
Hele, to je dobrý, to genový morče má i nohy, dost se zlepšuješ!
Snažím se!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:27
- Nahlásit
davidkova renataV noci bude rtuť teploměru klesat k 15 až devíti stupňům.
Si jako máme vzít ten spacák co sme měli na kavkaze rači jo?bo hmyzáčkovi bé určo zimenka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:36
- Nahlásit
davidkova renata
paníííííííííí ta fotka je božská !!!! ta celočerná hlava !!!!
no já potřebuji aby od 17 do 19 bylo hezky !! jedu mimo prahu i se psema a potřebuji aby bylo hezky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:39
- Nahlásit
danajasa
Si jako máme vzít ten spacák co sme měli na kavkaze rači jo?bo hmyzáčkovi bé určo zimenka
si vem aji peřinu samosebou
brezen2008
paníííííííííí ta fotka je božská !!!! ta celočerná hlava !!!!
jj paráda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
užasná,už jí mám na ploše
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:59
- Nahlásit
davidkova renatasi vem aji peřinu samosebouJako do matýska jo a nebudete se mismát dyž dojedem asi nák takle
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 07:22
- Nahlásit
bré ránko, včera jsem normálně zalomila po dlouhé době v deset hodin, už jsem byla totál KO, tak jsem vám nešla ani dát dobrou noc.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 07:41
- Nahlásit
Nazdar, zase v práci.
Končím v 5 a jak přijedu domů, tak ještě musím jít udělat účet do druhé práce.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 08:00
- Nahlásit
http://pocasi.seznam.cz/ostrava#nedele
neee, my zase na intenzivce chcípneme!!! Doufám, že budeme v té dopolední skupině
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 08:28
- Nahlásit
Montymy zase na intenzivce chcípneme!chcípneš intenzívně,to je vcelku pozitivní myšlénka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 08:39
- Nahlásit
danajasa
no to chcípnu jednou asi vyčerpáním
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 08:49
- Nahlásit
Montyjednou asi vyčerpánímTak si nakup náký semtexy a dopuj se kníráči alias motorové myši si samy řeknou že se máš jít bodnout páč jim matka příroda sama napoví kdy se na to maj vyprdnot z hlediska dlohodobého přežití
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 08:52
- Nahlásit
danajasa
ne, to není kvůli kníračů, my jsme prostě stejní magoři, pořád musíme něco dělat a tak, máme to společné, jsem úplný teriér
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:01
- Nahlásit
Montyjsem úplný teriértak proto je máš dětátka motorový Já sem si měla pořídit toho lenochoda víš co bysme s lenochodem dělali když hoří les?? hořeli bysme taky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:17 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
danajasa
jo jo, já se asi pro ně narodila jsme stejní degéni
úplně se k sobě hodíme
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:48
- Nahlásit
dobré středeční ráno
jsem lesbička !!!! ,huráááááá,konečně už to vím
-------------
včera jsem se vracela z kopce z vycházky a od evy,potřebovala jsem jí něco dát a u vchodu do jejího baráku jsme se obejmuli a dali pusu a tam stáli z baráku její babinec a ráno se eva dozvěděla,že už je to jasný,že já a Eva máme spolu to no ten poměr a že jsme to tak dlouho tajili a že už je dobrý že nestydíme to veřejně ukázat
-------------------------------------------------
tak bacha na mě - jsem lesbička,jenže Eva se snimi nesere a řekla - nejsme lesbičky,jsme bisexuálky a sousedce upadla čelist
-------------------------------------------------- ---
no tady to vo mě taky už říkaj
tak bacha na mě
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:55
- Nahlásit
brezen2008jsem lesbička nejsme lesbičky,jsme bisexuálky
Si to laskavě ujasni,tady je to myslím podstatně jednodušejc pochopitelný třá í pro mě bo se f tom moc už neorientuju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:07
- Nahlásit
Přátelé,kamarádi..
dnes cca 10 minut po vytření dlaždiček jsem na těchto objevila 2 kapky..krve ..jako je mizivá naděje,že třá byly z rozkouslýho klíštěte,kerý sem ale nikde nenašla ani na náně,takže myslim,že bysme měli zvednout limit chlastu a prášků na nervy ..na táboře bé mít nána krycí dny jako mařena tim pádem ..jirka už to ví a dooost se bavil,jeho novej pes je totiš pes,tagže
brezen2008
jsem lesbička
tak to si tu dobře ,růžena z prasečáku řikala,že to sme tu všechny tak to muší bejt pravda
danajasa
se f tom moc už neorientuju
mám to chápat tak že nemáš jasno ve svý seksuélní oryjentaci?? .-))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
růžena z prasečáku
Dobré ránko na pijánko
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:23
- Nahlásit
dobré ráno na pijáno
růžena z prasečáku řikala,že to sme tu všechny tak to muší bejt pravda
hele a neměly bysme tedy příští tábor tématycky umístit sem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Alexahele a neměly bysme tedy příští tábor tématycky umístit semSem pro de voto esli nás jako menšinu někdo zasponzoruje s letenkama nebo dostanem latadlo jako dárek coby reklamní poutač v adekvátní barvě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:31
- Nahlásit
Alexa
příští tábor tématycky umístit sem
hm,to vypadá veeelmi gůt!! co to je ..ostrof leszbos? .-))) jinak esi další tábor bude tam,klidně budu cokolif
du páá dylynky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:34
- Nahlásit
Brýtro, nemám zas čas, ale těší mě, že tábor nerozvrátí Marounek sám, bude na to jedna ze tří. Hele jak to budeme dělat s výletama? Pudem normálně všichni, a když si lidi se psama-psama budou chtít vorazit, pudou si sami? Potřebujem moooc prášků na nervy s sebou.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:37
- Nahlásit
Gerda
Potřebujem moooc prášků na nervy s sebou.
Vemte si Renie )))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 10:38
- Nahlásit
Gerda
jak to budeme dělat s výletama? Pudem normálně všichni, a když si lidi se psama-psama budou chtít vorazit, pudou si sami
bych to řešila až na místě..šak snat maj kurva ty čokle vovladatelný néé?? ..mě je to jedno,nána nejeví známky vyndanosti při hárání a jak budou nějaký jakýkoli akce,úpa zapomene ,že jí má elmuš si veme manžetu,jirka ringo a s háráním je konec
|