Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 18:02
- Nahlásit

davidkova renata

Pykárt je nádhernej teda

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 20:10
- Nahlásit

čau dementky, jak jste se měly? My super byli jsme na louce, tam jsme cvičili a cvičili, pak přišla kámoška s novou scotiou duck tolling retrívřicí a pak kámoška s JRT, chvíli jsme pokecaly a pak jsem byla domluvená s kámoškou, tak jsme se šly s děckama projít do lesa, děcka byly přes tři hodiny venku, teď spokojeně spí a nabírají síly na zítřejší coursing, už se moc těšíme, snad nám nebude chcát a zacoursingují si po skoro měsíci
jo a hned jsem musela provětrat moje super tílko

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 20:40
- Nahlásit

jak by tady bylo kráásně..

brou noc.

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 21:20
- Nahlásit

jako myslíš ta ošklivá zlá bulvární nova na kterou vůbec žádnej slušnej čék nekouká??? teda aspon to furt dokola píšou,matryjálu je vo tom vedle víc než dost,takže mě zaráží ten posun bo slušnej čék s nima nechce mít co dočinění..teda voni to řikaj
davidkova renata
nevim asi nastala novaaa doba zmena je zivot a prima si nasla zarikavace psu takze...........

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 21:29
- Nahlásit

tak už jen pár hodin a hurá za Prahu
davidkova renata
koupila jsem od falca - ryby a držky neprané,ty jsem ve finále porcovala na balkoně ,to je rychna jako hustý
jenom po jednom kile ve zveráku a ryby jsou krásný,tak věřím že psům budou taky šmakovat

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 22:09
- Nahlásit

taky jdeme spát, dobrou

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 22:10
- Nahlásit

jo a ráno vás nepozdravíme, protože jdeme brzy na procházku do lesa, pak k našim a mamce czpes nejede a pak rovnou na coursing, tak se na vás mrkneme asi večer

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 01:29
- Nahlásit

davidkova renata
..pohádáme se founem,po netu nebo vosobně?
na netu přece, ať z toho něco maj i kolemjdoucí a jiný plevel, ne?

Ten pes je úpa pikárdovitý. Je boží, líbí se mi hodně moc

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 05:19
- Nahlásit

dobré sobotní ráno
tak směr Jevany,bez psů,snad to psi vydržej ve společnosti páníka ,ještě že jsem mu napsala co kde maj a co má dat do misek

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 07:25
- Nahlásit

Bré jitro slunkaté, kafe již slito, za hodinku vytážím větrat geronty a čučet na úpanejvícvelkokynology. Už se těším
Za chvíli ahoj se všemama co tam jedete

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 07:27
- Nahlásit

jo a víte že je znova v nabídce settopboxů očko? mě to teda řekli nožní malinové, že když si dám znova settopbox vyhledat, že tam bude, u televizí se zabudovanym tudlentím settopboxem se to prý děje někdy i automaticky.
Ale asi to víte a zas jsem poslední.. tak zdar

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 07:57
- Nahlásit

Čus bus!!
Crysajo a víte že je znova v nabídce settopboxů očko?
Ano prosím, víme
u televizí se zabudovanym tudlentím settopboxem se to prý děje někdy i automaticky.
Ano, přesně tak se to stalo i u mě. A dokonce se mi našel i kanál, kterej začne vysílat až 1. října
Už máte sbaleno na Dobříš? Já teda zatím teprve snídám

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 08:50
- Nahlásit

prosím nemáme sbaleno na dobříš, neb na ni nejedeme. Zato právě fstáváme, bo harantí uš taky zase fstávají

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 16:51
- Nahlásit

Dobrý večer hlásíme návrat z tábora sem na Pakoní jednotku velmi pyšpyš neb sám velký Lábus řekl že na pakoně kouše dobře dmu se pýchou převelikou a ještě běh baskervilský

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 17:44
- Nahlásit

tak jsme nešli coursingařit, protože pršelo dopoledne tak jsme šli aspoň na procházkku do lesa... snad nám výjde alespoň zítra ta agi intenzivka

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 18:24
- Nahlásit

To byl ale krásný den, viďte Albertí sice do toho pršelo, ale den jak víno to byl
Mnoho výkonů jsme viděli, některé i celé, všechny stánky jídlem a kafem jsme vykoupili, i některé výcvikové nezůstaly nedotčeny. Někteří si i ego pohonili půjčováním si psůch různých

danajasasem na Pakoní jednotku velmi pyšpyš neb sám velký Lábus řekl že na pakoně kouše dobře dmu se pýchou převelikou

dobře vám tak příští rok vám bém fandit na CACITu

Jen jsem z toho deště nějaká navlhlá a asi půjdu chvíli lehárošit a lenošit dokaď prší, řeže mě voko, popraskaly mě v ňom žilky.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 18:28 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

ronysekco to je to černý na tom zeleným? Nepoznáš krtka z Baskervilu? Crysapříští rok vám bém fandit na CACITuNo tam sem stánek s párkama eště neměla to je fakt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 18:56
- Nahlásit

čus uš sem doma ale bylo to vo fous..příííííííííííšrná kosa a chcalo a chcalo vod doby co vodjela krysa
Crysa
twe měla s tam vostat,f poslední čtveřici šel dobrouš..tleskala mu celá tribuna ale ne proto že by byl tak dobrej,okamžitě sme ho překřtili na Foresta a rohlenová měla teda luxusní pošlušnost,to klobouk dolu .velká škoda u dlouhodobýho odložení..chcalo nejvíc co to šlo a sed si a pak fstal
danajasa
Pakoní jednotku velmi pyšpyš neb sám velký Lábus řekl že na pakoně kouše dobře
můj ty bože sám velký ON??? tak to gratulujéém

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 19:06
- Nahlásit

davidkova renatatak to gratulujéémPani děkujem a hmyzáková má již základy levitace,ještě dopilujem tu podpůrnou ruku a máme to

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 19:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čus albertí
mocinky krásnej den, až teda na ten votpolední déšť a kosu
dopo sme krásně pokouali fíka a odpo na caitu se známejma, některý vídám jen párkrát do roka, mocinky dobrý řízečky a smažáček měli, akorát mě votrávilo že tam nebyl stánek gapaje

davidkova renata
.tleskala mu celá tribuna ale ne proto že by byl tak dobrej,okamžitě sme ho překřtili na Foresta
ano ano ten byl bombastickej první půlku chůze šel jak na vycházce a po skupince mu asi docvaklo aha vono se asi cvičí, aport přes metrovku krásnej a radostnej až na drobnost, zpátky to vzal přes áčko, a ofšem třešnička na dortu byla vysílačka, tak krásnou tam snad nikdo neměl, půlka diváků typovala že to veme na náměstí, druhá jenom do parku a von si jenom uďál kolečko po place

jo a Petra s kníračem byli opravdu úžasní

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 19:45
- Nahlásit

Nazdáááár vokurky kyselé dobře naložené!
Hlásim příjezd zpět z Rajchu! Dítě je mrtef, Ovečkin je mrtef, Bonice..... už se bohužel zas probudila a chce jííííst a pak bejt akční
Hlášení z akce: V úterý sem si cvičně cvičme v rytme vodřídila 520km, trať Vary-Pernitz s mezizastávkou v Brně pro nabrání ségry a Ondřeny. Večer vyrářímě do kopců, nádherný kopce všude vokolo, už méně nádherný mraky nad náma, bohužel i občas pustěj chlupa. Takže nacházim luxusní bivak v přístěnku na auto u jedinýho práznýho baráku široko daleko (všechno, naprosto všechno je v esterajchu obydlený, žádný prázdninový chaty se prostě nekonaj), barák na prodej, na konci vesnice, nikde nikdo.. uléháme, spíme no a uprostřed noci nám vedle hlavy zaparkuje auto Vystupuje krapet překvapený pán, já vytržená z naprostý mrtvolnosti naprosto automaticky zažbrblam entšuldigung zí bite a na víc se nezmůžu, pán mě vodmávne jakože neřeš, cosi řekne a de pryč.. takže v klídku spíme dál Ráno konečně vyrážíme do kopců, Unterberg a Kieneck naprosto dokonalý úžasný ale řikat vám to nebudu páč to stejně nevoceníte
Večer chcem spát v takovym pěknym lese, bohužel tam maj zrovna slet zelený a dostanem vynadáno i za to že Ovečkin neni uprostřed lesa na turistický značce on lajna. Na kraji lesa čteme ceduli o tom že v lese vůbec nesmíme být po 16. hodině, nesmíme vlastně vůbec nic, psi neustále všude jen na vodítku a dokonce i houby a borůvky a podobně maj na počet - smíš si vodnýst max košík hub nebo kyblík borůvek. Pod dosti unfriendly dojmem se rozhodujem z esterajchu zdrhnout, naplánovanej třídenní okruh dokončujem ještě ten večer a v deset večer skáčem do auta a jedem radši spát za hranice - dvě hoďky cesty. Hned za hranice zajíždíme do Bavor - malá vesnička kde končí silnice, takže dojedem na její konec a tam si v jednu v noci prostě leháme na loučku vedle auta. Další den výletujem po Pálavě, vidíme Děvín, Dívčí Hrady, Sirotčí Hrádek, taky Mikulov, Mikulovskej zámek. Cestou na Dívčí Hrady "lehce" propršíme, buřina nás chytla kousek před nima, no prochcali jsem kvalitně. Ovečkin a ségra revoltují, trvají na spaní v suchu a na postely, poslední noc teda spíme masňácky v pensiónu. V pátek autem do Břeclavy, odtud procházka dyjským parkem do Lednice. Tam jsem zanechala dítě, ségru a již totálně zdeptaného Ovečkina a s Boncem odklušem zpátky 12km pro auto. Večer frčíme zpět do Brna, díky trošku chaotické domluvě tu ještě přespáváme a dneska v poledne hlásíme příjezd zpět nach domov.
Resumé: odřízeno cca 1200km, nachozeno 65km. Ovečkin velmi znechucen. Bonec neuspokojen. Konec hlášení.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:00
- Nahlásit

boncResumé: odřízeno cca 1200km, nachozeno 65km. Ovečkin velmi znechucen. Bonec neuspokojen.

a to se vyplatí mělas jet s náma na CACIT, parkem jsme se procházeli jak páni, nachodili jsme skoro stejně a za necelou hoďku navíc v dosahu stánků jen jsem porát slyšela ty divné hlasy..

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:00 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

bonc
smíš si vodnýst max košík hub nebo kyblík borůvek
Mají i rozměry nebo můžu jet s nůší a košem na prádlo?Pod heslem na velikosti nezáleží

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:05
- Nahlásit

danajasa
hmyzáková má již základy levitace

bonc
Večer vyrářímě do kopců, nádherný kopce všude vokolo
Ráno konečně vyrážíme do kopců
todle mi úpa stačí
Crysa
jen jsem porát slyšela ty divné hlasy..
sem ti řikala vem si ten prášek,nakonec eště začneš zakládat pomlouvačný témata
danajasa
Mají i rozměry
musej mít eurorozměr)

děcka du se svalyt,úpa mě ta vrcholová kynolooogyje vičerpala

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:11
- Nahlásit

áá, dováří se mi excelentní luksusní gulášovčička polifčička mi tam s ní fšici dělali chutě..

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:13
- Nahlásit

danajasa
Mají i rozměry nebo můžu jet s nůší a košem na prádlo?
v žádnym případku, musíš mít koš či kýbl standartizovaných eurorozměrů a běda ti jak nebude vybaven odpovídajícím kolkem!

Crysa
mělas jet s náma na CACIT
příště si necham dobře poradit, su vyčerpané, nevim jak mě vůbec mohlo napadnout vyrážet někam s rodinou... asi to bylo tim že jsme to absolvovali v týdnu "máš černýho petra, hlídáš Ondřenu"

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:15
- Nahlásit

čus kynološky z vrcholu!!!
Již jsem téš domky a až na ten déšť to byl moc křásnej den.
Chtěla bych velmi poděkovat Renatě, neb v jejích zkušených rukách i Fanouš pochopil, co je to IPO pohled
Sice jsem mu pak musela ošetřit ty díry v krku, ale tak účel světí prostředky, že

Ale jinak se prej Fanoušovi ten nový obojek dost líbí. Prej je to super bižu a vypadá jak velkej drsoň

Ale musím přiznat, že malowapce ten ostnáč slušel daleko víc,protože Fandoj se v těch chlupech dost ztácí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:15
- Nahlásit

Nazdar děcka, aji my sme už domki, měli sme s Hancowejma výlet jevanskejma porostama, mnoho houb sme našli, i když sme je vůbec nehledali. Staly se mi dvě moc zlé věci. Nikdy v životě mě nebolely záda. Prostě nebolely, stejně jako mě ještě nikdy nebolelo v krku. Dnes skoro nemůžu chodit, příšerně mě bolí v kříži, než se rozhejbu, je to bolest jako dosti velká, což mě výsostně séře. Dále pak jsem měla radost, že jsem ve skříni našla jedny staré garmondky a vzala jsem si je na onen výlet. Na výletě jsem si vzpomněla, PROČ!!!! v té skříni byly připravené na vyhození. Mám tak strašně rozervané paty, že už jsem poslední dva kiláky šla po špičkách trpíce. A tou chůzí po špičkách mě ještě taky děsně bolej kolena. Na to, že sme ušli sotva deset kiláků, jsem poničená jak šumavský hvozdy a takhle bolavo mi nebylo ani na chopku vyhópaje vzhůru. Už nekompromisně musí dojít k botaci, jiné cesty není. Vůbec nechápu, proč mě tak hodně bolej záda.
Jak ste se měli? Kulíšci ))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:40
- Nahlásit

Jo a nenapadlo mě nic lepšího než si ty rozbombardovaný paty postříkat desinfekcí. Takže již vím, že v poho vyzpívám tříčárkovaný ááááá roníce slzu. Asi strašně emo, neboť sem fakt trpěla. Du se válet k telce, pustim si film o dobyvatelích osmitisícovek, dnes jim budu děsně rozumět.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:42
- Nahlásit

Gerda
pustim si film o dobyvatelích osmitisícovek,
Cože? Když na jednom kanalále dávají Vinetoua a za chvíli bude Angelika? Já mám tedy na celý večer o závavu postaráno

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání