| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:19
- Nahlásit
čus bambus, droběny! Jsem na skok doma z dovči, tu českou část máme za sebou - náááádhernej úúúžasnej přechod z Aše na Lipno, konkrétně do Nový Pece. 10 plnejch dní, Ašsko, Český les, Šumava, 365 km, tj. za každý den v roce jeden km. Su vyšťavené, propocené, uvařené, promoklé, zmrzlé, uchozené, vyfoukané ale přeščascné!! Odloupala jsem tunu špíny, naplnila pračku velesmradlavym hnusem, všecko musí hnedka uschnout, zítra zase balíme a hurá do rajchu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:21
- Nahlásit
bonc
náááádhernej úúúžasnej přechod z Aše na Lipno, konkrétně do Nový Pece. 10 plnejch dní, Ašsko, Český les, Šumava, 365 km, tj. za každý den v roce jeden km. Su vyšťavené, propocené, uvařené, promoklé, zmrzlé, uchozené, vyfoukané ale přeščascné!! Odloupala jsem tunu špíny, naplnila pračku velesmradlavym hnusem, všecko musí hnedka uschnout, zítra zase balíme a hurá do rajchu
myslim že si totální magor,drahá ..ale zas tady se to ztratí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:30
- Nahlásit
Nějakej vejcuc by tagle nááááhodou nebyl?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:34
- Nahlásit
bonc
Nějakej vejcuc by tagle nááááhodou nebyl?
ne
ale celkem nic co by vybočovalo z normálu..teda normálu na czpsu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:38
- Nahlásit
A jináč vám musim říct že Čerchov (nejvyšší hora Č. lesa lamy ) za parna, Poledník (druhá nejvyš. hora Šumavy) za menší vichřice a šesti stupňů a na závěr Plechý (pro lamy ještě jednou nejvyš. hora Šumavy) za vichru, deště, válící se mlhy všude kol jak v Králi Šumavy je vopravdu zážitek!!
Stejně jako nepopsatelný horský rozkvetlý louky nad Modravou v pozdním večeru při zapadajícím slunci nebo podvečerní Vydra bez stopy po turistech, kdy v měkkym večernim světle začne lehoučce pršet - prší krz slunce nad řekou tak že vidíte jednotlivý kapičky deště jak stříbrnej závoj, duha nad řekou, duha okolo vás na cestě a z lesa na vás kouká pravá divoká kočka..... to nejde popsat, to se musí zažít!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
nemyslim tvůj psík
Asik vim, nésu blbé, ne?
Já píšu výhradně o svém psisku, své krasavici inteligentní, momentálně zcela osliněné ot retrívra krásného. Asociovali sme, no.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:41
- Nahlásit
bonc
to nejde popsat, to se musí zažít!
Zááávidím Vám, pani! Myslím, že mám slušně našlápnuto na magoření tohoto typu. Za rok budemeš pokořovati téš hory a kopce a kylometry polykati.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:47
- Nahlásit
bonc
to nejde popsat, to se musí zažít!
tak to nepopisuj,bestak to zažít vůůbec nechci taxe neunavuj,.-))
kinta
. Asociovali sme, no
aha..já si to hned neuvědomila )) tadleta zakrnělá asocijace se těěěěško dohání..
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
tadleta zakrnělá asocijace
Dyk vim, ne? Furt jenom asocijujem, abysme jako něco neprošvihli!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:15
- Nahlásit
Eldorádovi dorazili v orient kanárek jest přenádherný argentínky též jo a Viktor už má slušně našlápnuto na IPO myslím,že do jara to maj v kapse
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:18
- Nahlásit
danajasa
Eldorádovi dorazili v orient
žiš a co tam dělaj nic nevim!! tak je pozdravuj..
Viktor už má slušně našlápnuto na IPO myslím,že do jara to maj v kapse
já to vidim na podzim eště.-))
du uš mě nebavíte degeni
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
žiš a co tam dělaj nic nevim!!
šiš sou na tom táboře s danajasou a pawlinkou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:23
- Nahlásit
Alexa
šiš sou na tom táboře s danajasou a pawlinkou
tak ale to já vůbec nevim!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
tak ale to já vůbec nevim!!
páč nečteš a přeskakuješ, jinak bys to vědíla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:17
- Nahlásit
Alexapáč nečteš a přeskakuješ, jinak bys to vědílaJistě zajistím nějaké fotky eldo bílejch psů v množství nepřehlédnutelném tudíž nepřeskočitelném ú
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:59
- Nahlásit
Už je zas někdo na táboře? A maj ostnáč a eletriku? Hele aby jim eště taky zbyl nějakej pes na náš tábor...Maky nebude mít co operovat, když si všichni rozbijou čokle před táborem...tak halt natahejte s sebou ty zdechlinky, budem aspoň pitvat, no...
Čuměla sem na filmy, prošla se jen trošku, bo se mi dnes nechtělo, du čumět na další filmy, je to zábavný, ale jeden den to stačí.
bonc
ty si ušla nohama 365 km? Tak to se slovy fakt nedá popsat....ale píšeš vo tom moc pěkně, jakoby to byl mooooc hezkej vejlet.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:01
- Nahlásit
Gerdaty si ušla nohama 365 km? já taky ale za rok každej den jeden
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:09
- Nahlásit
Alexa
oooo velkogratulace pani vento nejedeš příští tejden na cacioba?????
oooo dekuji, pani alexo. nejedu, pac nemam cokla s pp
jinak vsem dobry vecer
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:59
- Nahlásit
Život mimo žumpu je véélice náročný. Sem si po cestě ze cvičáku zajela na rychlý kafe a najednou je jedenáct?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:45
- Nahlásit
boncJsem na skok doma z dovči, tu českou část máme za sebou .... 365 km....zítra zase balíme a hurá do rajchu
tys ještě věčí magor než jsem myslela.. ale popis tam máš krásnej, až by jednoho zlákalo.. kdyby to nebylo pěšky 10 dní fkuse..
Tak šťastnou cestu a ať vám to teda šlape
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:55
- Nahlásit
Brou noc vespolek
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 06:44
- Nahlásit
Dobré jitro, kvjetiny bílé po cestě!
Fstávejte a makejte, máme tu pindělíčko pindělí!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 07:36
- Nahlásit
bré ránko, včera mě vylekala přítelkyně od bráchy. chtěla číslo na pohotovost na veterinu, od bráchové tchýně s hafanem bylo špatně, měla jsem strach, že už pojedou na utracení, nakonec je z toho zánět ledvin a vet prý řekl, že ikdyž už je to starý dědula, tak vypadá moc dobře tak mu teď držíve vše co máme, aby se z toh vyléčil
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 08:18
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno všem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 08:45
- Nahlásit
Makám a je pindělí. Co víc dodat?
Navíc tento týden bude hustodrsný.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 08:55
- Nahlásit
pawLINka
tak přeji hodně štěstí v práci
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:06
- Nahlásit
Monty
Děkuju, budu ho potřebovat. Do pátečního rána nemám šanci všechno stihnout, když nasazení mé kolegyně je takové, jaké je...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:14
- Nahlásit
Nazdar - hele to je strašný, kolik bude tenhle tejden práce, asi umřu, ach bože!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:32
- Nahlásit
dobré ránko mamky žumpo
ode dneška pracuju doma sem fakt zvědavá kolik toho udělám
zatim sem stihla vstát, nasnídat se, teď piju kafe, jo vyndala sem myčku a dala vyprat deky, ano správně ste si všimly že na práci jako práci jsem ještě nešáhla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:21
- Nahlásit
Alexasprávně ste si všimly že na práci jako práci jsem ještě nešáhla
tě uklidním, mě! to nevadí
|