| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 18:21
- Nahlásit
to je krásný Crysováníčko tady
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 18:26
- Nahlásit
Crysy Crys
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 18:27
- Nahlásit
kdo vyhrabal díru??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 18:50
- Nahlásit
Si zas Crysuješ, co? Asi už skoro končim dneska ten maratón přešílenej, myslim, že nám tu usilujou o život.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 18:57
- Nahlásit
Gerda Asi už skoro končim dneska ten maratón přešílenej
no už je na čase, slunko skoro zapadá,...
myslim, že nám tu usilujou o život.
já si tím jsem čím dál víc jistá. Ještě že jsem starýmu tátovi Lotrandovi slíbila, že nebudu dělat tůů,.. jaxemenuje, .. práci!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 19:21
- Nahlásit
Čus bus!
Jsem doma z návštěvy u kolegyně, co už neni kolegyně, protože je na mateřský
Koupila jsem jejímu 3 měsíčnímu synkovi krásný kompletek, který byl dle visačky určen pro dítě ve věku 6-9 měsíců, že do toho doroste. Ale Adámek do toho dorostl už v těch 3 měsících, je mu to akorát. Je to prostě kluk jak topol
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 19:25
- Nahlásit
Crysa
Ještě že jsem starýmu tátovi Lotrandovi slíbila, že nebudu dělat tůů,.. jaxemenuje, .. práci!
Ty jsi Fanoušova ségra? Ten to totiž určitě taky slíbil
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 19:27
- Nahlásit
BaicoTy jsi Fanoušova ségra? Ten to totiž určitě taky slíbil
určitě. To by i vysvětlovalo proč mám pořát bílý nohy..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 19:32
- Nahlásit
jdu ještě Ferdoj házet frizbíčka než zas bé lejt.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 19:48
- Nahlásit
děckááá nic nestíhám! .-((( obejváček je ale luxusní barvička ,sem úpa načená,vypadá to jako dyš pořád svítí slunko ..ale mám dost...dělo se něco krom normálních sraček tady? .-))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 19:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
děckááá mám pro všechny čapky vod Božky (jop a nebejt lucynkys kočkamacochodíjenomvnoci tak smolík páč na Božku sem foun samo neměla a navigace mě furt posílala do pole), předám v sobotu, nicméně po příchodu domu mě čekalo nepříjemné překvapení páč se mladej nudil a votlouk půlku koupelky a to nemám ještě domluvenýho vobkládáče
davidkova renata
( obejváček je ale luxusní barvička,sem úpa načená,vypadá to jako dyš pořád svítí slunko
pěkný podobně máme ve školce jednu třídu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 22:32
- Nahlásit
zdrqavím,dneska byl dastík zas chytrej NO - hodila jsem mu míček na šnuře ,ale do stromu a tak usilovně štěkal,až jsem ho díky němu našla a musela jsem i povyskočit jak Šebrle a schodila přímo do mordy...
za to dostal poslušnost aby nezapoměl,no bavčilo ho i u aportu neřval
a tak jsem mu slíbila že zítra doprovídme tetu Evu do práce a vyrazíme,když nebude pršet, do centra Prahy,aspon se unavěj hned po ránu,bo těch pesemesek je tam miliona eliška bude moc zase něco vyžebrat u stánků a dasty zas bude pozovat u koně a u Hradu a holky to zas řešit nebudou,jako vždycky
o sobotě budu s Evou na chalupě a tak přenechám psi Honzovi a já si odpočinu a budu se na ně těšit večer
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 22:38
- Nahlásit
tak změna - eliška pojede asi s námi,ještě tam nikdy nebyla,dasty by to tam rozhrabal a zabil by sousedovic kočky a psi,maj krásnou dogu,belgičáka , borderku a mopsíka a sindy ta tam už byla 4x a eliška furt ne,bo hárala nebo chtěla bejt s dastym ,tak jede doufám s náími,je skladná a nezabere místo v buse a ranní vstávání ve 4,30 jí vadit nebude
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 07:50
- Nahlásit
dobré ráno
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 07:59
- Nahlásit
Dobré ráno. Teda není moc dobré - zaspala jsem a vzbudil mě šok, že už je tolik hodin, tak jsem jak pobouchaná, což ale není tak neobvyklé vlastně.
Včera jsme jeli s Lukášem navštívit Eldorádovic s danajasou na táboře. Dneska přijedou k nám, aby si prohlídli eldorádi farmu a abychom jim vnutili kozu. Ale cukají se.
Hlásám, že na táboře si jenom honí ego na těch psech a pijí dost kafe. Stopují, poslouchají a koušou do fíka. I Viktor kouše. Je dost akresívní (možná málo asociovaná), tak musela být uvázaná u kolíku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 08:09
- Nahlásit
čus voli
brezen2008
hodila jsem mu míček na šnuře ,ale do stromu a tak usilovně štěkal,až jsem ho díky němu našla a musela jsem i povyskočit jak Šebrle
je to velmi šikovný péf! dej se na záchranařinu .tY Šebrle
pawLINka
Hlásám, že na táboře si jenom honí ego na těch psech a pijí dost kafe. Stopují, poslouchají a koušou do fíka. I Viktor kouše. Je dost akresívní (možná málo asociovaná), tak musela být uvázaná u kolíku
tak co jinýho bys chtěla dělat na táboře proboha?! jinak viktor u kolíku bé tedy bonytován??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 08:49
- Nahlásit
davidkova renata
jinak viktor u kolíku bé tedy bonytován??
Spíš myslím, že si jí chce Elmuš vykoupit do práce
pawLINka
Tak až Eldorádovic dorazej, tak je pozdravuj
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 09:16
- Nahlásit
Bré jitro
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 09:51
- Nahlásit
Dobré dopoledne, dnes jsem se znovu přesvědčila, že Brambuch jest velmi dobrý péf. Jsem od včerejška jakási přejetá, tak jsem se dnes rozhodla, že si pospím. Zviřátko moje rozmilé po mně nic nechtělo, nikterak neotravovalo a chrnělo se mnou až do devíti.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 10:47
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno
Tady je to nějaké chcíplé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 11:01
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
mě se to dneska v práci strašně vleče takže su chcíplé
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 11:18
- Nahlásit
pawLINka
Když jim řekneš , že koza je vlastně doga a ještě k tomu falklandská , tak ti ji vyrvou z ruky .
nebo jim ji normoš narvi do kufru , oni to beztak mezi těma dogama nepoznaj , jen jim namaluj nějaký papíry k ní . Aby byla s tím PP .
Teda pokud je ta koza bílá .
Jo a s politováním oznamuju , že tu pidi kšiltovku mi uzmul úžasňák ( je mu akurát ) a tu druhou si ponechám . Vymyslela sem fintu jak mi drží na hlavě .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 11:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tady je to nějaké chcíplé
su téš úpa zdechlé du se na chvíli svalyt
agáta12
Vymyslela sem fintu jak mi drží na hlavě .
přitlouklas jí hřebíčkem??
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 12:28
- Nahlásit
davidkova renata
obejváček je ale luxusní barvička
zdarec - jsi malovala? Kdy bude kolaudace???
pawLINka
Ale cukají se
držím palce koze a eldovi že pozdravuju.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
Tady se neudrží žádné tajemství
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 17:20
- Nahlásit
Lola1
Kdy bude kolaudace???
eště zbejvá jeden pokoj
agáta12
Tady se neudrží žádné tajemství
to je ale divný ne?? dyk sem nikdo nechodí,je to žumpa přeciž,ještě by se zašpinil
all
du se zabít..dopl. byla na seznamu upizornění že bé novej dyzajn ,přídu dom a mrd ho..uš tam je..pěkně hnusnej a nepřehlednej,ale to by eště šlo...přišly mi assi 4 emily taxem je přečetla a dala vymazat..a co se nestalo.. v doručenejch se mi objevilo 9 stran emilů z roku 2008 až půlka 2011 co nebyly už léta samo ani f koši a ty z roku 2012+ zbytek z roku 2011 sou fprdeli!! prostě nejsou..nikde!!! snad f astrálu bo co!!! nejsou ani f odeslanejch ani v rozepsanejch ani ve spamech ani f koši ..a fčil radte!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 19:46
- Nahlásit
Hrozně mě bafčí, když můžu rozdávat úkoly a nemusim je přitom sama zpracovávat. To si myslim je nejlepčí na tom celym.
Samože sem eště v kolbeně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 20:40
- Nahlásit
Hlásím návrat ze cvičáku, kafe vypito, psi pomučeni. Jdu vařit krmi, jakožto motivaci svou pro zítřek Zítřek začíná před prací odběrem krve na prevenci a ještě před tím odchytem ranní moči.. proč občas nemůžu bejt chlap..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2012 22:20
- Nahlásit
jdeme spát, dobrou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 07:07
- Nahlásit
Dobrý ráno