Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 10:43
- Nahlásit

Nazdar blázni staří, dnes sem si chtěla jet zakoupiti nových bot, nicméně od fčéra mám porouchané nohy, pročež nemohu jít zkoušet boty na oteklou a rozdrbanou pařát. Markusa byla velmi laskavá a vydržela se mnou spáti velmi dlouho, až teď sme se vrátili z maločůrpauzy CHtěla by ještě výlet s Hancowejma, ale já dnes už ne, i když sme tak trošku domluvený )) Tak aspoň peru, myslim, že asi i uklidim, záda mě pořád bolej, ale už míň, nechala sem si na noc zavřený dvéře na balgon a okno, takže mi bylo strašný vedro, otekly mi voči a už to nikdy neudělám. Zřejmě půjdu sobě nových květin nakoupiti, starých zlikvidovati.

Aleksis a lidé, co máte sachrátku - nechcete rozmarýnu? Ona už mi keřuje, má ztlustlej kmínek, už jí nechci v květináči, dala bych jí někomu do zahrady, aby se tam mohla eksponovat vzrůstem a květem...

Tak já nevim, zas se někde cáráte...ste strašný coury.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 10:45
- Nahlásit

Nad fotkama jsem stravila vcera 4 hodiny a mam upravenych cca 60. bylo by to vsechno, ale mam funkcni jen netbook a ten nacita kazdou fotku desne dlouho. Nemam na to uz nervy, takze moje fotky budou asi az ten dalsi tyden jak budu v praci a upravum je tam.

Musim nasetrit na novy notebook proste...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 10:46
- Nahlásit

Baico
tak to ten CACIT byl pro něj v jeho očích celkem úspěšnej DD

Neteče nám od rána voda, na VAK se není možný dovolat. Takže k nedělnímu obědu bude asi chleba s máslem?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 10:53
- Nahlásit

Baico
super fotky. Mohla bych si wapkofotky ukradnout?
Krásný záběry, jak se banda honí v trávě

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:05
- Nahlásit

CHTĚLA BYCH DŮRAZNĚ VYTKNOUT BAJČETI, ŽE JEŠTĚ NEMÁ SLOVENSKÉ FOTKY NA RAJČETI!!!!!!!

Hele, to je sranda, už si Nanda vybrala na trápení Kakáča? Už nebijou s Bajkem Fandu? Kakáč je taky dobrej terč, ne? Toho bije i Máňa ))

Bonc
Pani, krz ty paty - nesnášim chodit z bosejma nohama, nikdy nechodim s bosejma nohama a už vůbec ne v pantoflách, nejsu blázen. Pročež byla desinfekce, teď bude slaná lázeň, dycky si namáčim hnáty do horký, hodně slaný vody, dyš mě bolej, na odřeniny to pálí, ale zatahuje to velice rychle a je to dobré.

Děcka, nepříde vám, že je jakoby dosti zima?

stetisek123
ostnáč štětkám sluší! Máňa ho nosila kol pasu, to je taky dobrý, páč vlastně škubnutim pojmeš celýho psa, můžeš si pak do těch dírek do psa nastrkat česnek a rovnou péci či rožniti. Zkuste to taky, je to velmi chutné.

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:09
- Nahlásit

Gerdamůžeš si pak do těch dírek do psa nastrkat česnek a rovnou péci či rožniti. Zkuste to taky, je to velmi chutné. Kolik solíš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:36
- Nahlásit

danajasa
Kolik solíš?
hele moc ne, von si pak může každej dosolit na talířku sám, myslim, nebo můžem podávat slané bylinkové máslo.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:56
- Nahlásit

Gerda
a jako přílohu co? Jako nechce se mi dělat s knedlem a špenátem. Stačí chleba?

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:59
- Nahlásit

stetisek123Stačí chleba?Tak pokud pečeš tak na vytření pekáče je to nejlepčí

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 12:12
- Nahlásit

danajasa
a hlavně nepotřebuju tu vodu, která tu stále neteče

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 12:49
- Nahlásit

dobré poledne všem
včera to bylo gut,hlouby jsme našli celý košíky,posekala zahradu,poklábosila s Evou,viděla jsem 19dní starého Míšu jako dítě,byl kouzelnej a měl prdíky ,eva taky pracovala a pak jsme vyrazili směr Praha,kdyby sme tam zůstali, měli by sme co dělat až do dnešního večera ,tak snad za 14 bysme jeli i s honzou a se psema a pomohli jí dát to do kupy zahradu a chalupu vevnitř.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 13:28
- Nahlásit

nazdar co děláte vy trapky?? )
já du ven esi zmoknu zas taxi to někdo šeredně vockáče
stetisek123
Neteče nám od rána voda
mělas sis nějakou nabrat do zásoby včera!
Gerda
táhni a srůstej)))))))))
brezen2008
a měl prdíky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
ty neznáš prdíky ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 13:57
- Nahlásit

brezen2008
ty neznáš prdíky ?
nebud impertinentní jo??? esi má prdíky tak jedině tedleten espumysáán)

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 15:01
- Nahlásit

[b]nazdar prdi[/b]
asi se pusu zabít mám vybouranej kus hajzlíku
davidkova renata
esi má prdíky tak jedině tedleten espumysáán)

hlavně otevřít pusinku!!!!!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 15:43
- Nahlásit

davidkova renata

mělas sis nějakou nabrat do zásoby včera!
To sem měla, jen kdyby mi to ti tupí debylové řekli, že překopnou hlavní přívod. Doposud nemáme ani cisternu, umřu žízní, ještě že máme melouna

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 17:37
- Nahlásit

davidkova renata
dobrá - neznáš ,škoda

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:31
- Nahlásit

Tak na CACITu zakoupená malá gumová frisbíčka jsou super, vejdou se do kapsy a Kamílkoj se tááák strašně líbí, že nadšením vřeští jak malý pavián za gule pověšený do průvanu a kouše do všeho, co si myslí že je frisbí v dosahu huby. Třá ruce, stehno,..
Takovej hyster ho z normálních gumovejch koleček nikdy nechytal. A to frisbíčká často a dosytosti.
Takže dnešní skore - oblečení (sem si nebrala mastný pamlsky, aby mi vydrženo čistý .. cha cha) zaděláno blátem komplet. Ruce nohy posekány od špičáků, malá frisbíčka mají první díry skrz, několikrát byly myty v loužích, páč je ten čuňas nezapomněl v radosti hodit do bláta a pořádně je tam zadupat, než mi je donesl na otření o oblečení. Na vychajdě jsme dělali sezení u nohy a soustředěnost, i chůzi na místě, že já se hejbala a on seděl a měl koukat. Bylo to pěkný, jen odměna hozená ze zadní kapsy odrazila se mě od levé kozy, až tako málem byla zabita. Zachránil to mobil.. Pak jsme raději dělali kousky chůze u nohy ne na místě. Pak mi to navrhoval zbytek vychajdy.

Jdu se odbahňat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:43
- Nahlásit

Crysa
Je to blázen divokej ))) Měla bys mu tu radost nějak zkazit...jenže u něj to moc nejde, von je pitomec veselej furt. Sem si teď vzpomněla, jak sme ho špehovali, jak leze do Crysího výběhu ))) prej neee, von nejde plotem )))
Jinak je tu strašlivá květinová kalamita, květináče volají po nových kytkách, OBI se zbláznilo a má neuvěřitelně drahý květiny, bys vomdlela, za krysantémku vobyč, sice rozkvetlou, ale vobyč, je to 290 Kč!!!!!!! Z fuksíí je jednoznačně nejkrásnější Nataša, ta kvete pořád, má strašně krásný růžový květy, bambusák, ten už přerůstá z květináče tak, jak má, děsně moc se rozrostl, jedna fuksie - Heute Cousine -, umřela, zbytek jak nakvete, začnou mu zdechat listy. Woodoo má květy božanský, nádherný, obrovský, teď najíždí na květ Trotl, ale přišel skoro o všechny listy...moje milénium taky krásně kvete velký květ, ale prd, listy v řiti. Malá kvete furt a krásně, Fridolín má 4 květový papričky, jsem na něj moc zvědavá, měl by mít květ žlutý. Ale taky, jde pomalu listem do rici. Takže je čas, pane profesore, znovu vám vybrakovat zahradnictví

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:51
- Nahlásit

GerdaMěla bys mu tu radost nějak zkazit..
myslím že jiš není jak.. (((

Sem si teď vzpomněla, jak sme ho špehovali, jak leze do Crysího výběhu no už má dirku zadrátovánu.

Takže je čas, pane profesore, znovu vám vybrakovat zahradnictví
škoda že jste lítali po těch zahraničích, byla tu prodejní výstava jak jste byli pryč. Ale otevřeno v tejdnu mívaj jen nevím jak ty víkendy.. se budu muset kouknout na netu, páč když jdu kolem vrat, taxi na to nikdy nevzpomenu. Tak daleko myšlenku nedonesu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 18:56
- Nahlásit

Crysa
už si bublám v jejich katalogu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 19:02
- Nahlásit

čus pampelišky, ty odkvetlé jakož i ty ještě zavité. Sme doma z celodenní tůry. Bylo to gůt, haranty jsem zabila jenom úpa málo. Polední tábor jsme rozbili vedle nádherného polského kláštera. Za chvíli vidím nějakýho františkána jak k nám běží. Sem si říkala, že nás vyhodí bo s čoklama znesvěcujeme jejich svaté místo, nebo tak něco. Houbeles, mazlil úpa fšechny čokli co tam byli, děsně se zaprasil bo mu Texl skákal bez rozběhu na hlavu a když jsme odcházeli tak nám děsně dlouho mával Konec hlášení z Gulaku, du nahnat děcka do vany a zmlátit Matěje, kterej šmíruje holky ve vaně.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 19:33
- Nahlásit

Biluška vy si tam žijete

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 20:08
- Nahlásit

Biluška
vůbec nechápu, jak můžeš dobrovolně trávit tolik volnýho času s tolika dětma.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 20:13
- Nahlásit

Gerda
vůbec nechápu, jak můžeš dobrovolně trávit tolik volnýho času s tolika dětma.
F pohodě, oni děsně makaj . Bo musej teda, to je jasný. Třá teď šli fšichni s Mášenkem na trávu králíkům. Sem zvědavá kolik jí donesou

Crysa
vy si tam žijete
jj, sou to dobré děcka tak je tu fajn

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 20:17
- Nahlásit

Biluška
F pohodě, oni děsně makaj
jako to je v pořádku, děcká práce je moc fajná věc, maj malinký ručky, můžou klidně vymejvat sklenky od šampáňa, ale žít s nima na jedný zahradě, vidět se s nima furt...dělit se s nima o záchod...nic, jdu radši ven )))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 20:48
- Nahlásit

Voda teče, opakuji, teče! Uf..
Jinak Rikoslavovi jsem dnes vyrobila epesní výběch. Natažený lanko a po něm jezdí s karabinou. Má to na 30 metrů, tak sem si trochu oddechla. Sice zasejc litr v perdeli,ale sem na sebe pišná, jak sem to hesky vymislila a nakoupila
Teď už honem myčkuju a drhnu PZ, abysme se po tom dnu bez vody poznali

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:03
- Nahlásit

"STŮJ, NEBO PUSTÍM PRASÁTKO!!!"

Nazdar kreténi, jsem zpět

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:08
- Nahlásit

"STŮJ, NEBO PUSTÍM PRASÁTKO!!!" ÁÁ zdrhéjté kdo můžete je děsně nebezpečný za áá dábelsky smrtdí bo v něm hnijou pamlsky už dlouho a za bé dostalo plný zásach na komoru a ani to sním nehlo a navrch má děsně zlopověstného vodiče a hlavně už má kompletní vychrochtání

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 21:19
- Nahlásit

danajasa
něm hnijou pamlsky už dlouho
Budeš ho muset strčit do chlívka, aby ti nesmrdělo doma Viktor se vůbec nestydí, asi myslí, že to udělala dobře
plný zásach na komoru a ani to sním nehlo
Je to velmi silné a houževnaté prasátko, přežilo i Pepu
má kompletní vychrochtání
jooooooooo

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání