| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 07:09
- Nahlásit
bré ránko
konečně je páteček
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 07:26
- Nahlásit
Ufff, ještě pár hodin stresu, a pak už zavezu podklady ke kontrole na kraj a tenhle maraton konečně skončí!
Mám týden dovčůůůů!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 07:33
- Nahlásit
pawLINka
Mám týden dovčůůůů!!!!!!
se máš kde budete? co budete dětat? A ať ti to dneska dobře dopadne
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 07:39
- Nahlásit
Monty
Budeme všude a nikde.
Plánujeme na každý den nějaký výlet. Zítra jedeme za eldorádama a danajasou, v neděli asi jen obrany a k mým rodičům, v pondělí jedeme koupit vozík za auto a do aquaparku, v úterý asi pojedeme na lodičky, středa a čtvrtek bychom chtěli jít na dva dny se psama na výlet a spát pod širákem, v pátek možná lanové centrum a Pustevny, no a pak je zase sobota a to mám už kurzisty. Chci hlavně odpočívat a doufám, že se konečně okoupu v našem bazénku.
Strašlivě rychle to uteče.
Za chvílu ale bude tábor a to znamená další týden volna volníčka.
A ať ti to dneska dobře dopadne
Díkuju, makám na tom.
Nejhorší je, že teď budu čekat, až se ohlásí kontrola, všechno mi tu prolezou, a pak teprve budu čekat na výsledek.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:04
- Nahlásit
pawLINka
tak to pozdrav Eldorády a Danajasu
na Pustevny a na Radhošť bych chtěla jet příští víkend, budeme s bandou na chatě, ale jim se tam nechce, že tam bude plno lidí, já bych tam chtěla moc, protože jsem tam byla naposledy jako děcko a strašně tam s knírači chci
Strašlivě rychle to uteče.
jo to bohužel jo
Za chvílu ale bude tábor a to znamená další týden volna volníčka.
ANOOOO a po táboru si odmakám dva týdny v práci a pak dovča druhá Agi tábor
a pak teprve budu čekat na výsledek
jak dlouho to tak může přibližně trvat?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:15
- Nahlásit
Monty
Jé, tak to my tam jezdíme často. Je tam krásně a je to taková klasika pro nás.
Akorát my si toho chození moc neužijeme bohužel skrz Aaronka. Docela mě to štve.
A právě pod pustevnama je výborné lanové centrum. Ideální pro člověka jako jsem já - strašlivě se bojím výšek.
jak dlouho to tak může přibližně trvat?
Těžko říct. Minule přivezli výsledky kontroly za 3/4 roku. Ale spíš jde o to, kdy vlastně fyzicky přijdou. Může to být za týden nebo třeba za měsíc a já nevím tím pádem kolik mám času na dokončení všeho potřebného. Ale nějak to dopadne. Už jsem klidnější než minulý týden, kdy jsem se dozvěděla, co všechno do dnes musím udělat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:23
- Nahlásit
pawLINka
Jé, tak to my tam jezdíme často. Je tam krásně a je to taková klasika pro nás.
Akorát my si toho chození moc neužijeme bohužel skrz Aaronka
právě, chci toho provýletovat, dokud jsou mladí a plní sil, až budou z nich babičky a děda, tak už na tůry moc chodit nebudeme...
nevím jsou líní, však co, můžu se třeba domluvit s kámoškou, že tam půjdeme, nemusíme všichni všude spolu, sedět u chaty fakt nehodlám, ano večer grilování a popíjení, ale to až večer, přes ten chci výletovat a výletovat
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:32 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
ahooooooooooooj no tyy voe jukam na snidane s novou a zas tam vyzvedavali pana RD jak je uzasny,jak nechel povelu atd atd ze je nepouziva a ze psi prepere ,no co to i ten reporter za nesmysli povidal ..... pes z utulku do dvou hodin jako berannek ze pry bude v endeli jak edopadlo jak snim sel cas atd atd ze v roce 04 mel sen poznat vlka ze ted ma a bla bla .............mazeec mam zkazene rano ..... nekteri agresori i v me ruce sou do pulhodiny ok ...
jo a kazde slovo skoro je povel taky jim rika vypadni a podobne uz je ejdno kam psa odeslu co reknu pokud psa slovne organizuju myslim ze velim .....ted dle meho kdyz si psa naucim na dalku na ukazani coco znamena taky davam povel ..ale to je jedno proste mi zas zkazili den ...ale dobre to je vtom az zas neco pokurviii kdyz ho ted zas zviditelnej ja budu mit dost prace to po nem napravovat ....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:38
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko, žumpice!
Je pátečéééék A zítra hurá na Kokořínsko )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:16
- Nahlásit
Nazdar lidé, už strašně dřu a tak. Takže tak. Jo a natřela sem si nechtíííííííí na rudo, sem celá červená, nejde to ničim dolu, ale když se odmyslej ty šmouhy okolo, je to moc pěkná barva. Doufám, že tenhle děsnej týden už bude brzo za námi, ten příští bude ale ještě mnohem horší, mám kolegyni na dovolený, tož tu hákuju osamoceně. Ale čék se z toho nesmí posrat a musí si najít způsob, jak si udělat pěknej den.
Hele, vole, ať vám svítí slunko na temena, vy vemena!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:24
- Nahlásit
Gerda
Ale čék se z toho nesmí posrat a musí si najít způsob, jak si udělat pěknej den.
dobrej přístup, taky byc chtěla takový mít
Hele, vole, ať vám svítí slunko na temena, vy vemena!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:42
- Nahlásit
Čus bus!!
Dneska už je sice páteček, ale já musím v pondělí do práce A k debilovi do kanclu. Snad těch posledních 7 dní nějak přežiju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:30
- Nahlásit
čus volové vůůůůbec nestíhám,je nějakej škandál????nejlépe vo mě? dyštak mi to cinkněte at sem f obraze
ketty
jako myslíš ta ošklivá zlá bulvární nova na kterou vůbec žádnej slušnej čék nekouká??? teda aspon to furt dokola píšou,matryjálu je vo tom vedle víc než dost ,takže mě zaráží ten posun bo slušnej čék s nima nechce mít co dočinění..teda voni to řikaj
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:32 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
davidkova renata
je nějakej škandál????nejlépe vo mě?
Bohužel, seš zapomenutá v propadlišti dějin
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Bohužel, seš zapomenutá v propadlišti dějin
a tak to ne !!! to já zas něco brzo provedu!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
to já zas něco brzo provedu!!!
No nezapomeň si zítra své eskamotérské pomůcky, půjčím ti psa
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
to já zas něco brzo provedu!!!!
Tak si zkus ode mě vyžádat Britu... ale to ne, to už bych věděla, že půjde na ostnáč, to už je ohraný...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:51
- Nahlásit
Aha, tak koukám, že Renatiny výcvikový metody slavěj úspěch
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus paka
sem si vás ke kávičce dočetla, konečně mám všecky vobjednaný věci na skladě, když sem tam volala a divila sem se proč nemám pořád potvrzenou dlažbu, když jí na skladě maj, tak mi madam oznámila že to akorát zapomněli pořesunout do tý mojí vobjednáfky, takže v pindělíčko jedem pro kachlíky aspol. a večer přinde na náfštěvu konečně kladeč a elektrikář. Jinak mám teda vomlácenou už celou koupelku a musim vám říct že je to děsný
co děláte jelyta?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:00
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak si zkus ode mě vyžádat Britu... ale to ne, to už bych věděla, že půjde na ostnáč, to už je ohraný...
hele a co dybych ti jí bez tvýho vědomí a svolení nechala vykastrovat?? ..ale to vlastně neni tejrání,to je vlastně dobrej skutek,.tak to nic,na ty já nejsem zařízená
Baico
sim tě s těma já chodim i na záchot vůbec se bez nich nepohybuju abys mohla bleskurychle eskamontérovat dyby byla přéležitost ))))))))))))))) pučim si fanouše,,bajko je na mě moc pohodovej
Alexa
co děláte jelyta?????
ty voe konečně!! vypadli malíři du prát ty koberce aby nána mohla scát zas do čistýho
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:02
- Nahlásit
Alexa
co děláte jelyta?????
VAřím psům vývar z kostí z Globusu a za chvíli půjdu dělat na zahrádku To mě fakt vůec neba. A pak půjdu kluky vyráchat do Velvar k rybníku.
A možná je taky trochu potejrám poslušností, už se skoro týden jen flákají
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
pučim si fanouše,,bajko je na mě moc pohodovej
Hele to je slabej level. Půjčím ti kocoura, co tu měl být jen na 3 dny a už tu straší víc jak týden. Venku napadá, co se hne a když mu nedovoliš to zakousnout, tak se otočí do tebe. Myslím, že to je přesně ten materyjál pro tebe. A uděláme to, aby o tom ségra nevěděla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:07
- Nahlásit
Baico
, tak se otočí do tebe
tak to bé vono!!! počkej jak já ho sroluju..se posere ))))
děckáá uš musim na ty koberce
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:32
- Nahlásit
davidkova renata
a co dybych ti jí bez tvýho vědomí a svolení nechala vykastrovat??
Jedině kdybys jí taky nechala přišít žaludek (a zmenšit, aby tolik nesežrala) Přece to nebudu platit já, no ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jedině kdybys jí taky nechala přišít žaludek (a zmenšit, aby tolik nesežrala) Přece to nebudu platit já, no ne?
ale zase ty bys tu operaci mohla mít se slevou, i bez průkazu by ti každý věřil, že jsi těžce tělesně postižená a kdyby tě doprovodil Otík, možná by to mohlo být i zadarmo!!!A to už se vyplatí
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 14:52
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale zase ty bys tu operaci mohla mít se slevou, i bez průkazu by ti každý věřil, že jsi těžce tělesně postižená a kdyby tě doprovodil Otík, možná by to mohlo být i zadarmo!!!A to už se vyplatí
Krása ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 15:25
- Nahlásit
davidkova renata
hele a co dybych ti jí bez tvýho vědomí a svolení nechala vykastrovat??..ale to vlastně neni tejrání,to je vlastně dobrej skutek,.tak to nic,na ty já nejsem zařízená
Tak nech vykastrovat ty moje, to pak dobrý skutek nebé, páč mě to nasere a nebudu na nich moc množit . Můžeme se pak pohádat a uš nebudeme kamarádky
co děláte jelyta?????
No co bysme dělaly, sme na Gulaku a dřeme
Ale je to gůt, pézetka uš sou děsně utahaný a uš mě prosí o to, abysem je nechala něgdy spát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 15:48
- Nahlásit
Chce se mi strašně spát. Asi v tom jdu pokračovat. Beztak tu něco smrdí.. asi se votočil vítr.
Se tu mějte a zítra se uvidíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 17:19
- Nahlásit
uš to mám degenci
Biluška
Můžeme se pak pohádat a uš nebudeme kamarádky
jo klidně jak chceš,mě je to celkem jedno ..pohádáme se founem,po netu nebo vosobně?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 17:24
- Nahlásit
Biluška
hele ten vypadá trošku jako pykárt )
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5836-q-Daruji-pejs ka
|