| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:57
- Nahlásit
Děcka, tak sme teť šly do výběhu s překáškama, že jako Blambolka majinká se pomajinku seznámí s kladinou a tak.
Ta čůza tam vlítla, uviděla kladinu a "Jé, co to jé, to neznám" a hurá na ni. Přelítla, votočila se a nazpět. Pak si fšimla áčka. "Ty brďo, todle je eště lepčí!" A frk na něj. Pak zase kladina.
No, tak bát se teda nebude, a to se vyplatí, že jo..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:01
- Nahlásit
kinta
No, tak bát se teda nebude, a to se vyplatí, že jo..
Tak to je bezvadnýýýý ))))) Je to ještěrka!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:01 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
kinta
budeš z ní mít asi agiliťačku
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:03
- Nahlásit
Monty
To asi né, páč nevím, gdo by s ní bjehal.
Já určitě né, páč bych to nezvládla fyzicky ani psychicky. Sem to viděla fčéra a je to děsně složitý, to nigdy nemůžu pochopit.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:15
- Nahlásit
kinta
Sem to viděla fčéra a je to děsně složitý, to nigdy nemůžu pochopit.
to já taky ne a přece to s nima dělám
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:21
- Nahlásit
Zdar blázenkyně šílené !
Něgde sem zahlédla , že jedete na vejlet do Dobříše inspirovat se velkoIPOkynologií ?
Jedete v sobotěnku , že bych si naplánovala s váma jedno až 8 kafí ?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:22
- Nahlásit
Monty
já taky ne a přece to s nima dělám
Tak to jo.
Akorát eště budu riskovat, že mně něgde na trati vyskočí koleno, já se skácím k zemi a způsobím všeobecnou panyku.
Budou volat rychlou a zajišťovat místo v eldéence.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:24
- Nahlásit
kinta
já jsem taky v rozkladu a ještě rychlá pro mě nepřijela
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:32
- Nahlásit
agáta12Něgde sem zahlédla , že jedete na vejlet do Dobříše inspirovat se velkoIPOkynologií ?
Jedete v sobotěnku , že bych si naplánovala s váma jedno až 8 kafí ?
doufám že fsobotu, v neděli by bylo na návrat moc růšno a v sobotu je toho tam vícero ke koukání
kinta gratulace k odvážnému Brambořeti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:08
- Nahlásit
čus degeni ,chčije a mám práci tak mě nedrážděte!!
kinta
Ta čůza tam vlítla, uviděla kladinu a "Jé, co to jé, to neznám" a hurá na ni. Přelítla, votočila se a nazpět. Pak si fšimla áčka. "Ty brďo, todle je eště lepčí!" A frk na něj. Pak zase kladina.
to je blbý pani..takže ty kanady a ostnáč teda k výcviku nevyužijete??? ste nemusel a investovat teda..
Crysa
agáta12
gerda
ajo ..jede se teda do tý Dobrý říše??? se mušíme domluvit teda!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:12
- Nahlásit
davidkova renataajo ..jede se teda do tý Dobrý říše??? se mušíme domluvit teda!
no já tam chci, doufám že vytížím vůz, abych nejela jen tak sama samotinka. Alexa chce jet, Agáta by dorazila, Gerda by jela když se s někým do vozu složí jaxem taky pochopila, můžem vytahnout Nastíkovce na socku s mladym a inšpýraci různými sporty. Nevím esli Baičovičovi pojedou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:32
- Nahlásit
Crysa
můžem vytahnout Nastíkovce
joo to by flo.-))) esi dorazej dneska na vobrany proberu to s nima,ale esi nejezděj vo vídendě na chatu se vobávám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:35
- Nahlásit
davidkova renata esi dorazej dneska na vobrany proberu to s nima
ale esi nejezděj vo vídendě na chatu se vobávám
tak prostě na chatu nepojedou a nebo pojedou v neděli. Chtěli s náma na socializační vejlety, tak pojednou na socializační vejlet to je prostě jednoznačný. Navíc je to vejlet se stánky s psíma potřebama, můžou si koupit kousací pomůcky a ostnák a eletriku, aby si Nastík od mládí přecí zvykal a taky tam budou mít stánky s jídlem a kafem a co může bejt lepší o víkendu jak jídlo a kafe?
Leda ještě to, že další den tam pojede na kukačku jejich chovatelka a můžou tam jet druhý den. Ale taky můžou jet oba dny!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:48
- Nahlásit
víte co je úpa nejhorší????? že jak je zavřená školka tak si musim každej den vařit
Crysa
davidkova renata
agáta12
jedu v sobotěnku po cvičáku tak v kolik bude sraz??? akyháky a veronika s blizárdem tam taky budou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:53
- Nahlásit
Alexaže jak je zavřená školka tak si musim každej den vařit
tak si objednej pizzu a nebo jdi na náměstí do hospody, ne?
jedu v sobotěnku po cvičáku tak v kolik bude sraz???
jako dřív jak v osm nevyjíždím, nejsem sebevrach, tedy já esli nejdříf, budu tam před desátou? půl desátá desátá nejdýl.
akyháky a veronika s blizárdem tam taky budou
takže fakt krom sekce Morava a Eldů tam budou všichni
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
tak si objednej pizzu a nebo jdi na náměstí do hospody, ne?
nojo ale když je to celý dva měsíce?????? to by mě asi neba
takže fakt krom sekce Morava a Eldů tam budou všichni
vypadá to že jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:11
- Nahlásit
Crysa
Alexa
co zase máte za akci?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:14
- Nahlásit
Monty ale Mlho!! o tom zde již dva dny hovoříme!!!
Jedem koukat na fryzbýý, Ýpo a igelity a ještěněcocotamje do Dobříše (jako že u Příbrami, jižně od Prahy) a jedem tam zřejmě všichni. Budem moudře hovořit o výkonech, pít kafe, socializovat psy, vykupovat stánky s jídlem a krámama na čokle a tak.
Získané postřehy ihned naaplikujeme na táboře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:19
- Nahlásit
Crysa
a co dyš někteří méně bystří jedinci žádné postřehy nepostřehnou??? ..co pak budu aplikovat na táboře??
du ven
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:21
- Nahlásit
davidkova renataa co dyš někteří méně bystří jedinci žádné postřehy nepostřehnou???..co pak budu aplikovat na táboře??
pak bude jejich pes naaplikován jedincem vnímavým
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:23
- Nahlásit
Crysa
pak bude jejich pes naaplikován jedincem vnímavým
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:39
- Nahlásit
Crysa
ale Mlho!! o tom zde již dva dny hovoříme!!!
ale já tady skoro ty dva dny vůbec nebyla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:41
- Nahlásit
Crysa
Jedem koukat na fryzbýý, Ýpo a igelity a ještěněcocotamje do Dobříše (jako že u Příbrami, jižně od Prahy) a jedem tam zřejmě všichni. Budem moudře hovořit o výkonech, pít kafe, socializovat psy, vykupovat stánky s jídlem a krámama na čokle a tak.
tak to se máte, tak ať vám vyjde počasí, u nás teď furt leje, sice jsem ráda, že se ochladilo, ale na hovno, že prší.
Dneska jsme měli jít na procházku s basenjíkem, ale jelikož chčije, tak k nám příjdou na kafčo
postřehy uchovejte v hlavě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 14:04
- Nahlásit
http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/olomouck y/clanek.phtml?id=751606#utm_medium=dynamiclead&ut m_source=centrumHP&utm_content=position-22
kdo jste kam zas rajzoval?
jdu pryč. Pá
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 14:29
- Nahlásit
Probíhám, nestíhám, jen vám musim říct jak mě překvapila Bonice - vona snad má i nějaký to cítění nebo co
Na Ťapák vyrážela samoz. se mnou, ale to příšerný množství asfaltu její bílorůžové citlivé tlapky prostě nedaly a ač botičkovány, musela po 85km jet domu - třetí den pro ní naši přijeli, už je začínala mít sjetý a prostě by to krz natejkající meziprstí nedala. Co nestihly vyasfaltovat komanči (pohraničí muselo bejt operativně dostupný všade pro auta, signálky se táhnou strašnejch km a prostě je neni kudy obejít), to dodělali na šumavě lesáci krze sjízdnost pro těžbu a prachy z eu na cyklostezky. Prostě asfalt, asfalt, asfalt a asfalt, šli jsme dobrejch 70% asfaltem. Nic pro boněcí nožky. Takže se válela doma, za den se jí tlapy samoz. zatáhly a zas byla akční. Poprvé v životě byla takhle dlouho beze mě (a já bez ní), za těch 6 let jsme měly jen dva odloučené víkendy, jináč je prostě furt se mnou. No a teď rovnou tejden. A ještě jsem přijela načichlá ostatníma psama, páč jsem chodila nastřídačku s ostatníma. Vlažné přivítání, těžká očuchávačka.. - a slušná ignorace mojí osoby. Normálně se se mnou nebaví. Hlídá si aby byla vždycky v jiný místnosti než já, večer si dokonce zalezla do koše s prádlem, což NIKDY nedělá, vždycky spí jenom na normálních místech typu gauč... ráno teda spala u mě v posteli, ale na tajňačku abych o ní nevěděla, stočená v rožku, žádný roztahování. A jak zjistila že jsem vzhůru tak šla hned spát jinam, přitom ranní společné povalování v posteli miluje. Normálně bydlí u mě v pokoji, teď je zabarikádovaná u našich v obejváku a tváří se že tady vůbec nejsem... Ovečkin samozřejmě pravej opak, nemůžu si bez něj dojít ani na záchod, chudák se moc nevyspí páč mi musí bejt nalepenej na patách, ale to je u něj normální - dělá to vždycky když ho chuderu na pár dní opustim. Mě dost Bonice překvapila, nejsem u ní zvyklá na takový projevy, celej život používá jen buňky žrádlo a stopa. A teď očuchala mě, zjistila moje dlouhodobé pobývání v přítomnosti australáků, očuchala věci který tolik zná, JEJÍ spacák a pod a normálně se se mnou přestala bavit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 15:43
- Nahlásit
bonc
vona snad má i nějaký to cítění nebo co
ale wohno!! normálně ti usiluje vo alfapozyci!! fsad se že dybys jí ted šáhla do misky tak tě rafne
Crysa a spol
hele nastíci dorazej f tu sobotu bo tam maj chatu ale chtěj vjedět f kolik tam jako tak budem,taxe musíme sjednotit nějak!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 16:04 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
davidkova renatahele nastíci dorazej f tu sobotu bo tam maj chatu ale chtěj vjedět f kolik tam jako tak budem
,taxe musíme sjednotit nějak!
si myslim že mezi desátou a druhou nás tam bé věčina. Pokud se nesrotíme dříf samovolně, tak můžem hodit spicha na poledne ve frontě na žrádlo
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 16:43
- Nahlásit
Crysa
davidkova renata
Ve frontě na žrádlo budu furt , vlastně kvůlivá tý frontě tam vlastně jedu , tak to se teda uvidíme
Pokud zrovna nebudu ve frontě na kafe
bonc
Si jí normálka zbořila svět . Couráš si s jinejma , musíš jí vysvětlit , že nevěra není důvod k rozvodu . Že to říkal už Plzák .
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 17:08
- Nahlásit
Crysa
tak můžem hodit spicha na poledne ve frontě na žrádlo
tak to bé ideální, ráno skočím na kafe na cvičák a pak jedu do dobrý říše
bonc
normálně tě vyřadila ze smečky, eště tě měla kousnout do čumáku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 17:17
- Nahlásit
agáta12
Alexa
Crysa
tak můžem hodit spicha na poledne ve frontě na žrádlo
Ve frontě na žrádlo budu furt , vlastně kvůlivá tý frontě tam vlastně jedu , tak to se teda uvidíme
Pokud zrovna nebudu ve frontě na kafe
ráno skočím na kafe na cvičák a pak jedu do dobrý říše
bože vy ste hovada )))))))))))))))
dem bránit čus pitchus.-))
|