Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:06
- Nahlásit

holky,jako z Prahy - chodíte ještě na nějaké ty psí vejlety,třá Dívčí hrady jako jste chodili celá žumpa?

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:11
- Nahlásit

danajasa
hm, já se jen modlím, aby nechcalo o víkendu, jedeme s makrelou a další bandou na chatu a budeme mít s sebou 11 psů - takže o víkendu co? nesmí pršet

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:39
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko, žumpice!

O víkendu pršet teda rozhodně nebude. A co řeknu, to platí

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:42
- Nahlásit

Lucie KratochvílováA co řeknu, to platí Tak ale domluf se z rosničkama ty naše kuňkají ůplné bláboly možná z hladu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:47
- Nahlásit

danajasa
Tak ale domluf se z rosničkama ty naše kuňkají ůplné bláboly možná z hladu

Pani, nechcete jim pro jistotu zalepit ústa?

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 08:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak prosím zařiď, aby nepršelo nikdy, jen v noci může díííík a vlastně bych potřebovala aby už nepršelo nikdy o víkendu, pak tedy od 11.-18.8. a pak 3.-7.9. dííííky

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 09:01
- Nahlásit

Lucie KratochvílováPani, nechcete jim pro jistotu zalepit ústa?
Pani já už tak blbě vidím žvířátka sou majinký bůch ví co bych jim zalepila bych mohla třá zkreslit potom ty výsledky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 09:04
- Nahlásit

danajasa
bůch ví co bych jim zalepila bych mohla třá zkreslit potom ty výsledky

Monty

Pracuju na tom usilovně )))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 09:25
- Nahlásit

at prší,ale až večer v sobotu,bo to bude po houbách a budem hezky doma

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 09:27
- Nahlásit

brezen2008
at prší,ale až večer v sobotu,

Jo, to klidně může, my bysme šli na houby až v neděli, v sobotu jedem výletit nach Kokořínsko opět

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 09:54
- Nahlásit

Lucie KratochvílováPracuju na tom usilovně Moc ti to nende tady už se dají f klidu vyvenčit i rybičky

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 09:58
- Nahlásit

brezen2008
večer, ale znamená až tak kolem 23hod. chceme grilovat na chatě

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 10:14
- Nahlásit

bonc
pověš kotěti na krk rolničku

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 10:40
- Nahlásit

kámoška si zítra bere útulkovou fenečku teď mi to volala a byla strašně šťastná jsem ji tak šťastnou ještě neslyšela, byla jak malá akorát o tom ještě neví její manžel, ale mělo by mu to být jedno, má důchod, takže je pořád doma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 10:59
- Nahlásit

čus lůzo,zde poprchává
kreténem dne vyhlašuju hancuw páč todle
Nedávno odlétla na holuboj co byl méně chytrý a sedal na parapet. Kočka nalezena ve křoví - bez holuba
mě zabilo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 11:42
- Nahlásit

Nazdar jelimání
Kinta je magor, poprskala jsem si klávesnici
ostatní jste taky magoři, nějakej důvod se vždycky najde, že jo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 11:50
- Nahlásit

tak jsem se malinko i hodně nasejřila na lidi...
jdu se sindy na autobus a stará paní upadla do kolejiště,tramvaj naštěstí nejela a tak jsem neváhala a že jí zvednu,jo zvedla,jenže paní tekla krev z hlavy,tak jsem narychlo vzala kapeníčky a začala utírat,klepala se jako já,naštěstí přiskočil mladík a já řekla at zavolá sanitku...rychle vytáhl mobil a volal...paní odvezli do Vinohradské nemocnice,byli u nás během 5 minut,takže snad paní bude ok,děkovala mě i klukovi
ale naštvali mě okolní lidi,nikdo kromě nás se tý paní nepomohl a mě to dost vadilo a vadí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 12:03
- Nahlásit

brezen2008
naštvali mě okolní lidi,nikdo kromě nás se tý paní nepomohl
To je bohužel normálka si vem kolik je případů, že někdo, třeba na zastávce, se zkácel krz cukrovku nebo jakýkoliv jiný zdravotní problém a lidi ho v klidu i několik minut překračovali ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 12:46
- Nahlásit

brezen2008
ale naštvali mě okolní lidi,nikdo kromě nás se tý paní nepomohl a mě to dost vadilo a vadí
to je normálka..osobně řikám na rovinu,že týdle pani bych určitě pomohla,ale je dost takovejch kterejm ne..
Eldoguero
ostatní jste taky magoři, j
já ne!!!! já sem letadlo!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 12:53
- Nahlásit

brezen2008

Tak ale zase je fajn, že jste tý pani pomohli a pak další lidi tam už tím pádem nebyli potřeba

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:03
- Nahlásit

stetisek123

pověš kotěti na krk rolničku
nápad to vůbec neni blbej, ale ten degen se na ní negde voběsí

Monty
nedala by jste mi odkaz na ten postroj, co měla Sophinka na sobě jak jste nás vezli?
máš ho tam

hancaw
bajkokočka rozjela lof z okna. Nedávno odlétla na holuboj

ten náš kretén číhá v poloze ležmo na silnici na auta, chodí si opalovat pupek na uzounkej parapet na okno v 2. patře.... je zázrak že ještě žije, prorokovala jsem jí velmi krátkej život vzhledem k jejím sebevražednejm sklonům. Teď je jí rok a čtvrt, už rok přesluhuje

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
já ne!!!!
Ty ne, tys kretén

Hele, z tohodle je mi dost na blití, možná by autora článku měli zavřít do blázince, aby se trochu vzpamatoval dost se děsím, že takovýhle lidí běhá mezi námi až příliš ...
http://dphudcove.sweb.cz/

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:14
- Nahlásit

Uff, jsme po obědě a asi praskneme ... už čtvrt hodiny se snažím se zvednout a nějak mi to nejde Je vůbec zdraví se takhle přežírat?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:16
- Nahlásit

bonc
to dej na něco přetrhnutelnýho

davidkova renata
Eldoguero
já zase mám tu zkušenost, že většinoujsou lidi ochotní hned pomoc, často se jich třeba u jednoho odřenýho kolena sejde dvacet a každej s jiným způsobem řešení

sem asi oddělala Čelzinu. sme byly ve strništi a ona lítala jak prdlá, jak jde o myšičky, stane se z flegmouše pablp. Už jsme doma čtvrt hodiny a ona furt dejchá a sedí,ani se nehne. To nesvítí slůňo, asi se i tak přehřála, jdu jí namočit

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:18
- Nahlásit

ty jo,od rána mi seznam přeposl na gmail už asi třista emilů z roku 2008 a to sem ho o to nežádala, asi se zavařily i servery

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:21
- Nahlásit

Eldoguerodost se děsím, že takovýhle lidí běhá mezi námi až příliš ...
Tak s tím nic nenaděláš žijí mezi námi ale ten odkaz to byl ultra debil není tam odesílatel-pod hlavičkou léčebna Bohnice?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:34
- Nahlásit

Eldoguero
dost se děsím, že takovýhle lidí běhá mezi námi až příliš
to je ta kráva šílená..to je starý ne?krom toho tam má pravopysný chibi
stetisek123
často se jich třeba u jednoho odřenýho kolena sejde dvacet a každej s jiným způsobem řešení

si blbá-)))
ty jo,od rána mi seznam přeposl na gmail už asi třista emilů z roku 2008
uš sem to psala před tejdnem ale každej se na mě vysral..naskočil mi automaticky nějakej novej dyzajn seznamu a zmizly mi všecky maily z roku 2012.zato se mi tam zjevvil y maily od roku 2008 do půlky r. 2011..zbytek je někde f astrálu..prostě neni..jinak ty zjevený nebyly uš ani f koši mnoho let,tagže netušim vodkud přišly a proč

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:39
- Nahlásit

danajasa
není tam odesílatel-pod hlavičkou léčebna Bohnice?
Taky mě to napadlo vůbec nevím co to je za psychopata, našla jsem to jako odkaz na jedný skupině na FB. Napadlo mě ještě, že docela lituju tu jejich 6. letou vnučku, jestli ji v tomhle věku stále ještě nepouštěj samotnou ani na krok, nebude to mít holka v životě lehký ...
My právě kdysi bydleli vedle takovýhle lidí a dost nerada vzpomínám na to, jak jsem každý ráno sbírala ze zahrady střepy za sklenic, maso a buřty (těžko říct jestli otrávený nebo prostě jen jetý a odhozený jako naschvál), abych vůbec mohla pustit psy ... Ti taky tvrdili, že psi jsou nebezpečný, že teda oni měli toho vlčáka taky, ale jako zodpovědný lidi ho dali k policajtům, armádě ... (dosaď si co chceš ), páč pes od velikosti cca kokra nepatří vůbec do rukou lidem, jako už dalmatin co k nim chodil do hospody byl na hranici únosnosti
Teď mi to přijde už směšný, ale kolikrát jsme se dost trnuli skrz psy ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
má pravopysný chibi
to je jedno, důležitej je vopsah přece a vůbec ty mlč, máš vlčáka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2012 13:44
- Nahlásit

Nic lidi, du asi. Teda moc se mi nechce, bo je venku furt asi plus tři sta stupňů Asi vezmu štěňata ven a pokusím se vám vyfotit Brytu
Zdár

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání