| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:18
- Nahlásit
Takže Eldi včera dorazili.
Viktor byla velmi akresívní, tak jsme ji zavřeli do kotce. Potom se ale uklidnila, tak byla vypuštěna.
Prohlídli si malofarmu, a pak jsme pili kafe a moudře jsme velkokynekologicky pohovořili.
Viktor se speciálně pro Jindřiška fotil mezi picbumama bojovýma a dokonce jim dával i pusinky. Potom si Viktor chtěl hrát s peškem, ale Aaron mu ho zabavil a nechtěl vrátit. Viktor měl ruku v Aaronové hubě a Eldorádo mu říkala: "Viktore, vytáhni tu ručičku z tlamy toho pitbulla."
Konec hlášení z dalšího setkání žumpy - sekce Morava versus sekce Čechy.
V sobotu ruším kurzistíí a budem si honit ego na táboře zase s Eldorádama a danajasou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:21
- Nahlásit
agáta12
Když jim řekneš , že koza je vlastně doga a ještě k tomu falklandská , tak ti ji vyrvou z ruky .
nebo jim ji normoš narvi do kufru , oni to beztak mezi těma dogama nepoznaj , jen jim namaluj nějaký papíry k ní . Aby byla s tím PP .
Teda pokud je ta koza bílá .
Koza je hnědá.
Přesvědčila jsem Viktora, že ta hnědá se mu líbí nejvíc a chce ji děsně moc domů.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:22
- Nahlásit
fstávejte kopretinky a děte něco dělat
Tady už se taky straší od šesti Ty děcka sou nezmaři, fakt Ale dneska mám plán, nepudou spát vůbec a to by bylo, aby v pátek konečně nespali
Pořád se tu někdo courá. Napřed pošťačka - ale poté co na ni zaútočilo dvacetosm psů už k nám nechodí. Prý mi donese fšechno naráz až po Gulaku . Potom tu byla kontrola z hygijény. Těm se u nás líbilo, asi mají rádi pejsky . Tak sme pokecali a sotva odešli tak přijel chlapík z pépéelka. Slyšel psy jenom z dálky a zastavil hned na silnici. Ani neměl odvahu dojet blíž . Mášenek tam musel dojít To jako vzbuzujeme takovou hrůzu, nebo co? Asi je dneska vezmu na procházku do dědiny, myslím, že u nás prudce klesnou ceny nemovitostí
Konec hlášení z Gulaku, dem dělat hopinky hóp.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:35
- Nahlásit
bré ránko
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:55
- Nahlásit
dobré ráno krasomyly
musela sem dneska brzo vstávat páč si musim dojít vybrat barvu do kanclu. Tak pudu pěšky, páč už sem dlouho nebyla "ve městě" včera sem konečně dohonila obkládače takže v pátek příde se domluvit, akorát je blbý že já v tu dobu budu u veta na vočkování, pořád nemám dlažbu asi se pudu zabít
Měly bysme se pomalu začít domlouvat na ten tábor, musíme vymyslet nějaký dyscyplyny na těžkej závot
Biluška
Potom tu byla kontrola z hygijény.
panečku určitě ti koukali do lednice co????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 08:33
- Nahlásit
Alexa
ěly bysme se pomalu začít domlouvat na ten tábor, musíme vymyslet nějaký dyscyplyny na těžkej závot
děcka, já už se tak strašně moooooc těším
ne jen na vás, ale už budu mít taky konečně dovču
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 08:53
- Nahlásit
ježiš, s vámi je tady srandy kopec
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:03
- Nahlásit
Monty
ježiš, s vámi je tady srandy kopec
Musim pracovat dneska
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 09:18 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Monty
Jak se teda máte?
My se máme báječně, o včerejším 15km výběhu už jsem psala vedle a kupodivu mě dneska jen trochu bolí třísla... jsem zmatená, měla bych bejt mrtvá.
A dneska jedu do Dresdenu... na motorce. Což já moc nerad, ale zase výlet do Dresdenu mám to hodinu od baráku a ještě jsem tam nebyla... tak asi tu cestu snad i přežiju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:07
- Nahlásit
Alexa
panečku určitě ti koukali do lednice co????
No koukali úpa fšude, až sem čuměla . Lezli i do mražáku, koukali do záchodu (netuším teda co tam chtěli najít ) a tak. Jo a taky chtěli vědět jak často se děcka koupou. Sem teda zamlčela, že je akorát před odjezdem domů postříkám hadicí na zahradě a nakecala sem jim, že každej den
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:15
- Nahlásit
Tý jo z vás všech by měli být spisovateléééé
No dočítat vás nebudu, určitě jste tu jen bludily a bludily ...
Něco nového? Co opravdu stojí za zmínku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:20
- Nahlásit
nazdar lidé, ani vám nechci řikat nic jinýho.
Maky a Trix
Jsi nechutný běžec.
Monty
Jsi nechutný agilník.
Lucie Kratochvílová
Jsi nechutný pracovník.
Biluška
seš strašná vedoucí!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:21
- Nahlásit
pawLINka
a nezavírejte furt toho Viktora do kotce, vemte ho někdy aspoň na plac. A pozor na jiné děti, je z nich trošku v dyzgomfortu, tomu poslednímu řikala - Ahoj dítě. A vypadala velmi překvapeně a udiveně. Asi neni asociovaná na lidi...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:23
- Nahlásit
Biluška
koukali do záchodu (netuším teda co tam chtěli najít
Hovno bych si tak tipla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:25
- Nahlásit
Aramis
No dočítat vás nebudu,
To v překladu znamená, hnedka si to jdu všechno dočíst
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:26
- Nahlásit
Gerda
díky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:46 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Maky a Trix
máme se dobře docela, dneska jdeme venčit s kamarádem BOCákem a už se těšíme na víkend budeme ho mít ve znamení coursingoagility coursing ve Lhotě v sobotu a v neděli intenzivka agility, tak doufám, že nám nebude chcát, ale předpověď nevypadá moc dobře (sice se jim nedá věřit)
jsi blázen, já bych 15 km, ušla hravě, ale neuběhla ani náááááhodou - seš fakt dobrá
Gerda
Jsi nechutný agilník.
proč???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:50
- Nahlásit
Monty
Jsi nechutný agilník.
proč???
To byla v podstatě pochvala )))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
s tím nechutným, nevím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:52
- Nahlásit
tak již jsem zpět, vybrala sem si moc čany barvičku a koupim si novou skříň místo těch hnusnejch co tam mám. Jinak sem potkala neskutečný množství známejch co normálně nevídám asi budu muset chodit častějc
teď du upíct rybízovej štrůdl na vodpoledne ke kafi na cvičák
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:55
- Nahlásit
Monty
a tak to máte dobrej plán!
Já budu po letech opět pracovat v čajovně, tak začínám zejtra... pak tam budu v sobotu a v neděli beru malou sestřičku, od mamky, do zooparku v Chomutově... oni peníze na žádný výlety nemaj, tak aspoň nějak rozumně zainvestuju svojí výplatu. Akorát doufám, že mě nebude moc štvát moc na ty děcka nejsem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 13:14
- Nahlásit
Maky a Trix
a tak to máte dobrej plán!
jo, to skvělý, ale doufám, že to počasí výjde, ani jedno se nemůže konat za deštivého počasí, ikdyž my už máme do konce srpna naplánované všechny víkendy a pochybuju, že nám vždycky výjde počasí
Budeš čajmenka, jo?
moc na ty děcka nejsem
no to já vůbec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 18:42
- Nahlásit
Nazdar blázni, je to zas velkej den, Mařena má velikánskou kamarádku v práci, dnes tu byla s malobobtailkou sama, pročež jí malobobtailka strašně obdivuje a chce dělat to samé, co Máńa, takže jí neustále následuje a důsledně kopíruje. Máně to moc neva, do tý chvíle, než si chce to "hloupé" štěně hrát. Anebo pít z jedný misky. Zhnuseně odchází i ze svého domečku, když si tam k ní bob jde lehnout. Teď ji pustím sežrat uklízečku, tu nemá ráda. Tak počkejte chvíli.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 18:50
- Nahlásit
Gerda
malobobtailka strašně obdivuje a chce dělat to samé, co Máńa,
Máňa je prostě ta psí celebrýta Počkej za chvilu bude chtít malobotaile její plakát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 18:52
- Nahlásit
Baico
za chvíli bobtaile dospěje a zjistí, že nejprotivnější pes, kterýho kdy v životě potkalo, byla Maryje )) a zakousne ji ))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 22:18
- Nahlásit
Gerda mám to doma taktéž Džína něco dělá a malokešule jí napodobuje včetně bordeřích póz - tagže mám doma jednu normoš a jednu zakrslou borderu
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 22:45
- Nahlásit
Ahoj, ženy, jdu Vás jen pozdraviti před usnutím. Uš jsme s Bramborkou v posteli, ofšem ona leží na mojí peřině a já se bojím si ji vzít, páč by mohla být akresívní, že jo.
Tak asi budu spát nepřikrytá. Nebo radši půjdu na zem?
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 01:14
- Nahlásit
Zdartě ALL
snažila sem se vás dočíst, ale je toho vemi mnoho, tagže jestli bylo něco důležitého tak mi to proším zdělte
Agáta12
A Akky s Blizárdovou si na tom svým táboření budou užívat špionáž z první ruky
Špionáž byla velice úspěšná, ale musim si na to pořídit nofý štěně, páč my už sme starý a zkažený. Máme z Blizárdovou hlavy jak pátrací balóny, nacpaný informacema
Jinak vážení jestli chcete vědět jak bylo (to bude zas něco pro rejpaly a okoljdoucí) tak tu je odkaz URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 01:29
- Nahlásit
AkkyHákky
čus paní. Nevím co je nového páč to sem stíhám akorát v noci a brzo ráno a jako dycky na výcucy pro těžce pracující lit kašlou
Hlášení z Gulaku - po nočním pochodu fšichni žijou a jdeme hají buci.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 06:27
- Nahlásit
dobrý páteční den
si myslí synáček Evi,že když se vráti po 3 letech z výletu po světě,že se z něj maminka sedne na zadek a mě vynechá se stýkat a bavit se sní ,chudáček malinkatej,netuší co eva pro mě v životě znamená ,narazil a to hodně ,už aby byl zítřek a mi mohli vyrazit na chalupu,jedem za každého počasí,psi zustavaj honzovi na krku a já si od nich chvilku odpočinu,bo to potřebuju jak sůl
|