| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:45
- Nahlásit
Eldoguero
to je jedno, důležitej je vopsah přece
ajoták ))
máš vlčáka
no šak ))))))))))) a navíc mu bylo uš sedum,to ta kráva zapomněla zmínit ))))))))))))))))
hele todle proběhlo fakt už před lety,myslim že se to probíralo i tady na czpsu,pochybuju že tehdy sehnala potřebnej počet podpisů ..jako pokud to neni ftip,měla by mít svěrací kazajku do konce života a toho parchanta by jim měli odebrat a předat nějaký instituci aby z něj nevyrobili stejnou mr*ku jako sou sami..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:46
- Nahlásit
Eldoguero
vyfotit Brytu
Zdár
joooooooooooooooooooooo brytu vyfot nutně!!!!!!!!!!!!!!! já ji neviděla eště
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 14:01
- Nahlásit
dělejte krmte vy lemry!!
http://nakrmpsa.spechato.cz/krmte-psy/
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 14:54
- Nahlásit
davidkova renata
já tam mám nastavený přeposílání,ale samozřejmě nových emilů a už před x lety a ono se to teĎ zbláznilo. Se to bojím jít zkontrolovat,aby to nebylo dílo nějakýho vychcánka. U mám fakt došlejch asi 500 emailů. Gdo to má furt mazat
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 15:53
- Nahlásit
Dobjej - dlouho už jsem neotravovala s plešomorčatama....a ještě nějakou chvíli otravovat nebudu
Ale s chlupatýma můžu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 18:14
- Nahlásit
Dines
bysem aj jednoho vzala, bo nám umřel samec. Ale přijde mi děsně komplikovaný táhnout morče napříč republikou.
All
Co děláte můry? My uš máme zase děsně přepapaný bříška, slavili jsme narozky. Dvoupatrový dort, pět flašek rychlých špuntů, dvanáct litrů Kofoly....sem mutvá jak sem přežraná. Jo a věřili byste jak se pézetka vyřádí když jim nalejete fšechnu kofolu do kýblu a dáte k tomu metrový brčka? Večer hodím fotky.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 18:45
- Nahlásit
Biluška
Hele v neděli je tu u nás výstava - co vím tak někdo jede do Brna odsamsaď. Jdu kouknout i jestli někdo někam jinam - jo vlastně ještě v sobotu do Velké Losenice
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 18:57
- Nahlásit
jako proč leje??????????????????
Dines
twe co je ..ty máš chlupatý morčata! s tebou to de nějak z kopce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 18:58
- Nahlásit
Dines
Asi ne, kdyby to byla nějaká neživá věc tak bez problémů, ale morče by asi uvařili a otloukli. Jel by sem s několika přestupama den a půl, to nerisknu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 19:11
- Nahlásit
tak psiska ted dlabou - rýži,hrubomletý,rybí piliny a kuřecí křídla.
Jako první to sní dasty,pak sindy a nakonec elis
jo mě nevadí že jsem jí pomohla,ale i tak snad bude paní ok,odjeli rychle
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 19:13
- Nahlásit
Dines
paní hezký morčátka,já ted už nemám vůbec nic,ani ty oblovky a jsem docela zpokojená a když mě to chytne jdu do petka,tam vomuchlám všechno od hadů až po osmáky a jsem zpokojená
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 19:13
- Nahlásit
Biluška
Ouki - mam odchova za Ostravou - jel jen skoro celý den
Co se stalo samcovi?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:03
- Nahlásit
Čus bus cambus!!!
Jsem dneska byla na své uplně poslední viniční supervizi v Brně. Bude se mi po Brňácích stejskat. Ale prej mám koukat jezdit vystavovat Fandu. Že mě tam vždycky přijdou fandit
Zítra vracím služební mobil. Už se mi to krátí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 20:45
- Nahlásit
Dines
Co se stalo samcovi?
Netuchám. Přestal žrát, byl takový apatický a pak najednou bylo po něm. Ale taky už měl svůj věk, měli jsme ho děsně dlouho. Nevím jak přesně páč mi ty morčata tak nějak splívají, ale dlouho.
Kdyby do toho Brna jel někdo normální tak by to šlo, není to zas tak daleko. Ale jedou tam jenom Mášenkovi kurýři a to jsou děsní samečci, těm bych živého tvora nesvěřila Jsou schopní klidně zapomenout krabici s ním v autě, nebo tak něco.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 21:09
- Nahlásit
Biluška
Kdybys to do neděle nějak vykoumala, tak se ozvi
Myslím že by snad šel i nějaký den v Brně ustájit, ale to bych musela zjistit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 22:43
- Nahlásit
Tak jsem vám jen přišla říct, že Kamílek dneska prvně kousal v hospodě, v normální velký hospodě, sice jen tréninkově na rukávek, ale byl děěsně šikovný pes. Křičeli tam, pískali, vuvuzelou houkali, židlema šermovali, Kakáče ale nerozhodili
Tak zas du. Konec hlášení. Brou noc
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 05:48
- Nahlásit
Fstávat a cvičíííít. Už se 3/4 hodiny na nohách a tady to chrápe! to by nešlo,pánové, to by nešlo. Dišciplýna muší bejt!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 06:05 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
stetisek123Trhni si těma všema nohama já du za chvilku domů do lékárny do podolí a bolí mě záda hlava a eště asi pět dalších věcí včetně zubu,chtěla sem jít na houby,ale pudu si kopat hrob a koupit dřevěný spacák
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 06:33
- Nahlásit
danajasa
tak aspoň nějaká činnost, ale zbytek lemer tu chrápe!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 07:00
- Nahlásit
tady se nechrápe, tady se dře Ale dá se to přežít, když je ten pátek a krátká a odjezd
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 07:20
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno, žumpice!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 07:36
- Nahlásit
Čus bus!!
Fstávat a cvičíííít. Už se 3/4 hodiny na nohách
Byla jsem na nohách ještě o čtvrt hodiny dřív jak ty Jen mi trošku dýl trvá cesta do práce.
Dneska nemám krátkou, ale naopak delší prac dob. Mám rozlučku v práci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 07:55
- Nahlásit
bonc
jedeš na Šeráka? My se možná stavíme v sobotu večer do knihovny. Letos nestíhám ani mida ( .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 07:58 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bré ránko, zítra už bude pááteček, dneska už se budeme balit a zítra tradá směr chata
Útulková holčička už jede domů
snad nebude pršet a uvidíme ji po práci
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 07:58
- Nahlásit
davídková už se těšám na sobotu
bonc no nejlepší bylo že pod oknama seděli nějaký puberťáci a jeden si všimnul že " se cosi" děje a povídá tomu druhýmu tywe viděls? támhle letěla kočka! a ten (nic nevidící bo už kočka zahučela do křoví) mu poudá tywe měl bys přestat hulit to svinstvo! fakt jsem se styděla jít pro tu blpku ven. Hádaly jsme se s mami která vyleze a sebere kočku.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 08:28
- Nahlásit
Monty
Útulková holčička už jede domů
ta je krásná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 08:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jmenuje se Bělinka a jsem zvědavá co řekne, na ty moje paka, v útulky prý byla spíše sama, jako, že nehledala společnost psů a ti mojí jsou otravové otravní, oni by každého psa popusinkovali
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 08:38
- Nahlásit
Crysa
je čikovnej, pořádnej POLICENJNÍ výcvik, žádnej pípák
začínám bejt mrkev, už mám v zavařovacím hrnci svařený japka, půlka masa v mrazáku, teď jdu naplnit papriky k obědu ňam. A PZ spěj!
p.s.: fčera utekli potkani, našli sme je v šufleti s trenkama, psssst před mušem, by měl infarkt
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 08:40
- Nahlásit
Monty
K wapkám měli na podzim odstup No jo, dyk sou taky danger s tím ostnáčem, že?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2012 09:21
- Nahlásit
stetisek123
vždyť si spolu hrály
a je pravda, že ty pusy dávají většinou větším psům a známým, mají 4 psy, kterým nedají pokoj, Goldonsetřici, tu pusuje Faith a sem tam Guli, labradorku - tu zase nejvíce Soph, tollerku tu většinou Faith a starého NO - tomu chcou většinou vlepit ousu všichni
|