Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 12:43
- Nahlásit

Jdu vás jenom zkontrolovat a zas musim pracovat

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:24
- Nahlásit

Eldoguero
pěkná fotka

jsem tady taky jen na skok, protože dneska moc pilně pracuju a nikdo mě nenasral, tak se pracuje dobře

odpoledne asi dáme procházku s basenjíkem

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:57
- Nahlásit

EldogueroA ještě jednu táborovou fotečku, pro krásné odpoledne A coteprv výcvikové pomůcky-zlopověstné prasátko přežrané plamlsků a škytající mýček

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 16:40
- Nahlásit

danajasa
ty pěkně chrochtaj

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 17:24
- Nahlásit

caute decka!
co noveho????prasatko moc krasne a gut!u me amin je asi marod,ma blitkosracku,porigal a posral celej byt,me taky neni zrovna nejlip a jeste havarka v ostrave tramvaj to napalila do nakladaku,takze jsem se musela co nejrychleji dostat do prace,jinak vedro fialovy hnus!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 17:36
- Nahlásit

čus děcka uš su vyhřáté jak užofka
nemethova5
co noveho

nazdááár pani))),normální žumpa,akorát některý si myslej že sou jako něco lepčího
amin je asi marod
nemá nějakou virozu?ted sem zas něco zaslechla tady v okolí..možná je to z toho počasí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 17:54
- Nahlásit

davidkova renata
nazdarrrr!nebrnknem si????
asi jo total podelal celej byt,on me budil,jenze ja byla totlne mrkev!jen jsem chodila drhla livance jak od kravy,jinak ten muj cetl tady diskuzy a velice fakt velice se bavil!!!!!!rikal,dobrej relax!!!
jo neco vic ahaaaaa,njn,tak vis jak????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 17:58
- Nahlásit

nemethova5
nazdarrrr!nebrnknem si????
děcko je f kyně,co třá zejtra? budeš na příjmu k večeru?
,tak vis jak
tak právě že vim

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 17:58
- Nahlásit

nemethova5
a co huskoběloch?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 18:10
- Nahlásit

stetisek123
huskobeloch doby,pana jsem dlouho nevidela
davidkova renata
tra jen na chvilku ja mam pozejtri ty zkousky,tak mi drz pesti,ju?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 18:16
- Nahlásit

nemethova5
pana jsem dlouho nevidela
asi se voctěhoval jsa vyzrazen)))))))))))))
tra jen na chvilku ja mam pozejtri ty zkousky
aháá tak jak budeš chtít...to dáš ,béma s nánou držet fšecko co pude..aji moč zkusíme )))))))))))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
béma s nánou držet fšecko co pude..aji moč zkusíme )))))))))))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!to nemusite pani prece si kvuli me nenechate prasknout mocak!!!vsak jo v poho
no asik se fakt vodstehoval pan jindra,no nevim,nevidela jsem ho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 19:40
- Nahlásit

nemethova5
čus pani, jak to s tebou vypadá s tou naší věcí?

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:11
- Nahlásit

Je krásné žít na vesnici...

Ráno vstanu a první co potkam je kotě Fazole jak nese mrtvou myš. Myš donese do kuchyně kde jí předá matce Kočce ke konzumaci. Vyhodim Kočku i s myší ven, ta během pár vteřin oběhne barák a i s myší je hned zpátky v kuchyni. Vyhodim jí znova. Je zpátky ještě rychlejš. Můžu jí vzít na lopatku a vyhodit do popelnice. Ale popelnice stojí u zastávky kde je momentálně celá vesnice a já jsem ještě v pyžamu. Takže přesně jak Kočka očekává, rezignuju a celý ráno se míjim uprostřed kuchyně s myší která je postupně žvýkána téměř bezzubou kočkou. Při odchodu je stále ještě co vyhazovat, takže již notně ožvýkaná myš stejně končí v popelnici.

-

Krásné letní odpoledne toho samého dne, pohodička na zahradě, co může být krásnějšího? Kolem plotu se mihne stín, stín se přehupuje přes plot a v držce opět myš. Sklepním okýnkem dovnitř, proběhnout celej barák, ven bez myši. Můžeme se sázet jestli je zahrabaná pod kobercem, v prádle nebo pod psí miskou, v nejlepším případě byla opět odevzdána matce ke svačině. Za chvíli velmi nehezkej křik. Velmi drásavej řev, kterej se přibližuje a už nám zní podél plotu.... Fazole nese velkýho, živýho, řvoucího ptáka. Opět mizí s ptákem sklepem do baráku. Zoufáme si, nechcem mít polomrtvýho ptáka doma. Nemusíme se bát, Fazole si dala jen kolečko barákem a přišla za náma na zahradu. I s ptákem. Živym ptákem. A hodlá se bavit, tj. ptáka si pouštět a znova chytat. Pták má pochroumaný křídlo a nohu, nemůže moc chodit ani lítat. Fazole si ho pouští a opakovaně chytá... Ne, nemůžu se na to dívat, neskutečně mě ten malej vrah sere, ale nevim co s tim. Přeju ptákovi co nejrychlejší a nejmilosrdnější smrt, ale kotě je jaksi jiného názoru. Po čase jí nehýbajícíse pták přestává bavit, už ho jen deptá čučením z 20-ti centimetrové vzdálenosti. To už se mi jí podaří odchytit, má snaha je odměněna čtyřma krvavejma škrábancema na břiše a řadou dalších na nohách a rukách. Zašpéruju Fazolici doma a doufám že je pták jen ve stresu a zvládne se vzdálit a přežít. Kdo něco zvládnul, tak to bylo kotě. Zdrhnout. Samozřejmě. Po návratu z idylického venčení mě na zahradě čeká pták. S ukousnutou hlavou.
Je krásné žít na vesnici a mít plno zvířátek, nejlépe vlastních odchovaných....

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:26
- Nahlásit

Děckááá teď sem přišla zvenku a je tam naprosto luksusně, konečně je TEPLO !!!!! a hlavně nikde ani noha lická ani zvířecí krom teda mě a čoklů

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 21:41
- Nahlásit

Bré ještěr dementi
Dnes jsem vykoupala Brytu, zjistila jsem, že je ještě očklivější než jsme doufali nikdy mě nepřestanou rozesmívat ovčáci a ostatní chlupopsi, jak se změní jen je člověk namočí, vypadají neskutečně komicky Taková doza sice změní pětkrát za procházku barvu, ale odcházíš s bílým psem, vracíš se s bílým psem, namočíš velkýho psa a máš furt stejně velkýho psa

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:00
- Nahlásit

čus můry můratý, jak se máte?
My se dneska máme úpa nejvíc skvjele Ráno jsme zdobili stromeček, pak jsme závodili ve sjezdovém lyžování, byli jsme se koupat (to je o Vánocích normoš, ne?), balili jsme dárečky, vyrobili jsme kýbl (nekecám, velkej, od primalexu, padesátilitrovej) bramborového salátu, upekli jsme linecké cukroví, pod stromečkem jsme rozbalili ty dárečky a fčil máme fšichni bříška jak bubínky, válíme se tu a koukáme na Mrazíka. Počkejte chvilku, stáhnu fotečky

Co je novýho tady? Nějaký nový škandálek byl by?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:04
- Nahlásit

Biluška
Jste banda strašlivých hovad nekulturních a co Pyšná picezna bude?
Nějaký nový škandálek byl by?
No, byl by

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:09
- Nahlásit

Eldoguero
a co Pyšná picezna bude?
Ne, jenom Popelka. Nestíháme V sobotu už se končí a děcka chtějí eště aj Silvestra

No, byl by
Gde? Honem povídej, nebo hoď link, už mě odsuď zase vyhazujou velkoďíťata co nutně musí na fejsbůk

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:16
- Nahlásit

Biluška
Silvestra
Stalona? Bé Rocky 1 až pět milionůdvěstětisícosmset?
Gde
Už je to smázlý ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 22:55
- Nahlásit

Eldoguero
Už je to smázlý ...
Sem si to uš přečetla na ultranejvíctajný. Můžu to překopírovat i do tajnéurčenénapomlouvánítamtěch?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:02
- Nahlásit

Biluška
Sem si to uš přečetla na ultranejvíctajný
tak to už je svět zase v pořádku
Můžu to překopírovat i do tajnéurčenénapomlouvánítamtěch
Jistě jen kopíruj, takhle dovednost se ti může nejednou hodit

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:31
- Nahlásit

Tak zas dobrou noc

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2012 23:52
- Nahlásit

Eldoguero
Jistě jen kopíruj, takhle dovednost se ti může nejednou hodit
Tak o tom žádná, po vzoru těch, od nichž se můžu učit jsem si na to založila zvláštní sešit

Tady ty slíbené fotky, zbytek je na rajčeti:

Někdo se na stezce odvahy bojí a někdo na ní jí jabka nalezené u cesty

Vánoční šeřík

Trénink ovládání speciálních letních kárvingů na prudkém svahu

Konec tréninku, startuje závod

Po zimních sportech následují logicky ty letní

Stavba vodního díla Gabčíkovo-Nagmároš-verze Gulak

I pejskové pomáhají stavět

No a večer přišel Ježíšek

A uš špym a špym, Mrazík skončil a ďíťata šli konečně zalehnout. Budíček je zítra o půl sedmé bo toho musíme ještě moc stihnout, spát můžou aj doma

kinta
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 06:32 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

Dobré jitro, žumpo!
Brambora má ot fšerejška jakýsi upatlaný voči, aj červený je mněla. Zatím prokapávám, ale mám strach, že je to alergyje.
No nic. Jdu dát na bazoš inzerát:
"Daruji do dobrých rukou sebe, manžela a syna z důvodu těšké alergyje. Jsme hodní, jíme fšecko, umíme některé domácí práce. S ostatními jsme snášenliví, venku můžeme chodit aj na volno."
Tak uvidím, gdo se nás ujme...

edit: A du něco dělat, tatíček můj mi právě přivezl bednu meruněk.

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 07:25
- Nahlásit

Brej den, nádhery! Zas nic nestíham, to je hrozný, buď sem úplně pryč a nebo musim furt makat když se v tý práci vobčas na skok zastavim, čim to bude? Asi vás dočtu až v zimě... Jenže to už budou zas všechny pěkný skandálky pryč No nic, du dřít, tak držte své nízké pudy na uzdě

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 07:44
- Nahlásit

Bré ránko je u nás zatažeo, doufám, že nebude pršet

bonc
paní moc vás prosím, nedala by jste mi odkaz na ten postroj, co měla Sophinka na sobě jak jste nás vezli?

hancaw
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 07:56
- Nahlásit

Dobré jitro jasné pisezny!
jak se vám daří? Uniklo mi něco? Přečetla jsem si že není nejhorší být OUT ale DOWN tak mám hnedky lepší den!
bonc bajkokočka rozjela lof z okna. Nedávno odlétla na holuboj co byl méně chytrý a sedal na parapet. Kočka nalezena ve křoví - bez holuba
Gerda do vejkendu si kup botky a půjdeme aspoň na ty houby víš že Mařka CHCE!
Eldoguero prasíka máme taky jen už nechrochce páč mu čupky uhryzaly nošky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:02
- Nahlásit

dobré ráno všem při středě,
tak včera to bylo zase opět guuut,Eliška narazila na nějakého uchylního psího manijaka,takže měla furt zuby nahoru a myslela si že teta bude zachraňovat,ne zachraňovala,tak si sedla na bobek a zuby nahoru a vrčela a pes s toho měl bžundu ,pak dal pokoj tak okamžitě si šla na špacír se sindy,no ve finále jsme ješ našli u grilu a čekali jestli jim ti lidé nedají kus masa,bo nežrali roky a jsou děsně hladoví a týraní ,no vyžebrali chleba a byli spokojený a oni si je za to fotili,tak holky drželi
jinak ted jsme byli zas venku a je tu docela dusno a snad bude i pršet

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:04
- Nahlásit

Montydoufám, že nebude pršetti nevím tady už leje dobrou hodinku a nevypadá to že by chtělo přestat

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání