Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:46
- Nahlásit

já teda čumim na větra hurykána. Nevidím ani vosmytisícofkaře, ani Angelika kolem mě nejela, nejblíže jsem jí dnes byla shlédnutím fotek pakoně.
Ale jen dožeru polifčičku gulášovou, půjdu asi taky zaujímat polohu horizontální a asik do rána.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:47
- Nahlásit

já nečumím na nic

Crysa
Ale jen dožeru polifčičku gulášovou
co prosím???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:48
- Nahlásit

Baico
Dnes bohužel ani Vinetůůůů ani Angelína mě nijak nelákaj...

Crysa
už umíš tu koprajdu?

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:50
- Nahlásit

Gerda
nenapadlo mě nic lepšího než si ty rozbombardovaný paty postříkat desinfekcí.
pani na rozedraný paty se zásadně NEŠAHÁ! Anébrž se kolem nich chodí velmi tiše po špičkách, tvářeje se, že vůbec neegzistujou. Nazuješ si pěkně naboso panteflíčky a týden nemusíš hledat poránu ponožky Hlavně ničim nemazat nepatlat nestříkat, nechat samovolně zahojit.

pustim si film o dobyvatelích osmitisícovek
gdeee?? doufam že ne na kompu nebo dévédé

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:51
- Nahlásit

Crysa
já teda čumim na větra hurykána

Na toho jsem zapomněla, ale dneska se mi nechce moc brečet. Takže nejdřív Hatátitlá a Ilči a pak Sorbon

laguna
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:51
- Nahlásit

Baico
Ale musím přiznat, že malowapce ten ostnáč slušel daleko víc,protože Fandoj se v těch chlupech dost ztácí.
no fuj styďte se Kubišovou a Srstku na vás a nebo rovnou upálit na hranicích.Takhle trápit ty nebohé bucibuci pejsánky

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:54
- Nahlásit

Montyco prosím???
jj, slyšíš dobře a chutná dobře jen nevim esli ty chlupy k tomu patřej nebo ne...

Gerdauž umíš tu koprajdu?
pchéé, jako prt

Baicoale dneska se mi nechce moc brečet.
a tak já brečet taky nebudu, čumim do kompu a do hrnce a jen mě to běží jako kulisa, takže za dvacet let existence toho filmu už zas! nevím o čem je

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:56
- Nahlásit

laguna
Takhle trápit ty nebohé bucibuci pejsánky

Ale vidíš ten ipo pohled a oční kontakt? Jsem to s tím kreténem do dneška trénovala jen pozitývně, pomalu jsem mu posílala kolkované žádosti a nic. A jen ho vzala do ruky mamka na ostnáči, tak ihned začal fungovat. Počkej příští rok. To budem na CACITu za atrakci my s Fandoj, místo dobrmana

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:57
- Nahlásit

Crysa
takže za dvacet let existence toho filmu už zas! nevím o čem je
Povím ti to ve zkratce, Sagvan umře.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:01
- Nahlásit

Crysa
skoro každý žere mého psa
no jo no, když on je tak sladký

počkat, ale sladký guláš jsem ještě nejedla slaný jo, ale sladký ne

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:06
- Nahlásit

BaicoPovím ti to ve zkratce, Sagvan umře.

koukám že kračejc to ani nešlo a tak to je blbej film na sobotní večer.

Montyno jo no, když on je tak sladký
jj, slatký papriky jsem tam dala dost

du to přepnout, asi místo toho pustím nějakého Cimrmana nebo Univerzální uklizečku, teď zas ve zprávách bylo, že má věčí přestyž jak poslanec, tak takový aktuální téma by to i bylo.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:10
- Nahlásit

Baico
Sice jsem mu pak musela ošetřit ty díry v krku, ale tak účel světí prostředky, že
Děkuji, že už vím JAK VYPADÁ OSTNÁČ, sem si to furt pletla

Ale musím přiznat, že malowapce ten ostnáč slušel daleko víc,protože Fandoj se v těch chlupech dost ztrácí
Kua, si to musela říkat na hlas. Já doufala, že si každej kolemjdoucí myslí, že cvičím pozytývně!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:10
- Nahlásit

Crysa
asi místo toho pustím nějakého Cimrmana nebo Univerzální uklizečku

No tak u mě za chvíli Vinetou bodne toho vysokého blondýna do krku. Pak ho bude léčit. A nakonec Oldšetrhendova kánoe bude děravá jako ústa staré ženy a Inčučůna nebude mrtev, bude jenom spát
Vinetoua miluju skoro stejně jako Hříšňák

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:11
- Nahlásit

Crysa
asi místo toho pustím nějakého Cimrmana nebo Univerzální uklizečku
ty máš doma malowapky?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:12
- Nahlásit

stetisek123
Já doufala, že si každej kolemjdoucí myslí, že cvičím pozytývně!

Ale prd. to máš stejný jako ekologický zemědělci. Ty taky používaj herbicidy a podobný svinstva. Jen to aplikujou v noci, aby to nikdo neviděl A stejně tak ty cvičíš pozitývně

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:12
- Nahlásit

stetisek123
má doma malowapky a ještě mi žere psa

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:16
- Nahlásit

BaicoVinetoua miluju skoro stejně jako Hříšňák

čéče mě se Vintentou nějak vokoukal.. jeden rok mě děsně bafčil a další rok mě už děsně sral ani jsem ho nedokoukala. Asi předáfkování.

stetisek123Já doufala, že si každej kolemjdoucí myslí, že cvičím pozytývně!
když všichni vědí kdo jsou tvoji kamarádi? kolektivní vina tadyk děfče platí, děláš všechno to, co ti co se s nima bavíš nebo s nima jen slovo prohodíš, to dá přecí rozum!!

ty máš doma malowapky?
nějak míň zašifrovaně by to nešlo? wapku mám doma jen jednu na čištění kotců.. a docela mocně vrčí když je pod proudem..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:18
- Nahlásit

Baico
No, ty fakt dneska boduješ Proč asi všiude tahám pamlskovník, to tě ještě nenapadlo? Co moje ymydž?
Kdy budou fšecky fotky k vidění?

Monty
Crysa je podezřelá, to by se mělo nahlásit. Žere a tejrá nejlepší psy na svjetě

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:19
- Nahlásit

Crysa
docela mocně vrčí
To bude ona! (četla sem o ní v učitelských novinách..)

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:21
- Nahlásit

no nic, sem nažraná, napitá a teď se musím jít ošplíchnout, anžto PZ spí u babičky ...paa

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:23
- Nahlásit

jo ještě sem chtěla doplnit, ten dobrman dostal 42 za poslušnost, ale vytáh to 75 na obranách!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:42
- Nahlásit

stetisek123
Fotky tu: http://baico.rajce.idnes.cz/Vylet_Dobris_21.7._201 2
ale vytáh to 75 na obranách!

No to neni žádná sláva. Míň totiž už měli za obranu jen ti, co to měli za 0. Sice je ten pán tak trošku náš Zlosyňskej, ale myslím si, že na takhle vrcholnou soutěž prostě nemají
Na výběráku na mistrovství MSKS ve Velkých Němčicích měl body: stopa 22 a na poslušnosti se disknul, protože psa nepřivolal, tudíž nešel ani na obrany.
Další výběrák MSKS ve Zbraslavi u Brna, stopa 0 a na poslušnosti opět disk. Takže dneska to fakt asi nebyla náhoda

agáta12
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:50
- Nahlásit

Dojelí sme !
Dvojku jsem vysadila u hókny , aby mohla celou noc zachraňovat životy . Nevim teda jak , bo já sem mrkef .
Cestou sem se stavila ve velkokrámu a pořídila špeclpomůcku pro zdolávání překážek .
Pokoukla sem Mongoly místo pana Vinetůa a těch dvou , costejně blběskončí .
Koupila sem si na odchodu u brány 2 kousátka flísový
Příští rok na tom cacitovym závodě bude pěkně narváno : běloby a mocný pakoňbranář .....

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:56
- Nahlásit

agáta12
běloby a mocný pakoňbranář .....

No, jeden exot vedle druhýho

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 22:05
- Nahlásit

jdeme spát, dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 22:24
- Nahlásit

čus krasotinky co jste dělaly celý den? Vůbec vás nestíhám Dneska sme měli odpočinkový den, jen jsme se s děckama tak povalovali, kecali, jedli a bylo nám moc príma. Zítra deme na výlet. Celodenní. Do Polska. To zase bude akce

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 22:27
- Nahlásit

Biluška
Do Polska

Já tam jedu příští neděli, tak vás tam kdyžtak vyzvednu

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 22:39
- Nahlásit

Baico
Já tam jedu příští neděli, tak vás tam kdyžtak vyzvednu
Tak jo .
Sem děcka vybavila základní jazykovou znalostí, umějí říct, že "šukají drógu" tak snad trefíme domů

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 06:22
- Nahlásit

bré ránko, za chvíli půjdeme venčit s makrelou a makrelopsem a odpoledne agi intenzivka, snad dneska to počasí vydrží

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 08:31
- Nahlásit

Dobré ránko na závoru Montysnad dneska to počasí vydrží
Sedim v práci a je mi zima flešku s 480fotkama mám doma třídit budu posléze,dále očekávám Pawlínko fotky neb taktéž fotila překrásně akorát má holt delší dodací lhůty

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání