| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 18:01
- Nahlásit
davidkova renata
čus albertííí to byl ale krááásnej den co?
No nevim, tady teda žádný teplo moc nejni
Jenomže nerostou, je sucho asik. My našli v sobotu jednoho pěknýho hřiba a jednoho podoubníka jenom
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 18:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tady teda žádný teplo moc nejni
je výborně..na slunku u vody
jako myslim že rostou fest!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 18:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Není problém, já jen chodím na houby hodně brzo ráno, nesnáším hice. Sbírám jen houby, co znám a mám ověřené, tak se se mnou neotrávíš. Já jezdím na houby až v září na chalupu, tady u Prahy mě moc ty listnáče neberou, ale snad se tu taky něco najde.
My, jako děti, sbíraly houby už sotva sme začaly chodit. Naši byli fanatici, tak se za svítání vyráželo do prvního lesa, pak dopoledne se to odvezlo dom, když toho bylo hodně nechal se jeden člen rodiny doma na rajonech, aby to očistil a zpracoval a zbytek rodiny vyrážel znova. Takto jsme denně vystřídali i tři lokality. Já pak zase svoje kluky tahala po lesích v nosítku na zádech. Nejsem nějakej Smotlacha, co pozná každou prašivku, ale vím víc, než ti, co sbíraj jen hnědý klobouky D
Sem už ale takovej fainšmekr, co babky a třeba klouzky modřínový bere hodně nerad
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
tady je zase hic, kdo to zapnul? Sem byla blpka po O s holkama v lese a vrátila se vařená, nesnáším pohyb v horku, maximálně pod vodou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 19:36
- Nahlásit
Nazdar jelymanííííííí, čsu nemaje, únavy nadměrně, jdu. Sbohem. Asi zemru. jako vinetů. již není jiné cesty.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 19:59
- Nahlásit
davídková v sobotu můžu kam jedem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 20:06
- Nahlásit
hancaw
kam jedem?
si jed kam chceš,Varle sem slyšela jaxi zmrzačila gerdu ted f sobotu. je ted meresjef ale to tě vůbec nedojímá žejo
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 20:13
- Nahlásit
davídková Gerda zvolila špatnou obuff a náhodou jsem kvůlivá tomu i trasu zkrátila a co hup jsme našly! Nicméně Mařka s náma chtěla bježet i v neděli ale nakonec z toho nic nebylo Gerda tu nebohou čupku normálně usurpuje a uvjedom si že dyš nepojedu tak budeš muset do kopce lízt sama
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 20:30
- Nahlásit
hancaw
hale, nechceš se jít projít s limetkou a fidalkou? Ste si dost podobný
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 20:36
- Nahlásit
Zdárté všecí co sou vychrochtaný,ten zbytek at si to laskavě nacvičí na příště Já sem dneska stihla velmi nedodělků odevzdati zelenou kartu z již dlouho pochovanýho opla neb mi nechtěli dát pojisku přeplacenou zpět,dále zdrbati prodavače o2 bo už mi to zas nejede a von říká no jo přechází se na náký 3d a tudíž váš zastaralí přijímač již nemá toliko co chytyti velmi mě nas..neb mi nutil dražší šmejd sem rozčarován,také sem byla reklamovati levý hnědý tenisk s krokodílí podrážkou dva měsice nový takže neměl nárok krokodýlit,taky mě nas...už u přepážky říkám"ano vím je to hrozné,já sem v těch botách chodila doufám že to nebude moc vadit při reklamaci, trošku jim to vadilo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 21:59
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, dnes je velký den, Bryta je doma!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:06
- Nahlásit
davidkova renata
čau,no to von je suchej ho beru i fenem projistotu,ale holt každej rok to chytne a v blbej čas,no límec nesundal a už to za těch pár hodin tolik nemokvá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:11
- Nahlásit
co děláte můry? My pečem cukroví. Linecké. Zítra budou Vánoce Bude se zdobit stromeček, dělat brsalát a řízky, dáme si dárečky a budem koukat na Popelku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:13
- Nahlásit
EldogueroBryta je domaHézkýý Moje Tvoje Brita tak hlavně jí začni vést deníček-co papá,kolik kaká,jak dělá bucibuci a nějaké příhody ze života aby měli příští generace zaznamenanou tak významnou událost a nedošlo třá k mejlce kerá že to je vlasně Brita
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:14
- Nahlásit
Biluškastromeček, dělat brsalát a řízky, dáme si dárečky a budem koukat na PopelkuBěž už laskavě víš kam?My museli ve středu jezdit s eldorádovejma na lyžích
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:25
- Nahlásit
danajasa
jak dělá bucibuci
To asi nedělá vůbec myslím, ale nejsem si úplně jistá co to znamená Každopádně zmlátila Kasíka, páč se jí pokusil sežrat večeři, pak se s ním tahala o hadr, tuze se u toho rozčilovala, šla s mušem sama k autu a zpátky, seřvala mě, že mi dlouho trvá příprava večeře, prostě takové normální sedmitýdenní ustrašené čtěňátko
aby měli příští generace zaznamenanou tak významnou událost a nedošlo třá k mejlce kerá že to je vlasně Brita
Ty ale to máš recht, založím si na to zvláštní sešit
Biluška
Další degéni koukám, to asi bé v oryjentu nějaká tradice, že se v létě dělají zimní sporty a slaví vánoce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:26
- Nahlásit
biluška dělá asi něco takovéhle?
http://www.youtube.com/watch?v=nxEBcAr-Cwg
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:38
- Nahlásit
Eldoguerože se v létě dělají zimní sporty a slaví vánoceTak na táboře se můžem klidně koulovat akorát to bé chtět věčí mrožák a ty brusle si klidně vemu teda
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 22:45
- Nahlásit
danajasa
Hlavně bacha, aby si nás někdo nespletl s tučnákama, jako tebe teda né, ale u mě je riziko dost velký a víš jak to je, nejdřív krokodýli, pak tučnáci ...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 23:17
- Nahlásit
Zdař bůh jelimani mizím zas na neurčito tak se tu mějte jak chcete
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 23:26
- Nahlásit
danajasa
Běž už laskavě víš kam?My museli ve středu jezdit s eldorádovejma na lyžích
Dobrej nápad paní, asi si taky zalyžujem a zasáňkujem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 06:46
- Nahlásit
dobrý den
tak včera kolem půlnoci psi dostali od falca maso,hrubomleté a ryby a dneska držky a hrubomleté a jak jim šmakovalo a ted se balíme jdem za tetou jí doprovodit do práce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 07:55
- Nahlásit
Bré ránko, proš je teprve úterý? Už chci pátek a jet na chatu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 08:24
- Nahlásit
Dobrý ránko na pijánko
Doufám, že nebude taková kosa jako včera
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 08:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
včera byla kosa? U nás bylo dobře
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 08:53
- Nahlásit
tak teta doprovozena,oslintána a pomuchlovaná od psů,večer jdem na pivko a v sobotu bude u nás mejdan ,to zas bude velmi gůůůt a spát se pujde až ráno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 09:08
- Nahlásit
Monty
Myslim, že už vim, proč je davídkový pořád zima, od tý doby, co jsem dost podstatně zhubla, je mi pořád zima ((( Už aby byly ty hyce, to bych se snad zahřála.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 09:32
- Nahlásit
Zdařbůch! Nemám na vás čas.
Hancaw - čoveče já se na tebe v neděli už vyprdla, bo stejnak nemůžu furt jít krz paty, nový botky pořád ještě nemám a bez nových botek na žádnou vycházku už nejdu, je to pak strašnej očistec )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 09:53
- Nahlásit
krásný den voslyzlý houby
že by se nám konečně vrátilo léto????? sem se byla podívat ve své nové krásné kanceláři a vymalovali jí teda dost na tmavo mám jí docela oranžovou, vůbec to na tom vzorníku tak tmavý nevypadalo, doufám že časem vybledne, a konečně jedu pro kachlíkýýýýýýýýýý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 09:56
- Nahlásit
nazdar jelymaníííí,zas je krááásnej den ,du ven
brezen2008
sobotu bude u nás mejdan ,to zas bude velmi gůůůt a spát se pujde až ráno
hm to se tvím rostomilí sousedi po*erou ..dobře jim tak
Lucie Kratochvílová
Myslim, že už vim, proč je davídkový pořád zima, od tý doby, co jsem dost podstatně zhubla, je mi pořád zima
ale prt,mě je zima asi vod narození ,navíc nezapomen že mám tlak stabilně asi 60na 90 nebo možná mín..nezvwedne mi ho ani vyjádření nějaký "elity" zdejší vo kerý tu byla zrovna nedávno pjekná přednáška ..trapaárny jako kafe kola a tak vůbec nekomentuju ..účinek nula
|